Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 2:48 am

Forum ciąża

» Wszystko o dzieciach » Niemowlęta

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
czerwona kartka
Awatar użytkownika

Busia chyba nie dorosła do pisania na forach niestety co jest bardzo smutne.
Jeżeli fotka - avatar jest prawdziwa to wydaje się, że to poważna kobieta a tutaj proszę....
nie dość, że bałaganu narobiła, brzydko się zachwouje to jeszcze nie umie przeprosić i "sadzi się" strasznie.
Przeczytaj swój post Busia jeszcze raz i wyraźnie odniosłaś się do posta forumki Patysi a że napisałaś durne a nie durna to nie ma większego znaczenia... ale co ja będę Ci tłumaczyć takie błache sprawy....

Jasiu nie ma odstających uszu, ale napewno gdyby miał takie to zrobiłabym wszystko (łącznie z przyklejaniem) żeby chociaż trochę tą urodę poprawić. I nie z myśla o sobie, bo i się taki nie podoba - tylko zmyślą o nim... i o tym ile nieprzyjemości go może czekać...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

elwira to moze zacznijmy wychowywac nasze dzieci a nie stwarzac im sztuczne problemy
lepiej wpajajmy im zyciowe wartosci, takie jak :poszanowanie innego człowieka , tolerancja ,miłosc iitp
Moze i przegiełam z wyrazaniem swojej opini,ale zawsze tak reaguje impulsywnie jak cos mnie ze złosci,dlatego ze kilka razy spotkałam sie włsnie z takimi mamusiami , które strofofały swoje dzieci pod wzgledem urody, wyglądu, a takze słyszałam jak mamusiemówiły do swoich pociech tekst typu:
nie jedz tyle bo bedziesz gróby i brzydki jak tamten chopiec

i wiele podobnych tekstów
dlatego zastanówmy sie najlepiej nad tym co naprawde jest wazne w zyciu i kochajmy nasze dzieci takimi jakie są, a bedzie i nam i naszym pociechom zyło sie lepiej
Bo przeciez odstajace uszy, duze stopy ,rude włosy , piegi to przeciez nie katastrofa , kazdy człowiek jest inny i kazdy jest piękny na swój sposób

Ps.ochłonęłam i chciałabym przeprosic kazdego kogo uraziłam , zachowaniem czy tez błędami ortograficznymi

Arianka mój avatar jest prawdziwy i jestem powazną osobą , ale czasami ponosza mnie emocje i bardzo dosadnie wyrazam swoje opinie, moze dlatego ze pierw sama byłam taką "durną" mamuską , która to szukała wad u swojej córci : krzywa głowka, uszy, i wiele innych rzeczy , ale dostrzgłam to co jest najwazniejsze , moze troche drastycznie ale nie chce o tym pisac i zaczełam kochac moje dziecko takie jakie jest i ciesze sie ze jest zdowe, pogodne dobrze sie rozwija i jest dla mnie najpiękniejsze na swiecie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

oki, ja spasowałam
busia ja tam nigdy polonistką nie byłam....raczej ścisły umysł....
( nie bojkotuj tego że mam mózg )
ja też sorki za to co napisałam, i zakopujemy topór wojenny....
przynajmniej ja....

mamy prawo do odmiennego zdania i ja to szanuję, tylko bez wyzwisk oki?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kochane nie wariujmy :lol: ja od dziecka mam odstajace uszy i bardzo ale to bardzo mi one przeszkadzaja do takiego stopnia ze mialam operacje plastyczna :wink: i do dzis mowie mojej mamie 'czemu mi czapki nie zakladalas.lub plasterkiem nie kleilas' mama sie smieje i mowi ze to po tatusiu odziedziczylam i nic by mi nie pomoglo ale wiecie co jej powiedzialam"""skad wiesz ze nic by mi nie pomoglo a moze trosze mniej by mi odstawaly''''dlatego dziewczyny robcie po swojemu mojemu synusiowi narazie bardzo nie odstaja ale gdyby mial dosc odstajace uwiezcie sprobowalabym roznych sposobw,dopoki jest maly(potem moglabym sie zadreczac ze ,a moglam lepiej sprobowac :D sorka jesli troszke bledow popisalam ale ledwo uz na oczy widze pa ide lulac pozdrawiam i nie kluccie sie moje kochane i pamietajcie robcie jak wy uwazacie za dobre pa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Patys1 pisze:
Mało tego, powiem Ci jeszcze jedno - moja Marysia ma chore jedno oczko i leczymy je zaklejąjąc plasterkiem, bo tak kazał lekarz.

ale to są takie specjalne plasterki do zaklejania oczka :wink: lub obturator silikonowy :wink:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4

Forum ciąża

» Wszystko o dzieciach » Niemowlęta

Strefa czasowa UTC [letni]