Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 7:02 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 2002  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Rozumiem, że wiesz sporo na ten temat hyhy :P A jak duże te dziecko ? :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

15 letni facet wiedz sama widzisz juz prawie chlop i rozglada sie za laskami wiec teraz poprosze o mala corcie hehee albo tez synusia :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

fiona34 uważaj by Ci synek figla nie spłatał i sam zrobił dzidziusia :lol: A wtedy fiona jako babcia :x hihi

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kasia0387 pisze:
fiona34 uważaj by Ci synek figla nie spłatał i sam zrobił dzidziusia :lol: A wtedy fiona jako babcia :x hihi

rany kasik pfuj pfuj heheheh :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Oj no co :P Dzidziusie by miały z kim się bawić :x Hehehe...

ok wypluwam tfuj tfuj ;D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

o rany jakie pustki dziewczyny piszcie smialo :lol: :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Witam.
Kochałam się z moim partnerem do końca 12 dnia cyklu. Cykle mam 27-30 dniowe. Mój partner dużo papierosów pali i denerwuje się dużo ostatnio. Dzisiaj jest 21 dzień cyklu. Zauważyłam, że od kilku dni moje sutki są "sterczące". Wcześniej nie zauważyłam żeby tak się zachowywały. Ale może po prostu nie zwróciłam na to uwagi. Nie wiem. Czasem boli mnie dół brzucha jakby jajniki czy coś. Podobnie jak boli przed @.
Co o tym myślicie?
P.S. Pewnie zaraz mnie ktoś okrzyczy, że drugi raz to samo piszę. Dlatego od razu przepraszam.

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

niepewna121 pisze:
Witam.
Kochałam się z moim partnerem do końca 12 dnia cyklu. Cykle mam 27-30 dniowe. Mój partner dużo papierosów pali i denerwuje się dużo ostatnio. Dzisiaj jest 21 dzień cyklu. Zauważyłam, że od kilku dni moje sutki są "sterczące". Wcześniej nie zauważyłam żeby tak się zachowywały. Ale może po prostu nie zwróciłam na to uwagi. Nie wiem. Czasem boli mnie dół brzucha jakby jajniki czy coś. Podobnie jak boli przed @.
Co o tym myślicie?
P.S. Pewnie zaraz mnie ktoś okrzyczy, że drugi raz to samo piszę. Dlatego od razu przepraszam.

Po pierwsze nikt na Ciebie nie będzie krzyczał :P W końcu od tego jest ten temat :) A po drugie moim zdaniem mogłaby być to ciąża. Jak wiadomo, jeżeli plemniczki maja dogodne warunki mogą poczekać sobie nawet do 5 dni na jajeczko :P Ty kochałaś sie 12 dc, jeśli doszło do owulacji w przeciągu 5 dni a plemniczki poczekały to wiadomo jaki może być efekt końcowy :smo: Jednak nic nie wiadomo poczekaj do 30 dc i jeśli nie pojawi się @ zrób test. Jeżeli test będzie negatywny a @ wciąż brak poczekaj 2-3 dni i powtórz test :) Nic innego na to nie poradzimy pozostaje nam tylko czekać :) A ból jajników czy podbrzusza może świadczyć o nadchodzącej miesiączce... :wink:
... jak i o ciąży :lol:

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

kasia0387 pisze:
niepewna121 pisze:
Witam.
Co o tym myślicie?

Po pierwsze nikt na Ciebie nie będzie krzyczał :P W końcu od tego jest ten temat :) A po drugie moim zdaniem mogłaby być to ciąża. Jak wiadomo, jeżeli plemniczki maja dogodne warunki mogą poczekać sobie nawet do 5 dni na jajeczko :P Ty kochałaś sie 12 dc, jeśli doszło do owulacji w przeciągu 5 dni a plemniczki poczekały to wiadomo jaki może być efekt końcowy :smo: Jednak nic nie wiadomo poczekaj do 30 dc i jeśli nie pojawi się @ zrób test. Jeżeli test będzie negatywny a @ wciąż brak poczekaj 2-3 dni i powtórz test :) Nic innego na to nie poradzimy pozostaje nam tylko czekać :) A ból jajników czy podbrzusza może świadczyć o nadchodzącej miesiączce... :wink:
... jak i o ciąży :lol:

Na ból przed @ jest za wcześnie bo jeszcze tydzień prawie do @. A mnie brzuch bolał już w weekend. Wiem, że plemniki mogą przeżyć nawet 5 dni. Ale palenie papierosów i stres może je osłabić. A wydaje mi się, że owulacje miałam 13-14 dc. Ale może mi się tylko tak wydaje. Nie wiem. Wtedy jajnik zaczął mnie boleć. Później niby przeszło ale czasem boli właśnie dół brzucha, jajnik czy coś. I takie dziwne uczucie w ogóle mam właśnie w dole brzucha. Nawet opisać tego nie potrafię za bardzo. Pożyjemy zobaczymy co będzie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

niepewna121 niestety jak wiadomo ciało kobiety co chwile się zmienia i różnie reaguje. Te bóle, które pojawiły się teraz nie miałaś ich wcześniej a jednak się pojawiły... Ja mam bóle przed okresem nawet tydzień przed albo więcej. Może i u Ciebie teraz tak jest?? Albo to ciąża :) 12 dc kochałaś się do końca a myślisz, że owulacja była 13-14 :) Nio to teraz tylko czekam na wiadomość o teściku :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kasia0387 pisze:
niepewna121 niestety jak wiadomo ciało kobiety co chwile się zmienia i różnie reaguje. Te bóle, które pojawiły się teraz nie miałaś ich wcześniej a jednak się pojawiły... Ja mam bóle przed okresem nawet tydzień przed albo więcej. Może i u Ciebie teraz tak jest?? Albo to ciąża :) 12 dc kochałaś się do końca a myślisz, że owulacja była 13-14 :) Nio to teraz tylko czekam na wiadomość o teściku :P

Mnie przeważnie brzuch boli dzień czy dwa przed @. A teraz o wiele wcześniej bo jakieś półtorej tygodnia. Może tak jak mówisz coś się dzieje w moim ciele stąd te bóle. A może to fasolka. Zobaczymy. Wkurza mnie trochę tylko to dziwne uczucie w dole brzucha bo nie wiem dlaczego tak czuję i nawet nie potrafię go opisać. :|

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja miałam taki ból od 7 lipca... aż do teraz :( Ale co 2-3 dni. Dziś dostałam @ a ból był po prostu nieziemski :/

A tak w ogóle chciałabyś by to była fasolka?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kasia0387 pisze:
Ja miałam taki ból od 7 lipca... aż do teraz :( Ale co 2-3 dni. Dziś dostałam @ a ból był po prostu nieziemski :/

A tak w ogóle chciałabyś by to była fasolka?

Współczuje bólu. <głaszcze>
Chciałabym by to była fasolka. Mimo, że rodzinka nie byłaby zadowolona.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej moja druga kreseczka dziś była już całkiem niezła jeszcze nie tak mocna ale spokojnie widać ja z daleka np z drugiego konca pokoju - sprawdzalam !!! jutro mam wizyte u lekarza ale juz coraz mniej sie denerwuje tylko mysle sobie poprostu mam FASOLKE !!!! ale poza od czsu do czasu bolami w podbrzuszu i troche bolacymi piersiami ( ale te bola normalnie przed okresrem tez) nie mam zadych objawow a jak dobrze licze to bedzie juz przynajmniej 2 tygodnie od poczecia wiec chyba za wczesnie na objawy ??? a moze ja bede ta jeednostka bez objawow???
o kurcze tak czekam zeby to oglosic calej rodzince :D :D :D :D :D
:lol2:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

niepewna121 trzymam kciuki za Ciebie :lol: i mam nadzieję, że to jest fasolka :oops: Jak będziesz wiedziała już co i jak to napisz :)

kotus powodzenia na wizycie u lekarza :) Jakieś drobne objawy możesz już odczuwać :P Ale wiadomo, że są one subtelne :)

Gratuluję fasolki !!! :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam wszystkich.My nadal czekamy na okres chociaż żadnych objawów nie mam poza bólem brzucha co jakieś dwie godziny.Ale taki marny ten ból:(

Żadnego śluzu też nie wydzielam,temperatura 36,6C ,piersi nie bolą,sutki cały czas takie same ..... ?????

Także nadal oczekujemy @ !

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc dziewczyny
Mam coraz wieksze podejzenia ze jestem w ciazy,swoj organizm znam doskonale i wyczowam zmiany.moje objawy:hm spuchnieta pochwa ale jeszcze bez mocnych zasinien,duzoooooo bialych uplawych niegestych tylko w konsystencji jak mleko i bezzapachu,od 2 dni mdlosci ,dzisiaj okropne,ale to moze byc tez skutek ze cos nietak zjadlam (tak sama sobie tlumacze zeby za bardzo sie nienakrecac),zawroty glowy,mroczki,i dziwne przeczucie ze .....
Ostatnia miesiaczke mialam 6 lipca jajeczkowanie prawdopodobnie 16-18 lipca (mialam wtedy bole w obydwu jajnikach),dzis jest juz 24 lipca czyli jakis tydzien po mozliwym zaplodnieniu albo i mniej .i do tej ory utrzymuje mi sie bole tyle ze teraz w dole brzucha promieniujace od ud az do pepka.Jak dlamnie to chyba cos za silne te objawy,i dlatego mam duzo watpliwosci,co wy na to????aha okresy mam rozne wachaja sie od 26 do 32 dni tak na przemian w kratke.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej dziewczyny! Jestem tutaj poraz pierwszy, chociaz forum czytam od kilku miesiecy :) I wreszcie przyszedł mój czas zastanawiania się czy tym razem się udało.
Cykle mam zwykle 31-35 dni. Owulacje 10-12 dnia cyklu. Ostatnia miesiączka 23.06. Kochałam się z chłopakiem 9 dnia cyklu i wiem, że szanse są spore. ale... boję się zrobić testu i tak odkładam to z dnia na dzień :?
Jeśli chodzi o objawy to:
mdłości już od 14 dnia cyklu
zawroty głowy
niechęć do słodyczy
rozdrażnienie
ból piersi, ale tylko gdy mam założoną bieliznę
temperatura powyżej 37 stopni
brązowe plamienia w 27 i 30 dniu cyklu (i tylko w te dwa dni)
od dwóch tygodni ból brzucha jak na @, więc gdy dostałam plamien to myślałam, że @ się rozkreci;
dzisiaj 32 dzien cyklu a ja ciągle chodzę do ubikacji sprawdzać czy dostałam @, ale tylko biały śluz jest - chociaz niezbyt dużo
Myślicie, że to moze być ciąża ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

oliwko82.. nie wahaj się zrobic tego testu! Powinien byc bardzo pozytywny! :)

Mateuszek 10.04.2008 cc 8:45 51cm 2600g
--20.05.2009 6tc [*]

Offline Wyświetl profil  

witam ostatnia miesiaczke mialam 10.07 od tego dnia kocham sie zmoim mezczyzniom codziennie.staramy sie o dzidzi.dzis jest moj 15 dzien cyklu moje cykle trwaja co 33, lub 34 dni tak mniej wiecej.Kiedy jest najlepszy dzin na zajscie w ciaze?? i czy myslicei ze tym razem sie uda?? pozdrawiam wszystkich starajacych

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 2002  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]