Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 2:16 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 269 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Następna
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

ilona0485 czas strasznie szybko leci przy takim maluszku...Nawet się nie obejrzymy a będzie już po macierzyńskim...No i będzie trzeba wrócić do pracy...A to będzie najgorsze.

magda080782 fajnie że Twój synuś już ładnie śpi w nocy...Z moim różnie jest..Raz lepiej raz gorzej...Dzisiaj obudził się o 2 w nocy i nie spał do 4...
Też zazwyczaj nad ranem koło 6-7 biorę maluszka do łóżka bo nie mam sił stać przy łóżeczku...Oby się nie przyzwyczaił...

Udanego remontu :D Byle sprawnie poszło :)
A jak rozpoznać te wodniaki?

pelina_w urlop nad morzem...zazdroszczę :lol: Odpoczywajcie ile się da :)

W końcu chłodniej się rozbiło :D Jest czym oddychać :D Mieliśmy iść na spacer ale nic z tego...leje i burza przyszła...Mąż ma 2 zmianę więc sami jesteśmy...Szkoda że siostra nie mieszka bliżej bym poszła do niej a tak...sama jak palec z synem..
Nasz synek ma za to problem jeszcze z sutkami..smarujemy altaziają bo cały czas ma nabrzmiałe...Mam nadzieję że najgorsze za nami ;)

Mariusz :D 7:30, 3310g i 52 cm :D
Obrazek

Mikołaj [*] 15.06.2016 (7tc) :( :( :(

Offline Wyświetl profil  

Witajcie.

Darka masz rację, że ten czas leci nieubłaganie szybko. Mój Jurcio jutro kończy 3 miesiące. Ja też obawiam się powrotu do pracy, tym bardziej, że póki co planuje 9 miesięcy macierzyńskiego. Liczę się też trochę ze zmianą pracy, choć jak wrócę do obecnej jest rok ochrony przed zwolnieniem...
Z tym spaniem to mojemu dopiero teraz się normuje. Wcześniej też nie wiedziałam kiedy wstanie. Teraz jest przewidywalny :D
Wodniaczki jąderek rozpoznałabyś od razu. Jąderka są duże i takie "lejące się", skóra jest gładka i napięta na jąderkach. Dziecka to nie boli na szczęście. Starszy synek z rok się z tymi wodniaczkami borykał.

Ja właśnie robię tort urodzinowy mężowi. Pytałam Witka co mam od niego tacie kupić na urodziny, to upał się na świnkę skarbonkę ;) Chyba dla siebie chce taki prezent. Nie mam pomysłu co mu kupić, bo za późno się wzięłam za szukanie czegoś fajnego, a czasu nie mam żeby wyskoczyć na miasto. Pewnie skończy się na kosmetyku :(
Od jutra możemy iść na 2 szczepienie z Jurciem. Najbardziej ciekawi mnie jego waga długość. Mamy wrażenie, że nie robi się już grubszy, ale na długość rośnie w oczach. Aż boję się jaki on będzie duży...

35,0 tc 2690g., 49 cm, 8 Apgar
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Witajcie Dziewczynki :)
Wpadam się zameldować. Zaglądam sporadycznie głównie z telefonu, a z niego ciężko się pisze.
Widziałam, że pisałyście że noce się normują. U nas w zasadzie już sporo czasu Alicja przesypia ładnie. Nawet jedną noc mamy już całą przespaną od 21 do 6 i to jeszcze o tej 6 ja ją obudziłam bo myślałam że mi piersi rozsadzi. Poza tym się wystraszyłam, że coś z nią nie tak bo nie obudziła się na karmienie. A tak to budzi się raz po 3 a potem już ok 7 i z reguły śpi jeszcze do ok 9 :)
Za to w dzień nie sypia prawie w ogóle, robi sobie krótkie drzemki a resztę czasu trochę spędza na macie, trochę na brzuszku i trochę w łóżeczku patrząc w karuzele lub spacerujemy (wracamy zazwyczaj "na sygnale") a resztę marudzi ;p
Wpadłam w sumie wrzucić fotkę z chrzcin bo już dostałam ale właśnie młoda zaczęła płakać więc postaram się to zrobić później :/

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Witajcie :cmo:

A co Wy kochane już wcale się tu nie udzielacie ??
Był czas co nasz wątek tętnił życiem a teraz ?? Masakra :wo:
Opowiadajcie co u Was i Waszych Skarbów ?
U nas dobrze, Wiktorii trzeba cały czas poświecaj swoja uwagę. Uśmiecha się ślicznie, nie moge się nia nacieszyć tak bardzo ją kocham że najchętniej bym ją schrupała.
W ciagu dnia najlepiej jej się zasypia u mnie na ręcach
Wieczorem z kolei po kapieli i karmieniu odkładam ja do łóżeczka i ładnie zasypia.
Już w piątek nasz wielki dzień. Nie powiem bo lekkiego stresa mam.
Dzisiaj znajoma przychodzi mi paznokcie robić.
A co u Was kochane ??

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Witajcie. Jakie tu pustki!

alex_andra miałaś wrzucić zdjęcie córeczki i co?

ilona0485 jak tam przygotowania do ślubu? Wikunia ma już ubranko kupione? Mam nadzieję, że też wrzucisz jakieś zdjęcie, bo ja bez konta na FB to nie wiem jak wasze dzieci wyglądają. Trochę jak bez ręki bez FB ale zarzekłam się, że konta nie założę. Profil na NK mi wystarczy :D

My dzisiaj po szczepieniu. Jurek waży 7610 g. i mierzy 64 cm. Jest tak duży, że oddałam ciuszki po nim dziewczynie, która miała termin na ten sam dzień co ja, tylko że ja 5 tyg. przed terminem a ona tydzień po terminie urodziła. Nadal ma brać żelazo i witaminki.

Dziewczyny, czy wasze dzieci mają ciemieniuchę? Pytałam o to pediatrę i kazała smarować oliwką ale zastanawia mnie to, że wypadają mu włosy na czubku razem z cebulkami. To normalne?

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Dam znac jak bede na kompie bo z tel ciezko sie pisze. A po drugie cos mi wuskakujeze android mq wirusa jak wchodze na strone pd kilku dni takcmiqlam a teraz niby ok.
Ale to nq spokojnoe z kompq napisze co tam u nas :)
Jutro idziemy na szczepoenie

22,2tc-480g
26,2-833g
29,2-1295g
30,2-1600g
33,1-2345g
35,1-2550g
36,0-2830g
37,2 - 2900g

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

witajcie po powrocie z wakacji!!
niestety widze, ze duzo sie tu nie dzialo... oj przykro, ze nam tak watek upada. a myslalam, ze z dziecmi to dopiero bedziemy mialy o czym rozmawiac...
podsumowujac krotko nasz wyjazd wakacyjny - bylo naprawde bardzo fajnie. polecam morze z takim malym dzieckiem - nic tylko spacerowac brzegiem i zazywac swiezego powietrza!! odkrylam tam nowa strone swojego dziecka - ta wersje, co to tylko je i spi :) mial w sumie w ciagu dnia dwie dwugodzinne fazy czuwania i zabawy, a poza tym spanko na calego :) i nie przeszkadzalo mu to spac w nocy jak susel. aczkolwiek trzeba przyznac, ze z dwojka dzieci to juz nie bylo tak super latwe, bo jednak starszak nie chcial tylko spacerowac, a przede wszystkim bawic sie w wodzie i w piasku. cale szczescie maz przejal go glownie na swoje barki, wiec dawalismy rade. a i pogoda nam sprzyjala, bo bylo cieplo i slonecznie, ale nie upalnie, przez co Antos spokojnie dawal rade na plazy. no ale wakacje sie skonczyly i powrot do rzeczywistosci, tatus niestety juz musial wrocic do pracy. wczoraj wyslalam starszaka na jeszcze tydzien na wakacje do babci i dziadka, wiec teraz jestesmy tylko z Antosiem. i odkrywamy, jak malo jest pracy przy jednym dziecku :) wczoraj po raz pierwszy chyba od narodzin Antosia sciagnelismy sobie film i spedzilismy rozrywkowy wieczor :) wprawdzie mi towarzyszylo zelazko (sterta po powyjazdowych praniach!!), ale i tak bylo milo :)
aha - Antos skonczyl juz drzemke, wiec koniec pisania :) minus po wakacjach - dziecko przyzwyczailo sie do spania w bujajacym sie wozku i ma problem ze spaniem w lozeczku w ciagu dnia. bedzie trzeba wprowadzic szkolenie...
odzywajcie sie co u Was!!!

Obrazek

7.01.2012 [*], 7.05.2012 [*] - kochałam Was od pierwszego dnia...

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Dzień dobry :cmo:

Ja chciałam tylko powiedzieć że żyjemy i mamy się dobrze tylko brak czasu ostatnio.
Przygotowania pełną parą do piątkowej imprezy :)
Wiktoria ostatnio ładnie przesypia noce. Dzisiaj mi spała do 5:30 ! Bez przerw na jedzonko. Aż w szoku jestem..
Byliśmy dzisiaj w poradni rehabilitacyjnej i pani dr nam zaleciła chodzić na rehabilitacje, bo Wiktoria nie podnosi jeszcze główki jak na brzuszku leży i preferuje bardziej lewą stronę ..
Nadrobię Was kochane jak już będzie spokojniej i po wszystkim. Piszcie dużo żeby było komu odpisywać.
rzymajcie się dziewczyny i ucałujcie Wasze Skarby !!! :cmo:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Kurde ale mnie tu dawno nie było, jakoś na forum na facebooku łatwiej wejść - postaram się zaglądać więcej :)

My już po wczasach, byliśmy nad morzem:) Dominik miał wtedy niecałe 2 miesiące... ale było super... synuś na plaży spał albo grzecznie leżał, często cycliliśmy (bardziej ja na to naciskałam żeby się nie odwodnił bo duże upały akurat mieliśmy) :) W nocy spał tak pięknie jak w domu:) Odpoczęliśmy, opaliliśmy się i trzeba było wracać do rzeczywistości :)

Ogólnie u Nas ok:) Synek jest przekochany... pięknie się uśmiecha, rano wstaje zawsze taki radosny że śmieje się w głos i piszczy z radości :) W dzień prawie nie śpi - ma tylko dwie-trzy 10-15minutowe drzemki ale jest grzeczniutki :) Wieczorem jest kąpiel, cycuś i spanko:) I tak Dominik śpi od ok 20 do 9-10 rano z dwiema przerwami w nocy na cycka :)

7sierpnia mieliśmy 1szczepienie i Dominik mając 9tygodni tj 2 miesiące i 4 dni ważył 6350 a urodził się z wagą 3340 czyli teraz już pewnie podwoił swoją wagę urodzeniową :P

Magda ja nie pomogę bo mój Dominik nie ma narazie ciemieniuchy.

Pelina super że wakacje udane :) Kochane i grzeczniutkie masz dzieciaczki :)

Ilona już godziny pewnie odliczasz do ślubu i chrzcin :) ?

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Witajcie.

ola88 w końcu jesteś :cmo: Daj znać po szczepieniu jaka Hania już duża.

pelina_w w końcu jesteś. Fajnie, że urlop się udał i że w ogóle zdecydowaliście się na wyjazd z maluszkiem. Ja nad ranem biorę Jurcia do nas do łóżka i jemu też łóżeczko przestało się podobać. U nas na łóżku jest fajnie i z nami i bez nas, śpi bez problemu a u siebie tylko w nocy póki jest ciemno...

ilona0485 no fakt, że w piątek Wasz wielki dzień. Musisz po wszystkim zdać nam szczegółowe relacje!
Mój Jurcio ma nadal 2 pobudki w nocy na karmienie, tyle że teraz śpi do 2.30- 3.00, je i usypia od razu u siebie potem 5.00-5.30 karmienie i biorę go do nas bo usnąć nie może w łóżeczku a ja nie mam siły z nim walczyć.
My mamy zaleconą rehabilitację ze względu na asymetrię ułożeniową, chociaż teraz już w obie strony obraca główkę. Niestety zdążyła mu się lekko spłaszczyć z jednej strony. Poza tym jest ok. Główkę ładnie trzyma na brzuszku (jak mu się akurat chce) ale przy Pani dr dał popis swoich możliwości, aż sama byłam w szoku ;)

Ja lecę pooglądać bajki ze starszym synkiem bo truje mi nad głową. Piszcie co u was!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Hania waży juz 5780v i ma 59cm od ostatniego szczepienia tylko 1 cm urosla :P ale mamy sie kepokoic bo my mali wiec Hania nie bedzie dluuuga :P

22,2tc-480g
26,2-833g
29,2-1295g
30,2-1600g
33,1-2345g
35,1-2550g
36,0-2830g
37,2 - 2900g

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Witajcie kobietki!
Rzadko tutaj zaglądam bo czasu cały czas brakuje na wszystko! A o forum na fb nie wspomnę ;)
Z tego co czytam to wasze dzieci ładnie urosły ;) Mój szkrab ma już ponad 4kg ;) I cały czas dupka rośnie ;) jest co nosić.Matko a jak już będzie mieć 7kg to nie wiem...
Mój kręgosłup chyba padnie... Mąż namówił mnie na masaż i idę jutro na 15.Ciekawa jestem jak to będzie...Była któraś na masażu?Ciekawa jestem jak to wygląda ;)
Maluch ładnie je z piersi chociaż ostatnio miałam kryzys w karmieniu.Jakoś mało miałam pokarmu.Kupiłam sobie herbatkę na laktację...Wypiłam też Karmi i to piwo bezalkoholowe działa cuda.Tak jak poradzila mi położna.Dzisiaj mam tyle mleka że aż się leje strumieniem ;) Ale wolę mieć więcej niż za mało.
Dziś byliśmy na kontroli bioderek i miał w szpitalu idealne a teraz ponoć ma na granicy normy :? I bądź tu człowieku mądry...Zalecenie jest takie żeby ćwiczyć nóżki ;)
Wasze dzieci też ssą piąstki? Mój ostatnio co jakiś czas daje sobie do buzi ;) albo dziąsła już go swędzą...ale jakoś szybko...

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Witajcie. Ja dzisiaj na chwilkę i do poniedziałku pewnie mnie nie będzie, bo cały weekend mamy zajęty :D

ilona0485 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA :flo:

dobrzynka tylko pozazdrościć udanego urlopu. Mi jest z tym źle, że się nie zdecydowaliśmy a najbardziej szkoda mi Witka, że nigdzie nie był :(
Nasz Jurcio też mało śpi w dzień. Do południa trochę drzemie i mogę coś w domu zrobić, popołudnia i wieczory już tylko takie króciutkie podsypiania jak u was.

ola88 dobrze, że szczepienie za wami. Szczepisz dodatkowymi szczepionkami Hanię?

Darka17772 piszesz, że masz co nosić, a co ja mam powiedzieć, jak mój już pod 8 kg podchodzi :?: Szwagierka tydzień temu ponosiła trochę i twierdzi, że zakwasy na rękach się jej porobiły!
Z tym karmi to naprawdę fajna sprawa, też działało. Ja jak mam gorszy dzień z mlekiem, to częściej odciągam laktatorem- pilnuję, żeby ściągać maksymalnie co trzy godziny i szybciutko produkcja mleka gwałtownie wzrasta :D
Mój też ciągle wkłada piąstki do buzi ale zazwyczaj jak jest głodny albo chce smoka do buzi. Długo nie chciał smoczka i pluł jak tylko dostał, ale ostatnio tak pokochał, że bez smoka nie uśnie. Na szczęście tylko do usypiania potrzebuje. Starszy synek ze smoczkiem nie rozstawał się nawet na moment.

Piszecie o wagach waszych dzieci i chyba mój największy póki co. Wagowo jest na 90/97 centylu, wzrostowo 75/90 centyl na siatce dla dzieci urodzonych o czasie :!: Na siatce dla wcześniaków na której powinien być mierzony jest grubo ponad 97 centylem :wo: Na szczęście odkąd pokochał smoczek wydłużył się mocno ale waga już tak nie idzie w górę tak szybko. Je sporo mniej.

Ja lecę do starszego synka na bajki :cmo:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Magda szczepimy 6w1. Walczymy dalej z kolkami :(
Co do wagi to na szczepieniu w przychodni lekarz mówił że powinna ważyć więcej...
To dzisiaj lekarka w innwj przychodni stwierdziła że Hania je za dużoi dlatego ma kolki :/ eh pocieszyła ze do 4 mieaiaca sa kolki... ciekawe :/ nic sensownego nie poradzila w tygodniu odozemy do innej.

22,2tc-480g
26,2-833g
29,2-1295g
30,2-1600g
33,1-2345g
35,1-2550g
36,0-2830g
37,2 - 2900g

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

witajcie!

ale dzisiaj jestem wsciekla na mojego meza... mielismy super plan spedzic fajna rodzinna sobote, a tu zadzwonil szef i oczywiscie praca okazala sie wazniejsza... normalnie rece opadaja. mam ochote zrobic mu cos zlego. ten weekend mial byc taki fajny, nasz starszy synek jest u dziadkow i mamy znacznie wiecej luzu, a tu kicha. chodze jak mala bomba atomowa...

Antos w minionym tygodniu byl na pierwszym szczepieniu i zniosl go bez zadnych problemow. ma juz prawie 6kg, wiec jest co dzwigac :) ogolnie wszystko ok, aczkolwiek lekarka zauwazyla lekki przykurcz na jedna strone, co zreszta tez zaobserwowalam. dostalismy skierowanie do neurologa, ale mysle, ze bedzie ona tylko formalnoscia. przez ostatnie kilka dni staram sie tak ustawiac Malego, zeby wymuszac na nim odwracanie w ta mniej lubiana strone no i sie udaje :) Maly chyba po prostu szedl na latwizne. no ale zeby nie bylo - do neurologa pojde.

ilona - mam nadzieje, ze wczorajszy dzien byl cudowny i zycze Tobie absolutnie wszystkiego najlepszego w nowym/starym zwiazku :) a co do coreczki - czy lekarka mowila, od kiedy dziecko powinno podnosic glowke? a co do tej preferencji - wlasnie u nas jest podobnie. ale pamietam, ze przy pierwszym synku neurolog nam powiedzial, ze dziecko naturalnie wybiera jedna strone, bo tak bylo ulozone w brzuchu. i trzeba je troche zmotywowac do odwracania sie w druga strone. daj znac, jak wygladaja te zajecia rehabilitacyjne.

dobrzynka - super, ze Wam tez sie udaly wakacje. a jak tam powrot do formy? pewnie dajesz czadu :) ja od dluzszego czasu mobilizuje sie, zeby wziac sie za jakies cwiczenia na brzuch, ale na gadaniu jak na razie sie konczy. przy czym chodzi mi tylko o uelastycznienie miesni, bo z waga o dziwo wrocilam juz do stanu sprzed ciazy!! a pamietam, ze przy pierwszym synku zajelo mi to 2 lata... moze to zasluga diety cukrzycowej... ale przeciez przytylam w obu ciazach tyle samo. dziwne...
nasz maly tez najpiekniej sie usmiecha rano :) a spi calkiem sporo - przed poludniem godzine, kolo poludnia 2 godziny i popoludniu godzine. jak Twoj Dominik jest w stanie funcjonowac z taka mala iloscia snu za dnia???

magda - ku mojemu zdziwieniu synek juz zaakceptowal spanie w ciagu dnia w lozeczku, jak jest zmeczony to zasypia bez problemow. ale spi tam gora godzine. jak w poludnie chce zeby spal 2h, to wtedy najlepiej wychodzi to w wozku. ale przynajmniej ma porzadny spacer.
a u Was jak wyglada rehabilitacja?

ola - nie martw sie co do wagi i wzrostu, bo kazde dziecko jest inne. znajomi maja dziecko, ktore wg wagi jest w 3 centylu, ale rozwija sie pieknie i lekarz mowi ze taka po prostu jego natura!
a co do kolek - probowaliscie tych wszystkich kropelek? podobno najlepsze jest sab simplex z niemiec.

Darka - ja bylam na masazu kregoslupa jeszcze w ciazy i uwazam to za blogoslawienstwo!! ciekawe, jaka bedzie Twoja reakcja.
co do kryzysow laktacyjnych, to moge Wam sprzedac przepis na herbatke ziolowa, ktora dostalam od poloznej - dzialanie fantastyczne. ziola najlepiej kupic w zielarni, nic w saszetkach ekspresowych, tylko same sypkie oryginaly. poszczegolne elementy kupic po tyle samo - ja kupila opakowania 50g. po zmieszaniu wszystkiego dziennie mozna wypic 3 napary, kazdy z 1 lyzki. a skladniki to:
kminek - owoc
rutwica - ziele
melisa - lisc
czarnuszka - nasiona
anyz - owoc
koper wloski - owoc
bazylia - ziele

aha - nasz Antos tez od jakiegos czasu zajada piastki jak jest glodny :) i maca sobie twarz, jakby odkrywal co na niej ma :) i coraz fajniej ze mna "rozmawia" :)

Obrazek

7.01.2012 [*], 7.05.2012 [*] - kochałam Was od pierwszego dnia...

Offline Wyświetl profil  

Pelina powolutku wracam do formy... ważę 1kg mniej niż przed ciążą, noszę rozmiar ubrań mniejszy niż przed ciążą (niektóre bo niektóre to takie jak przed ciążą) ale figura dalej okropna - taka nie moja... Dalej mam brzydką skórę na brzuchu jakby jakiś fałd która chyba nigdy już mi nie zniknie, nogi jakieś wielkie ale walczę :P Wróciłam jednak do biegania... piję bardzo dużo i jem zdrowo i z głową aby nie stracić pokarmu, codziennie robię 6weidera, co dziennie tabatę, co drugi dzień ćwiczenia dla zaawansowanych na uda i pośladki i co drugi dzień ćwiczenia na piłce z hantelkami... nie ma dnia wolnego od ćwiczeń :) Poprostu lubię cwiczyć i daje mi to mnóóóstwo zadowolenia :)

Darka mój synek od tewnego czasu też bardzo pcha paluszki a nawet całą piąstkę do buzi i się ślini przy tym... ale słyszałam że nie wolno dziecku zabranać wkładania rączek do buzi bo "trenuje" sobie tym odruch wwymiotny... ale wiadomo trzeba przy tym dbać o higienę dziecka i częściej przymywać rączki mimo iż wiadomo że bardzo się nie brudzi bo nie bawi się w piasku, zabawkami itp.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

magda080782 matko 8kg... przyzwyczajam się do tej myśli i obciążenia że teraz co synek waży to nic... A gdzie tam do 12 czy 13kg..
Ja odciągałam pokarm co 3godz przez 1 dzień czy 2... i po nocy miałam 60ml a jak przez dzień to po 40ml a nawet mniej...Lewa pierś produkuje mi o wiele więcej...
Muszę zakupić sobie więcej Karmi i w razie spadku w produkcji wypiję sobie i gotowe ;)
U mnie właśnie też jest problem ze smoczkiem... Jakiś czas temu lubił a teraz znowu jest blee...takie miny przy tym robi że nie zmuszam go...Mój wkłada rączki jak dłużej leży na kocyku bez towarzystwa...a tak to nie...ślini się też i bańki z buzi puszcza :D Mam nadzieję,że w końcu polubi smoczka.

pelina_w skąd ja to znam z mężem... Robi wszystko żeby jednak iść do pracy jak nie musi...Zawsze dodatkowa kasa..takie tłumaczenie...A ja chciałabym żeby z nami więcej czasu spędzał... :roll: Wytłumacz takiemu.

Przez czas ciąży niestety nie byłam na masażu...Nie wiedziałam że u nas w mieście w ogóle jest masażysta....dopiero teraz jak koleżanka mnie oświeciła że w centrum jest spa z masażem to się zapisałam i gotowe :D Było cudnie!!! Ajj :D coś czuję że się uzależnię od tego :P Raz w miesiącu się należy jakiś relaks :D Mąż ma karty i turnieje a ja będę miała godzinkę masażu...Taka zrelaksowana się czuję i plecy mniej bolą!
Dziękuję za przepis na herbatkę z sypkich składników.Zamówię sobie w necie albo u nas w sklepie kupić i będę pić jakby co ;)

dobrzynka dobrze wiedzieć że to nie tylko o głód chodzi :P Czasem już myślałam że o wiele za mało mam mleka bo się nie najada...A jak widać są też inne przyczyny poza ząbkowaniem i wilczym głodem ;) 8)

Jak tam wasze figury po ciąży? Od jutra zacznę ćwiczyć powoli ;) Aczkolwiek jeszcze krwawię.Mam nadzieję że skończy się już to bo ileż można...Moje uda są fatalne a nie mówiąc o pośladkach...no i brzuch ale on podobno jako ostatni wraca do formy...

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Dzien dobry :)

Witam sie z Wami juz jako mężatka :P:
Stresa miałam ogromnego przed ślubem. Ale wszystko sie udało super.
Niezadowolona tylko jestem z obsługi w restauracji..
Wiktoria w kosciele była jak aniołek :)
A impreze cała prawie przespała.. Nawet głosna muzyka jej nie przeszkadzała.
Tutaj Nasza Księżniczka :
Obrazek

Wiecie ze mojej Wikuni pierwszy ząbek wyszedł ;)
Jutro mamy wizyte w poradni audiologicznej , musze sama z wózkiem się tułać :/
magda080782 dziękuję za życzenia :cmo:
pelina_w Tobie rownież dziękuję :cmo:

Uciekam do coreczki buziaki! Nadrobię Was jak będę miała chwilkę :cmo:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

ilona gdzie masz tego audiologa? My też jutro mamy wizyte w CZMP :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

magda080782 my tez w CZMP ;)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 269 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]