Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 10:19 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996 ... 2002  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Nikolka ja właśnie zaczęłam naprotechnologie, zobaczymy, cień był, ale wczoraj już nie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Inko ja pod koniec ciazy tez mialam problemy z przekrecaniem sie :D

Madii narazie nic . cisza w eterze. zobaczymy ale my hcemy zwroit kosztow i wysylki do niego tego dziadostwa.

Piegusku rozowe - za fduze :O masakra.

kur *** mialam isc na spacerz malym. ale ze maly budzil sie dzis w nocyz 30 razy to napewno to pospalismy dluzej. ja znim na pierwszej drzemce bo wstal o 7.i zaczelo padac. z jednej strony lepiej co duszno jak nei wiem.

Piegusku to super. maly przynajmniej pare umiejetnosci zdobyl :)

super foteczki. widac ze maly dzielnie znosil wszystko !! :) moj jak byl malutki to jak mial opatrunek na rteku to zdjemowal.

o zaczelo padac a dzieci w przedszkolu pisku narobily :D

a i co do obrazkow na scianach to u nas sa na dzieciach chorych takie i Dawid je uwielbia wprost !!

Nikolka ja tez musze sobie kawke sieknac bo lebboli. pogoda do bani.

mi tesciowa opowiadala ze jak T brat lezal w szpoitalu to tez musiala jezdzic do domu. a jak rano wracala - masakra.

z ciocia rozmawialam to powiedziala ze jak raz przyjechala do swojej corki rano <miala potora roczku> zawsze byla przed sniadaniem ale tego dnia korki. ugotowali jej jajko na twardo ale nie obrali juz... :O

Ewelko gratulujemy zabka !! czekamy na anstepne :D

co do wnoszenia to mamy winde ale neidlugo nei bedzie dzialac... i bedzie dwa pietra w gore wchodzic... do innej klatki przejsc. schodzic jedno w dol. zjechac winda. zejsc pol pietra w dol. przejsc do mojej klatki. wejsc pol pietra w gore po wozek. i zejsc pol pietra z wozkioem :D

dobrze ze mam dozorczyni w wozkarmi pozwolila zostawic bo takto nie wiem. a poza tym wkurzylam sie bo wozkarnia a tam kupa rowerow i ledwo swoj wozek zmiescilam. a ciekawa jestem bo kobieta na 5 ma dwojke i jak ona zjedzie...

Nikolko takie dzieci potrzebuja milosci ! i to duuuzo ! :)
ale trzymam kciukaski :)

ale sie rozpisalam. zmykam na sniadanko. moje dziecko przez te goraca duzo strasznie pije....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

ewelka :zł: musisz koniecznie nadrobic braki w fotografowaniu :lol:

nikolla no to kciuki zacisniete :!:
do samego konca :ok:

Klaudyna wlasnie spi,a ja musze sie wziac za sprzatanie. a tak mi sie nie chce :ddd:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

...no właśnie mama do mnie dzwoniła w związku z tymi butami.... szlak człowieka może trafić... za pierwszym razem facet brał wymiar na butki i wszystko było ok... a teraz brała jakaś baba... zmierzyła mu nóżkę i mówi, że ma 13,5 jedną a drugą ciutkę krótszą to trzeba mu tak na 16 cm zrobić butki... no i ona sobie nóżki Bartka odrysowała (stopy) i coś tam po bazgrała i powiedziała, że jak zrobią to zadzwonią... no i ci...a powaliła coś i jak mama była dzisiaj u nich to na kartce jest napisane, że dziecko ma stopę długą na 16 cm a buty mają być na 18... więc sumując ma buty za duże o 4 cm :shock: ... teraz jak będą robić nowe (bo raczej z tych to nie da się przerobić) to powiem, że nie chcę różowych...

...ale sobie pospałam - 2h z młodym żeśmy w łóżku się wybyczyli - od razu lepiej :D ...zjadł owocki a ja idę sobie zrobić sałatkę i zjeść bo mi w brzuchu burczy...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja jednak na miasto nie poszłam, bo leje :evil: Czekam na T i wszyscy autem pojedziemy :) no i umówiłam się do fryzjera :P
Zabrałam się ostro za moją pracę... ;)

PIEGUSEK No mnie też szlak trafiłby... Kompletny brak profesjonalizmu... :wink: I tak długo musicie czekać na nowe :? Super, że Bartunio zdrowy :D

Za wszystkie straczki mocno zaciskam kciuki!!! :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

...jestem w szoku - usnął sam w łóżeczku i do tego śpi już godzinę - nawet go pies szczekający nie obudził...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Moja lala zjadła obiadek i właśnie wyszła z babcią na spacerek, ale pewnie za chwilkę deszcz je przygna do domu :?
Ja zrobiłam zapiekankę i czekam na D. bo jestem już głodna jak wilk :twisted:

Martuś obiecuje że się poprawie z tymi zdjęciami :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

...ja już zjadłam obiad, młody śpi ...pewnie za chwilę tatuś wróci... u nas właśnie pokropiło...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja już po obiadku :D
Klaudynka bawi się na dworku z babcią więc mam chwilkę żeby nadrobić zaległości :lol: Klauduszka z dzisiaj :lol: :lol: :lol:

Z prababcią :D
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Z tatusiem
Obrazek

...mmm gdzie są moje ząbki??? :lol:

Obrazek

baaardzo chce się pić :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

ewelka Klaudia sliczna :!: :aa:
wykapana mamusia :D i jak ladnie butelka trzyma :D

ja ostatnio stwierdzilam ze szkoda ze nie wyprodukowali butelek z serii HEllo kitty :loo:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

....kurde młody zwymiotował wszystko co zjadł :?

Ewelka niunia słodziutka :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja nie odzywałam się, bo pojechaliśmy na miasto. Zmarzłam jak nie wiem :x Ale kupiłam w końcu jeansy i bluzeczkę :P :wink: Miałam dziś udany dzień do zakupów, bo tylko weszłam do sklepu wybrałam spodnie i bluzkę i od razu kupiłam, oczywiście przymierzyłam. Bardzo fajne rzeczy są w reeserved, fajna kolekcja :lol: No i była u fryzjera i podcięłam włoski znowu 8)

PIEGUSKU Bartuś nie jest jeszcze tak do końca zdrowy - chodzi mi o tę wydzielinkę i dlatego zwymiotował, ale to dobrze, bo wyrzucił tą flegminkę :?

EWELKO no prawdziwa księżniczka!! Klaudusia wygląda jak lala bobas, taka kochana i słodka, różowy cukiereczek :) Widze, że macie praktyczną buteleczkę do picia, muszę i ja niuni zmienić, bo jej niewygodnie tak trzymać w jednej rączce...

A mnie tak głowa rozbolała, że aż mi niedobrze, a jeszcze mam tyle roboty :roll: Na szczęście Sandrunia już śpi. Dziś co chwilkę je... :wo: O 18 jadła z nami kotleta z kurczaka z chlebkiem, a kupy robiła rekordową ilość :heh:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kochane dziękuję w imieniu mojej lali :D
Niunia już śpi a ja szykuję kolacyjkę dla nas :)

Madii super że zakupki się udały :D pokaż nam spodnie i bluzeczkę :aa:
A ta butelka canpola z dziurką jest bardzo praktyczna i łatwiej się dziecku z niej nauczyć pić :wink: Chociaż teraz to już niunia moja z każdej bardzo ładnie sama je i pije :)

Piegusku a w szpitaku to się nie zdarzało :?: może coś mu zaszkodziło :roll:

Martusiu masz rację :lol: ale za to widziałam takie zestwiki miseczka, talerzyk, kubeczek z Hello Kitty :aa:

Ja zmykam na kolację, może później zajrzę jeszcze :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

madii pochwal sie zakupami :D

ewelka ja widzialam u nas bidon z hello kitty.jak Klaudyna nauczy sie z czegos takiego pic to jej kupie :lol:

i wymarzylam sobie takie literki
http://www.allegro.pl/item1029674608_he ... ml#gallery

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

ja ostatnio kompletnie nie mam czasu na komputer masakra jakaś...
jeszcze od jutra zaczynamy remont sypialni i dzis z mezem caly dzien wynosilismy stamtad nasze rzeczy bo dotad zrobilismy sobie tam graciarnie i trzeba bylo wszystko powynosic do piwnicy, posgregowac itd.. by mogli zaczac tam remontowac... mam nadzieje,ze szybko to pojdzie.. bo pozniej bedzie trzeba robic dalej remonty
w dodatku maz ma urodziny w niedziele i jego tata tez..i w sobote mamy gosci bleeeee :P a chciałam jechac do bydg i doopka...

Piegusku- w tej kapieli bartus zrobił superasna minke hehe fajny chlopak :D

ewelka- na tym zdjeciu z Klaudunia nie poznalam Ciebie hihi :p kurde,ale ty mlodziutko wygladasz, super :D

Martus- literki boskie msuze kacperkowi takie zamowic hihi :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc kochane. dopiero teraz mam czas zajrzec. maly spi. maz w pracce. aja siedze :)

Ewelko sliczna niunia !!

Agniesiu remont przy malym ? :/

cisza u troszkebyla. spadam pogrzebac po necie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

witam się z rana... za oknem pochmurno i deszczowo ale przynajmniej nie szkoda siedzieć w domu...

ewelkak24 pisze:
Piegusku a w szpitaku to się nie zdarzało :?: może coś mu zaszkodziło :roll:

...doszliśmy do wniosku, że chyba za dużo się na jadł i wariował trochę i to przez to pewnie....

...cena literek powalająca... pojadę na wakacje to poproszę wujka żeby takie coś mi zrobił (stolarz) a ozdoby to sama zrobię... ja to nie wiem skąd Was stać na to wszystko.... :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej kochane :)

Ja już wczoraj nie odezwałam się bo miałam dużo pracy :roll:
U nas dziś kolejny pochmurny dzień :x Ta pogoda mnie dobija po prostu... Jak będzie takie lato to ja dziękuję :? Eeeeh... A jutro mamy jechać na piknik rodzinny z firmy T. do Lubostronia.
Kochane wrzucę potem fotki, jak niunia będzie spała.

EWELKO niunia też już pije sama, ale zauważyłam, że jej się nie chce po prostu i woli gdy ja jej daję pić i butle :g^^: :wink: Ale za to już powoli zabiera się do jedzenia łyżeczką sama - póki co cała zawsze się obleje i też trochę jedzenia ląduje na podłodze :wink:

AGNIESIA na czas remontu Kacperka nie zabierasz ?

PIEGUSKU jak z wakacjami... :( :?:

Uciekam dziewczynki z niunia po zakupy, bo pusta już lodówka... :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

MADII na razie nie zapowiada się żebyśmy jechali nad morze bo ciężko z kasą... ja się jeszcze łudzę, że może coś się wyskrobie bliżej lipca ale marne szansę...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam i ja

Martusiu
boskie są te literki i już kiedyś się nad nimi zastanawiałam, ale doszłam do wniosku że 100zł za taki napis to dla mnie za drogo :? przynajmniej narazie :roll: Poza tym Klaudyna narazie śpi ze mną w sypialni i tam są prawie wszystkie jej rzeczy, ale jak będzie miała ze 2 latka, to rezygnujemy z sypialni i robimy jej tam pokoik, więc może wtedy zamówie jej taki napis :P

Agniesiu daj spokuj na tym zdjęciu wyszłam paskudnie :? a nie młodziutko :lol:

Piegusku no bardzo możliwe, bo moja Klaudia też tak ma że jak się za bardzo naje, a potem wariuje z D. albo dziadkiem, to potem albo jej się cofa albo wręcz zwraca :roll:

Wiolciuniu jak się czuje Dawidek? wrzuć nam jakieś foteczki :)

Madii super że niunia już uczy się sama jeść łyżeczką :D podobno im wcześniej tym lepiej. Moja niunia też się do tego rwie, ale narazie jej tak nie pozwalam, tylko daję jej łyżeczkę do rączki, ale sama steruje jej rączką i wkładamy łyżeczkę do kubeczka a potem do buzi :P

OLCIA KOCHANA CO Z TOBĄ :!: :!: :!: :?: :?: :?:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996 ... 2002  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]