Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 10:07 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994 ... 2002  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Hey kochane! Jak tam mija dzionek? ja jeszcze w pracy do 18 bo mam troszkę spraw do załatwienia w pracy tak na spokojnie jak nie ma nikogo. Wczoraj wziełam ostatnią tabletkę clo, jutro zastrzyk a w piątek usg i zobaczymy co dalej. Czy lekarz zaleci tylko bzykanko czy IUI zobaczymy.

Lenko gratulacje dla A, :P

Uciekam dalej popracować, potem wieczorkiem znajomi wpadną na kawę, czy sok, bo my do odwołania mamy zakaz picia i.... :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.

Cześć Dziewczynki :)

Ja już po pracy i po spacerku z Tigerkiem i na zakupkach też byłam. Chwila odpoczynku i zaraz biorę się za sprzątanie, a później za robienie naleśników, tanio, a obiad będzie na dwa dni :) A w sumie zostało nam jakieś 20 złotych nie wiem do kiedy... :-( ja już się czasami załamuję... kiedy my wyjdziemy na prostą... Znów chcieliśmy wziąć kredyt konsolidacyjny ale banki teraz są takie, że rzadko udzielają takich dużych kredytów... i raczej marne szanse, że dostaniemy ten kredyt... nie wiem co dalej robić, bo od rodziców też już sporo pożyczyliśmy i teraz im też jest ciężko... do mojej części pensji został jakieś tydzień, a D. pensję dostanie pewnie pod koniec miesiąca... A co z opłatami wszystkimi.... ? Już sama nie wiem co dalej...

W związku z tym nawet nie myślimy o starankach, choć kochamy się bez zabezpieczenia, ale na nic nie liczymy. Oczywiście nadal marzymy o dziecku i gdybym w najbliższym czasie zaszła w ciążę, bylibyśmy mega szczęśliwi, ale wiem, ze teraz ciężko by nam było finansowo.

Ale dziękuję za ciepłe słowa :)

Nikolla: witaj :) Będę trzymać kciuki, żeby tym razem się udało :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dorciu współczuję problemów, ale... Problemy, zwłaszcza finansowe, to najlepsza metoda na ciążę :P Obyście jak najszybciej wyszli na prostą...

Nikollko to nie jest źle, skoro lekarze dają szansę na naturalne zapłodnienie ;) Trzymam kciuki!

Marek niedawno wrócił z pracy, musiał jeszcze pomóc tacie z samochodem. Poszedł z Arturem na spacer, a ja zaraz zrobię mu obiad na szybko :D Pieczona tilapia z pieczonymi frytkami i sałatką :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

laseczki gdzie wy wszystkie jesteście :shock:

Madii
jak się udał pobyt na działeczce? pogoda dopisała?

Nikolko bbbbbbaaaaaarrrrrrdzo mocno trzymam kciuki za powodzenie w tym cyklu :ok:

Elinko jaki słodki jest Arturek :D i tak śmiesznie porusza języczkiem jakby ssał cycolka :lol: ale jak na pierwszą kaszkę to poszło fantastycznie :brv:

Olcia co z tobą słonko :?: Zajrzyj do nas :!: :!: :!:

Wiolciunia co z tobą????? Gdzie się podziewasz????????

Lenko jak Tomuś :?: rozwolnienie mineło :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kochane ja wpadam tylko pożegnać się, bo jutro z rana jade do brata i zostaje u niego aż do soboty z Tomkiem, bo moi rodzice jadą na wycieczkę i nie chce sama w domu zostać. Muszę nas spakować więc nie mam zbytnio czasu poczytać :(

Tak więc odezwę się w niedzielę, a wam życzę uudanego tygodnia :)

ObrazekObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja melduję się wieczorową porą :)

T w pracy, niunia lula a ja jeszcze troszkę posiedzę :wink:
Z działeczki wrócilismy po 18, jeszcze wstąpiliśmy do sklepu i kupiłam w końcu upatrzone wcześniej butki :P Niunia tak się wybawiła na świeżym powietrzu, że padła o 20 :wink: Mam fotki, więc jutro wrzucę :P

EWELKO kochana super było! Choć przyznam, że niunia mnie wymęczyła :wink: T zakładał alarm, więc ja non stop z Sandrunią, gdyby już sama sobie chodziła byłoby lepiej... :oops: :wink: Pogoda dopisała, było słonecznie i w miarę cieplutko :) A co u Was :?: Jak minął dzień :?:

LENKO gratulacje dla A :!: W końcu będzie z Wami a Ty z nami częściej :) Udanego pobytu u brata :)

NIKOLLKO trzymam kciuki i wierzę, że się uda tym razem...

DORCIU kochana musisz myśleć pozytywnie, choć wiem, że to trudne...
Teraz gdy D. podjął pracę za kilka mc będzie lepiej i wyjdziecie na prostą, pod warunkiem, że D będzie robił. Nie smutkaj... :(

PIEGUSKU słonko, bo Ty jesteś babka z jajami :P ;) I masz mocną psychikę :)

ELINKO wow, ale śpioszek z Twojego królewicza no no :D Śmiało dawaj kaszkę :)

My jutro idziemy do szczepienia... :buu: Kochane co z Wami??? Piszcie tu szybko!!! OLCIA, WIOLA, INKA, MARTUŚ, PAULINKA, AGNIESIA I CAŁA RESZTA...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

jestem i ja ;]

moj durduś dzis zjadl pierwsza w swoim zyciu marchewke jadł ,az mu sie uszy trzesły :P

lenka- no to wypocznij sobie ;]

Elinka- zapomnialam napisac...bardzo ladnie Artutrek je z lyzeczki ;]

madii- no ja nadal jezdze z tylu z malym, ale on jeszcze maluski :P

dalej nie pamietam co chcialam :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

AGNIESIA no w sumie niunio już 4 mc skończył, więc możesz wprowadzać nowe posiłki :)

Kochane ja uciekam pod prysznic i zmykam spać, bo padam na pysk... :?

DOBRANOC :cmo:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej, przekazuje info z wczoraj od Pieguska, Badania krwi w normie, hemoglobina też, odczynnik zapalny spadł i też w normie, mocz też, dziś mają się dowiedzieć kiedy wyjdą do domciu.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej kochane :)

Nocka u nas spokojna, pobudke Sandrunia zrobiła już po 6 :roll: Muszę ją położyć po 9 , bo idziemy na szczepienie w południe i inaczej byłaby śpiąca i strasznie marudna...Boję się tego szczepienia..., dobrze, że chodziaż w rączkę to nie aż takie bolesne będzie to wkłucie :roll:
Dziś u nas słonko od samego rana i ma być ciepluteńko :sw:
Wczoraj wygrałam 2 licytacje :P http://www.allegro.pl/item1024174162_sl ... z_usa.html i http://www.allegro.pl/item1023951754_ni ... 92_98.html :lol:
Jak będę miała więcej czasu wrzucę fotki niuni z wczorajszego pobytu na działce :) Ja właśnie popijam poranną kawkę, Sandrunia ogląda mini mini, mężolek śpi po nocce a ja nastawię zaraz zupkę i idę pod prysznic :wink:

CATH miałam właśnie pisać wieści od PIEGUSKA ;)

LASECZKI GDZIE WY SIĘ PODZIEWACIE :?: :?: :?:
:spi: :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

hej laski :D

madii szcepienia sie nie boj. ja tez myslalm ze Klaudyna ryczec bedzie a tylko sie skrzywila przy ukluciu :D
w domu dalam jej ibufen w razie goraczki i bylo ok :D

czekamy na fotki :D

elinka jak Arturek slicznie je :aa:

nikolla trzymam kciuki :!:

dorcia moze akurat teraz kiedy nie myslicie o starankach dzidzia was zaskoczy :lol:
trzymam kciuki :D

wczoraj nie zagladalam bo cale popoudnie spedzilysmy na dworzu :D
poszlysmy do mojej kumpeli i Klaudyna caly czas szalala w ogrodku :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Piegusek dziś wychodzi z Bartusiem!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc kochane. maz mial dwa dni wolne i jakos nie mialam sily i czasu zajrzec. wczorajbylismy u moich rodzicow i wieczorem wrocilismy i padlam wczesniej od niunia :D

dzisiaj na 15.15 idziemy do doktor... maly brzydko znow kaszle a ja ni wiem co mam o tym myslec juz... :(

Madii widze ze mialas strasznie zly poniedzialek :(

jak opowiadacie o tych dzieciactkach to si eplakac chce normalnie :(

Madii ja siedze obok dawida nawet jak sami jedziemy. :)

ale widze ze nie jestem sama z tym zakrztuszeniem wypadkiem itp. tez mysle ze gdyby sie zakrztusil albo co to szybcoiej bym z przodu cos zrobila :)

Lenko gratulacje :)

Elinko slicznosci ten twoj maluszek !! a jak rozmawial z toba :) nie za rzadka ta kaszka ??

a ja na poczatku jak akrmilam malego to przy wsadzaniu lyzeczki do buzi mowilam : aaam i teraz jak slyszy : aam to otwiera buziunie :)

nio wlasnie tez chcialam napisac ze Piegusek sie wieczorem odezwie juz do nas :)

ja zmykam kocane zjesc sniadanko. umyc glowke i na soavcerek bo pogoda sliczna :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

...jesteśmy już u rodziców... jestem padnięta i nic mi się nie chce... ale obiecuje, że jutro wszystko nadrobię...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

My już po szczepieniu... Porażka :roll:

Niunia na sam widok patyka, którym p. doktor zagląda do buźki rozpłakała się :? A w czasie szczepienia aż sie zaniosła i znowu zsiniały jej usteczka :( Ja mokrusieńka T tak samo nie mówiąc już o Sandrusi... :( Z płaczu zasnęła, ale w domu obudziła się, zjadła zupkę i ją ululałam i śpi. A teraz ja gotuję dobiero obiad.

PIEGUSKU cieszymy się, że jesteście już w domku :) Doskonale Cię rozumiemy... odpocznij kochana :)

WIOLA Dawidek chory ?

A ja jestem wściekła, bo sukienki, którą wylicytowałam ten babsztyl mi nie wyśle ( a przelew zrobiłam ), bo niby jest rozerwana, a wcześniej tego nie zauważyła... :x Dziwne... Coś kręci, nie sądziecie ? :roll: Pewnie za tanio sprzedała... A sukieneczka jest nowa... :x Eeeeh... Co o tym myślicie kochane ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

madii napisz tej babie ze chcesz sukienke rozerwana bo sama ja sobie zszyjesz i zobacz co ci baba powie. jak nie bedzie chciala dalej wyslac to wtedy znaczy ze cena jej sie nie podoba :twisted:
niech zwraca kase i to natychmiast.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

To my z wczoraj :P

Sandrunia w ogrodzie :)
Obrazek
Stoję sobie...
Obrazek
Obrazek
Uśmiech proszę... :)
Obrazek
Obrazek
... i na czworczkach ;)
Obrazek
Oglądamy kwiatuszka ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Padam...
Obrazek
I krajobraz - Kujawy :P
Obrazek

Przepraszam za ilość... :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

...mam to szczęście, że Bartek znosi dzielnie i w spokoju wszelkie badania lekarzy...
...ja bym napisała babie, że ma Ci ją wysłać a jak nie to zgłoś do allegro...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wwrrrrrr :evil: Niech sie cmoknie ten babsztyl, że tak brzydko powiem... :evil: eeeh... nie będę czasu tracić, poszukam czegoś innego dla niuni, a ona ma mi natychmiast zwrócić kasę. No i oczywiście negatwa ma jak stąd do Krakowa... :grz: :evil: :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.

Cześć Dziewczynki :)

Ja już po pracce i po przekąsce.. zjadłam sobie 2 naleśniczki tak na smaka, a teraz czekam na mężusia i niedługo będę robić obiadek.

Dzięki Dziewczynki za wsparcie :) Dziś dzwoniłam po różnych bankach i niestety lipa... może jutro się wybiorę do jednego z nich, to jedyna możliwość, ale czy się uda, to nie wiem... trzymajcie proszę kciuki, żeby się udało...

Piegusek: to super, że już wróciliście do domku. Jak odpoczniesz to skrobnij coś do nas. Pozdrowienia i ucałowania dla Bartusia :)

Madii: fajne fotki Sandrusi :) super, że Tomek Was zabrał ze sobą i pobyłyście troszkę na świerzym powietrzu :)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994 ... 2002  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]