Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 7:18 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 530 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 23, 24, 25, 26, 27  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Paulina kto wie :) z a jakich rejonów Opola?
a data testu to albo dta spodziewanej @, albo data kiedy planujesz testować jeżeli @ sie nie pojawi ;)

Misuchatek moje dziecko niedawno pobiło rekord i wstało o 4 30 :roll: a ja wstaję codziennie o 5 45 bo do pracy musze zdążyc :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

On jest z Bytnara Rudego nazywa się Knapik :) ZWM jak sie nie mylę. A ty z jakiego rejonu??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Paulina z Metalchemu :) A jak ma na imie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

O kurde pierwsze słysze METALCHEM :shock: wOJTEK

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

To nie znam. znałam kiedys Łukasza Knapika :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

misuchatek zamów sobie katalog bo w nim więcej znajdziesz :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pasia czasem się zdarzy rafiemu jak dziś wstać o 5, ale tak to sypia do 7:30/8. Ja nie dałabym rady dziennie wstawać o 5:45 do pracy.

dagmara dzięki za radę, już zamówiłam :)

A ja już wróciłam ze skarbówki, fajnie prawie w ogóle nie było ludzi :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc :)

dzisiaj niby powinnam robic test, ale ze robilam wczoraj, to dzisiaj powtarzac nie bede; czekam za to na @ bo i tak mnie brzunio pobolewa..

no i witam oczywiscie nowa staraczke Pauline :)

co do nowego watku to ja jestem za zalozeniem, tak jak to ktoras juz ladnie ujela " wiosenno- letnie starania " :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pasia :-{:

Witam Pauline :D

Nusia piekna ta nowa tabeltka, wiosenna, moze nareszcie bociany sie obudza i wiecej usmiechow w tablece bedzie :D

U mnie cykl bez starankowy, czekam sobie spokojnie na wizyte, jeszcze 12 dni, ale trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny. Po tylku latach staran jakos tak dziwnie, odruchowo sprawdzam kiedy moge miec plodne dni, mam nadzieje, ze jak dobrze pojdzie to moze w maju bedziemy miec podejscie do zabiegu, zreszta dowiem sie wszystkiego na wizycie, jak nie stchorze przed nia. Cos mnie strachy male naszly :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam po długiej przerwie w niepisaniu, ale załapałam mega doła, pokłóciłam się na maksa z moim M, także przez cały cykl kochaliśmy się na razie w sumie 3 razy:( ( w tym raz 18dc).

nusia 83,
ten cykl sobie już odpuszczam, teraz czekam tylko na @, a potem zaczynam mierzenie temperatury i zobaczymy

A jeszcze wczoraj na domiar złego dowiedziałam się, że moja kuzynka, (która w ogóle nie starała się) jest w ciąży, twierdzi,że uważali i sama nie wie jak to się stało :?

Paulina1 Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja tez witam Paulinę :D i Was wszystkie tez drogie koleżanki.

ja ten miesiąc sobie muszę odpuścić,bo samej mi się nie uda :?
a mój M pojechał dwa dni temu na szkolenie na drugi koniec Europy i wróci za dwa tygodnie.Właśnie wtedy gdy zacznę @ .Ech co za los :evil: :evil: :evil:

No i jestem taka słomiana wdowa :? i nic mi się nie chce ,a jutro na domiar złego idę do dentysty -znowu coś mi się porobiło.Jak to jest ,że niektórzy w ogóle nie dbają o zęby i maja wszystkie , a ja mam zęby jak perełki- w każdym dziurka .Na dodatek jak by tak policzyć ile w to kasy musiałam władować to ....najdroższa inwestycja

nawet nie mam psa ,ani kota by do kogoś się odezwać i siedzę tu i zła jestem jak zaraza
...i ta pogoda ,zawsze jak wychodzę kończę z mokrymi skarpetami ,bo mi tak buty przemakają .Chyba sobie kupie jutro kalosze ,a widziałam takie fajne -bardzo kolorowe .A co tam ,będzie na polepszenie nastroju ,bo po czekoladzie to moje zęby cierpią :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Zapraszam na nowy wątek :D

http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.ph ... 78#4937078

Dzisiaj nie miałam od rana komputera i wcześniej się nie odezwałam...

robaczek, kinia
w tabelce zostajecie z hasłem cykl "niestarankowy", nie będę Was usuwać, bo starania nie są zawieszone do odwołania :wink:

olga mam nadzieję, że nie będziesz musiała odpuszczać kolejnego cyklu!

silvie nie dziwię Ci się, że odruchowo sprawdzasz kiedy masz dni płodne, po takim czasie obserwacji :D Ja dopiero drugi cykl się "obserwuję" i szybko mi wchodzi w krew. Właśnie dzisiaj dostałam nowy termometr, elektroniczny i od jutra zaczynam mierzyć tempkę. Jestem leniuchem i mierzenie rtęciowym dłużyło mi się w nieskończoność :oops:

paulina
wczoraj dopiero doczytałam, że w mleczakach nie ma przedtrzonowych ząbków, czyli czekają mnie jeszcze jedne trzonowce :( Nie chcę sobie nawet wyobrażać co się będzie działo :? Biedne te dzieciaczki...

kinia
uszka w górę, wszystko się ułoży :-{: Zaglądaj częściej...

salma boski avatarek :D Słodziutka ta Twoja córeczka :pipi:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kinia to pewnie wynik tej przedluzajacej sie zimy, to forum cudnie z dola wyciaga, wiem co mowie, wiec juz nie znikaj na dluzej :D

Robaczek ja tez do dentysty latam, Sobie pomyslalam, zeby jakos wykorzystac ten czas oczekiwania i sobie pomyslalam, ze to wlasnie swietny czas na dentyste, bo potem przeciez nie mozna znieczulenia brac. Chodze regularnie co pol roku i juz w tym tygodniu mi zaplombowala 4 ubytki i jeszcze mam dwa i dwa podejrzane. Mi sie robi malenka plamka, wyglada jak przebarwienie a pod spodem dziadostwo. Dzis rano dostalam takie znieczulenie, ze mi po 6 godzinach puscilo a jeszcze mnie pobolewalo w trakcie. Mam bardzo slabe zabki i zerowy prog bolu :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam paulina1 :wink:

Ja już nic nie rozumiem. dzis na teście owu. pojawiła się jaśniutka kreseczka, śluz taki jakis beznadziejny biały i ból podbrzusza :roll:
Zwariuje. Ja mam super humor bo mam nareszcie upragniony weekend :D

Co do dentysty, to ja jutro ide na zdjęcie szczęki bo prawdopodobnie musze usunąć ósemki :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Fiolka, który dzień cyklu ?? Mi też wychodziły jasne kreseczki, aż w końcu jednego dnia testowa wyszła ciemna, a na drugi dzień jeszcze ciemniejsza (w porównaniu do kontrolnej), potem znowu bladziny. Robisz mniej więcej o tej samej porze codziennie i nie z porannego moczu ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nusia83 pisze:
Fiolka, który dzień cyklu ?? Mi też wychodziły jasne kreseczki, aż w końcu jednego dnia testowa wyszła ciemna, a na drugi dzień jeszcze ciemniejsza (w porównaniu do kontrolnej), potem znowu bladziny. Robisz mniej więcej o tej samej porze codziennie i nie z porannego moczu ?

tak robie jak w instrukcji, dziś 15 dc, tylko mnie to zmyliło że 2 dni temu miałąm piekny śluz! :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

fiolka kurcze mam nadzieję, że nie za późno zaczęłaś robić :roll: Ja zaczęłam robić wcześniej niż w instrukcji (trochę za wcześnie, bo już w 10 dc), ale pozytywa miałam w 14dc i wtedy miałam szczyt śluzu (ale zaliczyłam go jako wątpliwy, bo w 15dc, krecha była zdecydowanie ciemniejsza od testowej). Poza tym staranka chyba w toku, więc się tym nie przejmuj :wink: ? Ja w tym cyklu już testów nie robię. Zobaczyłam co i jak, że owu mam dość wcześnie jak na długość moich cykli i mierze tylko tempkę. Będzie ok !

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nusia83 przytulanki były 2 dni temu.... może teraz też będą, nie wiem bo jakos ochoty nie mam na "staranie".
testy robie od 10 dc... :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

fiolka no to owu pewnie przed Tobą :D Ja mam straszne zawirowania w cyklu jeżeli chodzi o śluz. Nigdy nie narzekałam na jego jakość i ilość, a teraz po porodzie mam go jak na lekarstwo i wątpliwej jakości :( Czytałam, że to, że jest go mało w obserwacji zewnętrznej nie znaczy, że nie ma go wewnątrz... Staram się teraz więcej pić, może się poprawi...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A ja stwierdziłam ze zadnych testów nie bede robic, moja przyjaciólka przytulała się w okresie @ bez zabezpieczenia bo sądziła ze nie moze zajsc w tym momencie no i teraz ma osmioletniego synka z tego przytulanka. I jak tu być mądrym :roll:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 530 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 23, 24, 25, 26, 27  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]