Dzisiaj jest sob lip 26, 2014 3:04 am


Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
Post: ndz maja 24, 2009 9:53 am 

Rejestracja: śr lut 18, 2009 12:50 pm
Posty: 55
Staramy się z meżem o dzidzie i Gin kazał mi zrobi badania tarczycy ( nigdy wczesniej sie nie leczylam i nie mialam z nia problemów)
Oto moje wyniki:
TSH 3,27 norma 0,3-4,2
FT4 1,3 norma 0,9-1,7

Po obejrzeniu wyników powiedział, ze sa ok...

Ale jak czytam w internecie to wiele dziewczyn wypowiada się, ze podcza staran TSH powinno by przy dolnej granicy...nie wiem co mam o tym myslec, bo mój wynik jest pod górna kreską...


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 

 Tytuł:
Post: ndz maja 24, 2009 11:36 am 
Awatar użytkownika

Rejestracja: wt paź 16, 2007 4:21 pm
Posty: 11032
http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?p=1706781
http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?p=1018714

_________________
"Najważniejszą decyzją w życiu jest to, kogo poślubisz. Choćbyś zsumował wszelkie inne decyzje, jakie podjąłeś i tak nie dorównają ważnością tej jednej."


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ]  Moderator: Moderatorzy

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  
Antykoncepcja - Bezpłodność - Planowanie ciąży - Objawy ciąży - Test ciążowy - Ciąża - Ciąża bliźniacza - Termin porodu - Objawy porodu - Poród - Laktacja - Niemowlę - Karmienie niemowląt - Macierzyństwo - Psychologia - Przepisy kulinarne - Uroda

Jeżeli podoba Ci się nasz serwis, poleć go innym. Wklej nasz button lub link na swojej stronie

Forum ciąża


Friends Pliki cookies