Dzisiaj jest ndz kwie 26, 2026 10:01 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 15876 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 780, 781, 782, 783, 784, 785, 786 ... 794  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Czarna spoko ;) Twoje prawo ale ja uwazam ze dlatego nie wypalilo u Ciebie na forum bo nie stworzylysmy wlasnego watku lutowek tylko kazda zaczela pisac gdzie chce m.in z ludzmi ktorych w ogole nie znamy, zakladane byly coraz to nowe watki w roznych dzialach - potomstwo na przyklad i tak sie skakalo po topikach, trudno bylo sie znalezc

a wiec jak ktos sie zna jak to sie robi przejdzmy na zupelnie nowe prywatne forum lub zostanmy tu - mnie wsio ryba, jak nie chce o czyms pisac nie pisze i tyle :wink:

kazdy pisze tu tyle ile chce tzn uzewnetrznia sie tyle na ile ma ochote :wink:

ale ja moge dopasowac sie do wiekszosci - tylko przejdzmy wszystkie albo wcale :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

alimak ma racje Nasz wątek i nikogo obcego przechodzimy wszytskie albo wcale :wink: :wink: :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

to przejdźmy na to prywatne bo z tego co widzę część jest za, a części jest obojętne :wink: Która się zna na tym jak to zrobić niech pisze!
Czarna buziaki
Alimacyku jak tam wybor spacerowki 8)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Co do forum to mam takie samo zdanie co Alimak. Mnie jest to obojętne. I tak pisze tyle ile chcę, jakoś specjalnie się nieocenzurowuję. Dostosuję się do większości bo dla mnie to wy jesteście ważne a nie adres pod którym mogę was znaleźć.
Ale jedna uwaga - muszą przejść wszystkie (albo zostać wszystkie). Wówczas przeszło nas dosłownie kilkoro. Na lutówkach i tak była cisza. Popisywałam jedynie ze styczniówkami (bo je kojarzyłam jeszcze ze staraczek).

Czarna - skoro jesteś w temacie, powiedz czym różni się to forum na którym teraz jesteśmy od tego twojego? Czy tam przechodziłyśmy jakąs weryfikację? Nie każdy mógł się tam zalogować? (bo na tym chyba polega forum prywatne?)

Dziewczyny - u nas po mega duchocie BURZA!!! :aa:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja jestem zacofana i nie wiem o jakim drugim forum piszecie :oops: :oops: :oops:
a co do prywatnego to mi to obojętne byle z wamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :wink: :P
A moje dziecię obudziło się o 3w nocy i se gadało na cały regulator
:shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja wiem jak sie zaklada forum, ale nie mam czasu na to
wpisznie w google "fora" kropka pl albo "phorum" kropka pl, tam mozna zakladac bezplatnie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Zdaje się że mnie nikt w temacie prywatnego forum nie słucha... fakt, nie piszę często, ale właśnie dlatego, że to forum jest publiczne a ja już miałam niezłe przeboje z e-mama. Jeżeli chcecie prywatne forum to jest portal na którym już istnieje takie konto, trzeba tylko, zeby wszystkie tam przeszły, zalogowały się, a jak to nastąpi to zgłasza się moderatorce, ze forum ma być prywatne i nit bez naszego pozwolenia nie ma do niego wstępu - chyba że chcemy żeby ktoś dołączył, wtedy piszę się prośbę do moderatorki. Na tym forum jest już np. Bea. Zastanówcie się i okrślcie., Takie przejście powinno być szybkie, bo inaczej nic z tego nie wyjdzie. Albo wszystkie sie przenoszą, albo nie. Inaczej nic nie wypali. I jest jeszcze jeden problem, nie można tu na forum ani wkleić linka ani napisać nic odnośnie innych forów. . Generalnie to forum miało posłużyć jako przeniesienie nas tam, ale wtedy to nie wypaliło i dlatego forum "nie żyje", ale łatwo je ożywić ;). Jest tam dosłownie kilka innych dziewczyn, ale już dawno nikt tam nie pisał i chyba nie powinno to nikomu przeszkadzać.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A ja myślę, że nie ma sensu. Po co? Jak chcemy napisać to piszemy. Nauczona doswiadczeniem wiem, że z takim przejściem mogą być problemy. Fajnie byłoby mieć swoje forum i gdybym wiedziała jak to się robi to nie ma sprawy. JEśli zadecydujecie, że przechodzimy to ok. JA z wami.

Zajrzę dzisiaj i spróbuję się zorientować w temacie, ale ze mnie taki moderator i administrator jak z koziej....

Duchota

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Właśnie sprawdziłam i wystarczy wpisac w google to co podałam i od razu trafiacie na to forum. Zostawiłam dla was wiadomość tam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dalia ja mam forum prywatne ,które nie jest dodane do wyszukiwarek a po drugie konta uaktywnia administrator czyli ja. Dzięki temu nikt kto tam ma nie trafić nie trafi.

Co do forum to rejestrowałam się w tym miejscu o którym mówi Kati, Asia_79 chyba też z tego co pamiętam i faktycznie była tam Bea.
Jak zdecydujecie to pewnie się za Wami posmęcę Salma ma rację forum można zrobić tam gdzie podawała.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja też mam swoje prywatne forum i wszystkie jesteśmy sobie same administratorkami 8) możemy do woli pisać posty pod postami itp nikt obcy nie może wejść kogo same nie wpuścimy

Dalia Lena nie będzie miała badań bo nie je glutenu :wink:

Czarna masz racje,Twoje forum jest Twoje :D chyba tylko ja tam zostałam z aktywnych,mam nadzieje,że Wam nie przeszkadzam :wink:

Ostatnio zmieniony śr cze 30, 2010 5:03 pm przez justyna_25, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No to albo rybki albo pipki. Zakładamy takie cobyśmy my mogły decydować. Powiedzcie jak to ja to zrobię ale dopiero po 22. To będzie najlepiej administrowane forum w internecie :D

Czar_na,
ja ci posmęcę!

JA nie mam swojego prywatnego forum, więc jak nie chcecie to sobie założę i sama będę z sobą pisac :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Justyna odpiszę Ci na gg ,żeby nie zaśmiecać tematu tu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No i znowu kwas. Ech...

Gorąco!
Gorąco!
Gorąco!

..i pot z niej spływa: tłusta oliwa.Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej hej
wiem wiem, mało sie odzywam, ale serio...jakoś tam wychodzi
szykuję się do wakacji, w weekend wybywam na 3 tygodnie.
Widziałam galerię - Alimak, blanka bardzo mamowa!!!
idę podczytac coście tam ostatnio naplotły!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Zazula też się czuję jak ten kurczak :ddd:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Zazula powiem Ci czemu ja obstaję przy prywatnym, bo tu łatwo można każdą z nas znaleźć/zidentyfikować. Któraś fajnie napisała, ze jest za prywatnym bo będzie mogła ponarzekać na teściową. No i własnie w tym coś jest. Ja np. niby się nie ujawniłam na zdjęciach, ale z kolei mam nick, którego używam często i popatrz = np. ostatnio ktoś mi powiedział że znalazł mnie na forum i czytał moje posty. Nie piszę tu nic takiego, ale np. czasem opowiadam o pracy męża, o szefie, no takie niby pierdoły, ale wolałabym, by niektórzy nie mieli do tego dostępu.......... nie chcę tego opowiadać wszystkim. A świat jest mały, oj mały.

To może zadajmy pytanie czy któraś jest na NIE? bo jak nie :lol: to robimy przeprowadzkę

ooo i ja się dwiema łapami opowiadam za Zazulą administratorem. uuuu ale szycha będziesz fiu fiu, przyznaj się nie chcesz być gorsza niż Czarna też chcesz mieć swoje forum :lol: :lol: :lol:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

TAaa, jasne! Nie wiecie o co prosicie! Askela, ja jestem totalny antytalent komputerowy. Taki mały jełopek, rzekłabym. Obrazek

Ale faktycznie, jeśli można nas odnaleźć, i poczytać to ja też jestem za.
A do Czar_nej mi daleko!

Co ja bym na tym forum robiła? Jak mi ktoś pomoże to to zrobię. Może dzisiaj a może jutro rano jak mama pojedzie z małym na spacer.

Justynka, ja jestem lepsza bo mi dupa zagorzała od słońca! A mleko w cyckach ma temperaturę 100 stopni i chyba skwaśniałoObrazek
To specjalnie dla ciebie!Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja powiem, ze wyjątkowo fajnie u nas jeszcze, więc w Łodzi może nie aż takie upały. Ale z domu wyszliśmy dopiero o 15:40

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no to co robimy? gdzie mam poleźć?czy czekać na zazu?

lili wysypana i teraz bądź mądry uczulenie czy potówki|????

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 15876 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 780, 781, 782, 783, 784, 785, 786 ... 794  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]