Dzisiaj jest sob maja 02, 2026 11:16 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286 ... 315  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Olga w ogóle jakieś pustki sie tutaj porobiły :?

Karolka, Natalii, Marryna, Żuczek, Holly i pozostałe babeczki proszę chociaż słóweczko napisać co tam u Was :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej
jakoś chyba hania mnie zmobilizowała:) coś skrąbnąć
nic mi się nie chce pogoda lipa i wogóle jakiś ten czerwiec ponury:(
a ja lecę jutro do fryzjerka robić dalszy etap zmian:)

rzeczywiście coś tu pustki są ale podejrzewam że niektóre już żyją wyjazdem do polski.
żuczek się nie odezwał więc nie wiem co jest ale pewnie jeszcze w szpitalu bo mała miała mieć robione badania na żółtaczkę. jak się coś dowię to dam znać:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jestem jestem :D

Tylko dużo się dzieje w związku z przeprowadzką.
:loo: Przewozimy już część rzeczy,remont ładnie zrobili,na kuchnię może też się doczekamy jeszcze w tym tygodniu :D To plusy a minusy za zap...schodów :evil: są obite i nie zamierzaliśmy nic z nimi robić bo kasy brak a oni tak je zniszczyli że szok :shock: no i wyrzucili nowy brodzik !!!(drzwi wykręciliśmy sobie sami i powiedzieliśmy że chcielibyśmy żeby brodzik został ) nosz kurna olek!!!
ogólnie czeka nas mnóstwo roboty!!! ściany podłogi itp. ja nie bardzo mogę pomóc M. na miejscu,choć miałabym ochotę chwycić za wałek i malować...ale raczej urzęduję z Natalką tutaj bo tam nie mam nawet gdzie jej puścić i pakuję wszystko....błe :ddd:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej babeczki,

Dostalam nastepujacego smsa od Izy:

Jest SUPER. Antos to najlepiej z basenu wcale nie wychodzil :D Moglabym tu jeszcze o 2 tygodnie dluzej zostac. Turcy sa zupelnie inni, niz ci, co siedza w NL. Pozdrow dziewczyny z forum :papa:

Tak wiec Iza sie wczasuje w upalnym klimacie a my tu marzniemy.
Do tego mlody przywlokl ze zlobka piata chorobe czyli rumien zakazny. Niby nic takiego, zwykla lagodna choroba wirusowa, ale boje sie, ze Antos sie od niego na urodzinach zarazil. Nic Izie nie pisalam, bo nie chce jej psuc wakacji. Okres wylegania jest 7-14 dni, wiec moze Antos (jesli w ogole) bedzie ja mial po przyjezdzie.

Olgunia
- ja sobie ksiazki na Merlinie ogladam, sa tam recenzje, nowosci, bestsellery i potem robie liste. Czasami nawet zamawiam przez internet, przed wyjazdem do Polski na polski adres, bo przy okreslonej kwocie wysylka gratis.

Caluski

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Bry,

Wazka jak to w zlobku, dziecko od dziecka momentalnie wszystko lapie. Dobrze, ze to nic groznego. Valentino w ogole nie choruje, ale jak poslemy go do przedszkola to pewnie tez zalapie kilka "przedszkolnych" chorob.

Iza fajno, ze podoba Ci sie urlopik :wink:

Holly obyscie sie szybko uporali ze wszystkim. Po kiego oni wyrzucili nowy brodzik :?: :g^^:

Natalii milego fryzowania :wink:

Do mnie zaraz przyjezdzaja znajomi i jade z nimi do Bergen op Zoom, zeby pomoc im w jednej sprawie, a potem do nich na kawke i pogaduszki :wink:
Pogoda ma byc dzis bardzo ladna, bo sloneczko i 24 st. :sw:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzień dobry

o wazka fajne ze iza sie odezwała :D pozdrów ja od nas i niech sie byczy ile wlezie :wink:
a choroba sie nie denerwuj , to tylko wirusy wstetne które łapia nasze dzieciaczki :(

u nas pogoda super mi Seba uciekł na dwór w skarpetkach i przyszedł w mokrych bo po rosie biegał :roll:

wazka moze masz racje zamówie sobie na polske i jak tam bedziemy to odbiore :D

haniu miłych pogaduszek :D

dziewczyny powiedźcie mi gdzie moge umiescic ogłoszenie ze robie tipsy?
na niedzieli umiesciłam i gdzie jeszcze???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Olga widzialam, ze dziewczyny na NK sie oglaszaja i wysylaja zaproszenia do ludzi mieszkajacych w okolicach, ze zajmuja sie pazurkami :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam,

w CB jak wiadomo było powiedziała,że nic mu sie nie dzieje, bo nie ma gorączki i nie płacze :shock: dla pewności pójde w Polsce.

Mój dzwonił,że może wyjedziemy wcześniej prawdopodobnie jutro wieczorem, choć może jeszcze dziś.

W weekend kupiliśmy małemu kurtkę w H&M, wczoraj weszłam patrze nasza kurtka przeceniona o 10 euro :shock: kupiłam tą tańszą a oddam droższą nie wywaliłam paragonu a za to kupiłam mu ogrodniczki i body :D wariata ze mnie :)

Olga: sprobuj jeszcze może na www.wiatrak.nl tam też jest forum :)

zmierzyliśmy wczoraj naszego sycia ma 71cm :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja jeszcze nie zdalam Wam relacji z urodzin Remka :D - tak wiec byl tort z jedna swieczka (ktora mama pomogla zdmuchnac), prezenty, byl gril (mimo porannego ulewnego deszczu po poludniu sie rozpogodzilo i zaswiecilo nam piekne sloneczko), byly salatki i inne przysmaki i duzo gosci.
Cale szczescie, ze moja mama duzo mi pomogla w przygotowaniach i pozniej podczas samych urodzin, bo chyba bym spanikowala w pewnym momencie

W poniedzialek obchodzilismy urodzinki w przedszkolu i tez bylo bardzo przyjemnie - Remko dostal specjalnie na ta okazje zrobione czapeczke, dzieci spiewaly rozne piosenki, jedlismy przygotowane przez nas babeczki z owocami, poplotkowalismy troche z przedszkolankami.

Zdjecia zalacze po poludniu, bo teraz jestem w pracy

Ewcia
- niezla agentka z Ciebie haha. A Olek jaki dlugi jest, jak na 4 miesiace

Hania - milego spotkania zycze

Holly - ufff wspolczucia, ale jak sie z wszystkim uporacie, to bedziasz miala swieze i czyste mieszkanko

natalii- czekamy na zdjecia nowej fryzury

Olgunia - na marktplaatsu tez sa takie ogloszenia (po holendersku)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hejka

położyłam mojego spac bo był tak marudny ze myslałam że wyjde z siebie :twisted:

ewcia
juz napisałam na wiatrakach :D dzięki
ale z ciebie talentka :wink: nie martw sie może mu naprawde nic nie jest :)

wazka no to imprezki sie chyba udały :D a moze jakies foty z roczku????? zaraz zobacze na marktplaatsu :D
byłam na marktplaatsu i nie wiem gdzie tam te ogłoszenia sie znajduja :roll: bo ja ciemna masa jestem znalazłam kursy ale ogłoszeń nie!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej!

My od 7.00 juz w domku. Jestem padnieta, na szczescie corcia dala mi troszke pospac.
Pozniej postaram sie zajrzec na dluzej. Przyjechal do nas moj tata, na ok 3 tyg. Bedzie smigal z Cleo maratony :lol:
Ide sie ogarnac.

Papa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Olgunia - musisz kliknac na Diensten en Vakmensen, potem poszukac Gezondheid en Welzijn i tam jest Nagelstudio's
Zdjecia beda wieczorkiem

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

marryna no to masz tate do pomocy fajnie bedzie sie Cleo zajmował :D i fajnie ze juz jestescie :D

wazka znalazłam dzięki :D a powiedź mi jak wiesz jak mam wpisac że chce np. kupic materiały takie jak tipsy czy żele, czy ozdoby na paznokcie????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Olgunia -
zajrzyj na:
http://www.nagelshop-ellen.nl

Mozesz napisac cos takiego:

Ik ben op zoek naar professionele nagelproducten: tips, nagelsieraden, tipslijm etc.
U kunt mij mailen of bellen (tel. …)

Nie jestem pewna z tym klejem tzn. klej to jest po holendersku lijm ale nie wiem, czy tez taki do tipsow.

Marryna
- fajnie, ze wrocilas :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziekuje ci kochana bardzo :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

moje dziecko jak zawsze śpi 2 lub 3 godziny to dzis sąsiadka wymieniała okna i obudzili mi go po godzinie wiec bedzie dziś marudny jak nie wiem co :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam wieczorkiem,

Marryna fajno, ze jestescie :wink: no i super, ze masz tate do pomocy :)

Wazka super urodzinki sie udaly ... i te w domu i te przedszkolne :D Teraz czekamy tylko na fotorelacje :wink:

Ewcia oby Alkowi nic nie bylo, ale jesli Cie to niepokoi to ja tez bym sprawdzila w PL. Jesli juz dzis wyjezdacie to szerokiej drogi zycze :wink:

Tino u znajomych tak sie wyszalal, ze jak tylko jack po nas przyjechal, to ledwo przejechlismy kawalek i Tino zasnal ...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam,

jeszcze dziś nie wyjeżdzamy, może jutro, zobaczymy co wyniknie u mojego z pracą.
Haniu: super,.że Tino się wyszalał :) mój też był już taki zmęczony bp nie drzemał od 16,30 że mało co zjadł i padł jak kawka :) i pewnie wstanie po 1.
Napewno sprawdzę w Polsce,bo mnie nie pokoi to.

Ważka: super urodzinki miał Remcio

Olga: teraz tylko życzyć ci mnóstwa klientek :wink:

A tu mój Oluś

Obrazek Obrazek

Tu specjalnie z widokiem na stópki dla Hani :D

Obrazek Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej

haniu no to super ze Tino sie wyszalał :D
mój też sie wyszalał na podwórku i padł :D
kupiliśmy mu domek do ogrodu na dzień dziecka od chrzestnego :D szalał jak nie wiem co :wink:

ewcia no to sprawdź i bedziesz spokojna :)
Alus jak zwykle słodki :D

ja też sobie życze mnóstwo kientek bo musze dojść do wprawy :wink:

dziewczyny wy zamawiałyście może coś przez neta tu z holandii?
bo własnie zamówiłam sobie troche rzeczy i teraz musze zapłacić na konto a oni mi przyślą nie?
ja sie boje ze jak ja zapłacę to oni mi nie przywiozą :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dobry,
a was gdzie wywiało, meldować się tu :D

my dziś wyjeżdżamy pod wieczór pewnie koło 19 :$%^:
więc mam co dziś robić, pakowanko potem jeszcze sprzątnąć, a przymuła mam,że dziękuje, mały wstał razem z tatusiem o 4,40, a potem wcale nie miał ochoty zasnąć i padł o 6 :roll: mam nadzieje, że syn będzie łaskawy i sie drzemniemy popołudniu. [/u]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Bry,

Ewcia dzieki za fotke Alka ze stopkami, no cudne sa po prostu, jak i caly Wasz synus :D Tylko wycalowac i wysciskac :wink:
Widze, ze bardzo sie cieszycie z wyjazdu do PL, ale kto sie nie cieszy :?: :wink: Oby synek okazal sie laskawy po poludniu :)
Ja wylatuje z Tino w niedziele, ale jakos mojemu J. nie za bardzo do smiechu ... znow bedzie rozpacz :cry:

Olga ja tez zycze sie zatrzesnienia klientek Obrazek

A my dzis smigamy do centrum po jakis prezent na Dzien Ojca (niby to bedzie od Tino :wink: ) ...

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286 ... 315  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]