Dzisiaj jest pn kwie 27, 2026 4:31 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8116 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 400, 401, 402, 403, 404, 405, 406  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam
Ah ten facebook :oops: :oops: :roll:

U nas po staremu dzisiaj robilam zakupy bo Nicole juz w poneidzialek wyrusza na zielona szkole :)))
Musze ja popakowac i takie tam, a w sobote ide na wieczor panienki :))) chlopaki sie u nas spotykaja i beda sie zajmowac dziecmi :D i dobrze, bo jest gdzies spac wiec nie beda miec problemow :)))

Buzka!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej dziewczynki

moniaa dokładnie ah ten facebook :oops: :oops:

wspominałam wam że dziadek trafił do szpitala, niestety we wtorek w nocy odszedł, wczoraj zawiozłam dzieci do teściów bo nie umiem sobie miejsca znaleźć, mam doła i wogóle jest mi smutno i szaro.... :cry: :cry: :cry:

sorki ale narazie znikam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

milka1983 pisze:
hej dziewczynki

moniaa dokładnie ah ten facebook :oops: :oops:

wspominałam wam że dziadek trafił do szpitala, niestety we wtorek w nocy odszedł, wczoraj zawiozłam dzieci do teściów bo nie umiem sobie miejsca znaleźć, mam doła i wogóle jest mi smutno i szaro.... :cry: :cry: :cry:

sorki ale narazie znikam

przykro mi :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Milka bardzo mi przykro kochana :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

Wczoraj byliśmy na szczepieniu z dzieciakiami. Liwcia miała obowiązkową po 5 roku i ma jeszcze spuchniętą rączke. Olek miał meningokoki i Zu coś, ale kurcze nie pamiętam... :roll:

Zuzia waży 10800g/83 cm, Oluś 18 kg z kawałkiem/112 cm nadal, czyli stoi w miejscu ciągle, Liwcia 24 kg i gdzieś około 130 cm, ale nie chciała się zmierzyć, bo nie miała ochoty :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No i pojechala moja corka :))))
Dostalismy specjalny nr dla kazdego dziecka i mozemy dzwonic a tam bedzie nagrane co moja corka dzisiaj robila i takie tam :) z dzieckiem nie mozna rozmawiac bo wiadomo bedzie plakac :)

Nicole nie mogla sie juz doczekac i taka wesola pojechala :) ja oczywiscie sie poryczalam hyhy ale nie tylko ja bo pelno matek zalzawionych bylo :p

Mam nadzieje ze bedzie jej sie podobac :)
TUtaj ida z Paniami do autobusu :) bo w klasie mieli jeszcze rozmowy

Obrazek

A tu juz w autobusie, bus rozowy wiec dziewczynki szczesliwe :D Nicole i jej kolega Logan :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#

Witam!

Jak zwykle codzien zaglądam ale nie mam kiedys pisac. Wiecej pracy i sie z czasem nie wyrabiam.

U nas zdrowi wszyscy, tzn Niki ciaga nosem z S ale to alergiczne, zaczyna sie czas pylenie brzozy i leszczyny chyba bo oni uczuleni an to sa.

milka bardzo mi przykro z powodu smierci dziadka.

Mojej uzynki niespelna dwuletni synek mial w piatek zeszły operacje w centrum Zdrowia dziecka. Biedaczek od ponad roku sie meczyl, lekarze nie wiedzieli co mu jest. Jak byl malutki to mowili ze duzy chlopak (bo taki pultasny byl) i ze kolki ma bo plakal duzo, mial wzdecia. No ale ile mozna miec kolki i wzdecia. Mial ponad rok i dalej te dolegliwosci, a nawet z bolu kladl sie na ziemi plakal mocno i brzuszek mu puchl i zebra, no tak jakby go ktos nadmuchal. Okazlo sie(pow ielu badanbiach w roznych klinikach) ze ma przepukline Morgangiego (czy jak to sie tam pisze) w kazdym bądź razie mały ma jelita umieszczone na wysokosci zeber, za serduszkiem. I stad te bole i opuchniecia. Mial operacje dosc skomplikowana. Na szczescie sie udala i maly dochodzi do zdrowia.

moniaa jak tam Nicole na wycieczce, zadowolona, dzwonilas? napsiz cos, bo ciekawa jak cholera jestem.

scarlet niezluy zestaw szczepien mieliscie, matko hurtem. A w naszym chorym panstwie za takie szczepienia trzeba fortune zaplacic. No ale zdrowie wazniejsze, my tez na wiekszosc szczepimy.

MELDOWAC SIE TU PROSZE

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam i ja :wink:

milka Trzymaj się :(

MonikaSiN Kurcze biedne dziecko tyle sie namęczyło. A wydawałoby się, ze taka"wada" czy nie wiem jak inaczej to nazwać powinno wyjśc na zwykłym USG :shock: A tutaj tyle badań aby aby to odkryć. Tak czy siak dobrze, ze jest juz dobrze :)

moniaa Pisz, pisz bo i ja ciekawa strasznie jestem :oops: :wink:

aga Chcesz kopniaczka???????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam

sorki ze sie nie odzywam ale dooola mam kolosalnego :( :( :( :cry: ale nie bede tu tego pisala :( chociaz szkoda bo jakbym sie wygadala to moze by mi ulzylo :roll:

milka wspolczuje

moniaa i jak tam twoja krosta na wczasach??? :D

monika trzymam kciuki za tego chlopczyka oby bylo dobrze

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hahaha my to wyrodni rodzicce jeszcze nie dzwonilismy ahahahahah :lol: :lol:
Dzisiaj wieczorkiem dryndniemy i odsluchamy co sie dzialo od poniedzialku :) Kazde dziecko ma swoj nr i jak dzwonisz na infolinie potem wbijasz nr ktory ma Twoje dziecko i tam odsluchujesz wiadomosci :)
takze pozniej Wam napisze:)

Jedno jest pewne musi byc dobrze, bo oni nie dzwonia :twisted: :lol: :wink:

Najwazniejsze iz maja piekna wiosenna pogode ... ja z Nikosiem cale dnie na spacerkach :D

Nikodem juz chodzi przy kanapie ... normalnie szok jak sie szybko rusza :) Jeszcze troche i go nie dogonie :D

Buzka!

Ostatnio zmieniony śr mar 17, 2010 4:28 pm przez moniaa, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

agnieszka26 pisze:
witam

sorki ze sie nie odzywam ale dooola mam kolosalnego :( :( :( :cry: ale nie bede tu tego pisala :( chociaz szkoda bo jakbym sie wygadala to moze by mi ulzylo :roll:

pisz babo olej te trole !

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No i cisza?
Dzwonilismy :)
W poniedzialek dzieci bawily sie w szukanie skarbow :)
Wczoraj byli na farmie i caly dzien zajmowaly sie zwierzatkami :)
Nicole we wtorek wieczorem sie nagrala, powiedziala oczywiscie po francusku :) Pani jej podpowiadala co ma mowic z reszta jak kazdemu dziecku hehe
Zjadlam pyszne kanapki na kolacje; a zaraz idziemy sie kapac :D Buziaczki! hahaha slodka :)

Ogolnie Pani mowi iz dzieci sa bardzo grzeczne i nie placza :)

Nagrania robia 2 razy dziennie ale z dzisiaj jeszcze nie ma :) w wieczornych nagraniach slychac iz dzieci sa juz maxymalnie zmeczone ;) hehe. Specjalnie opracowaly caly plan zajec aby dzieci sie nie nudzily, wazne ze jest cieplutko i slonecznie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

moniaa Super, ze wycieczka taka fajna :D Jak wróci do domu to przez następne pięć dni będzie Wam opowiadał wszystko ze szczegółami :D :D :D

aga Bidulko :( Oby się wszystko ułożyło. Szkoda, ze nie możemy wiedzieć o co chodzi. Ale to są uroki forum :? Trzymaj się kobitko.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hmm no wlasnie uroki forum a gdyby tak .. zrobic nasz watek prywatnym? i tylko my bysmy widzialy co jest napisane??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#

witam!

moniaa dobry pomysl, ja z dziewczynami dawno, juz w lutym rok minal jak wynioslysmy sie na prywatne forum. spokoj,luzik

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No dokladnie my na innych forach tez tak porobilysmy :)

A musze sie pochwalic dzisiaj dostalismy List od Nicole :D sama go napisala hehehe

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam :D :D :D

moniaa, Monika Ja się piszę :wink: :lol: Która działa bo ja to zielona w tych sprawach :oops:

moniaa Pisz jak po powrocie córci???? Bo ja ciekawska bardzo :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam

melduje sie w poniedzialek :-)

co do prywatnego forum jestem za chociaz powiem szczerze ze nie wiem czy wypali :( no ale zawsze mozna sprobowac

wiec laski zakladajcie a pozniej dajcie cynk gdzie co i jak :D

u mnie nudy :( nadal dolek jest ale coz taki zycie :roll:

moniaa opowiadaj jak tam corcia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam
Nie mialam czasu aby do Was zajrzec bo corka jak sie w piatek rozgadala to dopiero wczoraj poznym wieczorem skonczyla :D

dzieci przyjechaly zmeczone ale szczesliwe! zobaczyly rodzicow i chcialy wraca spowrotem hahahaha :lol:

Plan wycieczki byl bardzo ciekawy, takze w poniedzialek bawili sie w szukanie skarbow ksiezniczki. znalezli pierscionek, wisiorek i kolczyki a takze klucze do magicznej skrzyni w ktorej byly cuuuukierki :D

We wtorek dzieci poszly na caly dzien na farme, kazde z nich doilo krowke i pilo mleko prosto od krowy :D reszte mleka Pani zabrala i zrobila im kakao :)
karmili takze swinki, kozki, kurki etc ... ale Nicole najbardziej podobaly sie ... KOTKi bylo ich chyba ze 100 (tak mowi Nicole:) ) dawaly im mleczko.. no i ogolnie caly dzien tam spedzili.

w srodek pojechali do lasu i caly dzien bawili sie w lesie w cos podobnego jak nasze podchody i jakies tam inne zabawy nie powiem jakie bo za cholere nie umiem skumac co mowi corka :D a i byla w tym lesie sciezka zdrowia, wiecie co to ? ze sa takie przyzady do cwiczen porostawiane po lesie i trzeba na jednym pocwiczyc potem znalezc drugi ktory moze byc iles tam metrow dalej i tak trzeba przez 10 przyrzadow do cwiczen przejsc :)

czwartek to na pewno byl najlepszy dzien dla dzieciakow .. Pojechali do CHOCOLAT CITY czyli czekoladowego miasta :D zobaczyli przerozne rodzaje czekolad, jak je sie przyrzadza etc .. no i oczuwiscie mogli duzo sprobowac :) a na koniec mieli wycieczke starym pietrowym autobusem po miescie.

piatek to dzien luzu bo wiadomo iz dzisiaj powrot, takze dzieci bawily sie na dworzu jezdzily na rowerach, na placu zabaw sie bawili etc :) Nicole nie umie na 2 kolkach jezdzic ale oczywiscie chciala sprobowac :D wiec zaryla ostro ma zdarty nos i brode i kolanko, ale powiedziala ze to nic zagoi sie hehe.

Mowie Wam dzieci sa tak zachwycone ze dzisiaj jak poszlam rano do szkoly to taki halas opowiadaja etc .. bo niektore dzieci nie pojechaly, arabowie nie puscili swoich dzieci.

Codziennie rano byly platki na sniadanko i do wybory woda/sok/czekolada :D do czekolady mieli prawo tylko 2 razy takze .. kazdy sobie wybral ktorego dnia bedzie pic :)

W pokoju byly pietrowe lozka takze Nicole zachwycona, spala u gory :D
Bardzo fajnie pomysleli z brudami dzieci co robic ... kazde dziecko dostala duza torbe niebieska IKEA wiecie jakie :) kazda sobie pomalowali i Pani nakleila imie na torbie wiec wieczorem tylko kazdy brudy do swojej torby i jest ok w dniu wyjazdu babka tylko te torby ikea wrzucala do walizki i gotowe :)

Pani rowniez zadowolona z wyjazdu nie narzekala na dzieci. Narobila duzo fotek dzisiaj moze juz beda, wtedy zamowie u niej plytke i cos nie cos wam pokaze :))
e nie wiem czy wszystko napisalam... najwyzej dopisze bo same widzicie duzo tego hyhy
O kurde alez sie rozpisalam SORKI !!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam :D

Aga Kurcze długo cie trzymaja te dołki.
Ja ostatnio też jakaś taka nie wiadomo jaka jestem :roll:

moniaa Oooo wycieczka musiała byc super skoro dzieci chciały wracać :lol: :lol: :lol: Czekam na fotki :)

A ja cholercia cos sie doleczyć nie mogę. :evil:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8116 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 400, 401, 402, 403, 404, 405, 406  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]