Dzisiaj jest pt kwie 17, 2026 2:13 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Małopolskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 130 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: DOBRY LEKARZ
1 żółta kartka

Dziewczyny,

Bardzo proszę, napiszcie również o swoich dobrych doświadczeniach z ginekologami. Ja niestety ostatnio nie zawsze trafiałam najlepiej.

Ja mogę polecić dobrego lekarza w Krakowie, Jerzy Skotnicki. Trochę dziwnie się czuję polecając tego lekarza, bo w rzeczywistości nigdy nie spotkałam się z tym panem w kontakcie bezpośrednim, ale zdarzyło mi się pilnie poszukiwać porady co do dalszej diagnostyki prenatalnej i zadzwoniłam do kilku placówek, niestety w żadnej z nich nie spotkałam się z kompetentną, a przede wszystkim chętną udzielić porady osobą. A tu takie zaskoczenie! Zadzwoniłam do prywatnego gabinetu doktora, który poświęcił mi czas na długą rozmowę, udzielił fachowej porady, i nie namawiał mnie przy tym do wizyty prywatnej, w ogóle nie chciał niczego w zamian. Z taką bezinteresownością nie spotkałam się już dawno. Czytałam dużo opinii na temat tego lekarza i nie spotkałam się jeszcze ze złą.

Proszę powiedzcie co sądzicie o tym lekarzu?

Jakich jeszcze znacie DOBRYCH lekarzy w województwie małopolskim?
Mnie akurat interesuje Kraków, Chrzanów i okolice.

Pozdrawiam wszystkie ciężarówki!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja bardzo polecam dr Katarzynę Kisielewską. Przyjmuje na Urzędniczej. Jest naprawdę świetnym fachowcem, wcześniej zaliczyłam chyba z 7 ginekologów, żaden się mną nie zajął tak jak ona. Przede wszytkim, dzięki niej dowiedziałam się, że mam za wysoką prolaktynę i to jest przyczyna, że nie zachodzę w ciążę. Poza tym jest baaaaaardzo dokładna, zleca wszystkie możliwe badania, a często i więcej. No i jest przemiłą osobą!:) Podałabym linka do jej stronki, ale nie wiem, czy można...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja mam pytanko.Pani dr Katarzyna Kisielewska przyjmuje w prywatnym gabinecie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Ja polecam dr Annę Pyrę - Czernik z Ujastka. Fachowiec, przy tym miła, rzeczowa osoba, mam do niej pełne zaufanie. Przyjmuje też prywatnie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A chodzila ktoras z was do doktor krystyny Derwisz?przyjmuje prywatnie w gabinecie Femina przy ul bosakow?bo bylam u niej wczoraj juz drugi raz i wydaje mi sie mila, sympatyczna i kompetentna bakba ale z checia poznalabym wasza opinie jesli ktoras z was u niej byla!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja polecam dr. Kusia z Narutowicza, prywatnie przyjmuje na ul. mieszczańskiej.
U wielu ginekologów sie leczyłam ale odkąd trafiłam na dr. Kusia to moje poszukiwania się zakończyły. Wcześniej słyszałam, że jest uwielbiany przez swoje pacjentki. Teraz i ja się pod tym podpisuję. Przeszłam z nim przez poronienie (to wtedy na niego trafiłam), starania o dziecko, ciążę no i nadal będę do niego chodziła.
Czułam że dba o mnie, nawet pod koniec ciązy jak wiedział że juz pewnie niebawem zacznę rodzić potrafił wieczorem do mnie zadzwonić na komórkę i zapytać jak się czuję, czy mam skurcze itp. Poza tym mimo że ma mnóstwo pacjentek zawsze pamięta moje imie i nazwisko co tez jest fajne moim zdaniem.
Poza tym konkretny, rzeczowy i bardzo bardzo ludzki.
I jest to jedyny lekarz o którym mogę powiedzieć ze mam do niego 100% zaufanie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nie ta okolica, ale może któraś skorzysta. W Zakopanem - dr Sałyk, w Nowym Targu - dr Koczy

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dr Anna Wierzbicka - Spaczyńska

Przyjmuje na Os. Oświecenia, zazwyczaj późnym wieczorem, a pracuje w Siemiradzkim.
Niezwykle ciepła, optymistycznie nastawiona i przyjacielska kobieta.Prawdziwy lekarz z powołania!!!! o tym świadczą tłumy pacjentek!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hala, dopiero teraz zauważyłam: tak, w prywatnym gabinecie na urzędniczej,jeszcze wiem, że w spesie przyjmuje

co do dr Wierzbińskiej to chodziłam do niej na siemiradzkiego, juz na pierwszej wizycie przeklinała jak szewc moją porzednią ginkę,ażbyłam w szoku,ale chodziłam do niej, bo byłab.dokładna. Niestety pani jest okropnie nierówna, humorzasta i zapominalska, zleciła mi badania na siemiradzkiego,po czym zwyzywała, że oszczedzam na zdrowiu, ze kto to widział robić wszpitalu badania.Jak że jeszcze wtedy brałam tabletki, też mi się dostało: przepisując je nawrzeszczała na mnie, żebym brała, a później mnie będzie leczyć z raka! Z p. Lucynką chyba, obgadywały pacjentki ile wlezie i po tej wizycie już nie poszłam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A to mnie zaskoczyłaś, Kate!
Mnie wydała się bardzo spoko babka, a co najważniejsze pomogła mi w trudnych momentach ciąży i miała takie "ludzkie" podejście (nawet przytuliła, kiedy wyłam jak bóbr). Ale z rugiej strony nie szukamy tu dobrego terapeuty, tylko gina:)

myślę, że to przez to, że ma tak dużo pacjentek (pierwszy raz widziałam, żeby lekarz przyjmował do 1 w nocy) i żadnej nie zapisuje na godzinę, tylko mówi, żeby przyjechać (efekt - potem się czeka w poczekalni około 2 h).
Mimo to polecam!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja rowniez goraco polecam dr Kusia!!! prowadzil moja ciaze, zawsze odpowiadal na moje czasami glupawe pyatnia, poradzil, uspokoil, pomogl w zalatwianiu papierkow z zusem:) a poza tym to fajny z duzym poczuciem humoru facet! byl przy porodzie i pozniej odwiedzal mnie w sali i dogladal Haneczki:)

@nutka musialysmy w jednym czasie do niego chodzic! moja Hania konczy wkrotce 2 m-ce :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Fatinka - no to być może nawet miałyśmy okazję sie gdzies tam w poczekalni minąć :)
A co do Kusia to jeszcze jedno - zawsze mogłam do niego zadzwonić na komórkę jak miałam jakiś problem, nawet późno wieczorem a pod koniec ciąży to mówił że w nocy jak sie coś zacznie dziać to też mogę dzwonić. Zwłaszcza na początku ciąży dużo mi to dało bo były momenty strachu i gdyby nie możliwość tel do niego to pewnie nie jedną noc bym nie przespała.

A po porodzie on chyba wszystkie swoje pacjentki dogląda i dzieciaczki, do mnie też przychodził praktycznie codziennie przez te 6 dni jak leżałam...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a ja podobnie jak Kate podpisze sie obiema rekami - Katarzyna Kisielewska :D :D :D
Leczylam sie u niej ponad 4 lata, po wczensiejszej wędrówce po wielu innych - wyleczyła a teraz prowadzi moja ciąże :D

17.12.2007, godz.00:35, 3780g/55cm/5pkt
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc dziewczyny................... mam pytanko, czy mozecie mi cos napisac o ginekologu z "ujastka" lek. med. Jacek Bojar ............... z gory dziekuję za odpowiedz.................... pozdrawiam :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Witam, także polecam dra Kusia - to świetny facet !!! :okk:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej:)
szukam dobrego gina,dobrze by było, gdyby pracował na Ujastku(ale nie jest to konieczny warunek).
Zalezy mi za to na tym,zeby przyjmował w okolicy Prokocim-/kozłówek-Wieliczka,Kurdwanów i te okolice.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

W tych okolicach nie ma dużego wyboru - radziłabym Ci zainwestować w czas i podjechać sobie do doktora Jana Kusia - on przyjmuje w poniedziałki na ul. Mieszczańskiej i pracuje w szpitalu Narutowicza. Dla mnie jest super, chodzę do niego 8 lat i dodam, że wyratował moją koleżankę z bardzo bardzo trudnej sytuacji w ciąży. Do niego można mieć stuprocentowe zaufanie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No własnie z tym wyborem to tu jest kiepsko ale zawsze warto spytac.Szczególnie, ze mam w domu malucha którym nie bardzo ma sie kto zajac gdy ja musze cos załatwic, wiec staram sie wszedzie miec jak najblizej.A gdzie jest ta ulica?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

ulica Mieszczańska jest to przecznica z Monte Cassino - koło mostu Grunwaldzkiego, os. Podwawelskie. autobusy: 173, 144, 103, 164, 184, 114,112, 179,128, tramwaje: 22,19,18.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dzieki Anna za odpowiedz :) jesli nie znajde nikogo innego to pewnie wybiore sie do tego ginka:) jesli masz do niego jakis kontakt, pls wyslij mi na priva-nr tel, godziny przyjec i cennik. Z góry dzieki i pozdrawiam:)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 130 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Małopolskie

Strefa czasowa UTC [letni]