Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 11:59 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 39  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Wystarczylo dobrze postraszyc i pojawila sie.Czekamy na wiesci od Was,koniecznie napisz jutro.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam wieczorkiem
dobrze malgorko , że wszystko ok, tak trzymaj, ale nie można nas zostawiać na tak długo bez żadnej wiadomości :zł:

A ja dziś spotkalam koleżankę, która urodziła w lipcu córeczkę, wiecie jej mała waży 4700, a ma dwa m-ce. Mój Synek miał 4260 jak sie urodził, nie potrafię się pozbierać, co chwilkę lecą mi łzy, tak bardzo za nim tęsknie. Bałam się tej małej Hani :(

Tomuś 11.05.08 20tc
Sebatianek 14.05.09 39tc 4260 i 57cm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tak, Wiosenka... bo to właśnie czasem tak nagle wraca ze zdwojoną siłą... mimo upływu czasu, mimo wszystko...
Saana - trzymaj się...

Długo się nie odzywałam, bo ostatnio miałam wręcz alergię na neta, to chyba przez to ucho, ale już mi przechodzi powoli.

i na zawsze w naszych sercach: nasz Aniołek - [*] ok. 14 t.c. - 05.2007 [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

słuchajcie boli mnie łeb, że go w górze nie mogę trzymać, w dole zresztą też do tego od 3 nocy budzi mnie skutecznie skurcze łydek, są aż nie do wytrzymania, pamiętacie, jak leczyłam się na ten zaniżony magnez... kurde myślicie, że znowu to wróciło po 2 miesiącach... no bo co innego może to być... chcoiaż w sumie wróciłam do palenia, to ten magnez mogłam stracić :roll:

Małgosia żądam zdjęć pokoiku :lol:

Wiosna
w podróży, szczęściara

mask0
ucho już w pełni zdrowe??

ewek
where are you??

pozdrawiam meg :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika-ja tez mam skurcze lydek w nocy i tez mnie czesto baniak boli no i tez fajcze niestety,moze to faktycznie niedobory jakies i jeszcze ja tyle kaw pije z 5-6 dziennie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam

ja dziewczyny nie pale, kawkę jak już to raz dziennie , a tez mam takie dolegliwości, myślę że sporo winy za nasze dolegliwosci ponosi stresik, który niestety daje nam do wiwatu,

a ja juz powolutku się żegnam, walizka prawie spakowana , jeszcze paznokietyki, kąpiel, i w nocy jedziemy . Troszke jestem zła bo przesuneli nam gpdzine wylotu, ale co tam te 3 godz. humoru mi nie popsują. Jadę na wakacje :D , po 2 latach.

Pozdrawiam Was :papa:

Tomuś 11.05.08 20tc
Sebatianek 14.05.09 39tc 4260 i 57cm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wiosna miłego wypoczynku :D

meg no ja kawy właśnie nie pijam bo jestem uczulona :? ale dzisiaj zaaplikuję sobie bombę magnezową i zobaczę czy mi to pomoże, paliłaś w ciąży?? nie odpowiadaj jak to krępujące pytanie :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wiosna - wypocznij za wszystkie czasy i zapomnij o stresie :)

Co do skurczów łydek to ja je miałam w ciąży i dostałam wtedy potas z tego co pamiętam...

A z moim uchem nie do końca jeszcze dobrze niestety; niby leczenie zakończone zostało w piątek, ale w poniedziałek - wznowione, bo nadal mnie bolało :( prawdopodobnie krople były nie trafione.

i na zawsze w naszych sercach: nasz Aniołek - [*] ok. 14 t.c. - 05.2007 [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

jestem jestem :wink:
witam wieczokiem...o! i widzę ,że zdąze naszą kochaną Wiosenkę pożegnac przed wylotem :dada: :dada: spokojnego lotu kochana!i duuuużo tunezyjskiego seksu...heheh :oops:
Kikuśja paliłam całe dwie ciąże(niestety) :oops: , straszyli mnie ,że małe dzieci urodzę, a tu proszę...oboje 4 kilogramy :D
jutro idę na wizytę do ginki po wynik cytologii no i dowiem się czy jest już dla mnie skierowanie do poradni genetycznej w Bydgoszczy....a wogóle to słyszała któras coś o tych poradniach?bo ja zielona jestem, nawet nie wiem czego mam się tam spodziewac...ehhh
w ciąże narazie nie zajdę...raz ,że badania, a dwa to ,że ginka powiedziała ,że koniecznie muszę się poddac krioterapii...ze względu na moją nadżerkę...miała któraś?..sorki za tyle pytań,ale ja naprawdęliczę na Was w takich sprawach, bo sama mam małe pojęcie...heheh
zastanawiam się jaki bedzie wynik cytologii...oby był dobry.
a wogóle to zapomniałam ostatnio napisac ,że ta gin ka co mi ją znajoma poleciła jest rewelacyjna...bardzo uwaznie słucha i nalezy do tych osób ,które twierdzą ze każdą obawe nalezy rozwiać chocby poprzez dokładne badania...mam nadzieję ,że się nie przejadę na niej.
pozdrawiam babolki, rano coś skrobnę, bo dzis juz padam na ryjek

a :!: przed chwilą w tv mówili ,że jutro w WYBORCZEJ,bedzie obszerny dodatek-artykuł n temat najnowszych metod leczenia niepłodnosci u kobiet i mężczyzn...buzka :cmo:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewek no gdzie Ty się podziewasz?? nie odpowiem na żadne z pytań bo nie mam pojęcia, mimo, że byliśmy wzięci pod uwagę do badań genetycznych, to zrezygnowaliśmy z nich, z wielu powodów... a nadżerki nie leczyłam krioterapią, nawet sobie nie wyobrażam jak to robią :shock:

mam dzisiaj doła jak stąd do gór normalnie, chce mi się wyć do księżyca, a tu dzień się zaraz rozbuja i gdzie ten księżyc :x

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kikiś no trochę zapracowana jestem :roll:
a ty kochana co chcesz się w wilkołaka zamienić...heheh...i widzę ze naprawde dospac nie mogłas ,że tak wczesnie na forum zawitałas :wink:
mam wogóle nadzieję,że hoomorek masz lepszy niż ostatnimi czasy...a jak nie to na gołą pupę dostaniesz...osobiscie do Ciebie zawitam :lol:
a z jakich powodów nie zrobiliscie badan genetycznych??...ty mi tu mów szybciutko...bo się strachac zaczęłam... :shock:
niedługo wychodzę do ginki.buziolki...
miłego popołudnia.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hehe no z powodów osobistych nie związanych z medycyną czy ewentualnymi negatywnymi konsekwencjami

ze względu na ten pamiętnik co jest w sieci zwyczajnie o wielu rzeczach nie chcę tutaj gadać, nie chcę żeby jakieś postronne osoby wiedziały tak intymne sprawy z mojego życia

powodzenia u gina :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzien dobry :****

Kurde miałam napisac dwa dbni temu i wylaczyli mi neta. Dwa dni prawie bez neta i kablówki, bo jakaś łajza przecieła kabel i trzeba było czekac na speców, zeby go skrecili. Paranoja :/

zaraz zabieram sie za czytanie tego co napisałyście ;)

Mask0 widziałam, ze wystawiasz ciuszki po córence. Moze masz jakieś ładniusie pajacyki dla mojej królewny??

PS. a co powiecie lasencje na prywatne forum??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja już jestem na jednym z fajnymi dziewczynami, ale drugie też mogę pod warunkiem, że też fajne osoby będą, a nie i fajne i niefajne :wink:

Małgosia a nie chciałabyś nowiutkich ciuszków ode mnie przejąć, mogłabym zrobić zdjęcia, żal mi miejsca, a już wiem, że moje szanse są tak małe, że nie ma co trzymać i tak chcę je opchnąć :?: :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika a bardzo malenkie?? Ile byś za nie chciała??
Jak takie na 62-68 to chetnie :)
Jak coś to slij fotki na cheszusz@tlen.pl

Wiesz co?? czesto tak jest, ze jak sie czlowiek pozbedzie ciuszków to wtedy sie przydaję, wiec moze pokusisz los hehe ;)

A co do drugiej sprawy to myslałam zeby swoje poprostu zalozyc z Wami ;) No wiesz...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

o tak o tak, jestem za :okk: a kto założy je??

tzn. ja Tobie myślę np z wymiarami dokładnymi, bo metka mówi coś innego a oko co innego, mam np rajstopki, które są niby na 3 miesiące ale stópkę mają 4 cm, więc raczej na niemowlaka, więc porobię zdjęcia i wymiary podeślę i wtedy będziesz wiedzieć jaki to rozmiar dopasujesz do tych co je już masz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja założę :)

Oki zrób tak jak mówisz :) Czekam na maila.

dziewczyny napiszcie do mnie na maila też to napisze wam co i jak :)
cheszusz@tlen.pl

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dobra to ja Tobie wysyłam maila, żebyś mi dała odpowiedź co i jak :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika dostałam, czekam na maile reszty panienek, które dzisiaj wiedze sie lenia straszliwie hehe ;)
Sprawdz poczte bo ci odpisałam ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam.
Co do fajek,to niestety palilam w ciazy,ograniczalam sie,a potem jak mi lekarze te bzdury gadali z chor.genet. to z nerwow jeszcze wiecej palilam :cry:
Malgora i co tam u Ciebie juz wszystko przygotowane masz?
Saana-jutro bede z wami myslami,kwiatuszek i lampeczka taka slowna ode mnie,trzymaj sie i zajzyj.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 39  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]