Niestety nie mam nr tel.
Nie znam tego lekarza, ale polecam właśnie chodzić do lekarza, ze szpitala w którym zamierzasz rodzić

nie wiem nic o Cieszynie, wiem że narzekają, ale jedna znajoma znajomej rodziła 3 razy SN tam i zadowolona
Na temat woj. w BB to mogę Ci wsjo powiedzieć z doświadczenia, a za drugim razem jeszcze o patologię zahaczyłam

kilku lekarzy poznałam przez to
Moja dr prowadząca obie ciąże też ma tylko prywatną praktykę i dyżur w szpital woj.
Wiem jak to jest ja też jak tu sie przeprowadziłam to nie wiedziałam nic i nawet nie miałam znajomych od których mogłam jakiegoś polecenia dostać.
http://www.znanylekarz.pl/adam-bargiel/ ... ko-biala/3
Ja chodziłam do Lidii Polak obie ciąże
a byłam na 3d u Balisia
Odradzam Ryszarda Krakowiaka poszłam do niego z racji, że przyjmował koło bloku gdzie mieszkałam

leczył mnie lutenylem i niby na nim miałam zajść w ciążę bez badań itd.
Ozimina mnie szyła po drugim porodzie, niemiła i mnie ledwo znieczuliła a już do szycia od razu poza tym źle mnie zszyła

gorzej zacerowała lekkie nadpęknięcie z 2 szwami niż nacięcie i 8 szwów za pierwszym porodem, a wtedy szyła mnie Gębala, świetna babka, tak mnie zagadała i znieczuliła, że w ogóle nie czułam szycia
Strzeż się przed Zgórskim!!! jedyne słowo jakie mi przychodzi to cham

to jak zwracał się do pacjentek na patologii...szczyt chamstwa i prostactwa

do mnie gdzie byłam przeterminowana 6 dni i miałam białko w moczu i podwyższone ciśnienie i niską hemoglobinę rzucił teskt "co tu Pani robi? po co tu Pani przyszła? czeka...to niech czeka dalej" ...i to do wszystkich takie, a na poporodowym już był milutki...bo nie musiał nic robić działać i zaraz się pozbędziemy tej pacjentki kolejnej
Roztoczyński jest ordynatorem w wojew. fajny facet ogólnie ok
Putowska też fajna dr. bardzo interesuje się swoją pacjentką, moja kol. chodziła do niej i dwa cc ona jej robiła, nawet nie pozwoliła innemu i teraz wiem że ma też usg w swoim gab. kiedyś się do niej wybierałam ale wtedy jeszcze usg nie miała i dlatego nie poszłam.
Małecka-Cholerek fajna, miła, delikatna ale ma takie naturalne podejście bardzo, a jak chodzi o antykoncepcje to absolutnie nie
W jakim rejonie mieszkasz, w samym BB czy pod?