Hej hej!
mnie też dawno nie było, codziennie jestem w pracy od 8 do 15, nie mam czasu za bardzo w domu na siedzenie przed kompem, maluch domaga się mamy (po całym dniu nieobecności), w pracy nie zawsze mam czas...
Witam wszystkie nowe mamusie i dzieciaki, gratulacje dla nowych brzuszków

też bym chciała ;(
Rustamka_24 super zdjęcia Natanka, mały urwis z niego i tak jak mój - stworzenie ziemno-wodne
ewcia401 gratulacje !!! Kacper ma śliczną siostrzyczkę

prosimy o jakieś nowe zdjęcia!!
trochę wieści o Grzesiu:
- biega jak wariat (zaczął chodzić w 11 miesięcy)
- wreszcie zaczął mówić "mama" - do tej pory było tylko "baba", chociaż cały czas mu się myli wszystko, gada po swojemu, ale najdziwniejsze że ja go rozumiem, doskonale umie powiedzieć o co mu chodzi
- uwielbia wszystkie zwierzaki - wprost szaleje jak go posadzę na konia, jest płacz jak go zdejmuję

włazi psom do budy, skumplował się ze wszystkimi kotami (koty też się przyzwyczaiły że im się ogony wydłużyły
-umie bardzo dobrze naśladować głosy, np. kurek, piesków, koników, kotków, ptaszków itp
-na nowo polubił kąpiele i mycie włosów (przez jakiś czas był kryzys, nie dał sobie polać wody na głowę...)
- jadamy już wszystko, jak mi się nie chce gotować mu czegoś oddzielnie to mu daję nasz wspólny obiad i zajada ze smakiem, mleko krowie do kaszy pije juz od 4 miesięcy
- przez jakiś czas "mówił" ze chce zrobić kupkę i udawało mu się zrobić do nocniczka, nie wiem czemu już przestał i sygnalizuje raczej po fakcie... ale ma bardzo regularne kupki i większość łapiemy bez pieluchy
-pierwsze próby samodzielnego jedzenia już za nami, nawet nieźle mu wychodzi, raczej będzie leworęczny... ma tylko trochę problemy z nałożeniem nieposłusznego jedzenia na łyżeczkę
- ogólnie Grzesio jest bardzo wesołym dzieckiem, umie postawić na swoim, ma doskonałe poczucie humoru, kocham go nad wszystko!!!
trochę zdjęć:
zoo warszawskie, sierpień
w domku
pierwsze próby windsurfingu z mamą
nasz Bałtyk
sielanka na plaży
szaleństwa na piasku
ciekawe co tam jest w tej dziurze?
zabawy z ciocią
z mamą
buziaki