no widze, ze troche sie u nas ruszylo! super!

bardzo dziekuje za wszelkie porady dotyczace gotowania jabluszka. chyba generalnie zaczne od gotowanej wersji, albo moze pierwsze dwa razy dam ze sloiczka (sa "gladsze" i przez to latwiejsze do polkniecia), a potem przejde na swoje. ale generalnie czytalam tez, ze lepiej zaczac od warzyw, bo sa mniej slodkie i jesli sa wprowadzane po owocach to sa mnie chetnie spozywane.
ilona - jeszcze nie zaczelismy, czekam az Antos skonczy 4 miesiace.
Darka - nocka rzeczywiscie piekna

ja sie musze pochwalic, ze od ponad tygodnia synek budzi sie ok. 2.00-3.00 na jedzenie i spi do rana!! jestem w szoku, ze tak szybko to przyszlo!! oby sie nie odmienilo

moj malzonek wyjechal na szkolenie i jestem caly weekend sama z dziecmi

co zrobic, trzeba jakos dawac rade... a ze pogoda u nas byla dzisiaj piekna, to zaliczylismy jeden dlugi spacer, a pozostale dwie drzemki odbyly sie na ogrodzie. trzeba korzystac poki mozna!
magda - a masz jakis pomysl dlaczego synek nie chce za bardzo nowosci? i ile razy probowalas z poszczegolnymi smakami? podobno niektorym dzieciom trzeba z uporem maniaka serwowac nowe dania, zeby sie przekonaly.
Twoj synek rosnie jak szalony!! ja dokladnie wage bede znala za tydzien, bo ide na szczepienie, ale wg domowej wagi ma 6700g, wiec absolutnie prawidlowo, miesci sie w 50 centylu
trzymam kciuki za pomyslne wiesci od rehabilitantki!
ilona - rozszerzanie diety dopiero zaczniemy po 4 miesaicu. jak na razie to jest maly cycus mamusi

powinnam powoli wprowadzac butelke, ale jakos mi sie nie chce... tydzien temu kupilam mleko modyf i lezy na polce

czeka na dobry moment

ja na spacerek nie ide tylko wtedy, jesli caly dzien pada. a tak zawsze minimum jeden. wiem, ze jak na dobre zacznie sie jesien to bedzie kiepsko, wiec wykorzystuje ten cieply okres na maksa. zreszta codziennie mamy obowiazek odbioru starszaka ze szkoly, po drodze zakupy na ryneczku i to juz daje 1,5h na swiezym powietrzu.
no nic - ide sie wykapac i mam plan zrobic sobie dzisiaj manicure, bo zapuscilam sie jak nie wiem!!! a ze meza nie ma to jest spokoj i cisza

7.01.2012 [*], 7.05.2012 [*] - kochałam Was od pierwszego dnia...