Dzisiaj jest sob maja 02, 2026 6:54 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 288, 289, 290, 291, 292, 293, 294 ... 315  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

hej

melduje sie ze zyję ale czasu na komp juz brak...
wakacje mijają szybko, nawet za szybko....
pogoda dopisuje, humorki też wiec jezdzimy na wycieczki w nasz piękny kraj...
były juz dinozaury, domek na dachu, teraz mamy w planie weekend na łonie natury w lesie przy jeziorku, w przyszłym tygodniu rejs statkiem po wodzie i trawie...

Olguniu zyczę Ci kochana wszystkiego najlepszego z okazji Twoich urodzinkek,
Zdrówka, szczęscia pomyslności i miłości,
Spelnienia najskrytszych marzeń,
zadowolenia z Twoich chłopaków
i kolejnej dzidzi o której marzysz...
byłabyś blizej to bym cie wysciskała, a tak moge jedynie przesłać witrualną rózyczkę
własnoręcznie sfotografowaną
;)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam,

Olga wszystkiego najlepszego z okazji urodzin !!! Spełnienia najskrytsztych marzeń :D
Obrazek

My już od wczoraj w NL, ale zanim z lotniska dotarlismy do domu to była godz. 20:00, więc szybciutko poszlismy spać :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Olga Wszystkiego co najlepsze!!! Dużo radości i słonka oraz spełnienia marzeń!!!
Obrazek

Iza o to coś mi się zdaje, ze w przyszłym tygodniu będziesz w moich okolicach. A jak się Antkowi dom do góry nogami podobał? Zauważył, ze coś jest nie tak?

Hania
witaj z powrotem :)

A my jutro wieczorem jedziemy na weekend do Polski. Koło Radomia mamy spotkanko klubowe Opla. Myslę, że będzie fajnie, zjedzie się mnóstwo ludzi, w tym sporo rodzin z dziećmi. Niektórych ludzi już dawno nie widziałam. Pogoda ma być ponoć ok, mam przynajmniej taką nadzieję, bo trzy dni nad jeziorem w deszczu...brrrr

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Marryna dzięki :wink: Bezpiecznej i spokojnej podróży oraz udanego spotkanka klubowego i wspaniałej, słonecznej pogody :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ale dzisiaj jest dziwna pogoda, niby świeci słońce a jest chłodno no i strasznie wieje.
Cleo śpi a ja oglądam jakieś głupkowate filmy. Mój kuzyn przywiózł chyba ze 100 płyt z filmami, nagrywał wszystko co znalazł po polsku.
Na 16.15 mam wizytę u kosmetyczki, potem chyba zacznę nas pakować, ale coś mam lenia i zapewne zostawię se to na jutro

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej
olga jeszcez raz najlepszego :hbd:
haniu super że już na miejscu, trochę drogi z dortmundu jest
marryna a gdzie dokładnie??? bo ja do koleżanki jadę w piątek na działkę też koło radomia:))

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:kla: :brv: :gift: :gift: :gift: :bal: :bal: :bal: [color=red]OLGUNIA-----STO LAT STO LAT!!!!----- [/color]:gift: :bal: :bal: :gift: :gift: :hbd: :hbd: :hbd: :hbd:

Iza-
super ze wakacje mijaja Wam przyjemnie :wink:
haniu-witaj spowrotem:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kochane dziękuję za życzenia :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

ja jakoś nie mam czasu usiąśc i poczytać co u was?

kochane pozdrawiam was !!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

olgunia wszystkiego naj naj,spełnienia marzeń :hbd: :bal: :gift: :im:

haniu wszedzie dobrze ale najlepiej w domu,prawda? :wink:

maryna tylko weekendzik w pl?

iza super spędzacie czas w pl az zazdroszczę,bo ja siedze z niuńka narazie w wawie i tylko spacerki do parku mam atrakcyjne :wink:

natali udanego wypadu na działeczkę :wink:

moje kochanie przyjedzie za 4 tyg :? mam nadzieje ze szybko zleci,bo strasznie tesknię i jesli uda sie załatwic dowód dla niuni to we wrzesniu jedziemy do nl :P ale narazie na pesel czekamy...........

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam,

żuczek pewnie, że 4 tyg. szybciutko zleci i zanim się obejrzysz to już w NL będziecie :wink:

U nas wszystko po staremu .... Jack ostatnio przez przypadek zbił szybę w drzwiach wyjściowych do ogródka i zdecydowaliśmy, że zostanie zamówiona specjalna szyba ochronna, z stopem plastiku w środku i nietłukąca się tak łatwo, cos w stylu przedniej szyby samochodowej ... bezpieczniej dla Tino :wink:

Tino wczoraj zawieźliśmy do Babci i Dziadka i tam został na noc, a my wczoraj imprezowaliśmy ze znajomymi :D Odbierzemy go dopiero o 13:30 i wtedy wszyscy razem jedziemy do kuzynki Jack'a na urodziny jej córki i synka :wink:

Od wczoraj nasz synek pożegnał się na dobre z łóżeczkiem dziecięcym (choć i tak nigdy w nim nie spał) i kupiliśmy mu wczoraj sofę rozkładaną :wink: W końcu będzie sam spał, a ja w końcu będę mogła spać z moim wkrótce mężem :wink:

A co u Was kobitki ??? Cisza tu, że aż strach :shock:

Miłej niedzieli :)

Ostatnio zmieniony ndz lip 19, 2009 9:47 am przez Hania13, łącznie zmieniany 2 razy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam

co tu sie dzieje???

u nas dzis chłodniej i Seba miał w nocy goraczkę i rano też teraz śpi nie wiem czemu , chyba od 4 zebów :roll:
wiec chodzę już zdenerwowana bo zawsze coś :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Olga nie stresuj się niepotrzebnie ... tak czy siak zęby będa musiały wyjść ... tylko tak cholerna gorączka nie wiadomo po co komu ona na co i męczy tylko. Oby szybciutko poszło i gorączka minęła.
Ja własnie napisałam całe litanie co u nas :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

haniu jak tu jestem to zawsze coś w grudniu w szpitalu a teraz znowu goraczka , jeszcze musze słuchac gadaniny teściowej i teścia( wstretny zgred :twisted: )

dziś pada........ a seba marudzi :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

bry dzień

ale miałam odwyk, 3 dni bez kompa, bez TV bez całej tej naszej cywilizacji... woda z jeziora, pitna od gospodarza, a srać przez drąg... jak to sie człowiek szybko do dobrago przywyczaja... komary mnie pożarły wszeż i wzdłuż i na nastepne 10 lat mam dośc takiego powrotu do ery kamienia łupanego... ale Antosiowi się chyba podobało, bo jak odjezdzaliśmy to sie schował i wcale nie miał najmniejszej ochoty na powrót do domu...
moj urlop juz na półmetku i przez te wszystkie wyjazdy wycieczki to tak zleciało ze sama jestem w szoku :shock:

Olga ty to sie masz z tymi choróbskami w PL

Wazka a Was to w tej Toskanii zamknęli ze nie dajesz znaku zycia??

Marryna jak zlocik?? masz racje - bede w Twoich rodzinnych stronach bo te pochylnie są na kanale elbląskim... ja juz je widziałam i nimi płynełam jak bylam na spływie Wisłą z Grudziądza na Jeziorak - fajna sprawa...

Haniu moj tej jak wroci do NL to bedzie spał juz na duzym tapcznie... ale Antek to jednak swoje wyspał w szczebelkowym... a Ciebie to podziwiam tyle czasu spac bez m.

zuczek dasz rade, a Małgosia wypełni Twoj czas zebys za mocno nie teskniła za swoim m.

karolka a co Was??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam,

my dziś wstaliśmy o 09:25 :shock: :D Tak dobrze spało się mojemu synkowi na nowej sofie :wink:

Iza odwyk naprawdę niesamowity :heh:
Jakoś dalismy radę spać osobno i szczerze tak juz się przyzwyczaiłam do spania z Tino, że aż dziwnie mi było z takim wielkim facetem leżeć :lol:

Co za durnowata pogoda :? Słonce, a za chwilkę pada deszcz :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej mamuśki
iza ale jaki szczesliwy czlowiek wraca do cywilizacij i jak ja na nowo docenia :wink: :lol: :D
olgunia cos pl nie służy sebciowi
haniu :brv: :brv: dla Tino za przespana nockę samemu na tapczaniku,mój jak się dowiedział że małgosia tez ciagle laduje ze mna w łózku,to sie zmartwił że dla niego juz nie ma miejsca :wink: :lol:

a tu moja królewna na swoim tronie,coraz bardziej jej sie podoba,szczególnie jak jej włącze wibracje

Obrazek

Obrazek

czyż nie wygladam rozkosznie :wink: hihihihi

Obrazek

a tu szykowałysmy sie na spacerek pierwszy raz w chuscie

Obrazek

poczułam się jakbym znów w ciazy była,mała wtulona we mnie spała tak rozkosznie

aaaa dziewczyny mam pytanko,krwawiłam po porodzie 4 tygodnie,pózniej tydzień było spokój,wczoraj zaczeło mnie nosić jak przed okresem,wysprzatałam całe mieszkanko,a dziś brzuszek boli okresowo i zaczełam krwawić,czyżby to juz okres??????????? :shock:
tak szybko..........za tydzien idę do ginki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hejka

ja na sekundę :( dziewczyny miała któraś tak
Seba od soboty gorączkuje w sobotę miał 38,4 , a największą miał wieczorem wczoraj 39,4 dawałam mu nurofen i paracetamol na przemian. i dziś w nocy obudził się o 4 i dałam mu nurofen bo miał 38... poszedł po godzinie spać , i spał bardzo długo o 11-30 juz go budziłam to mu oczy sie same zamykaja , wiec ubrałam go i zabawiłam ale jest nie swój smutny :( i teraz zauważyłam że go wysypało ma takie plamki czerwone i nie wiem co to temperatury nie ma.
dzwoniłam do lekarza ma być około 15 a ja juz nie mam siły głowa mnie boli z niewyspania :( wiec nastepne wakacje w polsce chorobowe..................

zuczek śliczna córcia i jak ładnie rośnie :D możesz mieć juz okres :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej!

My od 5.00 rana już w domku. Troszkę odespałam, ale jak tylko Cleo znów strzeli sobie drzemkę, to też się położę. Zlocik był udany. Pogoda super, choć mogłoby być ciut chłodniej w piątek i sobotę.

Jak dojdę do siebie to wpadne na dłuzej i poczytam co tam u was.

olga
nie mam pojecia co Sebciowi jest :? Dobrze, że lekarz przyjdzie, to mam nadzieje pomoze i wyjasni ci wszystko. Trzymaj sie kochana!!!I buziak dla Seby : *

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Olga mi to na "trzydniówke" wygląda... Antos mial temp 5 dni a 6 tego jak by tez sie utrzymywala to mielismy isc do lekarza... ale spadła i go obsypało... czerwone plamy szczegolnie na brzuszku i buzi...

dziś byłam w miescie przymierzac Tośka do dwukołowego rowerka i kupie mu 16" bo 12" sa akurat i za długo go nie pouzywa... zaraz szukam fajnego modelu na Allego bo w sklepach spiewaja podwójne ceny... brałam tez pod uwage 14" ale te sa nietypowe, mało producentów i pozniej nawet ciezko kupic dętke czy opone...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam,
my nie mamy neta chyba mnie szlag trafi z nim juz :roll:

u nas po staremu w sumie,w sobotę byliśmy na urodzinach szefa mojego D Aluś z nami, kurcze był taki grzeczny,że się sama zdziwiłam, siedział sobie spokojnie to w wózku to na rękach i ani razu nie zapłakał mimo tylu ludzi i muzyki, znudzony zasnął na 3 godziny i trochę mogliśmy się pobawić. mały problemik z zasypianiem nocnym w łóżeczku się pojawił ale przegonimy go mam nadzieje, już rzadziej mi się budzi nad rańcem-na szczęscie :)

Olga: biedny Sebcio , mówią,że trzydniówkę dzieci przechodzą tylko raz

Żuczek:fajna ta twoja niunia, ale ten czas leci...
ja do dziś nie mam okresu a Olek za 2 tyg skończy pół roku, i jakoś mi nie tęskno za nim :D co do krwawienia to krwawiłam kilka dni potem tylko małe plamienia przez tydzień do 2. :roll:
Ja też próbuje chustę ale jakoś od urodzenia może nosiłam go kilka razy, za dużo filozofii w wiązaniu i wkładaniu takiego żywczyka jakim jest Aluś :wink:

A ja mam pytanko do dziewczyn, które karmiły piersią kiedy zaczynałyście dawać bobaskowi jakieś zupki, ja Olkowi daje jabłko i marchew i na tym koniec, tyle gadają o tych alergiach,że sie najadłam strachu, choć upichciłabym mu już jakąś zupcie :wink:

Pogoda w kratkę u mnie też :(

A propos wakacje lecą chyba czas zaplanować następne spotkanko :P

A tu mój Aluś

Uśmiech nie schodzi mi z buzi

Obrazek Obrazek

Mój przyjaciel tygrys
Obrazek Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 288, 289, 290, 291, 292, 293, 294 ... 315  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]