Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 3:07 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 359, 360, 361, 362, 363  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Podpisuje liste obecnosci ;)
wczoraj bylam z Karinka na szczepieniu ale było płaczu az mnie wszystko bolalo :( a klocek wazy juz 5220 :)
Kasia to ja bylam w sobote :) trzeba bylo krzyczec :) wroilismy z krakowa ze znajomymi i chlopom sie jeszczekebabow zachcialo :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

TIGA moge Ci dać jeszcze te baldachimy a pościel nadal używamy więc odpada. Jak masz czas w sobotę wieczorkiem to może gdzieś w centrum zabrza sie spotkamy. Dam Ci to a za rok możesz oddać :)

Ja padam na twarz :( Ciągle jestem w drodze ciągle załatwiam, udało nam się dziś na 2 godzinki na basen wpaść ale potem był maraton po sklepach i mieszkaniach bo wszyscy wyjechali i my kwiatki podlewamy koty karmimy normalnie sajgon ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Dziękujemy za życzenia i nie gniewamy sie

my juz po roczku , nareszcie, teraz tylko 30 msza i spokoj, nastepne wielkie hallo w grudniu :lol: :lol: :lol:

sesja roczkowa tez za nami pochwale sie kilkoma fotami :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Cien a co to za interes otwierasz, jesli mozna wiedziec , bo chyba mi gdzies umknęła ta informacja, a co do opieki nad Madzia chetnie ci pomoge , jesli dalej jest ci pomoc potrzebna :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Co do soboty to niestety nie mogę ale w inne dni chętnie :). Bo w sobotę wybieramy się na Pinknik w siodle z zakłądu męża do Zbrosłąwic od 15 do 22 ale na pewno urwe się wcześniej tylko nie wiem o której a w jakims innym termini może by Ci pasowało??

Co do rzeczy to u mnie będzie dużo więc czekamy na nastepne forumowe dzieciątka po dwójce chyba troszkę tego będzie już teraz się nie mieszcze z zabwakami a co do piero potem. Więc jak coś ja chętnie podzielę rzeczy po moich szkrabach :).

A teraz czekam już na rozwiązanie a mój J. już ma dość ... ciekawe czemu powiedział że już nie może doczekać się 6 tygodniu połogi i celibatu bo przez to, żę chcę przyspieszyć troszkę go wykorzystuje ale w sumie od czegoś jest no nie :P.

W każdym razie u nas taki przyspieszacz jak widać nie działa. Chodzenie po schodach też nie bo robię to co najmniej 4 razy dziennie na 2 piętro i nic. A ja chcę już urodzić w końcu do terminu zostało 10 dni :(. Ale znając moje szczęście to znowu będę czekała 2 tygodnie po terminie tak jak z Paulusią.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

tiga A jutro Ci odpowiada?? Jak nie to przyszły tydzien kiedyś ale wieczorkiem bo w dzien to latam i kupe załatwiania mam. Jutro to się dostasuje do pory dnia.

iziolek zdjęcia super :D Wyglądasz ślicznie z małym na rączkach :D
A zakładam sklepik w szkole. Załatwiania urzędowego masa.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

a tak coś pamiętam , widocznie jeszcze skleroza ciążowa u mnie siedzi, a co z Madzią ma się nią kto zająć

dzięki za komplement

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam z rana z pyszną kawą z nowego ekspresu ala latte mniamiii...

Dziś mam takie wielkie i ambitne plany, że aż mnie przerasta myśl kiedy Ja to wszystko załatwie.

Iziolek narazie mąż będzie miał wolne we wrześniu a później dziadkowie będą na zmianę jeden od 7do 10 a drugi po nocce od 10-15 itd. Jak to będzie naprawdę to nie wiem.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

witam dziewczynki!!!!!!!!!!!

jestem w mega szoku , wpiszcie sobie na googlach Hasło : pamiętnik i wpiszcie swój nick , zobaczycie wszystkie swoje posty w wersji pamiętnika, trudno zbanują mnie pewnie za to co pisze ale normalnie jestem w szoku :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Izolek właśnie czytam :evil: mój na szczęście jeszcze nie powstał :evil: :evil: kpiny sobie z nas urządzają do jasnej cholery :evil: :evil:
nie przypominam sobie żeby ktoś się nas pytał o zgodę na takie coś :!: :!:

nie wiem jak wy dziewczyny ale ja jestem za przeniesieniem sie gdzieś indziej :!: :!:aferę z czytaniem pw przeżyłam ale to już przegięcie :evil:

jak coś wymyślicie to dajcie znać na NK teraz zbieram sie na wieś wrócimy w poniedziałek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kurde też jestem w tej stronce z pamiętnikiem :) laski czas porzucić forum i zacząć spotykać się w realu ;) CHĘTNA KTÓRAŚ DZIS KOŁO 14 NA SPACER???? jak coś jestem pod telefonem :) bo ja chętna

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej, sorki, ze się wtrące, ale piszcie o tych e-pamiętnikach gdzie sie da na forum. To nie może tak byc!

ja tez jestem w mega szoku!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kasia niestety, ja około 14-tej syna odbieram Wraca z obozu z Grecjii.

Dopisane: Jest pamiętnik pod moim starym nickiem. Chyba trzeba do admina napisać :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja też mam pamiętniczek hahaha więc czas skończyć chyba z forum i proponuje konferencyjną na gg :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Izolek wysłała mi linka na Nk ze strona nowego forum rozesłałam do tych które mam w znajomych

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczyny to jest chore, pw nie można wysłać jakbym chciała napisać mój numer gg czy tel. którejś to będzie ogólno dostępne przez e-pamiętnik a adnim ma to gdzieś bo jest już temat w dziale pytania on tego nie zamknie :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ojku i mi sie pamietnik nie podoba!!!Jakby co nie zapomnijcie mnie zabrac z soba

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

możne niech jedna założy nowy numer gadu poda tutaj i w razie jakby któraś nie umiała nas znaleźć to kierowała by się pod dany numer jak się wszystkie zbierzemy do kupy to gadu usunąć i po problemie co wy na to?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

jestem za a forum sierpniowek zapraszamy, mamy podobne tematy i sa privy gdzie bez hasla nikt nie wejdzie i nic nie podczyta czy skradnie nasze dane albo zdjecia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja też jestem za tym żeby bardziej zataić nasze sprawy a zwłaszcza zdjęcia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dobra ja już jestem na nowym forum :)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 359, 360, 361, 362, 363  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]