[
Hej dziewczeta. Jestem Edyta i tak wlasnie sie zastanawiam czy czasem nie zostane mama:).W sumie nic pewnego bo nawet jeszcze nie dotarlam do punktu gdzie zaginal mi okres...dopiero czekam na okres ale zobaczymy ma byc okres pod koniec tego tygodnia...
Ogolnie moje cykle wynosza ok 30 dni -nie wiem dlaczego ostatnio mialam tylko 26.No tak jakos wyszlo ze z mezem w 16-17 dzien cyklu w ogole sie nie zabezpieczylismy...nie to ze planowalismy miec dzidzie...w zasadzie chcemy ale to nie bylo na zasadzie "robimy dziecko:)"tylko tak poprostu...no i po tym w zasadzie to bylo tydzien temu ,wiec nie wiem czemu miala bym miec te objawy (??) ale dziwnie sie czuje....i naprawde zaczynam podejzewac ze ... moze cos w tym jest.mianowicie:
*nie takie bole jak przed okresem ale bardziej klocia jajnikow,czesto nagle,bardziej moze skorcze...
*od wczoraj dol kregoslupa ...strasznie...musialam wczoraj wziasc tabletke!
*zre!!A nie jem...jestem wsciekla bo niedawno schudlam a tu co mam takie napady na zarcie ze nie moge sie powstrzymac
*lekka zgaga-moze z przezarcia:)
Brzuch i krzyz to chyba mi najbardziej dokucza-jest mi jakos nie wygodnie...zapomnialam powiedziec jednej rzeczy..piersi,pol dna mnie bola strasznie potem nie i tak w kolko.....
Juz bym wolala nawet dostac ten okres i wiedziec albo nie dostac i poprostu byc w ciazy...a tak to nie wiem..
zrobilam test-jaka nawniaczka ze mnie ze myslalam ze moze cos wyjsc hihihi no ale oczywiscie negatywny...wiadomo ze za wczesniej ale ja oczywiscie musialam sie przekonac.....
No to na co stawiacie?Wiadomo ze musze byc cierpliwa itp....ale ja juz nie moge...

Podsumuje:
Ostatni cykl:26 (zazwyczaj ok 30 dni)
Bez gumek od-16
Czyli cala akcja toczy sie od 16 czerwca.

))
Napiszcie o waszych objawach,przeczuciach..jakich kolwiek doswiadczeniach w staraniu o dzidzie..pozdrawiam![/b]