Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 2:15 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7429 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 372  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

witam chlejuski....powrocilam wlsdnie..... odurzona waszymi postami....hhehehe kiepsko... dalej ciagniecie??????? hihihihhii dobry temat....boze niedlugo nas zbanuja bo powiedza ze szerzymy ode do alkoholu hehehehhe

ja lubie se chlapnac za kolnierzyk....hihih

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej natalia ano jakoś mało się tu pisze i jeszcze raz witam,bo powróciłam do was

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

E tam mało! :wink:
Natalko, Matka Założycielka czuwa i będzie klepać po tyłkach jak się nie będziecie się tu meldować! :wink:

Łucja, a ja jeszcze raz się cieszę, że wróciłaś! :brv: :brv: :brv:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

miałam chwilę załamania i musiałam odpocząć,ale już jest dobrze :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja też mam takie chwile że chciałabym więcej nie słuchać o ciążach, maluszkach i tym wszystkim... Że tak strasznie chciałabym mieć dziecko, nawet nie chodzi o ciążę ani o dzidziusia, po prostu dzecko, które by było nasze, które uczyłoby się mówić, chodzić, przynosiłoby uwagi ze szkoły (a niech tam! :wink:)... Łucja, a dlaczego się nie staracie na razie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

psychicznie ja gotowa nie jestem jak na razie,boję się jak na razie,może pomyślimy coś po nowym roku

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam babeczki....kacyk meczyz po wczoraj??? hehheh haniu czy moge ci pomoc w wymierzaniu klapsow...tak bardzo lbie to robic....hihihihi plisssssss....

zabieram sie zaraz za porzadki....strasznie mi sie nie chce...ale coz,......jakos trzeba....

ja tez raz chce dzidzie raz nie...sama nie wiem....wiecie co chcialabym poczekac do momentu az bede pewna ze zajde w ciaze i urodze sliczne zdrowe dziecko,....ale to niestety niemozliwe...wiec krag sie zamyka...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć Kochaniutkie!
Natalka, masz rację, niedługo nas zamkną za propagowanie pijanstwa :lol: Wiec ja juz sie uspokajam i uroczyscie oswiadczam, ze jestem dzis trzeźwiutenka jak wzorowy czlonek AA! :D

Wiem o czym mowicie, ja dzis normalnie mam wrazenie, ze cos we mnie krzyczy: Ja chce mieć dziecko!!!!! A rozum podpowiada i nakazuje inaczej. I jak mówi Natalka, krąg się zamyka. Ale chyba w sumie nieźle sobie z tym radzę. Zwlaszcza, ze wpadam do Was i gęba mi się śmieje :lol: Wiadomo, są lepsze i gorsze dni, każda z nas zna to z autopsji. Czytam Was i tak czesto czuję to samo, że już pozostaje mi przytaknąć, żeby się nie powtarzać. Fajna sprawa, bo nie czuję się z tym wszystkim tak bardzo osamotniona.

Myślę często o adpcji, ale na to chyba też nie jestem gotowa. Być moze jeszcze nie. Ale jakies powołanie w tym kierunku czuję. Ja bardzo długo nie chciałam mieć w ogóle dzieci. Wydawało mi się, że będę złą matką (cholera wie, dlaczego tak myślałam, nie wiem!). A później zaczął się budzić instynkt. I teraz aż we mnie wrzeszczy. I teraz, o dziwo, z kolei jestem przekonana, ze byłabym fajną mamą... Człowiek to skomplikowana istota z tym swoim pofałdowany mózgiem :shock: A w ciążę zaszłam przy pierwszej świadomej próbie. I nagle zmienił się cały mój świat. A później, kiedy usłyszałam "wyrok" od lekarza, poczułam jakbym dostała z piąchy w nos. I znów się świat zmienił. Normalnie karuzela. A teraz dałam sobie czas na wyhamowanie i dojście do ładu z tym wszystkim. Podziwiam w pewnym sensie dziewczyny, które decydują się od razu, przed pierwszą @ po zabiegu łyżeczkowania na kolejną ciążę. Ale ja bym się nie odważyła. Moze jestem za bardzo bojąca?

Ale sobie pogadałam, ufff, tak mnie coś naszło na refleksje.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

fajnie damalko ze sie wygadalqas...ale powiedz ...ulzylo?? heheheheh,.... w moim zyciu tez ciagla karuzela....choc musze przyznac ze u mnie ostatnio zaobserwowalam tragiczny przyrost PECHA..........ddoslownie wszystko sie wali....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Czesc dziewczyny :) Musze Wam sie pochwalic co zrobil wczoraj moj maz! Wrocilam sobie spokojnie do domu z jogi, mieszkanie jakos dziwnie wygladalo bo drzwi do pokojow byly pozamykane i sie okazalo, ze zaprosil gosci na moje urodziny!! Mialam prawdziwe przyjecie niespodzianke!!

Wszystko sam przygotowal, jedzenie i torcik z odpowiednia iloscia swieczek i nawet balony :) Naprawde nie moglam potem w nocy zasnac z tych emocji :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

o to super niespodziankę miałaś

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Natalka, czy ulżyło? Hm.... :wink: Po krótkim namyślę twierdzę, że trochę tak :D Z tym pechem, to mam takie same odczucia :evil: Jak nie urok, to ... :evil:

Aneczka, super niespodzianka, jak na filmie :D Aż zazdroszczę chyba :oops: Rewelacja!!

A gdzie Matka Główna Polewaczka? :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Damalko no naprawde, jak na filmie ;) musialam miec niezla mine hihihi

A dzis sie wybieramy na koncert jakiegos niemieckiego zespolu ;) Zobaczymy jak Helmuty sie bawia hihihi

No wlasnie Haniu przewodniczko nasza! Gdzie jestes ???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc kobietki

hania pewnie w piatek klasowke zrobila......i teraz siedzi i byki sprawdza :lol: :lol: ( co by w weekend sie nie nudzila :lol: )

Aneczko ale super niespodzianka!!!! Normalnie ekstra!!! Moj maz tez kiedys zrobil mi niespodzianke i na weekend polecielismy do Londynu :lol: Tak z dnia na dzien :lol:
Powiem wam ze jestesmy razem juz 12 lat a ciagle potrafi mnie czyms zaskoczyc :wink:

Damalko twoje dzieciatko bedzie dumne ze ma taka mame jak ty!!!
Ja jestem ciekawa ile z nas w przyszlym nowym roku bedzie z brzuchem...........cos mi sie zdaje ze tu tylko goscinnie bedziemy zagladac :wink:

['][']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

damalko z tym urokiem to mam to samo heheheheh

aneczka----bomba..zazdroszcze...ciekawe czy tez dozyje kiedys takiego suprise....

towarzyszu Haniu gdzie jestescie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Fajnych macie mężów :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jezdem, jezdem. :sw:
(-Tato, jezdem w ciąży.
-Córko, na litość boską, trzy miesiące przed maturą a ty mówisz jezdem?!
Stare, ale mnie zawsze śmieszy.)
:lol:

Kochane, jestem u teściów. Klasówek nie zrobiłam, ale zapowiedziałam na przyszły tydzień. Ale niestey piszę ciągle tą moją nieszczęsną pracę...

I zgadnijcie co jeszcze!!! :wink:

Ogłaszam konkurs: Co robi Matka Polewaczka?

Nagroda będzie. Komisja zastanowi się jaka.

Aneczko
, ale masz w dechę miauża! Mój ma w sobie tyle inwencji twórczej (w dziedzinie "życia małżeńskiego"), że w porywie szaleństwa kupuje mi różę po moim trzydniowym uprzednim mędzeniu. :lol:

Damalko, jak tam kręgi? Potrzebujesz laseczki? Czy już swobodnie stepujesz :wink:

Maranellko
, a Ty gdzie pracujesz, bo zapomniałam?

Natalko, co za pech u Ciebie? Proszę się tu powywnętrzać trochę...

Łucja, co porabiasz?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

haniu czy odpowiedz w konkursie to -----pijesz????mam nadzieje ze zalapie sie na nagrode!!!!!!!!!!!!!

co do mojego pecha to wszystko...od straty dzidzi poczawszy, a skonczywszy na braku kasy i problemach w otwartym przez nas barze

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

naataalia pisze:
haniu czy odpowiedz w konkursie to -----pijesz????

Natalko, TAMTATATAAAM!!! Wygrałaś nagrodę! A jest nią:................. Cmok Matki Polewaczki (lekko zalatujący piwkiem, wybacz)!!!

Oto on: :pr:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

właśnie przyjechałam do domku,nie było mnie,byłam z chłopakiem u jego znajomego i sobie troszkę wypiłam piwka,a teraz siędzę ,a chłopak oglada mecz 8)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7429 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 372  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]