Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 5:07 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 39  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

wczoraj padłam jak kawka po tym jeziorku :D , młoda tez...
Kikuś jak tam prezenciki?...wybrałas juz cos?....przykro mi ,że tescik wyszedł negatywny...a może jeszcze za wczesnie .. :?: :wink:
a w sny to niestety wierze...kiedys jakis stary sennik mi powiedział ze cos mi sie stanie w najblizszym tygodniu :shock: nawet nie wiecie jak się zeschizowałam...hehe...no i mimi tego ,że było to kilka lat temu....o dziwo...NADAL ŻYJĘ... :wink: , TERAZ PODCHODZĘ BARDZIEJ SCEPTYCZNIE.
Powiem wam w tajemnicyKUPIŁAM FOLIK :wink: :lol: :D
MIŁEGO POPOŁUDNIA BABOLKI :P:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

gratulacje zakupu :lol:

wiecie co się stało, wczoraj złapał mnie taki ból coś na podobie kłucia w okolicach macicy albo przydatków, trzymał tak przez dwie godziny, jak puścił to i tak bolało mnie w tym miejscu do dzisiaj rana, dziewczyny z innego wątku stwierdziły, że pewnie owulka, jestem załamała, bo ja miewam rzadko owulki i jak już mam tą ją przegapiłam, nie ma szans, na to, że doszło do zapłodnienia, bosz... jak nie urok to wolny stolec, ja to mówię... ależ jestem załamana... pomijam fakt, że w związku, że to był mój 28dc to mogę spodziewać się @ za 13 dni, czyli w 42 dc :shock: :evil: :x a ktoś mi już na forum radził, żebym ten cykl potraktowała jak wydłużony, że przyszło mi na męża się gniewać :roll: mam co chciałam :x

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika jakiś dziwny ten ból, bo jesli chodzi o moja owulke, to kłucie nie utrzymywało sie tak długo, bardziej mozna było porownac go pojedynczego kłucie raz na jakis czas w dni owu... No ale kazda moze miec inaczej.
Tak patrze na Twój wykres tempki i z tego by wynikało ze mogła to być owulka, tylko ze słabo ci ta tempka skoczyła. Mierzysz ją o tej samej godzinie mniej wiecej??

PS. Moze jak pojdziesz do kliniki bezpłodnoście dostaniesz cos na stymulacje jajeczkowania. Moja ciocia miała podobny problem. 5 strat, moze nawet wiecej, bo o 5 to wiemy, ale moze było tego znacznie wiecej :( Po 4 latach trafiła do penwego profesora, który zalecił jej jakies tabletki na jajeczkowanie. I udało sie. Potem juz była tylko lutena, dufaston i ma zdrowa dziewuszkę. Ona tak jak Ty stawiała granice przy in vitro. Jednak nie było to konieczne.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

poszłam na miasto i znowu zaczęłam czuć, dlatego sądzę, że jednak to nie owulka była, bo zbyt długo ją odczuwam, myślę, że mi jajnik wariuje, może chce mi powiedzieć, że sobie wakacje robi i nie chce mu się bawić w produkcję progesteronu

mierzę o stałej porze, czyli o 6 rana, co najwyżej 5 minut do przodu, więc nie ma to odbicia w wyniku

duży skok był w 22 dc, więc może 21 miałam bo i wtedy śluz miałam, ale zapomniałam wpisać do tabelki, a teraz sucho, nawet w środku sprawdzałam ani dzisiaj ani wczoraj, a przy owulce by pewnie był i to odpowiedni, dlatego na podstawie tych wszystkich argumentów odrzucam, że to owulka, muszę wierzyć swojemu organizmowi, jeśli owulka była to była, ale wczoraj to nie owulka, o :lol:

co Małgosieńko u was, jak maluszek się trzyma, a wy??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No Ewek widze ze się dobrze zabrałaś do sprawy :wink:

Kika przyznam się że nic nie rozumię z tych waszych wykresów i powiem że robi to na mnie duże wrażenie.

tylko nie zapomnijcie o najważniejszym :cmo: :pr: i żeby mi nie było tak byle jak...tak macie wyglądać po :ddd: i nie tylko jak macie owulki ...CODZIENNIE, A NAPEWNO SIE UDA :fkf:

acha wszelkie wam znane inne sposoby i wspomagacze mile widziane :wink:

Tomuś 11.05.08 20tc
Sebatianek 14.05.09 39tc 4260 i 57cm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

wiosna31 pisze:

tylko nie zapomnijcie o najważniejszym :cmo: :pr: i żeby mi nie było tak byle jak...tak macie wyglądać po :ddd: i nie tylko jak macie owulki ...CODZIENNIE, A NAPEWNO SIE UDA :fkf:

acha wszelkie wam znane inne sposoby i wspomagacze mile widziane :wink:

Wiosenko ale się uśmiałam!!! hehehehhe :aa: ...tylko mogłabys mi lepiej objasnic te rysunki-emotki...bo nie bardzo wiem co miałas na mysli... :shock: :D :lol: :P: ....to jak? :wink: ....
a wykresików to ja tez nie kumam :oops: ...ale wybaczycie mi jak powiem ze ogrooomnie trzymam kciuki? :lol:
na koniec dodam tak powaznie ,że rady Wiosenki musimy wziąć mocno do siebie i to bedzie najlepszy krok do :smo: :okk:
Kika a jesli jest szansa ,że to owulka....to bierz się za małza swego :!:
Dobranoc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jak już była owulka, to po ptokach, była i sobie poszła, więc teraz przyjdzie mi czekać, nie wiem jak długo, bo nic nie wskazuje na to poza piersiami, że ma @ przyleźć, ani śluzu, ani skurczy macicy, ani nic :evil: :x nawet libido mi spadło :roll:

pozdrawiam was z ranka dziewczęta

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam witam ;)

Kikunia u nas w porzadku. dzidzia rośnie i bryka sobie, w poniedziałek byłam u lekarza i jest OK, malenstwo pokazało mi tylko raczkę a potem odwrociło sie pupa w moja strone i tyle je widziałam ;)
U mnie hormony daja sie we znaki, jestem jakas drazliwa, płaczliwa i strasznie kłótliwa. Męzowi sie cały czas obrywa, dzieki Bogu jest bardzo wyrozumiały, tylko nie wiem jak długo to zniesie... czasami go powdziawiam, bo ja na jego miejscu poszłabym w cholere jakby on sie tak zachowywał hehe ;)

Takie kłucie to ja miałam przez @ jak zaskoczyłam teraz, myslalam ze to jakies dolegliwosci nowe przed @, ale poczytalam w necie ze to moeze zwiastowac fasolke, jednak, sa takize inne przyczyny tych kłuć, wieć nie ma co stawiac wszystkiego na jedna karte.
Bardzo bym chciała, zebyś w koncu dostała tą fasolkę a za 8 miesięcy śliczne malenstwo...
W razie czego kiedy wybueracie sie do klniki bezpłodniości??

Ewek trzymam kciuki kochana ;) Ja zawsze zdazyłam wziaść tylko kilka tabletek foliku i trach hehe ;) Smiałam sie czasem, ze tak szybko zaszla bo folik brałam :D No i do tego za kazdym razem przez ciaza kupiłam na zapas podpaski i juz nie byly potrzebne ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jak dostanę normalną @ to mam zadzwonić i błagać, żeby mnie przyjął na konkretną godzinę, bo on ma pozajmowane terminy, że huhu, a do tego jestem przyjezdna więc sobie odpuszczę wysiadywanie i wyczekiwanie jakby któraś się nie zjawiła żeby na jej miejsce wskoczyć, dlatego planuję jak tylko mi się zacznie @ zadzwonić i płakać w słuchawkę, może to go wzruszy :lol: chociaż wątpię, nie na takie rzeczy patrzył tam pewnie u siebie :lol: a wiesz jak to z zajmowaniem terminu, prawda jest taka, że jak ci się poprzesuwa cykl i trafisz akurat na @ to wszystko będzie słabo widocznie i niedostatecznie określone będzie to chociażby usg, nie tak jakby było na sucho, więc też nie chcę się pchać w kolejkę na konkretny termin, zwłaszcza, że mąż mi pracuje jak pracuje i nie może się urwać kiedy chce i na ile chce, ah :roll:

czyli jednym słowem nie wiecie czy córa się szykuje czy synio :?: :?: a mężulem się nie martw, sobie może pocierpieć, Ty masz gorzej bo nosisz maleństwo a później męczarnie porodu, więc z waszej dwójki to on i tak blado wypada :D

ja niestety sobie w pierwszej chwili pomyślałam, że może się udało, ale przypomniałam sobie, że już coś takiego miałam i przylazła @, kilka miesięcy temu, z racji tego, że ginka nie wiedziała, tzn. nie była pewna czy to normalna @ a to kłucie to nie fasolka, więc wysłała mnie na betę, a beta 1, więc chyba u mnie coś jest na rzeczy, coraz częściej myślę, że może mi coś zepsuli w macicy po ostatnim zabiegu, bo od tamtej chwili mam cały czas problemy w tamtych rejonach, wpierw myślałam, że to może przejdzie, ale to trwa za długo zdecydowanie już no i myślę, że może coś mi się dzieje z jajnikami albo jajowodami, niby już od 3 miesięcy ją systematycznie odwiedzam i za każdym razem mówi, że jest ok, ale moje dolegliwości chyba nie biorą się z głowy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ewek ty mnie nie podbieraj :bbb: ja za stara jestem :pyk:
lepiej napisz czy nie zmarnowałaś nocki :heh:

Kika
a na pewno to będzie wszystko wiadomo jak dostaniesz @ jak na razie ja mocno trzymam kciuki :brv: i szczerze powiem że masz pierwszeństwo przed nami,acha nie marnuj sił na jakieś tam sprzątanie , pranie czy prasowanie trza działać :lala: wkońcu musi sie udać

Mój mąż dzis oznajmił, że najfajniejsze w tym wszystkim jest to (Ewek :wink: ) , że nie trzeba się zabezpieczać :sese: :yhy: :fkf:

Milego popołudnia :)

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hehe ja też lubię bez zabezpieczenia :oops: :lol:

czemu pierwszeństwo?? akurat w tej dziedzinie uważam, że każda powinna mieć wtedy kiedy chce, zalewa mnie krew jak gówniarstwo wpada, a później kiła i mogiła, jak rodziłam mojego martwego maluszka to w sali obok leżała ciężarna 13latka, na której to był szpan, dowód, że ona uprawia seks a jje koleżanki nie :evil: :x

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Oki już Wam watku nie zasmiecam ;)

powiem tylko tyle ze trzymam kciuki za was wszystkie kochane, oczywiście bede was podczytywać ;) Bo jakoś bardzo Wam kibicuje. Najpeirw byłam wielką fanką Kiki a teraz stałam sie fanką Waszego wątku :)

Ewek mam nadzieje, ze przekonasz męża po dobroci ;) A jak nie to wierze ze znajdziesz inny sposób żeby być cieżarówką ;)

Trzymam kcukaski kobietki :****

PS. ja też uwielbiam bez zabiezpieczenia ;) :oops: bo z, to jak jesc bułkę przez cylafon hehe ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kika masz rację co do tych....nieletnich laseczek, które to niby wszystkie rozumy pozjadały...zawsze bedzie mnie zastanawiało co one sobie myslały będąc takie naiwne i nieodpowiedzialne...(tego pewnie się nie dowiem)... :? ...wiem tylko ze minie jakis czas i dopiero dochodzi do takiej potencjalnej młodziutkiej mamy ,ile straciła i ile rzeczy mogła zrobic przez te swoje najwspanialsze lata młodosci...a co z tymi którym nawet rodzina jest nieprzychylna?....ehhh...wierz mi jeszcze przyjdzie czas na refleksje...niestety za pózno :cry:
wiosenka ty jak cos powiesz :lol: :lol: :lol: ...uwielbiam Twoje poczucie humoru...a z tym seksikiem, to ja tez uwielbiam bez zabezpieczen, ale to na razie nie dla mnie...kwas foliowy to nie wszystko....postanowiłam zapisac sie do gina(innego) i zrobic podstawowe badania....a potem to juz z górki...(chygba) :shock:
trochę to potrwa, ale mysle ze warto...
no i własnie Malgorko jeszcze powazna rozmowa z Łukaszem, bo na razie to on jakos umiejetnie temat zmienia...mówiąc...''moze kiedys'' :ysz: :bum: ...hihihi
i jeszcze jedno! wcale nam wątku nie zasmiecasz! dzięki takim jak ty wierzymy ,że wszystko moze się udac :wink: i nawet mi się nie waz nas opuszczac...buziolki wielkie....
a pogoda u mnie ...(nie będę się wyrazac...buuuuu) :( [/b]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika no tylko sobie nie myśl że to pierwszeństwo to jakiś specjalny przywilej :zł: w prosty sposób to można wytlumaczyć . Przecież ja dopiero rodziłam i jesli mam być szczera to jakiś urlopik od bycia w ciąży mi sie należy w końcu lato i :pw: :llu: takie przyjemności też mi sie należą.
A Ewek dopiero w tym tygodniu folik kupiła tak jej 1 miesiąc dajemy :je: na lekomanie , a potem :siu: :smo:.
Po drugie Ewek ty swego ukochanego nie pytaj tylko mu oznajmnij że koniec wakacji i teraz niech się szykujedo ciężkiej pracy :bbb: , ty idziesz do lekarza robisz badanka i do roboty :hil: :P: :yhy:

I po trzecie Malgorko o jakim zasmiecaniu Ty piszesz, zobacz one sie śmigaja jakieś wymyślaja rozmowy i tym podobne rzeczy trzeba im do rozsadku przemowic że dzieci nie ma od gadania tylko :cmo: do roboty trza sie zabrać :yhy: a ja sama nie dam rady dwie na jedną :aa: , ja potrzebuje pomocy :kjk:

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

strach się bać normalnie, więc w takim razie, zrobię wszystko aby godnie mój przywilej wykorzystać :lol:

a jak wiosenko u Ciebie, podziel się z nami czymś intrygującym ala Rozmowy w tłoku

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Oj Kika jaki ładny motylek :D

Aż nie wiem co napisać :wo: ostatni post pisałam przez 1/2 godz :bum:

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

szperałam po moich zestawach avatarów i znalazłam go, mimo, że jest lekko kiczowaty napawa mnie optymizmem więc zostanie na troszkę :lol:

pół godziny??? hmmm... może przestań używać słownika ortograficznego, wtedy szybciej pójdzie :lol: wybaczymy Tobie :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

To mi sie dostało :im:

a jak tam @ dalej nie ma :kjk:, ja dzis byłam na grzybkach i nazbierałam :je: kurki, jutro na śniadanko będzie jajeczniczka

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

co wątek to o jedzeniu ktoś opowiada, a mnie na wymioty zbiera, tylko na razie mdli, ale jak przeczytałam o tej jajecznicy to aż mi podbiło więc chyba zaraz pozbędę się mdłości na korzyść "wyrzutów"-- przepraszam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Oj oj to dobry objaw :aa: :aa: :aa:
to może jakis przepis na cos do szamania....żartowałam :yhy: :pyk: :llu:

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 39  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]