Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 2:47 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość

Hej mam taki problem
Moje okresy przewaznie sie przesuwaly o kilka dni do 7 dni max z miesiaca na miesiac. Poprzedni okres mialam juz na pewno 18 pazdziernika ale nie pamietam dokladnie kiedy dostalam, prawdopodobnie 16-17 pazdziernik. Dzisiaj mamy juz 29 listopad i okresu jeszcze nie dostalam, nie mam zadnych typowych objawow okresowych, moze procz troche pogorszonej cery. Pierwszy test zrobilam w srode 26,10, wczoraj 28.10 zrobilam drugi i obydwa wyszly negatywnie. Nie wiem czy mam urojenia ale dzisiaj troche zle sie czuje, a mianowicie czuje lekkie pieczenie w zoladku i mala wirowke, oprocz tego w prawym rogu podbrzusza od czasu do czasu czuje lekkie klucie. Dodam, ze 2 lata temu poronilam, wtedy nie pamietam po jakim czasie ale chyba po okolu 14 dniach wyszly mi testy pozytywne (lekkie kreski) i strasznie bolaly mnie piersi - tym razem nic. Czy jest mozliwe zebym mimo to byla w ciazy? Nigdy nie zdarzylo mi sie zebym w ogole okresu nie dostała, jak wspominałam zazwyczaj pojawiał się z kilkudniowym przesunieciem ale był.

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Katiusza witaj ;)
Wydaje mi się że jakby to była ciąża testy by już ją pokazały.Jeśli masz wątpliwości zrób badanie bety z krwi wtedy będziesz miała większą pewność.
Mi wydaje się że to hormony Ci poprzestawiały cykl...A miałaś kiedyś problemy z torbielami? One lubią wstrzymywać miesiączkę...
Myślę że na objawy ciążowe jeszcze za wcześnie...Jeśli się niepokoisz i nie dostaniesz do tygodnia miesiączki to wybierz się do gina ;) Wtedy on stwierdzi czy to hormony,ciąża czy coś innego...

Mariusz :D 7:30, 3310g i 52 cm :D
Obrazek

Mikołaj [*] 15.06.2016 (7tc) :( :( :(

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]