Angelika86 pisze:
Ja również mam podejrzenia, że mogę być w ciąży, ale poradźcie mi proszę czy mam się czym przejmować. 6 dni temu miałam ze swoim partnerem, że tam powiem "wpadkę" po 40 godzinach poszłam do ginekologa, zbadał mnie i przepisał tabletki "po stosunku" i kazał je wziąć odrazu, ale po zrobieniu USG stwierdził, że jest duże prawdopodobieństwo, że tabletki już nie zadziałają. Od jakiś 5 dni pobolewa mnie trochę w podbrzuszu, piersi stały się wrażliwsze i obwódka wokół sutków jest ciemniejsza i ciut większa, mam też podwyższoną temperature tak 37,2 i wczoraj cały dzień mdliło mnie i nie miałam ochoty na jedzenie, dziś już nie mam mdłości, ale podwyższona temperatura jest nadal. Dodam, że za 6 dni powinnam dostać mesiączkę, ale nigdy przed okresem nie miałam tak podwyższonej temperatury najwyżej do 36.9. Od kilku dni bym spała i spała a kiedyś naprawdę musiałam być zmęczona żeby spać w dzień. Może to jakieś zatrucie, ale nie wymiotowałam ani nie miałam biegunek za to co godzinę, półtorej biegałam robić siusiu, ale to raczej nie możliwe żeby mieć takie objawy tak wcześnie? Proszę odpiszcie Confused
hm sadze ze zostalo ci czekanie na @ niestety mam tylko pytanie wzielas te tabletki co ci gin zapisal ????
co do USG NIE WIEZ ZE LEKARZ mogl juz stwierdzic ze moze byc zapozno nie ma takiej mozliwosci by cokolwiek stwierdzic tak wczesnie ,,,jedynie mogl Cie nastawic psychicznie na to ze moga nie zadzialac wiem bo kolezanka tak wlasnie miala ale ona dostala jakis zastrzyk ......a co do temki tez sie nia nie kieruj to ze jest wyzsza niz dotychczas tez nie musi o niczym swiadczyc ,
objawy jakie opisujesz moga byc tez spowodowane wyobraznia szukasz informacji po necie wiec sie napewno naczytalas a potem tego samego doszukujemy sie w sobie .....
niechce Cie martwic i nie dam zadnej jednoznacznej podpowiedzi nikt chyba jej nie da ,ale zostaje Ci czekac do dnia @