Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 3:26 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6295 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 300, 301, 302, 303, 304, 305, 306 ... 315  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

no niezłą mam koleżanke... ja i tak wstaje po szóstej ale jak wypchne syna do szkoły to chce wykorzystać poranne siły i posprzątak, ugotować, poprać... a jak ona przyjdzie to jużpóźniej nie jestem za bardzo w stanie... no ale trudno, ja jestem taka ze nie powiem jej ze za wcześnie przychodzi, ale dzisiaj to już zostawiłam ją na dworzu i powiedziałam ze muszę zjeść śniadanie i wziąść leki to zdziwiona i dlaczego przy niej nie zjadłam :?

przykro mi z powodu saany ale Remiczkowi lepiej jest teraz jako aniołek.... i bedzie nad nimi czuwał....

kinga ten polarek słodziutki :)

monika komplecik super :)

ja poszaleje znowu na aleegro jak mi przyjdzie kasa z zus-u bo jak narazie to cienko.... mam nadzieje ze przyjdzie mi do piątku ta sukienka i bluza co kupiłąm ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

basiu jak poskacze po watkach to moze schudne :lol:

aga nastepnym razem powiedz kolezance "dobrze, ze przyszlas pomozesz mi posprzatac" i daj jej odkurzacz albo okno do umycia :lol: i powiedz ze zmieniasz rytm dnia i teraz zawsze bedziesz z rana sprzatac to moze przestanie cie rano nachodzic :P

monia ubranka z NEXT a spiworek z CARTER's
a NEXTy sa w UK, przejdz sie tam kiedys to zobaczysz jakie maja slodkie ciuszki :roll:
twoj komplecik tez super, moj syncio mial bardzo podobny

czekam na kuriera bo ma mi wozek przywiezc i pewnie znajac moje szczescie do wieczora go nie zobacze :evil: i teraz nie wiem czy isc na spacer bo jak wyjde to zaraz bedzie dzwonic a jak nie wyjde to pewnie nie przyjedzie - taka zlosliwosc losu... boje sie ze mi go nie bedzie chcial wniesc na 3pietro bo to sa dwie paczki jedna 5kg a druga 15kg wiec sama to nawet tej malej nie powinnam dzwigac ... chyba jednak bede czekac :?

Aniolek 18.07.2008
Aniolek 10.11.2008

Obrazek
USG 11.08

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kinga No to pobiegamy z watku na watek juz bedziemy dbac o linie przed porodem :lol:
Monika śliczny ten komplecik :D
Aga zrob tak jak pisze Kinga zobaczysz ze wiecej juz jej nei zobaczysz hahah
Ja tez poszaleje jak dostane kase teraz mam zamiar kupic łóżeczko i komode ta na kóleczkach mała wystarczy :D
Jak sie maleństwo urdzi to bede kombinowala jak ustawiac teraz nie ruszam zeby nmie przestawiac 10 razy :D
Ale juz mam patent na przewijak i jak go polozyc ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

aga dokładnie rob tak jak Kinga radzi hehe pewnie juz nie wpadnie tak wczesnie:P

kinga ano własnie jutro sie wybieram do nexta i h&m i ogolnie po sklepach pochodzic :D moze cos mi wpadnie w oko :P oby nie za dzo :P kurcze narazie kupilam te male rzeczy takie uniwersalne jakos narazie zdystansem podchodze do tego, ze bedzie chłopak :P heh ale jak cos wpadnie w oko to kupi tak jak ten komplecik :P

basia ja tez teraz planuje kupic lozeczko i wszystko do niego :P

a tu w sklepie w toys r us jest fajna promocja http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Fe ... it(0051435)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ratunku moj maly chyba nie mysli o spaniu a ja juz padam na pyszczek :( Edit:
Moje dziecko wlasnie zasnelo na fotelu :D

Obrazek

Ostatnio zmieniony wt wrz 15, 2009 1:28 pm przez Barbara1, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

monika226 pisze:

a ja mam wrazenie, ze urodze przed terminem tzn w grudniu heh ;) nie wiem dlaczego tak mi sie wydaje.

Monika, nie zapeszaj, jedna koleżanka była pewna że urodzi do 36/37 tyg. urodziła w 42 tyg. ;) Taka jej Ewelinka uparta była ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej dziewczyny :D

dawno nie zaglądałam do Was :oops: a jak zajrzałam to bum
przeczytałam o saanie i myszatej i sama nie wiem co pisać tylko tyle że naryczałam się jak głupia i najgorszemu wrogowi nie zyczę takich przeżyć :cry: :cry: :cry:

dziękuję Bogu że moja maleńka jest zdrowa :!: :!: :!: :!:

Mój Aniołeczek 05.03.2002 8tc
Mój Aniołeczek 13.06.2003 9tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aga, tak jak dziewczyny mowia-zapedz kolezanke do roboty- zobaczysz, potem juz nie bedzie miala czasu na odwiedziny :twisted:
Monika, ale super promocja!!! My tez mamy ten sklep, ostatnio nawet nam karty dali na jakies punkty czy cus i gratis paczke pampersow :D
Kupujesz?????
Basia, jak aniolek wyglada :D
Edyta, witaj :) Co nowego slychac? :) No u nas troche smutno na watku sie zrobilo, ale coz.. zycie bywa okrutne i niesprawiedliwe ;(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cisnienie masakryczne ale mysle ze położna źle zmierzyła i tyle..
Kawy nigdy nie pijałam i pic nie bede bleeeeeeeeee
U mnie w Krakowie poród rodzinny jest bezpłatny za położną nie koniecznie trzeba płacić ale lepiej sie z nia umówić zapłacic i ma być przy tobie do samego konca aż nie urodzisz. Oczywiście można za nią nie płacić ale wtedy jest sie pacjęntką drugiej kategorii... niestety no i są jeszcze takie przypadki że jak ma sie położna z tego konkretnego szpitala to miejsce w szpitalu jest a jak sie jej nie ma to odsyłają do innego :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

u mnie wszystko ok całe szczęście :lol:
28 sierpnia byłam na usg połówkowym i maleńka jest zdrowa :!: :!: :!:
serducho i kręgosłup i wszystkie narządy i główka i podniebienie i łożysko i ilość wód płodowych wszystko w najlepszym porządku :lol: :lol: :lol:
nie możemy się zdecydować z mężem co do imienia :roll:
dwóch lekarzy powiedziało że wszystko wskazuje że to dziewczynka :wink:
w czwartek ma wizytę u gina a tak wogóle od kilku dni jestem przeziębiona ale już powoli mi przechodzi całe szczęście tylko te bóle głowy masakra :(
wg @ termin na 16 stycznia a wg usg na 15 stycznia

Ostatnio zmieniony wt wrz 15, 2009 1:58 pm przez Edyta73, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

basia ale synek słodko wyglada :)

stella hehe tak tydzien to jeszcze moge przenosic :P i wolalabym urodzic w styczniu ale jak urodze w grudniu to tez fajnie :D

ewik chyba kupie bo mysle, ze sie oplac :D jak bylam w bootsie to 2 male buteleczki 5-6 funtow a ta mam ich 6 i ta cala reszta :D a karte tz dostalm gold :D ale poczta bez pampersow :(

edyta
witaj :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

zastanawiam sie nad pościelą feretti do łóżeczka bo jest extra ale widziałam co sie stało z kołderką u koleżanki masakra wszystko zbite w grudki :? dlatego kupię pościel feretti a wypełnienia firmy gluck
w pokoiku mam juz mebelki mąż odrestaurował i zrobił na kremowy kolor szafę bieliźniarkę i komodę z niej zrobi mi przewijak,wszystkie meble powojenne przepiękne :D oboje kochamy starocie :wink:
maż mi wyjechał i znowu siedzę sama z małą :wink:
za m-c wróci to bierzemy sie za malowanie pokoiku :D
zastanawiam się nad wózkiem ale z cenami to przeginają 2-3 tysiące to przegięcie :evil: :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no nie ma tego kuriera, jak ja nie lubie czekac na kogos jak nie wiem o ktorej przyjdzie... ehhh sie nie doczekam tego wozka :evil:

ja posciel kupowalam na allegro oczywiscie nowa z mamo-tato i wypelnienie rowniez tej firmy i moge szczerze polecic ze nic sie z tym nie stalo, nie spraly sie kolorki (uzywalam na zmiane 3komplety), nie zmechacilo sie nic i wypelnienie tak samo, wyglada wciaz super
a teraz chce kupic jeden komplet z drewex z kaczuszka bo mi sie podoba bardzoooo a jeden mamo-tato w samochody chyba sprzedam ... choc nie wiem, moze zostawie dla rodziny... moj brat moglby w koncu cos zmajstrowac i sie ustatkowac :P a tu nic :?

monia jak ja ci zazdroszecze tego nexta :))))

edyta gratuluje dziewczynki :) wybraliscie juz imie?

Aniolek 18.07.2008
Aniolek 10.11.2008

Obrazek
USG 11.08

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Edyta super że na wizycie wszystko dobrze poszło i mala zdrowa :D Gratulacje dziewczynki ale fajnie coraz wioecej laseczek bedzie :D
I szybciutko bys sie pochwalila mebelkami a nie tylko nam opisujesz :D
Monika dzieki ona tak czesto ma ze zasypia na fotelu albo na krzesełku a nawet nieraz na podłodze to takie fajnnie słodziutkie :D
Później pokarze fotke i filmik jak zasypial na fotelu teraz siedze w biurze maly spi przed biurem wiec nie mam tutaj lapka swojego ;)
Stella a ja mam znowu obawy ze przenosze :lol:
Kinga jak przyjdzie kurier to w łeb go ;)
Ja równiez dla Dawida kupywalam z tej firmy mamo-tato

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

edyta a jaki ty chcesz wozek?? ja mam swoj upatrzony tako jumper x i z przesylka 1200 na allegro :) juz nie moge sie doczekac az bede zamawiac :D

kinga a ja Ci powiem , ze w nexcie byla moze z 2 -3 razy ogolnie nie lubie zakupow w Uk robic ;) ale przekonalas mnie tymi ciuszkami i jutro napewno odwiedze :)

basia to czekamy na fotki:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

monia mozesz sobie zobaczyc na stronce aktualna kolekcje http://www.next.co.uk :)

sluchajcie dziewczyny, kupilam w wakacje sobie kilka par spodni ciazowych na wyprzedazy i wiecie co... normalnie jak je mierzylam w sklepie to mialam luz duzy i te co na jesien bralam to teraz okazalo sie ze sa na mnie za male :((( dolina... bede je sprzedawac na allegro ale smutno mi bardzo bo fajowe sa ehhh

brzunio w galerii :D

Aniolek 18.07.2008
Aniolek 10.11.2008

Obrazek
USG 11.08

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kinga juz oglądłam ale wole pojsc do sklepu i na zywca :P
i co dalej nie ma kuriera??
uu nie dobrze z tymi spodniami :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzięki za rade dziewczyny :) nie wiem czy umiałabym tak kogoś napędzić do roboty ale niewykluczone bo jak będę miała nerwa to wszystko możliwe ;)

Edyta gratuluję dziewczynki :)

kinga to idź na spacer najwyzej zadzwoni jak przyjedzie bo ile można czekać :?

Barbara synek słodziutki :) ja swojego konia chciałam położyć bo zaziębiony ale się nie dał... a myślałam ze mała dzremkę załapię :?

co do pościeli to ja mam jeszcze po synku wogóle niezniszczona, dokupiłam tylko 2 pary powłok na zmianę firmy MIRMARs... nie znam ale bawełniane i podobno bardzo dobre, ale to się okaże... wklejałam kiedyś zdjęcia ale w paczkach, kiedyś rozłoże i pokaże :)

a ja łóżeczko mam już w domu prawie od 2 miesięcy :) M zdjął ze strychu a synek skręcał, ale do tej pory nie skończył :? muszę M pogonić ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wózek chcę na pompowanych kołach bo zanim dojdę do asfaltówki to kawałek muszę iść po wertepach z przodu koniecznie skrętne i taki fajny widziałam w sklepie za 1100 zł z firmy kadex ma wszystko co chce tylko mąż go musi obejrzeć technicznie :wink:
dziewczyny wstyd sie przyznać ale nie mam aparatu i nie zrobie zdjęcia właśnie jestem też na etapie wybierania jakiegoś sprzętu i obiecuję że jak tylko będę go miała to zrobie zdjecia i wstawie do galerii :D
mam meża zdolniacha i mebelki sa cudne zresztą już parę dobrych latek zajmuje się renowacja starych mebli i kocha to robić :wink:
teraz zreszta zrobił też łóżko do sypialni tak normalnie w sklepie zapłacilibyśmy z 1500zł a wyszło 350zł za to poszalelismy z materacem i stelażem,tez kiedys wstawie zdjęcie do galerii bo jeszcze trzeba je skończyć :roll:

kurczę cały czas nie wychodzi mi z głowy saana i mały Remik :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wozke bedzie za godzine :))) no to przynajmiej juz cos wiem :)))))))
obym sie nie rozczarowala... trzymajcie kciuki
a na spacer nie ide bo mnie palec boli u nogi, przywalilam w prog metalowy i spuchl mi wiec moze nie bede sie meczyc, maz tez bedzie nieglugo to niech on idzie a ja poleze :!: to jest mysl...

aga myslisz ze brzuszek moze sie podniesc jak jest nisko? ja mialam z synkiem w ciazy to samo i to do samego konca tak nisko byl

Aniolek 18.07.2008
Aniolek 10.11.2008

Obrazek
USG 11.08

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6295 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 300, 301, 302, 303, 304, 305, 306 ... 315  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]