Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 12:03 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30866 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1197, 1198, 1199, 1200, 1201, 1202, 1203 ... 1544  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

madziara20 :) to już monitory się palą- ach to uzależnienie od forum...

maranellka- bidulko, do łózeczka, odpoczywaj....

ja walcze z dołkiem- nie moge sie poddać......nie wolno mi się załamać..... :twisted:

spokojnego wieczorku dla wszystkich!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

amisia moj monitor wlasnie wybuchl... i nawet nie wiem dlaczego... :? tylko sie wkurzylam bo to kolejny nie maly wydatek a tego nie uwzglednialam w budzecie na ten miesiac...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

madziara20 styki mu sie przegrzaly ;) zmeczony juz byl :) ale wielka szkoda, bez dostepu do kompa teraz.. a do tv mozesz podpiac?
i milego pobytu na wsi :)
maranellko ty sie poloz bidulko :-{:

[*]12.07.07

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej!
Miałam dzisiaj tylko 5 lekcji ale dopiero przed chwilą właściwie usiadłam na tyłku. :wink: Korepetycje, zakupy, załatwianie takich tam. A to jeszcze nie koniec... Lecę zaraz na pocztę bo zmówiłam sobie patelnię i przyszła mi. :D A potem jedziemy kupic jakiś zestaw talerzy bo jutro przyjeżdża do nas mama i moja siostra z narzeczonym a my mamy talerzy po sztuk dwie. :wink:

Maranellko, współczuję. Co do plamień to ja też miałam trzy dni przed ostatnią @, po raz pierwszy w życiu. Pani doktor mówi, że jej to wygląda na niedomogę ciałka żółtego czyli za mało progesteronu.

Asiu, co mojej lekkiej zazdrości :oops: to niestety nie pochwalę się kreseczkami za dwa miesiące bo czekać zamierzam do kwietnia... maja... czerwca... ? A kciukasy za fasolinki wszystkie trzymam mocno, wszakże u mnie to lekka zazdrośc a nie zawiść. :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam, moje babeczki...ja wlasnie wrocilam do domku.....co tam slychowac u was??? dla dolujacej sie amisi pzesylam caluski.....dla was wszystkich tulanki sle/.....
zafasolkowane dziewczynki---hja sie ciesze waszym szczesciem...napawde, wiem ze nie moglabym na razie byc w ciazy, bo jestem dopiero miesiac po poonieniu i jeszcze nawet nie dostalam @, przyznaje, przykro mi, zazdroszcze bo bycie w ciqazy i oczekiwanie na malenstwo to najcudowniejszy okres w moim zyciu...szkoda ze tak krotki i ulotny,...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja nie wytrzymam, już nawet nie mam siły płakać,
jak wam się udało to przeżyć?

ja nie dam rady, przed zabiegiem, w szpitalu jeszcze jakoś szło, ale teraz, gdy już jestem po, gdy już jestem w domu ... ja tu chyba zwariuję !! :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

witaj sliwko mi pomoglo to forum zawsze to pisze gdy dochodzi nowa dziewczyna......i inne dziewczyny tez to pisza ...zostan z nami....zobaczysz ze z biegiem czasu bedzie lepiej trzeba poplakac wygadac sie to pomaga :)

Obrazek

3 Aniolki [*][*][*]
Każdą maluczką duszą tak wiele ubyło...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

sliweczko---kazda z nas to przezyla, ja 3 razy...dlatego tak rozumiemy twoj bol....pomozemy ci jak tylko potrafimy...wygadaj sie nam wyplacz....a nadzieja dla nas sa kobitki ktore po poronieniach zachodza w ciaze i rodza piekne nzdrowe dzidzie....nam tez sie uda....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witaj sliwko :( :-{: mi dziewczyny tez duzo pomogly, warto sie wyzalic, wszystke jestesmy po podobnych przejsciach

[*]12.07.07

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Śliwko, ja miałam to samo. W szpitalu leżałam 5 dni i jakoś funkcjonowała, a rozpacz zaczęła się dopiero po powrocie do domu. To naturalne, że czujesz się tak strasznie. Wiem, że ciężko to znieść, że wydaje się, że nie wytrzymasz. Znam też to uczucie, kiedy nie ma się już nawet siły by płakać. Po prostu przeżywasz żałobę.... Tak jak my wszystkie tutaj. Trzymaj się kochana, uwierz, że będzie lepiej, że ten ból z czasem będzie mniejszy. Przytulam mocno!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

wpadam jedną noga i co widzę: kolejna tragedia...
śliwko, ja moje szczęście straciłam 6 dni temu. jutro zapalę świeczkę, potem na miesiąc po, a potem za rok. forum pomaga, bo się wygadasz. bo zobaczysz, ze nie jesteś sama. to okrutne, niesprawiedliwe, ale nic na to nie możemy poradzić...

w tej chwili nic Cię nie pocieszy, bo słoneczko zgasło i jeszcze wiele bólu Cię czeka, wiele razy ta rana zostanie rozdrapana, ale kazda z nas to przeszła, dlatego się rozumiemy. zobaczysz. nigdy nie zapomnisz, ale nauczysz się z tym żyć. bo trzeba...

tulę Cię mocno, kochana :-{:

hihi, no i siedziałam z notatnikiem, a co :D a zatem:

Maranellka, mam nadziję, że już zaczęły leki działać i już się nie męczysz. spokojnej nocy życzę, abyś sobie spokojnie pospała a rano nic nie bolałao...
Madziara20, ładnie, monitor wybuchł, ale Tobie nic się nie stało?? a może coś Ci sie na niego wylało, czy coś... przerażające, nie wyobrażam sobie, aby mój mi nagle eksplodował... kupuj szybko nowy..
Amisia, głowa do góry, już niedługo wszystko się poukłada :-{: :okk:
Hania, a Ty wytłukłaś te wszystkie talerze, że w domu tylko 2 zostały?? nerwusek... :ag:
Natalia, ja tez się zastanawiam, kiedy @. mam nadzieję, że u Ciebie szybciutko a wtedy... następna ciąża jeszcze Cię zdąży zmęczyć :D:D:D
Lagunka, jak samopoczucie? masz jakieś mieszkanko na oku?
Kinia, poszukam zdjęcionka i sobie chętnie to cudeńko obejrzę :D
Beatka, obiadek bomba. ja jutro zamierzam rybkę kupić. dziś pyszne naleśniczki z wczoraj, ale paluszki lizać - z kurczaczkiem :D

jesli o kimś zapomniałam - przepraszam, porawię się następnym razem..

a ja oczywiście zakupów nie zrobiłam za dużych. jutro po przylocie szwagierki jedziemy do supermarketu, od razu uzupełnię zapas słodyczy :d na chandrę. mam nadziję, ze jutro mnie znów dół nie złapie. 19.30 - wspomnienie Aniołka. TYDZIEŃ. czas inaczej płynie teraz, gdzieś poza mną...

Ostatnio zmieniony pt lis 09, 2007 6:21 pm przez lili777, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc Kochane,

dzis nie nadrobie co naskrobalyscie ale mam nadzieje ze weekend mi sie uda. Widze ze kolejna dziewczyna sie do nas przylaczyla - bardzo mi przykro :( ale jak Lagunka pisze, z czasem bedzie lepiej i z czasem bedziesz mniej plakac a kiedys i to minie, duzo sily zycze.

Ja nadal w biegu ale udalo mi sie prawie wszystko zalatwic, jednak nie udalo mi sie spotkac z Beatka - bardzo zaluje :(
Jade zaraz do domku i trzeba sie spakowac i pozegnac z Krakowem :(
Co do badan to odebralam kolejne i znowu super - tylko sie cieszyc, ale pewnej przyczyny powstania to chbya nie odnajde...

Natomiast juz wiem ze moje staranka odkladam do wiosny przyszlego roku ... nie ma wyjscia.

Pozdraiwam serdecznie

Aniołek Mateo + 18.07.2007 21t3d
"Królu Mój Ty spij Ty spij a ja"

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

śliwko ja pojawilam się na tym forum dokladnie 5 miesięcy temu z takim samym pytanie. Zagladalam tu i na początku dziwilam się skąd te dziewczyny czerpią tyle optymizmu. Mnie się wydawalo że nie potrafię się podnieść po stracie. Dziewczyny pocieszaly, pisaly że potrzebuję czasu ... a ja myślalam że glupoty piszą. Śliwko, teraz już wiem że mialy rację. Daj sobie czas .... nigdy nie będzie już tak jak dawniej, będziesz pamiętala i myślala o swoim dziecku .... ale z czasem jest naprawdę latwiej. Chcesz to placza, wyżalaj nam się tu na forum, nie kryj emocji jeśli nie chcesz ich kryć. Pomożemy ... pocieszymy ... na ile będziem umialy.

Maranellko odpoczywaj bidulko, przytulam ... co prawda nie wiem co czujesz, bo ja nigdy nie mialam bolesnych @, nawet po zabiegu byla tylko trochę dokuczliwa, ale znośna.

Amisiu bardzo mi przykro, musisz się trzymać, musisz walczyć o zdrówko. Pomyśl że to dla dzidzi, może dzięki temu znajdziesz sily.

A mnie dziś trochę brzuszek pobolewa a glowa boli straaaaaasznie ....
Przyznalam się wam kiedyś że popalam, oczywiście już nie tknę tego świństwa, ale mam wrażenie że ten ból glowy to wlaśnie od tego, że organizm domaga się tytoniu .... oj feeeee zgubny nalóg.
A może glowa boli bo beta rośnie ..... ?????? Oczywiście leków nie wezmę, choć ból straaaasznie uporczywy, taki migrenowy, ledwo oczy mogę otworzyć.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziękuję wam, nie napisze że mi lepiej, bo wcale nie, ale przynajmniej nie jestem z tym sama

z moim R. zobaczę się dopiero wieczorem, taki pech, że musiał wyjechać właśnie dziś, kiedy ja wychodziłam ze szpitala, więc siedzę w pustym domu i serce mi pęka ...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Asieńka, to sruuu do łóżeczka i kompresik na głowę...

śliwka-robaczywka pisze:
dziękuję wam, nie napisze że mi lepiej, bo wcale nie, ale przynajmniej nie jestem z tym sama

z moim R. zobaczę się dopiero wieczorem, taki pech, że musiał wyjechać właśnie dziś, kiedy ja wychodziłam ze szpitala, więc siedzę w pustym domu i serce mi pęka ...

wypłacz się, wykrzycz, pomaga. z czasem będzie bolało trochę mniej... a niedługo następna dzidzia będzie i wtedy przelejesz na nią wszystkie matczyne uczucia, będzie łatwiej. wiadomo - o Aniołku nie zapomnisz nigdy. ale rodzina jest i na tym i na tamtym świecie. maleństwo na pewno jest szczęśliwe, nie musisz sie o nie martwić. zajmij się teraz sobą, abyś szybciutko fizycznie doszła do siebie... :-{: :-{: :-{:

ups, znów post pod postem, ale juz sie naprawiłam :D

Ostatnio zmieniony pt lis 09, 2007 6:26 pm przez lili777, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

lili co do mieszkanka my juz mamy wybrane 5 grudnia dostaniemy klucze ....mieszkanko ma 65qm i jest takie ze spadzistymi sufitami :D jest wanna i balkon :) co do samopoczucia to jest oki ...tyle ze cos wam napisze z czego moze sie usmiejecie ...a mianowicie ciagle zatyka sie nam kibelek juz mam dosc cos w rurach siedzi cholera jasna bo co rusz zatkany juz kupuje mieciutki papier detergenty specjalne do kibelka a tu co rusz problem mam dosc mieszkania w tej starej chalupie gdzie wszystko sie wali :? ja juz chce na nowe ...ten budynek co mieszkamy teraz to chyba hitlera pamieta :evil: a firma tego nie remontuje i za co ja place miesiecznie 520e tego nie wiem ...... :roll: jeszcze nie caly miesiac i zaczynamy przeprowadzke :D

Obrazek

3 Aniolki [*][*][*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Lili jaki kompresik??? Napisz proszę jak się to robi .... spróbuje wszystkiego co może przynieść ulgę. Martwię się że ten ból glowy to coś zlego oznacza ... nigdy mnie tak glowa nie bolala. Co prawda wszyscy mówią że paracetamol w ciąży nie zaszkodzi, ale ja wolę nie ryzykować, nie chcę się faszerować tabletkami.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kochane dziekuje za mile slowa!!
juz mi lepiej............leki zadzialaly!!
ufffff........nareszcie!!!

teraz poczytam co naskrobalyscie w postach:lol:

lili alez przystojniak z twojego synka!!!!! :D :D :D

['][']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jestem znów na chwilkę.
Lili, telerzy nie mamy bo dotąd mieszkaliśmy na stancji i zawsze były czyjeś. A my teraz jesteśmy na dorobku. Ale za to odebrałam patenię, moją własną, cudowną. Hi, hi. :lol: Z Tefala. W koncu bedę miała dużą i porządną!

Śliwko, bardzo mi przykro. Jesteśmy z Tobą. Ja też w szpitalu bardziej się trzymałam niż po.

Amisiu, trzymam kciuki, żeby Ci się to wszystko jakoś wyprostowało.

Lagunko
, fajnie z tym mieszkankiem. My czekamy do stycznia. Ale to przecież niedługo. :wink:

Ostatnio zmieniony pt lis 09, 2007 6:37 pm przez tu hania, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

asienka glowka cie boli bo hormonki szaleja tak mi lekarz powiedzial jak bylam w ciazy :D mozesz smialo wziasc paracetamol :)

Obrazek

3 Aniolki [*][*][*]

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30866 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1197, 1198, 1199, 1200, 1201, 1202, 1203 ... 1544  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]