Dzisiaj jest ndz kwie 26, 2026 10:08 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10405 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 313, 314, 315, 316, 317, 318, 319 ... 521  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

fifolek cudne mieszlanko!!

ba5hka u nas też pogoda trochę lepsza..choć jeszcze jest chłodno..
A Tristanek jak zwykle przystojniacha..a jaki ma piękny usmiech!!

Mirabelko życze ci miłego urlopu..odpocznij i za mnie :wink:

mapi1318 taką nutelkę to bym wsunęła..mniam..mniam..ale po całej to chyba bym wyglądała nieciekawie.. :shock:

A my jak codzień..mała się bawi a ja gotuję i siedzę na kompie..a mój mężuś śpi..
Ale może pójdziemy gdzieś popołudniu bo słoneczko świeci od rana(poraz pierwszy od ponad tygodnia..choć ostatnio to wychodziło pod wieczór..)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Fifolek piękne mieszkanko ;) i plac zabaw super :D

Kinia już ok po ospie zostało wspomnienie i kropki które sa coraz jaśniejsze i znikają
A to Kiniuś
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Maribelka28 pisze:
To było coś pięknego.Ona zaczeła chodzić jak miała 8m i 2 tyg.Zaczeła od jednego mebla do drugiego a jak miała 11 miesiecy to momentalnie,kurcze wierzyć mi się nie chciało.Puściła się i chodziła!!!!!.Pamietam siedziałam i coś przy bluzce robiłam.Ale to były piekne chwile.Roczek przedeptała!!!!!!

i od tego zacznę

Hubert dwa dni temu zaczął chodzic ..... z pokoju do pokoju :)

mniejsze odległości pokonywał już z 2 tygodnie temu. A od mebla do mebla to ... nie pamietam ale wam na pewno pisałam

w kazdym razie moje plecy wreszcie odpoczywaja :)
ciesze sie bo jak pojedziemy na wakacje to nie bedzie go trzeba nosic non stop na rekach :) zasuwa jak mały samochodzik :)

wydaje mi sie ze duzo odwagi dal mu chodzik pchacz (Hipcio z Fisher price'a) i nie prowadzalam go w ogole za 2 rączki. Czasem sam łapał sie spodnicy czy spodni albo jednego palca :)

no zuch i juz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Moderator
Awatar użytkownika

Dzięki dziewczyny. Ja też się bardzo cieszę...

My po Kościele, spacerku, mała śpi a ja biorę się za obiadek...

Aaliyah cieszę się że mała już zdrowa, mojej wysypka też schodzi więc we wtorek idziemy na szczepienie.
Jakie ma włski :shock:

Netka my też często robimy wieczorne spacery potem mała lepiej nam spi.

anula może druga wypłata będzie lepsza. Masz o tyle lepiej że nie zostawiasz małego nikomu obcemu.

Maribelka No piesek męski... a gdzie mieszkasz to może swatkami zostaniemy...bo ja bym chciała małe psiaczki ale mała musi jeszcze trochę podrosnąć.
Udanego urlopu.

To potrafi w 5 minut :shock:
Obrazek
Obrazek
Rozsypany cukier już posprzątałam :?
Obrazek
Mis polarny...
Obrazek
Obrazek
Zaczęłam kąpać ją w brodziku...
Obrazek
Obrazek
Jemy kaszkę beee...
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Fifolek- zdiecia jak zawsze piekne... ja tez malego juz pod prysznicem kapie ... tylko ze doslownie pod prysznicem, woda kapie mu na lepek a on sie cieszy...
aha - co do robienia bajzlu w 3 minuty to tutaj u nas jest podobnie ( o ile nie gorzej :wink: ) wszystkie ciuchy z szuflad wyciaga , pampersy rowniez rozwala...mimo tego ze mam je w specjalnym domku to i tak otwozy malpiszon.. okruchy i ciastka sa wszedzie a potarganych gazet nie idzie pozbierac :)

dzisiaj zaliczylbasenik , no i zabawe ze swoja dziewczyna Wikusia ( szkoda ze fotek nie mam , bo sie ladnie calowala :D ).. coraz lepiej stoi sam i coraz stabilniej , dzisiaj nawet zrobil 1 kroczka sam do przodu ... no ale grubasom nie ma sie co dziwic :D :D :D , mysle ze nauka chodzenia potrwa jeszcze grubo ponad miesiac :roll:

Aliyah- sliczna corenka, super ze jej ladnie schodza plamki

Baby- :shock: :shock: :shock: no to niezle zasowa

anula- oby kazda nastepna byla lepsza :) wklej nam Dawcia bo juz chwile go nie widzialam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja tylko chcialam dopisac tu komus - Joanna? ty jestes w ciazy? bo ja lekko nie w temacie :) że sama teraz jezdze z dziecmi blizniakiem takim gdzie dzieci siedza jedno za drugim i powiem naprawde szczerze ze sie sprawdza w 100% i byl to jedyny wozek jaki kupilam od narodzin Huberta - w nim przejezdzil zimę i jezdzi az do teraz a jak jezdze z nim samym albo na jakies krotkie dystanse z 2 to biore mala spacerowke Inglesine. Nasz wozek to Graco Stadium Duo

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

fifolek sliczne macie mieszkanie!!!!!!

Ja tez jak Zoske kapie to jej wlosy splukuje prysznicem i sie strasznie przy tym cieszy :D

baby ja tez mysle ze bede zainteresowana. Tak na 90% to Wam powiem ze chyba jednak cos tam sie zagniezdzilo... Spiaca jestem tak samo jak na poczatku ciazy z Zoska. Tylko nie mdli. Ale wtedy tez nie od razu wymiotowalam. Okaze sie juz w tym tygodniu!

Aaliyah slodka ta Twoja kruszynka! Dobrze ze juz wyzdrowiala i ma spokoj z ta wstretna choroba na calutkie zycie!

Anula juz sie o Ciebie martwilam bo tak dawno Cie nie bylo. Oba kazda nastepna wyplata byla wieksza :)

A Zoska dalej robi wodniste kupki. I nawet takie sluzowate. Juz nie wiem od czego to... Jutro ide z nia do innego pediatry (naszego bo byl na urlopie) Dziewczyny czy to mozliwe ze to mleko ktore pije od 7 miesiecy??? Nigdy nic jej nie bylo.

Joanna znalazlam super wozek! Tu masz linka <>.html
a jakby go wycieli to wpisz w allegro WOZEK DLA DWOJGA KOLCRAFT

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

nie sadze zeby taka reakcja byla na mleko ktore tak dlugo pije. Ale ja mojej Julce kiedys zmienialam, nie pamietam po jakim okresie picia-nie picia. Na Humane - ktos tu tez polecal - chyba Fifolek :) podobno to bardzo dobre mleko pod wzgl wlasnie alergii i probiotykow

Hubi spi od 19:45 :) lubie tak :) a spal w dzien 2 razy i to lacznie chyba ze 3 godziny albo i wiecej

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć dziewczyny....

A my niedawno wróciliśmy z poprawin wesela.Wybawiliśmy sie niesamowicie, ale mam już naprawde dość...Patryś niedawno zasnął i wypił na kolację UWAGA-500 ml mleka i do tego 8 miarek kaszki malinowej.jestem w szoku, bo nigdy tyle nie zjadl...a mały byl na weselu tylko na obiadku, potem zabrala go ciotka na noc i dziś go wieczorem przywieźli na sale.Bardzo za nim teskniliśmy!!!Uświadomiłam sobie, ze nie wyobrażam sobie już życia bez mojego szkrabka!!!KOCHAM GO NAD ZYCIE!!!
Z wesela wrociliśmy o 4.30 i spałam 3 godziny, bo o 9.00 byłam już na nogach-ale impreza byla superowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fifolek-śliczne mieszkanko.Moje dopiero za miesiac będzie miało kopane fundamenty.Ale pocieszam się tym, ze czas szybko leci i już niebawem też bede miała nowe lokum...

Alicja-powodzenia, zycze 2 kreseczek!!!

WSZYSTKIE FOTKI ŚLICZNIUTKIE!!!

Ja już uciekam, przepraszam, ze nie odpisuje wam wszystkim, ale nie mam już sily.Idę się wreszcie wyspać.Jutro wrzuce nowe fotki malego i z wesela.

DOBRANOCCCCC!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dobry wieczor :)
Wrocilismy z wsi lekko zrelaskowani, Kubciu spi a ja w necie sobie grzebie

ba5hka wow 10 zabko - niezy wynik ma Tristan

mapi1318 Martynka sama chodzi? Ale fajnie, moj to owszem lazi ale przy meblach a jak chce gdzies szybko to siup na kolana i raczkiem do celu. Fajniutkie zdjecia. I jaka duza nutella - mniam, az mi slina na podloge kapla

Apropos kup - Kuba robil twarde kupy takie bobki , smierdzialy ze az w oczy szczypalo, ale dawalam rade. Lattwo sie sprzatalo i dupka nie byla tak upaskudzona. Odkad zaczal pic mleko modyfikowane to kupy ma takie, ze ledwo mieszcza sie w pieluszce, wg mnie sa to luzne stolce, takie bardzo geste papki. Wg dr jest ok bo zoladek przyzwyczjaa sie do zmiany mleka. Ale dla mnie to juz nie bardzo, perfuma to to nie sa, czasami mam taki odrzut, ze powstrzymuje sie od zwrotu posilku gardlem a nie dupa.

fifolek13 no mieszkanko fajniusie, koniecznie wklej zdjecia jak juz bedzie zagospodarowane w mebelki
p.s. fajne masz spodnie - wlasnie takich szukam na off-road

mirabelka28[/b[ czy twoj piesio ma bluze z kapturem czy mnie oczy myla?? hihi swietnie wyglada, jak maly panicz

[b]aalyiah
ze sie tak zapytam - na avatarku to twonja osoba czy jakas slawa? No bo oczarowalo mnie zdjecie

brawo dla Hubercika za samodzielne kroczki

fifolek wow no niezla z niej rozrabiara

uciekam do lozeczka - mowie dobranoc i do jutra :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Babywłaśnie taki zamierzamy kupić :wink:
Alicja też namierzyłam ten wózek na allegro :lol: I również daje Milce Aptamil - jak pojedziemy do Polski to muszę kupić 4puszki .
Diana mam nadzieję, że i u nas jeszcze w tym roku ruszy budowa domku :D
Fifolek mieszkanko bajeczne :!:

Ostatnio zmieniony pt wrz 21, 2007 9:47 am przez Joanna102, łącznie zmieniany 2 razy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

fifolek13 - super mieszkanko po prostu rewelacja

anula- nutelle przywiozła moja mama z włoch bo u nas nie ma takich dużych Martyna wcina ale nie za dużo

Mirabelko-życzę udanego urlopu wypoczywaj :)

Zielna-Martyna zaczęła chodzić jak miała 8 miesięcy i 3 dni wtedy zrobiła pierwsze kroki a teraz to już zasuwa jak mały samochodzik nie da sie zatrzymać
Pozdrawiam wszystkich

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dawno mnie nie było..... ale jak Wiki nie śpi to nie mam szansy na siedzenie przy komputerze ani przy laptopie....nie idzie się od niego opędzić :zkr: a teraz słodko śpi , a tatuś ma służbe :( Musze poszukać fotelik samochodowy na allegro 9-36kg i nie wiem na jaki się zdecydować, fajne są concorda ...tylko za drogie :oops: :oops:

fifolek fotki superowe, mieszkanko fajowe

anula jak sobie przypomne moją pierwszą wypłatę w tej firmie w której pracuje (1,09, będzie 10lat :shock: ) to nie wiem na co by mi teraz starczyło....na waciki chyba :lol2:

Joanna jaka ona duża :shock: pokazuj nam częściej swoje słoneczko i brzuszek też pokaż...czeakamy

Aliyah dobrze że miejsa po krostakch już się jej goją......śliczna dziewuszka

gratuluje wszystkim już chodzącym brzdącom ..... to chyba dzidzia mapi1318 i baby :wink: :oops:

diana to już po weselu, ja przez 3 dni nie mogłam odespać....Wiktor o to zadbał :evil:

ba5hka Tristan ma 10 zębów :shock: dobry jest :yea: na jednym zdjęciu miał fajne spodnie 3/4 .....lniane czy mi się tylko wydaje i buty ...zajefajne :!: :!: :!: :!: :!:

przepraszam jak kogoś pominelam....czytałam wciągu dnia na raty.....a teraz dop[iero pisze
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

nasz synek to rośnie na małego łobuziaka.....myślałam że tylko on potrafi zrobić taki bałagan, wszystko wyciąga z szuflad, co leży na stole czy regale to ..... bach na podłoge.....a jak ktoś je :evil: to nie idzie się opędzić od niego :twisted: :twisted:
Wiko jeszcze sam nie chodzi ale już się puszcza i coraz dłużej stoi bez trzymania, a przy regale czy łóżku to chodzi, ma chicco Qatro przy którym może chodzić, ale lepiej taboret przesuwać po terakocie......nie cierpie takie dźwięku. Kilka razy dziennie robi siku na nocnik, od razu go sadzam jak się obudzi i prawie pół nocnika, kupke też robi ale nie zawsze uda się go złapać, a jak jest w trakcie to mu nie przerywam.
Dziś byliśmy w Arkadii, kupiłam mu 2 pary bucików, adidaski i sandałaki w CCC z GUFFO, ogladałam Bartka w smyku i dużo się nie różnią od tych..... ceną to napewno :shock:
i mężuś kupił nowy aparat Panasonic Lumix 7,2 mega pixele... zdjęcia super wyraźne, ale nie wiem czy chce mi się jeszcze wklejać :(

pozdrawiam, tyle naklikałam że itak mnie chyba nikt nie przeczyta :wink: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Barbara- jedne sa lniane (te bezowe) a drugie-cholera wie :?: ...w kazdym razie mozna do nich dosunac druga czesc i sa dlugie ...

Joanna - zdiecia wspaniale , tez bym chetnie odwiedzila takie miejsce... Niunia sliczniutka a Twoj brzuszek tak zasloniety ze nie idzie sie niczego dopatzrzec ...

Diana - ciesze sie ze po Weselu jestes zadowolona ... ja czekam jeszcze miesiac :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Zielna pisze:
aalyiah ze sie tak zapytam - na avatarku to twonja osoba czy jakas slawa? No bo oczarowalo mnie zdjecie

To nie ja ;) to piosenkarka AALIYAH ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

heloł
Kubus ma 8 zabek :) dzis zauwazyłam :) :) :) jak fajnie - wyszla mu dolna 2. Czyli mamy po dwie parki na dole i gorze

joana102 fajniusie zdjecia, a gdzie byliscie?
mapi ale fajniusio, ze Martynka chodzi. Normalnie w szoku jestem , ze tak szybko. Ciekawe czy moje szczescie wejdzie w swoj pierwszys roczek na dwoch nogach.
Przedwczoraj kupilam mu garniturek i mam nadzieje, z ebedzie chodzil do sierpnia aby poszeld razem z rodzicami do oltarza
AALYIAH :oops: ja cie normalnie przeprasza, ale wyglada na to, ze stara dooopa jestem i nie zorientowana w slawach swiatowych :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hehe no coś Ty :D nie ma za co przepraszać :D ja strasznie lubię jej piosenki, niestety Aaliyah zginęła w katastrofie samolotu :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Zielna - no kurcze pieknie by bylo :)zanim my sie pobierzemy ( o ile w ogule bo ja narazie to nam sie nie spieszy) to pewnie do oltarza wnuk mnie odprowadzi :D :D :D!!!!! GRATULAJE 8 ZABKA :)

Baby- chyba nasze maluszki maja takie same czerwone koszulki .., moze jutrowkleje fotke :)
mlody wlasnie zasnal w wozku obok mnie i musze go isc przeneisc do lozeczka ...ostatnio tak wlasnie zasypia.. tz wybawi sie , wymeczy i zawsze o tej samej godzinie wkladam go do wozka i za 5 minut w kimono idzie :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Obrazek

Jestem nowa.Szukałam jakiś czerwcóweczek'06 ale chyba nie ma ich tutaj...więc przeniosłam się do Was...

Można sie przyłączyć :?: :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pewnie ze mozna Witaj :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10405 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 313, 314, 315, 316, 317, 318, 319 ... 521  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]