Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 11:21 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 344, 345, 346, 347, 348, 349, 350 ... 363  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Młody ;)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Heja
My korzystając z pogody cały dzień na podwórku :D tylko obiadek i drzemka w domu :D Bartek zjadł dzisiaj tyle obiadu,że aż sama byłam w szoku :shock: cały talerz zupy plus do tego masa ziemniaczków z mięchem :shock: gdzie on to trzyma to ja nie wiem :lol:

ambra Super,że Kajusia taka grzeczniutka u dentysty :D a to specjalny dentysta dla małych dzieci jest???bo właśnie szukam takiego bo Bartek to będzie ryczał wniebogłosy i boję się,że normalny mnie wyrzuci z gabinetu :roll:

jedna taka matka Jaki syńcio już duży :shock: a jakie śliczne niebieściutkie oczka ma :D

Gugelek My już czekamy z niecierpliwościa kiedy Karinka zdecyduje się wyjść :D i pokażesz nam księżniczkę :D Gdzie będziesz rodzić???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

oLA tak to jest dziecięcy i dla dorosłych też tylko maluchami właśnie zajmują się studenci są bardziej zdenerwowani niż dzieci ale wszystko idzie spokojnie i bez nerwów tak jak mówiłam najpierw próbują jakoś przekonać dziecko do siebie dopiero później biorą się za robotę :D
Jak to gdzie obiad mieści :lol: :lol: przecież widać że z jedzonkiem to zaprzyjaźniony :lol:
moja Kaja też lubi zupy zjada zawsze 2chochle za ziemniakami nie przepada zje 1,5łyżki i koniec ale kluski uwielbia po mamie :lol: 4kluchy odrobinka mięsa obowiązkowo surówka i duuuuużo sosu :D

Matken ale ocyska :lol: :lol: lovelasa masz małego :lol:

Cien a macie już coś za planowe czy tak w ciemno nad bałtyk??
możesz mi Madzie podesłać miała by co robić :lol:

nas złapał deszcz dobrze że byliśmy już przy działce to zdążyliśmy się schować ale i tak zmokliśmy :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

matken te oczka niebieskie boskie :D

ambra narazie nic nie zaplanowane czekan na ten paszport jak nie to morze ale gdzie to się zobaczy moja mama chce do Darłówka :)

A Ja musze pochwalić Madzie zrobiła dziś kupencje na trawkę w ogródku hihi jaka zadowolona była bo chodziła bez pieluchy po dworze i chyba już powoli kończymy z pieluchami na dobre :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

itam z rańca :). My już wyspane wybieramy się na zakupy potem jeszcze do komisu zobaczyć czy nie ma coś ciekawego i do doku ale jak mój J. zaraz nie wstanie to będę musiałą jechać sama bo ja to jak mam w sobotę do sklepu iść to mnie szlak trafia w tym kraju każdy na kasę narzeka a kolejki jakby za darmon dawali ale ja wczoraj wypłatę dopiero po 18 dostałam a wtedy już lało więć wyjścia nie mam :(.

Matken ten Twój synkuś uroczy a te oczęta nio nio :)

Ola gdzie Ty wczoraj pogodę miałaś chyba Sośnica to inna strefa klimatyczna :( bo u nas co 5 minut lało ) a od 18 non stop. Ja chcę słońca.

Ambra co do imienia to miała być Sonia albo Laura (Laurka :) ) ale lekarz powiedział, że czasem w 7 miesiącu się płeć zmienia a że ta dzidzia jest większa od Pauli w tym samym okresie to powiedział, że lepiej się upewnić czy nie będziemy potem w szoku :) no więc miałam mieć teraz ostatnie USG we wtorek ale mój nie może iść więć dopiero za 2 tygodnie we wtorek będę wiedziała to odrazu wam powiem.

Ok zbieram się miłej soboty mam nadzieję, żę prognozy chociaż trochę się sprawdzą bo ja naprawdę chcę cłoneczka :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cien no ale jakby nie patrzeć fajne wakacje wam się szykują :lol: w Darłówku jest bardzo fajnie pamiętam z stamtąd wielkie zapiekanki 0,5m za 5zł robione na miejscu pycha :lol: :lol:
Gratulujemy pożegnania pieluch a jak wam w nocy idzie??

Tiga mnie się bardziej podoba Sonia :lol: to pewnie i tak będzie szok jak się zrobi z Marysi Kuba :lol:
co do pogody to u nas też było ładnie gdyby słońce świeciło cały czas to mogę powiedzieć że był upał raz lunęło co prawda ale nadal było ciepło a dzisiaj znowu szaro,ponuro dobrze że jest te 20stopni :roll:

my chyba pójdziemy do kuzyna A. bo im się ta córa urodziła i tak nie wypada się nie zjawić ale taaaaak mi się chce iść :? znowu słuchać durnego wymądrzania się jak to wszyscy robią źle :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Melduję się chyba ostatni raz w dwupaku ;P
w poniedziałek mam sie zglosic do szpitala na Traugutta, więc ostatni weekend we dwoje chcemy spedzic z mezulkiem ;)
jak się nie rozsypie do tego czasu ;)
postaram sie dam znac jak sie mala raczy pojawic na swiecie :):)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Gugelek no to trzymamy kciuki za spokojne rozpakowanie i nie daj się tam trzymać wieczność jak coś to niech dają zastrzyki i pójdzie szybciutko jak u mnie :D

AMbra na noc jeszcze pielucha bo rano to Ja jestem nie tomna o 6 żeby lecieć z nia na nocnik ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

NO nie wczoraj fajny romntyczni wieczorek ze szczerymi opowieściami o pragnieniach łóżkowych z mężusiem do 2 a dzisiaj Paula znów o 5.15 na nogach ja nie mogę już i nie ma to znacznia czy idzie spać tak jak zawsze o 18.30 czy o 21 macie jakieś pomysły co zrobić by spała dłużej bo mi się nie chce jeść śniadania o 5.30 rano. Pozatym od paru dni to co ona wymyśla to jest horror wchodzi na szfkę kuchenną i skacze albo wczoraj wdrapała się na parapet po wózku i misiu i skocztła na kota. Wchodzi na tapczan i biegnie po nim aż się skończy i gleba no i się śmieje chyba żę źle wyliczy i zostanie na szafi chyba będę musiała meble zmienić na jakies chińskie co mają max 15 cm wysokości.

Gugelek trzymam kciuki i czekam na widomość.

A ja dzisiaj 30 tydzień :) !!! ale to zleciało :)

My co do pieluch to na noc i rano potem raz woła a raz sama idzie do kibelka i siada na nocnik z pampkiem ale za zwyczaj woła no ale nie ogę powiedzieć żeby całkiem się u nas skończył pieluchowanie te 2 do 3 szt dziennie jeszcze idzie. Za to zamiast kaszki wprowadzam mleko o,5% z kakałkiem narazie rano bo nie wiem jak by w nocy spała ale przekonam się w przyszłym tygodniu.

Acha i poprosze trochę pogody z Zabrza i trzymajcie kciuki bo w tym tygodniu znów jakies mieszaknie idziemy oglądać jak tak dalej pójdzie to mnie z porodówki będą na ADM ściągać tempo tam mają fatalne

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

tiga z tym spaniem u nas też strasznie jest. Dziś od 1 do 3 była zabawa nocna z rykami bo Madzia już spać nie chciała dopiero Ją wzięłam do nas do łóżka i do 7 pozwoliła spać ale przed 7 już wyciągała mnie za nogę z łóżka wrrr...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dziewczyny mam pytanko :) ma któraś pozyczyć na 2 tyg łóżeczko turystyczne ?

Gugulku trzymam kciuki za Ciebie :) oby poród był bezproblemowy i szybki :*
a teraz wypoczywajcie z męzulkiem :) idzcie do knajpy spędzcie dzionek TYLKO we dwoje bo takich okazji potem bedzie mało :D
a jak już nawet uda Wam się sprzedać dziecko do babci to i tak myślami bedziesz z nią :)
hehe wiem coś o tym :D:D

Ambra no to kolejny bobas w rodzinie;) fajnie ;)
Kaja dzielna na fotelu dentystycznym no no

Tiga a jak sie czujesz w ciąży ? pewnie podchodzisz do niej inaczej niż z Paulusią :)
a jak mężulek sie spisuje ? pracujesz nadal ?

Cien byłaś w żłobku ?

Matken no no jakiego masz przystojniaka :) hehe :D:D śliczny te oczy przewspaniałe

u nas bez znam mała wstaje gdzie popadnie ale jeszcze nie stoi sama :P
zeby dalej 4 i chyba nic wiecej dalej ne idzie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nehelennia pisze:
dziewczyny mam pytanko :) ma któraś pozyczyć na 2 tyg łóżeczko turystyczne ?

my mamy :wink: możemy pożyczyć bo nie będzie nam potrzebne musisz tylko powiedzieć na kiedy dokładnie bo leży u rodziców ;)

Tiga u nas też już pogody nie ma :cry: co prawda w miarę ciepło ale takie wilgotne powietrze że jest bardzo nie przyjemnie czuje się jakby mnie otaczała nie wyciśnięta gąbka :?

Cien na wszystko przyjdzie czas u nas po nocy pielucha jest prawie sucha podejrzewam że siknie tylko raz ale jakoś nie mam odwagi ją położyć w majtkach :roll:

Gugelek i zobacz jak to zleciało w następny weekend pewnie będziecie szli na spacer z wózkiem :lol:

wczoraj nie poszliśmy do kuzyna bo dzieci ma chore ta malutka ma skończony miesiąc i już drugi raz im zachorowała :roll: ten starszy odkąd wrócił z balu przedszkolnego też z gilami biega :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej dziewczyny! U nas ciągle bez zmian - młody w nocy budzi się po 2/4 razy a w dzień jest marudny trochę bardziej ale to wina pogody bo jest do kitu, prawie cały miesiąc leje, mam już dość.
nehel a pokaż zdjątko jakieś mojej synowej co ??
gugelek kciuki zacisnięte, szybkiego plum :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nehel nie byłam w żłobku może w przyszłym tygodniu się wybiore :)

Ambra powoli dojdziemy do wyeliminowania pieluch :D teraz nauka picia ze szklanki :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kasia pogoda chyba każdego do szału doprowadza :evil: mnie już krew zalewa ale patrzyłam na prognozy i teraz ma nadejść front z afryki upały po 30stopni :roll:

Cien ze szklanką pewnie pójdzie gładko :lol: Kaje przerzuciłam na kubeczki plastikowe bo zaczęła podgryzać szklanki :roll:

w nocy mieliśmy porzucenie smoczka bo do spania Kajek jeszcze wołał a wczoraj obudziła się z płaczem,usiadła oddała mońka i poszła spać :shock:
położyła go obok w razie gdyby chciała a ona rano przyszła obudziła mnie,wzięła za rękę poszliśmy po tego monia i go po prostu wyrzuciła do kosza bo smok beee :lol: pytam się jej co jakiś czas czy chce ale stanowczo mówi nie :lol:

Gugelek pewnie już w szpitalu :D
a reszta gdzie się podziała :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

oto mój Diabełek :)) ( sesja zdjęciowa specjalnie na potrzebu forum i prośbę Kasi :D:D)
Ambra łóżczko potrzebuje od 18 lipca do 2 sierpnia
daloby rade pożyczyć ??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja juz nie wyrabiam z moim dzieciem..... chce ktos 14m-cznego bobasa na tydzień??
potrafi wspiać się na stół i próbować zeskoczyc, mysli czy wyladuje, wspina sie na oparcie fotelu i skacze, wchodzi na oparcie łóżka i wołajac "bam" skacze na dziób, właśnie teraz zza sciany tez to słysze, pić z kubka a potem pusty wywalic na ściane, z duzum rozmachem,
ale plusy to że przesypia całe noce od 20*00 do 7*15:))
dziś nawet zrobił na nocniku wszystko co powinien, chodzi bez pampka od 8 do 13 i po południu :lol: bez wpadek:))

dobrze ze od czwartku urlop a jutro dzieci w przedszkolu ostatni raz do września, ufffffffff

gugelek wracaj zybko do nas z swoja kruszynką
tiga z ta zamiana płci w zyciu bym nie uwierzyła gdybym nie przeszła tego na własnej skórze:))

pozdrówka dla reszty mam i dzieciaczków
ide kąpać mojego łobuza bo wróciliśmy z paiskownicy czarni jak murzyny:)) po drodze sie wywrócił i wytarł we mnie wszystki piach sprzed wejścia:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nehel da radę ale musiałabyś je wsiąść 10lipca bo później nas nie ma wracamy dopiero 26 to byśmy się minęły
Oliwka urocza i jaka duża :lol: jeszcze trochę i roczek :shock: a nie dawno taka bezradna leżała :lol:

Aga ja mogę przejąć alpinistę :lol: u mnie by się nudził bo szafek tu jak na lekarstwo do wspinaczki też brakuje sprzętu ciekawe co by wymyślił :lol:

a my że pogoda dopisała to na działkę poszliśmy Kaja standardowo tylko weszła i trasa prosto do wyra zasnęła w mgnieniu oka ale chyba się nie wyspała bo chodziła jak ćpun
ściągaliśmy też podstawek z rowerka i pedałowała na początku ciężko jej szło ale po czasie sama już dawała radę :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nehel piękna Twoja kruszynka :D Podobna do mamusi z tego co pamiętam ze spotkania forumowego :D
Gdzie się wybieracie na wakacje??

Ja też od 18 lipca chce wyjechac nad morze do Darłowa najprawdopodobniej i może nawet na 2 tygodnie :D Moi rodzice chcą bardzo aż się ciesze że pojedziemy :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ambra Podaj namiary na dentysty co byłaś z Kajusią na PW i napisz mi gdzie to jest i czy robią z Funduszu czy prywatnie??
Jak takaś chętna to ja ci do kompletu Bartka dam :wink: oj ten to też daje popalić :twisted: takie samo zachowanie jak Kuba :wink:

AgaKus Witam w klubie :twisted: jak bym o Bartku czytała :shock: to samo robi :roll:

Nehel Jaka Oliwka już duża :shock: jak tam przygotowywania do roczku???już są jakieś czy jeszcze czekacie??

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 344, 345, 346, 347, 348, 349, 350 ... 363  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]