Szok spaliśmy wszyscy dzisiaj do 9

... nie pamiętam kiedy ostatni raz spalam tak długo
Piękne słoneczko, pogoda dopisuje na pierwszy dzień wiosny, tatuś pójdzie z młodym na spacerek a ja mam ambitny plan prasowania

Może uda mi się ich wypchać po obiedzie na basen to bym mogła się w ciszy pouczyć
Rybuś - dla mnie te imiona wydają się kosmiczne bo nie znam ludzi o takich imionach
Enja - jak ci się mieszka na Wyspach ?

nie dobija cię tamtejsza " mokra" pogoda? .... mocno trzymam kciuki za starania bo już parę miechów u ciebie minęło, ale w końcu się uda
zona Roberta - z ciachem niestety nie pomogę bo ja z pieczenia to raczej noga
podgląd mi się skończył, więc odpisze co tam mniej więcej pamiętam
Z listy przedstawionej przez Enje najbardziej podoba mi się Syntia ( tak nazywaj się mój pierwszy pies jak byłam malutkim dzieckiem)
Drugi pies nazywał się Gabrysia i nie pytajcie się mnie czemu tak wybierałam imiona, bo nie wiem

ale usprawiedliwieniem jest to, że byłam wtedy dzieckiem
Nie wiem jak się maja te rankingi najbardziej popularnych imion do rzeczywistości ponieważ ja już dawno nie trafiłam na żadnego Kubusia, a właściwie żadnego małego chłopczyka o takowym imieniu nie znam
Na przykładzie piaskownicy stwierdzam, że królują Igory, Iwany, Oskary i Oliwiery - mnie się osobiście nie podobają.
Generalnie ja osobiście przy wyborze imienia kierowałam/ kieruje się głównie zasadą, że imię ma dziecku nie szkodzić, żeby się go nie wstydził i żeby później nie miał do mnie pretensji.
Miłego dnia wszystkim!