Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 6:33 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 35, 36, 37, 38, 39  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

no wiem, znam ją zbyt dobrze, sypia z kim popadnie, a w ciążę zaszła, żeby mój ojciec na wesele kasy mi nie dał-- tak opowiadała na mieście--- takie dno, ale jak mnie wkurza, że ona w ogóle jest w moim życiu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No wesoło to nie masz, ale moim zdaniem ona bedzie robić wszystko aby być w centrum i należy ja olewac jak tylko sie da, a zdrugiej strony co Twój tato na to.

Tomuś 11.05.08 20tc
Sebatianek 14.05.09 39tc 4260 i 57cm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wściekł się, bo to jego chrześniak i w ogóle rodzina, btw. no urody nie można mu odmówić, bo jest boski na zdjęcia wygląda gorzej znacznie niż w rzeczywistości, więc kto ma mnie na NK, to może zobaczy, jest amerykański, więc zalatuje od niego egzotyką, poza tym ma ciut poniżej 2 metrów wzrostu, footbolista itd. no ideał, ale do h** Wacława, nie dla takiej suczy jak ona... żal żal... on w ogóle ma tendencję do mówienia kochanie do wszystkich, i ta mu wczoraj dekielka zrobiła scenę, że powiedział kochanie na ognisku do współorganizatorki :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no właśnie a dlaczego ja Was nie mamna NK :zł:
miałm ostatnio sie Ws zapytac bo doczytałam że sie zgadałyście , a ja co gips ja też chcę :kjk:

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a no Małgosia wstawiła zdjęcie, podpisane imieniem i nazwiskiem, więc ja ją zaprosiłam na NK do znajomych, a później z resztą dziewczyn się znalazłyśmy :lol: bo oficjalnie to niespecjalnie chcę podawać dane osobiste, zwłaszcza tu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a jak napiszę nazwisko a zaraz potem zmienie to tu chyba śladu nie będzie , bo tak zabardzo to się nie orietuję

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika-a to Twoj kuzyn(ten z ameryki),nie brat.Moim zdaniem bezsensu,kimac z kuzynem,co ma byc to i tak bedzie,ja to bym raczej macoche ostrzegla,ze masz na nia oko.kuzyn moze wcale nie odwzajemnia zalotow tylko ogolnie ma taki sposob bycia,taki amerykanski luz.Twoj ojciec pewnie slepy nie jest i swoje widzi.a ona pewno wyczula kase i mlode miesko.Wspolczuje sytuacji ale Ty biedna sama nic nie poradzisz.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

seksu nie było :lol: nie sypiam w łóżku z mężem, to i tak zboczone, więc nic już tego faktu nie zmieni :lol: a poza tym uwierz widać, jak ktoś czuje miętę do kogoś, luz luzem, ale tutaj coś na rzeczy

wiosna
nie możesz zedytować posta, więc teoretycznie nie da się usunąć już nazwiska

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika-a ta macocha to jakas mloda laska?bo ja myslalam ze to moze ta gdzie jestescie w 3 na zdjeciu Ty,jakas babka i Twoj maly braciszek.Bo jesli to ta,to po dokladnych ogledzinach kuzyna moge stwierdzic,ze na nia nie poleci.No chyba ze to jakas szprycha max 35lat :wink:
Ach i o sexie nie pomyslalam,ale ciezko Wam bedzie tak ciagle obstawe robic.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ta na zdjęciu z moim bratem to jego matka, że kuzyna matkla :lol: :lol: a ta laska mego ojca ma 34 lata, ale słuchajcie wali od niej ku**wiskiem, że masakra, poza tym, że jest to widać, na oko, jest beznadziejna, ja jako facet bym nie zainteresowała się, bo ogólnie wygląda dennie, coś na podobie discopolo :? beznadziejna trwała, IQ równe zero, nawet podstawówki nie ma :? spasła świnia i ubiera się discopolowo, no ale żeby loda zrobić, wystarczy tylko w sumie chcieć, przepraszam za dosłowność

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No to ja sie pochwalę, mój synuś wyszczelał dziś na zawodach II m-ce

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika-Twoj ojciec se taka wybral i jak to mowia widzialy galy co braly,a Ty sie zabardzo wszystkim martwisz,a skoro jest taka goscinna :wink: to moze lepiej zeby ojciec zlapal ja na goraco i moze sie rozstana.Moze byc tez tak ze ojciec wie ze jest rozwiazla,a udaje ze nie wie,rozni sa faceci.Ja to bym na Twoim miejscu myslala tak:niech se robia co chca,sa dorosli.
Wiosna-no to masz strzelca w domu,a z czego strzela,luk,pistolet?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

meg łatwo się mówi gorzej się robi, on wie, że to zwykła K, ale wzięła i brata urodziła mi i tutaj zaczynają się schody, może teraz robić wszystko, nie chcę z nim stracić kontaktów, a poza tym najbardziej wyrozumiałą osobę krew by zalała, jakby patrzył co ta debilka wyrabia

wiosna gratulacje :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Oj lasencje ale napisałyscie, tego sie nie spodziewałam wchodzac tutaj ze bede miała tyle do czytania. I sorry ale nie doczytałam :( Nie mam czasu za bardzo. Chciałam sie z Wami tylko przywitać, wpadne moze wieczorem i zobacze co wy tutaj napisały ciekawego hehe ;)

Wiosna dzieki za zaproszenie na NK ;) Oczywsta przyjete hehe ;) Ale to juz chyba wiesz.

Kika, Meg, Mask0 i Saana całuski :***** Ewek zdrowa już?? <Melduj sie kochanie !!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ooo to ja wchodzę u Ciebie poszukać wiosenki :lol:

edit:
wiosna wysłałam, mam nadzieję, że trafiłam, z Ełku to moje, a zdjęcie ja z dwoma chłopami :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kika kochana zostawilam ci pw na naszym forum!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam kochane!!ale ja wściekła jestem!Kikula napisała do mnie na nk...mówi ,że odchodzi z forum i aż mnie zamurowało.kuzwa nie dość ,że zapalenie oskrzeli to jeszce muszę się wk**** przez laski co to się nudzą i wtykają nos w nie swoje sprawy!ehhhh...a Lilith już napisałam co myślę....proszę laseczki pomóżcie mi przemówić Kikulce do tej jej pięknej główki .całuję....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewek to ja trafilam przypadkiem na ten temat i dalam znac Kice niestety zauwazylam ze panie moderatorki zamiast sie zajac porzadkiem pozwalaja na takie traktowanie ludzi i jeszcze sie nasmiewaja.......w koncu Lilith to ich psiapsiola...byla pani moderator wiec jej nic nie powiedza...... :roll:
Lilith nie bedac w temacie bardzo rozbawil problem i postanowila sie pochwalic reszcie elity..........

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Enja lepiej bym tego nie ujeła....swoją drogą...to zabawne nawet
już wiem co robią nudne laski ,które być może nie mają nic mądrego do powiedzenia...a zacytować czyjąś wypowiedz to naprawdę pikuś....ups....sorki PAN PIKUŚ....hihihi....
oj ale starczy już obgadywania, nie będę się zniżać do ''ich'' poziomu...
i powiem Wam jedno kochane, obyśmy umiały zawsze rozmawiać o sobie, śmiać się z siebie i klepać bzdury na poprawę hoomorku.całuję Was serdecznie.Enja Ciebie też...miło było poznac;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mi tez Kika napisala to co Tobie Ewek.Wiesz tamta dziewczyna ma zla opinie na forum i widze,ze ma pozwolenie na wysmiewanie sie z innych.Moim zdaniem niedlugo nic nie bedzie mozna napisac,bo wszystko jest zenujace i smieszne.Poczekamy jak szanowna Pani L. bedzie miala jakis problem tez ja wysmiejemy :bum: :yhy: :loo:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 35, 36, 37, 38, 39  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]