Witajcie laseczki!
Co to za swieto w poniedzialek macie?
Meg, pokazalabym brzuszysko (nie brzusio), ale az mi wstyd, taki gigant. Wczoraj poszlam z malym na plac zabaw do parku, siedza tam na lawce 2 takie ropuchy. I jedna od razu do mnie- Oj, chyba zaraz na porodowke. A ja na to, nie jeszcze nie. A druga- Pewnie blizniaki, co? Myslalam ze zamorduje. Za chwile ta druga odwraca sie do tej pierwszej i mowi- Moja synowa byla w ciazy z blizniakami i nawet ona takiego brzucha nie miala! Az mi lzy naplynely. Zadzwonilam do mojej kolezanki i mowie jej po polsku, ze wredny babsztyl kolo mnie myslal ze jesem w ciazy z blizniakami, sama powinna popatrzec do lusterka jaka jest gruba a nie mna sie przejmowac. Odlozylam telefon, a babsztyl do mnie, z usmiechem- Ooo pani tez z Polski? Nawet sie malpa nie obrazila! Wstalam i poszlam, zeby tak te baby zrudzialy

Wiec fotek brzuszka nie wklejam, aparatu unikam jak ognia.
Kika, no to teraz Ci sie zacznie, jak maly raczkuje, wszystkie szafki, schody, kibel, ach, jak ja to uwielbialam

Teraz juz mam pokupione takie barierki, zeby mala nigdzie nie wlazla, i szafki wszystkie pozabezpieczane, pamietam, jaki cyrk mialam z Brianem jak lubil grzebac po szafkach. Jedyne co mu wolno bylo to szafka z garami, reszta pozabezpieczana, ale i tak go kiedys zlapalam jak probowal puszczac lodki w kiblu.. Dobrze, ze nie mam zadnych odswiezaczy ani innych trujacych chemikaliow.
Malgora, to Michasia daje popalic, hehe! Dobrze, ze taka jest a nie jakas niemrawa, wtedy to bys sie znow martwila, ze cos nie tak. Wklej no jakies zdjecie, moze moja mala (jeszcze bezimienna) zmobilizuje sie, zeby wylezc troche szybciej, zanim mi brzuch eksploduje!
Wiosna, mi tez tak Brian wyl co noc, dopiero jak odstawilam od cyca to sie skonczylo.. Nie wiem, jaki to ma zwiazek, ale jak przestawilam go na butelke to powyl jeszcze 2 nocki, nic nie zdzialal bo w nocy nie bedzie stara, leniwa matka mleka szykowac, i od tej pory przesypia noce. Co do spacerowki to zobacz sobie z chicco, maja swietna taka leciutka, wkleje zaraz linka jak znajde..
http://www.google.com/products/catalog? ... GcQ8gIwAA# Oczywiscie to z amerykanskiej strony, ale wiem, ze Wy macie to samo. Super jest, sama kupie jak mala skonczy pol roczku.
No i sto lat dla Darka!!! Nie ma co, super masz chlopakow!!
U nas ociupinke sie ochlodzilo, teraz jest codziennie ok 30 stopni, jak dla mnie ciagle za duszno. Moglo by byc tak z 15, no 16 gora..