Dzisiaj jest wt kwie 28, 2026 8:02 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 306, 307, 308, 309, 310, 311, 312 ... 315  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Marryna: super,że z maleństwem wszystko ok :okk: miejmy nadzieje,że twoje mdłości nie będą dawały ci tak popalić :wink:
My jedziemy tylko na 2 tygodnie :? lepszy rydz niż nic, ale zleci jak z bicza strzelił, znów notatnik pozapisywany sprawami do załatwienia.

Wklej jakieś zdjęcia Cleo

Hania: u ciebie jutro jak w przedszkolu , oby ci nie dały popalić dzieciaczki

Mój Oluś śpi, zrobiłam nam i jemu obiadek, czekam na mojego pójdziemy ogarnąć auto.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Marryna, Ewcia jeszcze doda kilka ma małp i będzie prawdziwe zoo :roll: :wink:

Marryna super, że z dzidzią wsio ok :D i nawet nózki już pokazał/a :wink: Dobrze, że dali Ci tabletki przeciw dłościom, bo byś sie bidulko zameczyła. Ja pamiętam jak moja siostra przez pierwsze 4 m-ce ciąży wymiotowała ... rano, popołudniu, wieczorem :roll: Nawet jak przyszłam do niej i chciałam skorzystać z toalety, to z portkami na kolanach wyleciałam z łazienki, bo ona już pędziła wymiotować :zkr: Tak się źle czuła, apetytu w ogóle nie miała, wszystkie kuchenne zapachy ja drażniły, czego efektem było, że schudła ...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hejka

marryna ciesze sie bardzo ze malenstwem wszystko ok :D tylko nie dobrze z Cleo mam nadzieje ze to nic powaznego :roll:

ewcia dwa tygodnie no fajnie mi tyle zawsze wystarcza :wink: ale wy macie pewnie duzo zalatwiania wiec minie i nie odpoczniesz :?

hania no to jutro bedziesz miała wesoło :lol: :wink:

a ja dzis polozyłam sie i czytałam ksiażkę i w koncu zmuliłam i usnęłam :roll: taka pogoda mnie dobija :roll:

o coś mi zajezdza wiec moje dziecie ma coś w pieluszce :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej, u mnie dziś ciasto marchewkowe, miłego dnia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej

co tu taka cisza?????

hania to dzis nie ma czasu bo ma przedszkole w domu :wink:

robaczek ja jeszcze nigdy nie robiłam tego ciasta i nawet nie jadłam :roll:

a my byliśmy u lekarza no i wyczyscił mi te lewe ucho bo prawe jest juz ok. i kazał jeszcze krople 3 razy dziennie wkraplać , bo tam jak ta ropa leciała to mi sie porobiło suche takie platy i on to czyscił. W piatek znowu na kontrolę :roll: a we wtorek mam jechac na pobranie krwi i bede miała badania na tarczyce i nie tylko :D
rozmawiałam z nim rowniez o ginekologu i on powiedział ze jak wszystko jest dobrze to nie trzeba kontroli , ale on moze zrobic ale ja podziekowałam :wink: wiec najezdze sie troche po tych lekarzach :roll: we wtorek jeszcze dentysta :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Olgunia biedactwo, najeździsz się po lekarzasz. Mój M miał zapchane ucho ale naszczęśćie skończyło się kropelkami, a nie jak u Ciebie w dodatku wizytą u lekarza.
A co do ciasta, pół blachy już nie ma, jest przepyszne. Smakuje jak piernik, nic marchewki nie czuć, pachnie w całym domu :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam,

Olga to faktycznie masz teraz urwanie głowy z tymi lekarzami :roll: Z kontrolą u gina to tak myślalam, że tak Ci powie ... tylko w sumie skąd my mamy wiedzieć, że coś jest nie tak, skoro nie można nawet iść na kontrolę. Przecież niektóre choroby nie dają szybkich objawów ... szkoda słów :evil: :roll:
Jeszcze przedszkola w domu nie mam :) ale czekam, bo pewno niedługo sie zjadą dzieciaczki :wink:

Robaczek ja tez jeszcze nie jadlam ciasta marchewkowego ... ale jak napisałaś, że smakuje jak piernik, to musi być przepyszne, bo ja bardzo lubię pierniki :)

Nie wiem jak w Waszych miejscowościach, ale u mnie wieje Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam i ja,

mój żywczyk dopiero padł wymęczył mnie bo już taki zgrzędny był i zmęczony jak wstanie pewnie da mi czadu znów :yea:
mi zostało pakowanie Olka w sumie

prawie skończyłam, tylko jeszcze nasze kosmetyki i rzeczy, które się suszą po pranku.Ogarnę jeszcze łazienkę.
U nas wkońcu :sw: trochę wieje ale wolę to niż poranny deszcz,który nie zapowiadał pogody.

Robaczek: smacznie brzmi to twoje ciacho, byś się podzieliła z nami :P

Olga: no to się nalatasz od lekarza do lekarza, hehe świetny ten twój lekarz, spytałaś o gina a on już chętny do badania :|

A marryna coś nam nie chce Cleo pokazać :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ta fajny lekarz no i mlody moze sie we mnie zakochał i taki chetny do kontroli i ucha i ginekologicznej hehe :lol: :wink: :lol: :wink:

ewcia to w dzis wyjezdzacie ? to odrazu zycze miłej i bezpiecznej podrózy :D

hania
no to dopiero u ciebie sie zacznie :roll:

u nas slonko swieci ale wieje wiaterek :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mogę podać Wam przepis.
2 szklanki mąki
4 jaja
2 szklanki startej marchewki
1 szklanka oleju
2 szklanki cukru
2 łyżeczki proszku do pieczenia
2 łyżeczki cynamonu
szczypta soli.

Jaja utrzeć z cukrem, dadawać mąkę, olej oraz pozostałe składniki. Na końcu dodać marchewkę i wymieszać. Piec ok 50 min w temp. 160-180. Osobiście piekłam w 170 stopniach. polecam Wam
U nas słonko również, ale wiatr to strasznie wieje

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

robaczek moze wkleisz nam jakies fotko zeby ciebie lepiej poznać ?????

a ciasto moze zrobie w weekend :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A mogła by któraś z Was powiedzieć jak się wkleja zdjęcia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

najlepiej sie zalogowac w fotosiku lub http://my.imageshack.us/v_images.php i tam wklej i pozniej sie wkleja link na forum

no widze ze kombinujesz
zdjecia wklej normalnie link tam gdzie piszesz posta

a jak sie zalogowałas na image to tam wciskasz "i " i tam masz linki i biezesz kopiujesz full size , forums i wklejasz normalnie tam gdzie piszesz posta :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja przyszłam się pożegnać, będziemy koło 7-8 wyjeżdżać, mój zaraz wróci i sie zbieramy :im: Neta jak coś to będe miała u mojej mamy, odezwę się.
zymaj cie się buziaki dla dzieciaczków :cmo: :dada:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ewcia szerokiej drogi i daj znac jak dojedziecie ... w miare mozliwosci :wink:

Dzieciaczki po 17:00 zostaly odebrane przez tate, ale powiem Wam, ze bardzo grzeczni byli, nie psocili, ladnie sie bawili :D Po obiedzie poszlismy na plac zabaw to rowniez troszki poszaleli :)

... i jeszcze pozarlam sie dzis z moim J. ... myslalam, ze go ubije Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewcia szerokiej drogi :D

hania
no i fajnie ze wszystkie dzieciaczki sie ładnie bawiły i nie psociły :wink: a za co chciałas utuc J?

a my bylismy u kolezanki na kawie tam jest maly Olek ktory ma 10 miesiecy śmieszny . A seba taki cierpliwy bo tamten go ciagał za włosy zabierał mu zabawki lub niekapka :roll: a ten bez placzu wszystko oddawał :roll: ale pozniej sie w miare bawili i seba nawet mu mleczko dawał :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Olga tak po krótce ... w przedpokoju stoją drzwi do malowania od toalety (jedna strona jest pomalowana, a druga jeszcze nie :twisted: ) Te drzwi stoja tam chyba już ponad 5 m-cy :!: :!: :!: Tak on sie spieszy z tym malowaniem :twisted: Ściany zostały wycekolowane i pomalowane i mój J. o mało nie zfajda sie w gacie ze strachu, żeby przypadkiem nie obić tych scian czy nie pobrudzić :roll: Dziś jak wychodziłam na plac zabaw z wszystkimi dzieciaczkami, to najpierw wsadziłam do wózka Tino, a później synka mojej koleżanki - Kubę, no i ... Tino chwycił te drzwi i runęly na przeciwną ścianę, w wyniku czego zrobiło sie małe wgłebienie i zdarła się farba. Żebyś wiedziała, jak on się wściekł, że ja nie pilnuje dziecka, itd., itp. gadał, że cały przedpokój jest do bani, że wszystko jest zniszczone i ze cała jego praca na marne. Ja niestety mam tylko dwie ręce ... Ja mu wyrzygałam, że te drzwi stoja w tym przedpokoju i stoją i chyba stać będa do usranej smierci, zanim laskawie hrabia sie nimi zajmie :evil: i kilka razy wspominałam mu, że jestem tego pewna, ze któregos dnia w końcu te drzwi się przewrócą. Tino wcześniej zlapal za te drzwi, ale zdązyłam je w porę złapać, ale teraz był nietstety szybszy i stało się co sie stało. Tak się wkurzylam, że wziełam dzieciaka i wyszlam na spacer, a on w tym czasie pojechał do Karwei po paski z kolorami i po powrocie pyta sie mnie, który to był kolor :? Ja już nie pamiętam, a te kolory mogą różnić się minimalnie odcieniami, co może być widoczne po pomalowaniu. Dziś rozmawiamy ze soba tylko jak coś naprawdę trzeba powiedzieć ... A miało byc po krótce ...
Fajno, ze Sebek bawił się ładnie z nowym koleżką i wykazał się zrozumieniem i cierpliwościa :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ojjj te chłopy, mówię Ci Haniu... czasami gorzej niż z dzieciakiem...

dobranoc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam,

Iza dobrze, ze dzis w pracy jest to nie musze na jego potwarz patrzec :evil: Zlosc trzyma mnie nadal :evil:

Kurcze co u nas w nocy sie dzialo ... pioruny walily jak oszalale, grzmialo, gradobicie z deszczem i wichura ... jak w horrorze Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej

haniu
niestety chłopy :?
u nas tez burza za burza waliło az widno sie robiło :shock:

ja tez wczoraj sie pokóciłam tak na dobranoc z Arkiem juz mnie tak to wszystko wkurwia ze szok :twisted:
powiedział ze nic nie robie w domu i wogóle , to ja mu ze co on robi w domu tez nic a jakos w domu jest czysto wszyscy najedzeni itd ... to on mi mówi ta nic nie robie a kto jezdzi z toba po lekarzach :evil: :twisted: to juz mnie szlak wział poszłam na górę z płaczem i przeleciałam mi mysl przez głowe ze szkoda ze nie wyjechała do Polski za pierwsza kłótnia :x
jak przyszedł na góre zaczał małpowac i sie przytulac to mu powiedziałam ze sie nie odywam do niego i czytałam ksiazke . i powiedziałam mu zeby sie odwrócił i poszedł spać bo nic nie spora i tak zrobił :roll:

a ja cała noc w kiblu spedziłam czyms sie musiałam zatruc bo srałam jak wyjeta i na wymioty mnie ciaglo bardzo , dreszcze ,pot cieplo zimno .......... najgorzej ze nie wiem po czym bo w sumie wszystko jadłam co arek i on zdrowy :?

a tu troche fotek z wczoraj

Obrazek
By olgunia, shot with E-520 at 2009-08-29
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 306, 307, 308, 309, 310, 311, 312 ... 315  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]