Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 3:05 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 357, 358, 359, 360, 361, 362, 363  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Heja

Iza jak to by chodziło o soki to by miał już ze 6 miesięcy biegunkę :wink: mnie się zdaje,że zęby się cisną bo napuchnione ma trójki :roll: no a po jagodach fajny kupsztal był :lol: Jak po ginie?? fajna babka warto do niej iść ???

kasiazabrzezdrówka życzę :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

babka taka sobie , ale moze byc, lepsza niz Pan O, ale za to ile pacjentek , uuuuuuuuuu wyż się rozmnaza i to jak

a i przekaż mamie MATA, -monique- ze widziałam ich w Auchanie dziś na zakupach, matko jakie on ma piękne te oczeta, a znam ich z galerii , więc skojarzyłam ze to oni

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ola czytam coś o kupie i o jagodach ale nie wiem o co dokładnie chodzi po kojarzyłam sobie i tak mi się przypomniało że Kajka jak była w wieku Bartka i zjadła dosłownie 4jagody z krzaka to na drugi dzień taaaaka sraczka lekarka nam powiedziała że jak tak reaguje to jej nie dawać dopóki nie skończy 3lat bo jagódki właśnie wywołują sraczkę :lol:

u mnie dzień sprzątania starego z młodą wygoniłam i sobie posprzątałam do porządku chciałam jeszcze w szafkach ale po co jak zaraz jesień i trzeba będzie pochować letnie ciuchy :cry: pultka,deszcz,szarość za oknem aż się doczekać nie mogę :evil: :evil:

Ciekawe jak tam Netula...
a reszta gdzie??
Nehel,Gugelek,Aga jak pojechała na urlop to zaginęła :roll:
wyłazić z tych krzaków :!: :!: wszystkie po kolei ale już :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

iza jak taka sobie to się ją odpuszczę :roll: a Mat ma piękne oczęta :lol: zawsze się w niego wpatruję jak zaczarowana :D

ambra Mojego jagody zatwardzają :wink: a sraczkę ma chyba przez zęby :roll: bo innych objawów brak :wink:
Ty mi nawet nie przypominaj,że zaniedługo jesień będzie bo mnie szlag trafia :twisted: nienawidzę tej pory roku i mogłabym całą przespać razem z zimą :x (no obudziłabym się na święta i moje urodzinki :lol: )

No właśnie gdzie reszta??? balujecie czy jak???[/img]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

STO LAT KUBUSIU :D WIELU RADOŚCI SZCZĘŚCIA I MIŁOŚCI RODZICÓW ORAZ ZDRÓWECZKA Z OKAZJI PIRWSZYCH URODZINEK :D

A Ja zabiegana ostatnio. Jak tylko mąż ma wolne to jeżdżę i robię zakupy do mojej firmy. Jeszcze mam mnóstwo załatwiania ale robię sobie wolne i jadę z małą na wieś na parę dni. Ostatnie dni wolności trzeba wykorzystać :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kubusiu sto lat ! Obyś zawsze był uśmiechnięty i radosny, dużo zdrowia i miłości otoczenia :D Sto lat życzą Grześ z mamą

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wyciągam ręce do góy poddaję sie i wychodzę z krzaków ;)
ale w nagrodę mam parę zdjęc
Mam miesiąc 02.08.2009
Obrazek
Obrazek
Gdybym mogła byc mężczyzną jeden dzień pewnie byłabym supermenem ;)
Obrazek
Na wycieczce nad zalewem w Chechle 09.08.2009
Obrazek
Obrazek
Tak sobie słodko śpię na spacerku
Obrazek[/quote]

Oliwce spóżnione życzonka z okazji urodzin a Kubusiowe dzisiejsze :)

że jesien sie zbliza to widac w sklepach.. kurka jakby jesienią też nie można by się było ubierac kolorowo.. jak się przejdzie po sklepach to wszystko szare bure i ciemne :? fujjjjj

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Serdecznie dziękujemy za życzenia

właśnie czekamy na pierwszego gościa, a jutro reszta i jutro konkretna impreza - kinderbalowa

Gugulek maleńka jest boska, no cudeńko

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wskoczył kotek na ławeczkę, zdmuchnął na torcie jedną świeczkę, i zamiauczał pięknie miał. Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Ci życzenia!!! Wszystkie naj Grzesiu :)

Gugelek piękna a Wasza księżniczka i zawsze uśmiechnięta, ale postawa Supermana jest po prostu powalająca.

Przez ostatnie parę dni nie mogłam wejść na forum, a wczoraj napisałam ładnego posta i mi go wcieło ze złości klapłam komputer i znim nie "rozmawiałam" do dzisiaj - bo już się za Wami stęskniłam.

Wczoraj w nocy myślałam, że pojadę na porodówkę przez godzinę miałam takie skurcze, że po prostu szło oszaleć ale potem maleństwo się uspokoiło i dzisiaj już jest ok chociaż i tak mi się brzuch dość napina :P.
Ale powiedziałąm sobie, że jeszcze nie mogę urodzić bo nie mam wszystkiego porobionego - ale wariatka no nie :P i tak się dzidzia urodzi jak będzie chciała i tak ale tak sobie wmawiam, że ma poczekać do środy bo torbę dzisiaj do szpitala spakowałam ale w domu nie mam nic do dzidzi oprócz bodziaków i skarpetek no i rożka :P bo wszystko jeszcze u mamy a tam będe w poniedziałęk i muszę to ze sobą przywieść chyba już pora :P.

Cały czas co robię, sprzątam biegam i na nic nie mam czasu :(, dzisiaj jak z Paulusią poszłyśmy na spacerek o 16 tak do 19 chodziłyśmy cały czas bez najmniejszej przerwy :P wróciła tak zmęczona, że dałam jej tylko kaszkę do łóżka i obmyłam ręcznikiem bo już zasypiała :), a ja mam wolne, męża wyrzuciłam na dwór przy aucie coś grzebie a ja idę się kompać i zabieram się do książki.

Dalej do mnie nie dociera, że moja mała Paulusia już niedługo nie będzie tylko moim jedynym małym okruszkiem chociaż kocham obie moje gwaizdeczki :) ale nie mogę sobie tego poukładać i wyobrazić :). U Paulusi w pokoju porobione jest już na tyle, że jak wróce ze szpitala to mąż już dpstał instrukcje jak i gdzie mam stać drugie łóżeczko, gdzie rzeczy od Paulinki przygotowane do babci ( bo jak będę w szpitalu to J. będzie pracował do dnia mojego wyjścia a Paulinka będzie u mojej mamy :)) bo potem mąż bardziej mi się w domu przyda a że urlopu na strefie nie ma za dużo to trzeba było jakoś to podzielić :P.

W poniedziałek wszystkiego się dowiem jak tam moja dzidzia i termin porodu :) więc jak wróce od razu napiszę :) a w kuchni zostawiłam wiadomość dla mojego J., że ma wejść na forum i informować Was na bierząco.

Acha laseczki dajcie któraś swoją kom to Was poinformuję kto chce mój nr tel też chętnie prześlę na priv.

Ambra mampytanko kontaktowałaś się z Tym Twoim szwagrem w sprawie tej mikrofalówki?? co był kiedyś do sprzedania??

Cień trzymam kciuki za działalność, no a jeśli masz możliwośc odpoczywaj ile się da z Madzią :) bo potem stęskni się za mamą. A co do tego żłobka wiesz już coś??

Wiecie co u Netuli i Nehel bo się nie odzywają a ja trzymam kciuki i nic nie wiem :( Mam nadzieję, że wszystko ok.

Ola jak tam Bartuś, biegunka przeszła już całkiem??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Grzesiu Sto latek !!!! obyś był zawsze taką pociechą dla rodziców :)
rośnij na duuużego chlopczyka :)
duża butla mleczka :) stuk stuk :)

jestem jestem....
nie odzywałam sie bo miałam chwile grozy
we wtorek dostałam lekkich krwawień, zadzoniłam do gin i kazała mi braż dufaston
w czwartek byłam na kontroli i jest ok tetno bije, zarodek się rozwija( jest 2 razy większy niż tydzien temu :P)
a ja czuje sie ok.... tzn w miare ok bo dziś miałam kontakt z kiblem hehe :D:D cały obiadek poszedł do kanalizacji hehe

Oliwka zrobiłą już 6 kroczków ale jeszcze dupka jej się chwieje...
chodziła by sama tylko kurka ona boi sie puszczać :P jak jestem obok to idzie a jak oddale się na wiecej niz 2 metry to nie puści sie sama za chiny ludowe !
co za strachliwe dziecko :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej ja nadal w szpitalu jestem. Leze plackiem juz 14 dni. W poniedzialek kolejne usg. Narazie pecherzyk rosnie i sie trzyma. Zarodka wczoraj jeszcze nie bylo..No i nadal plamie.. No ale nie ma co rozmyslac tylko czekac co lekarze powiedza

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Tiga i Nehel nie Grześ a Kubuś ma dziś urodzinki :) Ale wy zaciążone to pewnie Iziulek wam wybaczy pomyłkę :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ops faktyczinie Przepraszam za pomyłkę i jeszcze raz najlepszego KUBUSIU :) nie wiem co mi się ubzdurało no ale mam nadzieję, że Iziulek się nie pogniewa :P, że e-ciotka cos pokręciła :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Najlepsze życzenia dla Kubusia :D
Wybaczcie, aleja z innej planety jakoś ;) Wstało mi to młode dziś przed piątą, a ja razem z nim. Byliśmy w TG na basenie i padam na pysk, a młody kiepsko sypia ostatnio. Jestem taka zmęczona....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja też pędzę z życzeniami bo zostało parę minut

Sto latek drogi Kubusiu niech słoneczko towarzyszy Ci każdego dnia :bal: :bal: :hbd:

Gugelek fiu fiu ale masz laleczkę 8) warto czekać na taką śliczną kruszynkę :lol: :lol: córa wam sie na prawdę udała :D a po tobie widzę że figura szybko wraca tylko pozazdrościć :wink:

Netula trzymaj się kochana i w miarę możliwości informuj co się dzieje.

Tiga nie jestem pewna jak tam sytuacja wygląda ale zapytam może jeszcze stoi.Numer ja mam Twój o ile masz nadal ten Paulinkowy :wink:

Nehel odpoczywaj kobieto o ile masz możliwość,a Oliwka pójdzie nawet nie będziesz wiedziała kiedy po prostu się zapomni i ruszy aż miło będzie patrzeć :lol:

wiecie że nie kupiłam pieczywa dzisiaj :oops: nie wiem co jutro zjemy na kolacje i śniadanie chyba pójdę do chatki pychatka żeby mi same bułki sprzedali :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej!!!!! Troche mnie nie bylo......Maly po chorobie biegunki dostal i troche sie z nia meczylismy a potem internetu nie bylo wrrr........ :evil: ech te moje dziecie to normalnie rozsadza energia. myslalam ze jak juz przejdzie mu troche fascynacja chodzeniem (troche juz chodzi-mial 9,5 m.z jak zaczal) to da dychnac. a tu ni chuchu:D. nie nadazam juz za nim. Nadeszla u niego nowea fascynacja wszystkimi autkami posidajacymi koguty:)-niewazne czy to taxi czy policja :lol: larmo robi jak widzi ze hej:) a ile radosci:) ,normalnie az skacze:)
u mnie jeszcze moja dwojca spi a ja juz od 4 na nogach....chyba pecherz przeziebilam bo do kibelka latam a tam pare kropelek z bolem. Chlop wstanie to do apteki smiga :?

Dla Kubusia i Oliwki wszystkiego NAJ NAJ NAJ :hbd: :bal:
Tiga ty juz na koncowce...Och ja bym tez juz chciala drugiego szkrabika....
Netula trzymam mocno kciuki za Ciebie!!! Musi sie w koncu udac!!!
Ambra nie moge sie na Twoja Kaje napatrzec:). Nadawala by sie na synowa hehehe :lol:
Gugelek sliczna masz coreczke:)

ja chyba sie poloze bo mnie zaraz ten pecherz wykonczy......ja juz nie mam czym sikac..masakra..... postaram sie zajrzec pozniej.....Pozdrowionka dla wszystkich :siu:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc dziewczyny. My wrocilismy wczoraj z nad morza. Bylo fajnie choc czasami bylam naprawde zmeczona Kuba ale tak to nie narzekam. Kubus zachwycony morzem i oczywiscie glowka mu wszedzie chodzila bo byl wszystkiego ciekaw. A musze sie pochwalic. Kubus ladnie siedzi choc niekiedy sie kiwa, chodzi jak sie go za raczki trzyma i ma juz 4 zabka :). Teraz czekam na jego pierwsze slowa :). Jest ogolnie kochany i caly czas by chodzil :).
Nehel czyzby bylo kolejne dzieciatko? Ale super :). Gratuluje.
Gugulek widzialam cie jak szlas z wozkiem. My akurat jechalismy do dziadkow.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Tak tak Ambra nadal ten Paulinkowy :).

My dzisiaj wybieramy się na piknik do Chudowa a rano byliśmy na spacerku i na lodach. Z Małą przewalone od wczoraj bo stan podgorączkowy i dwie piatki naraz jej idą, a że moje dziecko to żarłoczek to jest prze.... co weźmie do buzi to się wściek, że ma ała no i od razu oddaje a za pięć minut jest głodna więc trzeba ją zabawiać. Ok zamelduję się jeszcze wieczorkiem. Pozdrawiam i życzę miłego weekendu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej dziewczyny ! Mam na stanie o jeden wózek za dużo , reflektuje któraś na chicco simplicity?? Więcej info na pw :)
A Gugelek nie byłaś wczoraj na mieście koło 22?? Bo widziałam babeczkę podobną do Ciebie z pomarańczowym wózkiem, chodziła do knajpki gdzie był kebab ?????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

cześć dziewczyny

pogoda dopisuje więc siedzimy przeważnie na działce,Kaja znalazła sobie nową zabawę - puszczanie baniek :lol: ładnie jej wychodzą i tak cały dzień chodzi i dmucha a jaką ma radochę :lol: a jak jej się znudzi to bierze swój koszyczek i idzie zbierać jabłka także dziecka nie mam :D

dzisiaj jedziemy opłacić mój egzamin na PJ i wykupić godziny,rodzice powiedzieli że jak teraz mi się uda to kupią mi seicento a jak nie to opłacą następy egzamin i godziny,no a że wole autko to MUSZE teraz zdać !!!!!!!!!!
w weekend jedziemy na wieś poleniuchować no a później urodziny Kajusiu.
Robimy na działce razem z moją siostrą bo mają tylko 4dni różnicy,prezenty już zamówione a siorce dajemy kopertę z karteczką "mieliśmy włożyć Ci pieniądze aleeee już zakleiliśmy kopertę" :lol: :lol: :lol:
później damy właściwą :wink:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 357, 358, 359, 360, 361, 362, 363  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]