Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 1:51 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Szpitale, lekarze, położne - opinie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

Mam nadzieję,że sa tu jakieś mamuśki lub przyszłe,które pomogą mi zdecydować się na któryś z tych szpitali. Słyszałam jak narazie,że Koszalin jest straszny-okropna opieka! A Sławno same plusy.
Piszcie coś na temat tych szpitali. :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć,
tez tak słyszałam a co gorsza leżałam rok temu na patologii w Koszalinie i nie polecam. Słyszałam tez mnóstwo pozytywów o Kołobrzegu ale cóż pewnie i tak jesteśmy zdane na Koszalin bo jak wszystko się zacznie to mało czasu na podróże będzie :) Póki co mam czas na zmartwienia do stycznia ale już myślę o szkole rodzenia aby zapoznać się z personelem.Daj znać co postanowisz i kiedy masz termin? Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

hmmm mam termin na sierpień :-) jeżdże do dr Melnyczuka ale myslę że zdecyduję się na poród w Sławnie.Jednak ma ono duuużo lepszą opinię-szczególnie o personelu. Koszalin mnie już zraził,więc nie wiem czy dam się namówic żeby tam rodzić.Jednak przy pierwszym dziecku chciałabym mieć życzliwą opiekę,która mi powie co i jak itd.a nie takie baby jak w Koszalinie.
Ty masz jeszcze czas więc może cos sie zmieni do stycznia :-)
Kołobrzeg troche za daleko ale tez o nim myślałam :-)
Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A skąd jesteś że masz pewność że dojedziesz do szpitala? Bo z maluszkami różnie bywa i niektóre się spieszą i nie wiem czy jeśli bym sie zdecydowała na Sławno to tam faktycznie trafię? I jeśli wiesz to napisz jak się wybiera inny szpital,co trzeba załatwić, gdzie zgłosić itp? Dzięki za informacje

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziewczyny poszukajcie poprzez opcję szukaj bo juz były podobne tematy może tam znajdziecie odpowiedź

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

Jestem z Darłowa,także mam bliżej do Sławna.Mam nadzieje ze zdąże. Poza tym teraz jest tak że Ty wybierasz gdzie bedziesz rodzić,nikt Ci nie narzuca.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja jestem z koszalina, porod na grudzien i chce rodzic w kolobrzegu w wodzie. Jednak slyszalam ze w kolobrzegu nie ma dobrego oddzialu noworodkowego. To znaczu w koszalinie jest. Wiec trzeba sie zdecydowac czy w razie komplikacji podczas porodu i po myslimy o sobie czy o dziecku. Oczywiscie ja mysle o dziecku ale boje sie rodzic w koszalinie bo slyszalam wiele zlego. coprawda bylam na patologii ale tylko 2 dni i dobrze wspominam ten pobyt. Jesli chodzi o rodzenie to zupelnie nie mam pojecia.Wiem ze jesli z dzidzia bedzie cos nie tak, to przewoza do koszalina bo w kolobrzegu nie ma sprzetu do ratowania noworodkow. Tak slyszalam. Tez mam dylemat.
pozdrawiam
ania

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

Ja też słysząłam same okropne rzeczy o Koszalinie i każdy mnie odsuwa od pomysłu rodzenia w Koszalinie.Dlatego ostatnio byłam w Ustce i jestem zdecydowana na nią. Jest tam oddział połozniczo-ginekologiczny, intensywna terapia z anestezjologią i neonatologia z patologią ciązy,takze wsio co potzreba.A ze ja lecze sie na toxo wiec tez szukam szpitala,który w razie "W" bedzie w stanie pomóc dziecku. Myśle,że dobrze wybrałam.
Na pewno nikt mnie nie zmusi do Koszalina

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

Ja też słysząłam same okropne rzeczy o Koszalinie i każdy mnie odsuwa od pomysłu rodzenia w Koszalinie.Dlatego ostatnio byłam w Ustce i jestem zdecydowana na nią. Jest tam oddział połozniczo-ginekologiczny, intensywna terapia z anestezjologią i neonatologia z patologią ciązy,takze wsio co potzreba.A ze ja lecze sie na toxo wiec tez szukam szpitala,który w razie "W" bedzie w stanie pomóc dziecku. Myśle,że dobrze wybrałam.
Na pewno nikt mnie nie zmusi do Koszalina

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Marieannp a w kolobrzegu mozna rodzic w wodzie?a pozatym nie zawsze mozna nawet jak sie chce...niestety...
poza tym chyba w koszalinie jest remont porodowki od dluzszego czasu...
dziewczyny z kolobrzegu i koszalina jezdza tez do bialogardu,ja tam rodzilam bylo niezle...

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ] 

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Szpitale, lekarze, położne - opinie

Strefa czasowa UTC [letni]