RuDa102 pisze:
Cześć dziewczyny! Nie wiem czy do dobrego wątku trafiłam ale co mi tam:)
Mam 25 lat i stałego partnera od 5 lat. Tydzień temu(dodam,że był to tydzień przed planowym terminem miesiączki) dostałam trzydniowego plamienie, koloru czerwono-różowo-brązowego(zależy w który dzień).Przed tym plamieniem pobolewały mnie piersi, ale nie tak jak przez miesiączką,po plamieniu przestały.Dziś jest dzień,w którym miesiączkę powinnam dostać ale nic nie widać-żadnych objawów nie mam, żadnego śluzu jak w dni nieplodne.Czy to może być ciąża? Wiem,że za wcześniej o tym mówić ale to krwawienie w połowie cyklu pożądnie mnie wystraszyło.Czy to mogło być krwawienie implantacyjne?A może owulacyjne??? Wcześniej mi sie nic takiego nie zdarzyło.
Dodam,że jestem "szczęśliwą" posiadaczką nadżerki-może to ona???Ale też ostatnio przeżywam stres w związku z szukaniem pracy!Nie mogę brać hormonów dlatego jedynym zabezpieczeniem jakiego używamy to prezerwatywa ale zawsze po stosunku sprawdzam czy aby nie pękła-jak do tej pory zawsze była cała!!!Czasem chłopak,na początku wejdzie we mnie bez zabezpieczenia ale pozwalam mu tylko na kilka ruchów(ale wulgarnie to przedstawiam).
PROSZĘ odpowiedzcie na moje pytanie bo odchodzę od zmysłów-dziecko nie było by nam na rękę-nie teraz!
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
A, więc zaczynam

Czy to może być ciąża?- Tak

Może być

Czy to mogło być krwawienie implantacyjne? - Możliwe, ale czy współżyłaś z chłopakiem kilka dni a nawet dzień wcześniej przed krwawieniem albo w dzień krwawienia? Czy mieliście przerwę? Chociaż jak na te plamienie to 3 dni to chyba za dużo

A może owulacyjne???- Szczerze nigdy nie słyszałam o krwawieniu owulacyjnym. Jedynie co znam to bóle owulacyjne

Czy to może być nadżerka? - Jeśli współżyłaś z chłopakiem intensywnie no to hmm... możliwe jest, że Ci ją naruszył

i dlatego krwawiła
No i na koniec moja droga

Nawet te wkładanie przyczynia sie do powstania nowego życia

Znam kilka przypadków

A nawet gdyby tak się stało to masz już 25 lat ! Dziecko w tym wieku jest nawet wskazane

hihi, ale to tylko moje zdanie