Elinka- Arturek moze chodzic tylko w bialych ciuszkach? tego nie wiedziałam..a kolorowe zawieraja jakies toksyny, barwniki czy co? bo tego nie rozumiem :p a moze bys zasiegnela opini innego lekarza??
tak to są pampersy oryginalne tylko tyle,ze maz ostatnio mi przywiozl wielka pake z niemiec

moze dlatego ciut inne
![:]](./images/smilies/g035.gif)
a pieluszek uzywam roznych, przewaznie huggisy bardzo je polubilam hih

a jak nie ma w drogeri mojej to kupuje happy bądź oryginalne
cos jeszcze chcialam i zamulilam napisac heh... ;]
dzis na spacerku bylismy bo pogoda popoludniu zrobila sie lepsza ;]
teraz maluch moj zasnal ;]
Elinka- nieźle z ta waga pociagnelas
Madii- no ja wlasnie w tym roku tez kupuje poraz pierwszy stroj 1 czesciowy

hehe najlepiej taki z nogawkami do kolan haha by nie bylo widac rozstepow, ktore i tam mnie uraczyly swą obecnościa
skore nie wiem za kim odziedziczylam bo moja mama przy 2 ciazach na ktorych przytyla po 30 kg ani jednego rozstepa moja siostra tez zadnych nie ma no moze pojedyncze na pupie a ja cala pocieta
ech taklze rozstepy to zmora prawie kazdej kobiety, ktora je posiada..cholerstwo wredne :[ wrrrrrr
a tu zdjecie mojego brzucha...tak prawde m,owiac patrzac w lustro przy robieniu tej fotki stwierdzilam,ze jest dobrze juz ;]
bedzie lepiej
siostra na chrzcinach mowi do mnie,ladnie wygladasz..a ja do niej,ze nie mam na sobie pasa sciagajacego na brzuszku i sie dziwila,ze juz mam taki maly w porownaniu do tego od razu po porodzie..
jak przyjechali mnie odwiedzic moj tata sie wystraszył,ze mam jeszcze taki wielki brzuch,a uwierzcie ,ze byl ogriomniasty... niestety mojego tate nikt nie urzedzil,ze po cesarce jeszcze taki brzuch zostaje
ale ejszcze troszke popracuje nad soba i mysle,ze do lata wroce do formy ;]
ach i przegladałam foty na kompie i znalazłam to
ale sie usmialam haha..jaki mialam brzuchol wielki, masakra!!!!
jaki wieloryb byłam hahaha
ale sie usmialam
moze tez sie posmiac hehe
pozwalam