hej
u nas nie grzeje ale dzien dosc cieply - parno bardzo, choc niebo totalnie zachmurzone bylo

upalow nie zazdroszcze! wole juz taka pogode jaka byla dzis u nas. ostatnie upaly tak mi daly w du...e ze mam dosc do nastepnego lata
Blanka miala dzis super dzien - taka grzeczna. chyba mi dziecko podmienili

i u nas zmiana por jedzenia. w poludnie zostaje obiadek, deserek lub zupka a kaszka przesunieta z wieczora na ok 17 bo Blana od 3 dni jadla jej na wieczor ok 30 ml

nawiasem mowiac ona malo kiedy jest glodna gdy idzie spac na noc i zasypia bez cyca. dopiero ok 23 daje jej na spiocha. kaszki tez nie chciala. a dzis gdy podalam jej ok 17 - znow wypila 140 ml
do wesela na ktorym jestem druhna 2 tyg ale juz sie tak nie martwie bo mama spokojnie sobie poradzi skoro Blana wsuwa juz zupke i kaszke. jakos to bedzie. na noc dojade z cycem
kreacje mam juz gotowa - musze jeszcze tylko dokupic buty - srebrne bo sukienka jest foletowa

dodatki tez beda srebrne
w srode ide robic paznokcie - zdecydowalam sie na zelowe wiec bede miala na dluzej

maz przyniosl mi z pracy karnet do salonu spa wiec tak go wykorzystam

manicure, acryl lub zel plus pedicure
Czarna jak tam uroczystosc i imprezka?
ajeczko wspolczuje @
Justyna jak ja Wam zazdroszcze tych nocek przespanych. u nas niby tylko 2 pobudki ale ja i tak zmeczona chodze bo od karmienia ok 4 Blana wlasciwie juz tylko drzemie no i ja tez tym samym
bylam dzis w kauflandzie i po raz pierwszy kupilam dla malej huggiesy i jestem niezadowolona

skusilam sie na promocje - 37 zl a pampki kupuje za 52 w rossmannie ale pampki sa takie mieciutkie i cienkie

a huggiesy...mam nauczke na przyszlosc
polecam za to chusteczki z kauflanda wickies - marki kaufland - sa naprawde ok a kosztuja 4,99 za 72 szt

przeszlam z bambino na nie wlasnie. za to pieluchy wickies dla mnie sa do d....y, jednak co pampek to pampek - nie ma lepsiejszych

te wickies strasznie grube choc w rankingu dla magazynu Dziecko wypadly tak samo jak pampki i huggiesy....no ale skoro miedzy tymi dwoma czolowymi markami jest taka roznica to co sie dziwic ze i wickiesy wymiekaja przy pampersach
chcemy kupic spacerowke i namawiam meza na te ktora ma askela cossato ( mam mozliwosc zakupienia go w uk wiec ciut taniej) ale maz troche oponuje
ale ja nieugieta - walcze i namawiam do skutku
super sa te wozki a ze my mamy wciaz pieniazki ktore Blana dostala przy narodzinach od babc i cioc chce sie pokusic o lepsza ( niestety drozsza) spacerowe. wole to niz kolejne milion drogich zabawek ktorymi Blanka i tak zajmuje sie jakies 5 min i mozna by je wyrzucic
przekonuje mnie glownie waga cosatto - 6 kg no i to ze wyglada super! a jak to babeczka lubie ladne rzeczy nie tylko te funkcjonalne
http://www.amazon.co.uk/Cosatto-Swift-L ... B0012EFATY