Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 11:38 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 2002  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Alexa24 pisze:
Czy zawroty glowy moga byc wynikiem ciazy?Jej mam tak straszne zawroty glowy ze ledwo chodze,robilam bardania i wyszly ok.Poza tym mam niemilosierny bol piersi a do okresu jeszcze 9dni...Wiem,wiem znow sie wkrecam :lol:

hm ....zawroty moga byc zwiastunem ciazy wiec moze udaszb sie nabete ???? to jest najpewniejsza metoda wykrycia tak wczesnej ciazy :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czyli beta najlepiej co namniej za 9 dni...no chyba ze pojawi sie@ choc jakos inaczej sie czuje :oops: Bete mozna robic niezaleznie od pory dnia?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej dziewczyny!
ja wlasciwie nie wiem czy chce sie podzielic swoimi objawami bo sa one pol na pol.miesiaczki spodziewam sie za dwa dni,cykle mam regularne co 28 dni.przy owulacji objawy sluzu ,wiec raczej jestem pewna bez mierzenia temperatury kiedy mam dni plodne.nasza pierwsza corka byla planowana i udalo sie za pierwszym razem.i chyba teraz tez wyszla fasolka za pierwszym razem (tzn pierwsza nasza wpadka od 6 lat-maz nie zapytal sie o zgode hihi)
a wiec moje objawy sa tylko takie ze wyszedl mi test 4:1 na tak ale kazdy byl innej firmy.glupio mi bylo chodzic do jednej apteki.no i bolace piersi ale nawet przed miesiaczka mialam takie objawy.teraz jeszcze tylko pryszcze mi nie wyskakuja.innych obajwow nie mam, w poprzedniej ciazy tez nie mialam.natomiast objwy o miesiaczce sa takie ,ze mam niska temp. i rozwolnienie(moze to smieszne ale zawsze tak mam).
dziewczyny powiedzcie mi co mam o tym myslec, bo zaczynam wariowac?!.pale papierosy i nie wiem co mam robic?prowadze szybki tryb zycia.nie moge uwierzyc, ze wyszly mi te testy czy one moga sie mylic?
pozdrawiam wszystkich i trzymam w kciuki za wszystkich starajacych sie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kobitki chyba mam jednak temperature 37 jesli sie w pochwie mierzy?bo to oto chyba chodzi tak??taka jest w ciazy??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

natia27 a kiedy mierzyłaś ta temperaturę? Mierzy się ją rano przed wstaniem z łóżka. Jeżeli 4 testy były na tak to myślę, że jesteś w ciąży. Idź teraz na beta HCG i będziesz wiedziała zamiast się martwić na zapas. A papieroski odstaw na jakiś czas ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: test HCG
Awatar użytkownika

Mam pytanie. 23 lipca robilam test HCG okres mi sie wprawdzie nie spoznil za mocno ale dziwnie sie czulam i wyszlo mi na tescie ze HCG ma 1054. Zadzwonilam do mojego lekarza i polozna w szpitalu mi powiedziala ze mam przyjsc za dwa tygodnie od zrobienia testu to bedzie jakis 7 tydzien tyle ze to jest fizycznie nie mozliwe:( Nie wspolzylam wtedy z moim partnerem (o nikim obcym nawet nie wspomne). Prosze pomozcie mi bo jestem troszke zagubiona. Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: Re: test HCG
Awatar użytkownika

sedna722 pisze:
Mam pytanie. 23 lipca robilam test HCG okres mi sie wprawdzie nie spoznil za mocno ale dziwnie sie czulam i wyszlo mi na tescie ze HCG ma 1054. Zadzwonilam do mojego lekarza i polozna w szpitalu mi powiedziala ze mam przyjsc za dwa tygodnie od zrobienia testu to bedzie jakis 7 tydzien tyle ze to jest fizycznie nie mozliwe:( Nie wspolzylam wtedy z moim partnerem (o nikim obcym nawet nie wspomne). Prosze pomozcie mi bo jestem troszke zagubiona. Pozdrawiam

Jeżeli masz 1054 to wskazuje na to, że jesteś w 5 tyg. ciąży :) Pamiętaj, że ciąże nie liczy się od dnia zapłodnienia, ale od dnia ostatniej @ Mogłaś zajść nawet na krótko przed @, więc nie martw się :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no tak tylko ze okres mialam 22 czerwca a nie moglam zajsc przed okresem bo moj narzeczony pracuje za granica i widzielismy sie dopiero 29 czerwca:((( Boze przeciez to niemozliwe:(((((

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

sedna722 pisze:
no tak tylko ze okres mialam 22 czerwca a nie moglam zajsc przed okresem bo moj narzeczony pracuje za granica i widzielismy sie dopiero 29 czerwca:((( Boze przeciez to niemozliwe:(((((

jeszcze raz @ byla 22 tak ??
narzeczony byl 29 tak ???
to byl idealny momet :? :? :? :?nawed jak to byly poczatki dni plodnych ,poniewaz nasienie moglo do czasu ow przetrwac w twoim sluzie

czy dobrze Ciebie zrozumialam ???? 29 to byl 7 dc nowego nie wiem jak dlugie sa twoje cykle ale to juz mogl byc dni plodne ...
a wynik Twojej bety na bank wskazuje na ciaze

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ciezko powiedziec jakie byly moje cykle poniewaz 3 miesiace temu odstawilam tabletki wiec roznie wygladaly ale tak to prawda 22 czerwca mialam @ a 29 czerwca sie kochalismy. ale w takim badz razie jak zrobilam test HCG 23 lipca to dlaczego pani mi powiedziala ze jak przyjde za dwa tygodnie do lekarza to bedzie 7 tydzien?? Juz nic nie rozumiem ciesze sie jak wariatka ale to mnie martwi bo naleze do bardzo wiernych kobiet:((

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

sedna722 pisze:
ciezko powiedziec jakie byly moje cykle poniewaz 3 miesiace temu odstawilam tabletki wiec roznie wygladaly ale tak to prawda 22 czerwca mialam @ a 29 czerwca sie kochalismy. ale w takim badz razie jak zrobilam test HCG 23 lipca to dlaczego pani mi powiedziala ze jak przyjde za dwa tygodnie do lekarza to bedzie 7 tydzien?? Juz nic nie rozumiem ciesze sie jak wariatka ale to mnie martwi bo naleze do bardzo wiernych kobiet:((

rany przeciez nikt nic tobie nie zazuca :lol: :lol:
i teraz wszysto sie zgadza :lol: :lol: :lol:
jesli kochaliscie sie 29 nasienie moglo przetrwac :P i napewno przetrwalo ....a pozatym policzyli tygodnie ciazy po wysokosci bety :lol: :lol: nie martw sie mam kolezanke co od samego poczatku po wynikach bety lekarz myslal ze beda blizniaki bo miala tak wysoki wynik jednak okazalo sie ze to jedna dzizia :lol: :lol: :lol:

co ja bym dala za takie zmartwienie :? :?

wiec glowa do gory wszystko sie zgadza :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziekuje naprawde dziekuje siedze i rycze przed komuterem bo juz myslalam ze cos jest nie tak i sie bardzo przestraszylam: :D :D :D Dziekuje jeszcze raz naprawde:* I goraco pozdrawiam wszystkie mamusie i te obecne i przyszle:**

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a po wysokosci HCG mozna tez okreslic czy beda blizniaki??? nie iwedzialam bo u nas takie ryzyko istnieje:) moja corcia by zwariowala a my razem z nia:))))

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

sedna722 pisze:
Dziekuje naprawde dziekuje siedze i rycze przed komuterem bo juz myslalam ze cos jest nie tak i sie bardzo przestraszylam: :D :D :D Dziekuje jeszcze raz naprawde:* I goraco pozdrawiam wszystkie mamusie i te obecne i przyszle:**

nie masz za co dziekowac :lol: :lol: :lol: to ja sobie pobecze z Taba :wink: :wink: :wink: GRATULUJE
oczywiscie ze po wyniku bety mozna stwierdzic czy to ciza blizniacza czy nie ale uwaga ......jak juz mowilam kolezanka miala strasznie wsoka a jednak dzidzia jest jedna :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

sedna722 hihi wszystko się zgadza :D Licząc od ostatniej @ jesteś w 5 tyg. :D Cykl widocznie miałaś krótki i plemniczki były silne :D Nie ma się czym martwić. Dbaj o siebie i dzidzie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kasia0387 pisze:
sedna722 hihi wszystko się zgadza :D Licząc od ostatniej @ jesteś w 5 tyg. :D Cykl widocznie miałaś krótki i plemniczki były silne :D Nie ma się czym martwić. Dbaj o siebie i dzidzie :)

kasik ja bym dala wszytko za taki problem :lol: :lol: ty pewnie tz co ??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jeszcze raz bardzo dziekuje za pomoc masz juz corcie ale jednak zapomnialo sie juz jak to jest i okazuje sie ze jestem zielona:)))

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

noemi no pewnie :D Baaardzo chciałabym mieć taki problem :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

bede napewno dbala:)) to prawda ze to moze maly problem sa wieksze ale to raczej nie nadaje sie na te strony i na to forum:)))

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kobietki trzymam za was kciuki bardzo bardzo mocno mam nadzieje ze to choc troszku pomoze:))

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 2002  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]