Dzisiaj jest pn kwie 27, 2026 4:03 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11412 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 567, 568, 569, 570, 571
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Mcda mój słodko spał ;)
My od tygodnia nie byliśmy na spacerku i juz czegoś mozna dostać
:roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mcda heh, sylwester.... Gabi przed 24-tą się obudziła i oczy jak 5zł w okno, bo kolorowo ;) Musiałam ją trzymać w oknie dokąd fajerwerki nie ustały, mąż z Młodą strzelali na dole i myślał, że malucha będzie wyć, a tu zonk :) Potem na szczęście zasnęła, choć ciężko było, bo nie u siebie - byliśmy u kolegi w świętokrzyskim i spaliśmy we czwórkę na materacu pompowanym :) Nie ma to jak warunki polowe ;) Malucha trochę marudziła i budziła się bez swoich misiów na baldachimie i ochraniaczach. No i my też po kątach rozstawieni, bo ona łapki na całą szerokość rozłożyła i kręciła się strasznie. Trzeba nam było trochę odetchnąć od szpitali. Miałam się upić nawet, ale jakoś wyszłam z wprawy ;)

http://www.garnek.pl/witch/a

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mcda moja Mania obudzila sie o 23 jak zaczeli strzelać i do 1 czy 1.30 ponoć nie spała ...moi rodzice się z Nią bujali a my z meżem na sali :lol:

Aniołki [12tc], [7tc]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej
o widze ze wspomnienia sylwestrowe1Moja Izka na szczescie słodko spała,nawet jak przed domem moj r odpalł petardy.I nawet mimo karmienia pozwoliłam sobie na lampke szampana;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
czerwona kartka
Awatar użytkownika

witajcie,

mój maluch również czerwcowy :D

rośnie jak na drożdżach i powoli zaczyna gotować się do chodzenia - na razie po woli raczkuje :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

PoRazTrzeci jeszcze raz gratulacje kochana!! ;) Jak sie czujesz??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
czerwona kartka
Awatar użytkownika

w porównaniu z poprzednią - ciężko :/

co 2 dzień muli równo ale tak wrednie że nic nie pójdzie na maximum tylko tak międli ten żołądek :/

Co gorsza teraz nie mam żadnego przeczucia odnośnie płci he he he

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wspolczuje, ale pociesz sie ze juz niedlugo dolegliwosci odpuszcza ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
czerwona kartka
Awatar użytkownika

no oby bo ile można :D w 1 ciąży już mnie wymęczyło :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

trochę tu do Was nie pasuję, bo jestem czerwcówką młodszą o rok ;) ale pytanko mam do Was, jako doświadczonych letnich Mam, bo ja pierwszą Córcię mam zimową. w co ubiera się czerwcowe noworodki?? co zabrac ze sobą do szpitala?? czy tak jak zimą noworodka ubiera się w trzy warstwy i na długi rękaw zawsze?? czy tez trzeba mieć jakies krótkie bodziaki albo rampersy?? czy w szpitalu latem też owijają w te ciepłe kocyki?? i w czym się dziecko odbiera ze szpitala kiedy jest upał?? będę wdzieczna za podpowiedzi :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Awa - tak naprawdę wszystko zależy od pogody, ja urodziłam pod koniec czerwca a jak wychodziliśmy na początku lipca ze szpitala to było 17 stopni i okazało się, że jestem kompletnie nieprzygotowana na taką pogodę. na początku ubierałam malucha w body z dł. rękawem i śpioszki. Jak było bardzo gorąco to krótki rękaw i spodenki bez uciskowe - takie pół śpiochy. Co do kocyków to raczej jakiś cieniutki bawełniany i pieluszki tetrowe i flanelowe. Ja nie używałam żadnych rożków - było za ciepło. Pozdrawiam - mam nadzieję, że pomogłam!!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Iwi dziekuję za jakąkolwiek podpowiedz. własciwie juz sie przygotowałam na każdą ewentualność, bo ta pogoda zmienia sie z dnia na dzien. spakowałam ubranka różnorakie, a w domku druga porcja na wypadek, gdyby M. musiał dowieźć. ps. nasz Synek też ma być Antosiem :)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11412 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 567, 568, 569, 570, 571

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]