Dzisiaj jest sob maja 30, 2026 3:36 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 17332 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 795, 796, 797, 798, 799, 800, 801 ... 867  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

hej! ja mam tylko pytanko: czy wie któras z was czy Figlo dzis otwarte? wieczorkiem nadrobie zaległosci :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

AKNOLi nie zdarzło się nam jeszcze trafć na zamknięty fglo-park :D
kuźwa coś mi się z okiem dzieje- spuchnęte wygląda, jakby mne mąż bił

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

caroa - może dostałas zapalenie spojówek :? Spróbuj przecierać solą fizjologiczna dla dzieci i jak nie masz uczulenia to roztworem z rumianku.

Buziaki dla wszytkich solenizantów!!!

Eliza- -oglądałam "Mam talent" i aż nam z mężem szczęka opadła na Ave Maria.....

Jest tak zimno, że zaczęłam juz myśleć o Bożym Narodzeniu....Stąd tez mój suwaczek....Nic tylko czekać na śnieg :cry: :cry:

Ostatnio zmieniony ndz wrz 21, 2008 6:58 pm przez Monika :), łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej! To ja, Wielki Niedzielny Zwyciezca! Wysepilam 2 pary kozakow, piekne i drogie jak skurczybyk, ale dostalam. Do tego wywalczylam sobie, ze przyjecie urodzinowe malego na 16 osob robimy w knajpie, a nie w domu. Dwa strzaly, oba celne!
Jutro pierwszy dzien z nowa niania. Mam nadzieje, ze uda mi sie nie zamienic jej zycia w pieklo moimi dziwactwami.:)
doris Polecam Ci Fride, taki aparacik do odciagania kataru, ale... Musisz go jakos unieruchomic. Podam Ci moj sposob:
1. Uloz dziecko na plecach.
2. Usiadz dziecku na biodrach okrakiem, oczywiscie nie calym ciezarem, ale tak, zeby lekko przydusic.
3. Teraz sie lekko przekrec i lewym kolanem przytrzasnij dodatkowo jedna reke dziecka (jezeli jestes leworeczna, to prawym kolanem).
4. Lewa reka zlap mocno za glowe, od gory, w takie kleszcze (dla leworecznych prawa).
5. Lokciem prawej (lewej dla leworecznych) reki przycisnij druga, wolna reke dziecka, a dlonia manipuluj przyrzadem Frida w kierunku nosa. Aha, zanim zaczniesz odciagac, zalej nos sola fizjologiczna lub tym euphorbium i odczekaj z minutke, ale bron Boze nie uwalniaj dziecka, bo masz przesrane!
Jezeli masz do pomocy druga osobe, kroki 3 i 5 pomijasz, a Twoj asystent trzyma dziecku rece, przycisniete do bokow, bo inaczej sobie moze je powyrecac.
Czy moja odpowiedz Cie zadowala? Dobre efekty daje tez posadzenie do krzeselka (wozka) i manewrowanie w krzeselku (wozku), kiedy pasy trzymaja te cholerne nogi.
Zanim zaczniesz, pocwicz na jakims misku czy innym pluszaku.:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Monia dziękuję za radę- ale kurcze, mam napuchniętą dolną powiekę, więc to raczej nie spojówki :roll: i dlaczego zmieniasz pracę :?:
kasia pozazdrościć łupów :D

ta pogoda jest pasqdna... ileżmoże padać, co :?:

funia jak tam świętowanie :?: cóż małżonek wymyślił :?:
my naszą rocznicę uczciliśmy grą w squosza- ubaw mieliśmy przedni- bolały nas ręce od odbić, nogi od biegania i brzuchy od śmiania :D i dostałam pięnkny bukiet- róże i słoneczniki- słoneczniki, bo jestem jego słoneczkiem,a róże- bo jestem tak "piękna" :twisted: jak one i kłuję podobnie- czasem chłopak coś wymyśli :P

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kasia ObrazekObrazekObrazek

hehe właśnie takiej konkretnej odpowiedzi oczekiwałam ;)

caroa może jęczmień... na to potrzebny jad teściowej podobno ;) no chyba ze teściowa niejadliwa to potrzeć złotem /obrączką najlepiej/

Monia właśnie - czemu zmieniasz??

[*]26.08.2013[*] śpij Kruszynko
Połówkowe 30.11
Wizyta 16.12.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Zmieniam pracę bo dostałam fajną propozycję i w końcu będę pracować w wyuczonym zawodzie czyli kadrach :wink: To była ciężka decyzja, bo kocham/łam swoją obecną prace i ludzi z którymi pracowałam, ale miałam odczucie że już dawno stanęłam w miejscu i przestałam się rozwijać, a ja nienawidzę stagnacji i rutyny. Nadażyła się okazja i po wielu nieprzespanych nocach podjęłam decyzje o zmianie. Zaczynam 1/10 i mam nadzieję, że nie będę żałować swojej decyzji :roll:

Caroa - ale mieliście fajną rocznicową imprezkę. My mamy rocznicę 9/10 i mam nadzieję, że uda nam się gdzies wyskoczyć :wink: i cos fajnego zrobić :wink:

I Doris może mieć rację że to jest jęczmień :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

caroa A gdzie graliscie? Rozwazam zmiane tenisa na squasha. Czy mozna wypozyczyc sprzet? A mozna wypozyczyc partnera/ trenera?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

KasiaML pisze:
caroa A gdzie graliscie? Rozwazam zmiane tenisa na squasha. Czy mozna wypozyczyc sprzet? A mozna wypozyczyc partnera/ trenera?

W BB jest-chyba-tylko jedno miejsce, w którym można zagrać
http://www.squash.bielsko.pl/squash.htm tu powinnaś mieć wszystko to, co Cię interesuje- na pewno można wypożyczyć rakiety i piłeczkę, bo takowe wzieliśmy, o trenerze gdzieś czytałam, że też :D mój G. grałkiedyś w souasha, wię zasady zna- ale my raczej rekreacyjnie, wię trener nir potrzebnr- a Ty zapewne zawodowo :D
no i gdzieś w czechach też czytałam o kortach, blisko granicy, ale muszę znaleźć stronkę :roll:
A nie- jeszcze w Solarze jest, ale drożej http://www.solar.bielsko.pl/squash.html

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jednak zrezygnowalismy z Figlo.....
[/b]jusiah mały zepsuł sie....jak byla siostra z mężem nie chcial sam zasypiac i ciagle próbował wyjsc z łóżeczka :evil: a nocki tragiczne.....ale nie biorę go do łóżka-moze w koncu przyjdzie taka noc...ach jak mi sie to marzy
caroaMati tez ma ten problem z ząbkami, tylko ze mi siostra mowiła ze to najprawdopodobniej z powodu braku wapnia: w tym wieku dzieci mało dostają, a na dodatek wczensiej prawie wógle nie dostarczano im, ponoc nie są wyjątkiem
i to na tyle z ranka......... ach nie pada wiec bedzie można wyjsc chocby na chwilę na dwórek :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

caroa W zasadzie tenisisci nie grywaja w squasha ze wzgledu na technike gry. Ale ja musze myslec, co bede robic za rok. Chcialabym albo prowadzic gdzies fitness, albo uczyc gry w tenisa czy moze squasha. Niestety nie wiem, czy mi zdrowie na to pozwoli.
A u nas jest nowa opiekunka, jak na razie widze, ze jest niezle. Oby tak dalej!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

KasiaML
zapisałam instrukcję odciągania glutów :wink:
Monika
w koncu mogę formalnie pogratulować nowej pracy :lol:
caroa
wygląda na jęczmień, trzeba rozgrzać to sie zatrzyma, obrączka złota to dobry pomysł, ja jeszcze przykładałam waciki z gorącym naparem rumianku. jeju miałam wtedy 13lat, to była połowa stycznia, wszystko pamiętam :roll:
kupowałaś na ebayu od Niemców? mam problem, jak zrobić przelew?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ANTEK WŁAŚNIE PRZED CHWILĄ ZROBIŁ 3-4 KROCZKI ObrazekObrazekObrazek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Połówkowe 30.11
Wizyta 16.12.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

WOW!!!! wielkie gratulacje!!!!!Antos

mam pytanko: znacie moze jakąs kosmetyczke która przyjedzie do domku zrobci paznokietki? no i za ile? a jak nie to moze ktos mi poleci kosmetyczke w miarę tanio :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzień dobry!

Najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla Kasibb!!!

Gratki dla Antosia!!!!

aknoli ja nie pomogę, sama o to kiedyś pytałam i w końcu wyszukałam sobie kosmetyczkę sama. Szkoda, że młody klocki odstawia przy spaniu :(
Monia gratki nowej pracy!!!
KasiaML z niecierpliwością czekam na foty kozaków!

Dostałam dziś statyw, który sobie niedawno zakupiłam :wink:
Ponadto kupiłam szalik, rękawiczki do upatrzonego białego płaszczyka, którego już nie ma :twisted: :twisted: :twisted: to teraz będę kupować płaszcz do dodatków, a nie na odwrót :x :x :x

Młody już całkiem zdrowy, wypełznęliśmy dziś na spacer po ponad tygodniowej przerwie-fotki na garnku :lol: :lol: :lol:

Łeb mi napierdziela, pewno na zmianę pogody :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

galia Mam jeszcze inne swietne patenty dla szalonych dzidziusiow. Jak cos potrzebujesz odnosnie unieruchamiania, to daj znac.
doris Antonio jest normalnie szalony! I kto to mowil, ze chlopcy sie wolniej rozwijaja? Bedzie jazda jak zacznie biegac.
aknoli Nie robie zeli, wiec niestety nic Ci nie pomoge.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:arrow: :arrow: :arrow: PIERWSZE KROKI ANTUSIA nie zwracajcie uwagi na ten zabójczy wiedźmowaty śmiech /czy raczej skrzek/ na końcu :lol: poprostu zwariowałam....

Połówkowe 30.11
Wizyta 16.12.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Brawo Antoś!!!!! :brv: :brv: :brv: :brv: :brv: :brv: :brv: :brv:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

żaden żel chce francuski na paznokietkach :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dorisdayok pisze:
:arrow: :arrow: :arrow: PIERWSZE KROKI ANTUSIA nie zwracajcie uwagi na ten zabójczy wiedźmowaty śmiech /czy raczej skrzek/ na końcu :lol: poprostu zwariowałam....

wzruszyłam się 8) :) brawo! brawo!

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 17332 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 795, 796, 797, 798, 799, 800, 801 ... 867  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]