Dzisiaj jest ndz maja 03, 2026 12:25 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 275, 276, 277, 278, 279, 280, 281 ... 315  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

heyka!!!!

a co tu się dzieję ??? :?: :?: :?: :?:
takie pustki :cry:

ja teraz nie mam czasu bo robie sobie kurs paznokci :D i przyjeżdza do mnie dziewczyna i mnie uczy :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzien doberek,

My dzis wstalismy o 09:00 :wink: Wczorajsza kolacja z rodzinka byla udana, a jedzonko pyszne, a pozniej wpadli do nas znajomi i zabawilismy do 04:00 nad ranem. Teraz czekamy grzecznie az dziadkowie przywioza nam synka :)

Olga badz pilna uczennica :wink: :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej!

No i pojechali... :D :wink: Ciotka zadowolona z pobytu, pozwiedzała, odpoczęła.
Zaraz robie obiad i mykamy do znajomych do Belgii. A w srode albo czwartek ( zalezy jak Cleo zniesie szczepienie) jedziemy na kilka dni do PL. Juz sie nie moge doczekac jak przytulę moją kochana bratanicę :D

olga to juz wiem, gdzie bede jeżdziła paznokcie robić... :wink:

hania no to zabalowaliście :) My o 4.00 to wstawaliśmy, bo ciotka o 5.00 wyjezdzała. A jak sie zakupy udały? Ja tez wczoraj szalałam po sklepach i kupiułam sobie pare ciuszków :D

Iza czy babcia Wiesia tez ma dzis imieninki? Jak tak , to złoz Jej zyczonka Wszystkiego Najlepszego!

aaa i jeszcze jedno... Cleo juz smiga za jedną rączkę bez obaw :im:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Marryna :brv: dla Cleo za odwage :wink: Dzionek macie fajnie zaplanowany, no a do PL to tez mi teskno :wink:
U nas zakupy tez sie udaly. Bylismy w Bredzie i kupilam sobie kilka bluzek :wink:

Wlasnie "dostalismy" naszego synka z powrotem :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej laseczki :D

Iza dla twojej mamy 100 lat i dużo zdrowia!!!!!!!! :kla:

marryna brawa dla Cleo , zdolniacha z niej :D

hania dobrze ze sie zakupki udały :D

a to moje dzieło dzisiejsze
Obrazek
By olgunia, shot with E-520 at 2009-06-07

a tu Seba z tierem :D
Obrazek
By olgunia, shot with E-520 at 2009-06-07

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

bry wieczór

Marryna Olga dzieki za zyczenia dla mojej mamy
Marryna dla swojej tez przekaż :wink: :)
Olga ślicznie Ci wyszły pazurki :) zdolna z Ciebie bestia :wink:
juz sie nie moge doczekac co u mnie wytworzysz :wink:

mielismy dzis jechac na Efteling ale pogoda do dupy... moze za tydzien sie uda albo jeszcze poźniej, bilety mamy wazne do listopada :wink: wiec nie zginie...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

iza dzięki :wink:

marryna wszystkiego naj dla twojej mamy :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Iza olga dziekuje, przekażę :)

olga ładnie ci to wyszło :brv:

A ja teraz urzeduję z Cleo, bo przespała sie w drodze powrotnej i ani mysli o spaniu.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

bry na wieczór 8)

ale senna pogoda dziś była :? ...ja dziś położyłam się z Natalą i spałyśmy prawie 3,5 godziny :shock:
a mój w tym czasie poszedł na dłuugi spacer z Melą...zaszli tak daleko że Mela dwa razy siadła i nie chciała iść dalej :hil:

wczoraj byliśmy na firmowym bbq i kręglach...fajnie było...a Natala robiła tam furorę :D
niestety grać nie mogła bo nie było butków w jej rozmiarze :hil:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

olga piękne paznokcie,wyobrażam sobie ile cierpliwości i dokładności do tego trzeba

marryna brawa dla naszego dreptusia :brv:

hania twój tysięczny post :aa: wow

ObrazekObrazekObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam,

Holly ale Natalka jest szczescliwa posrod tych wielkich kuli :wink:

Olga pieknie Ci wyszly te pazurki ... szkoda, ze tak daleko mieszkasz, bo tez bym sie do Ciebie zglosila :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzień doberek

holly
ale superowe zdjęcia :D Natalka szczęśliwa jak nie wiem co :D

haniu
cierpliwości trzeba i to dużo , jak robiłam pierwszy raz to pod koniec juz miałam dość :twisted: nie wiedziałam że to aż tak dużo pracy :wink: ale wszystko jest do nauczenia.
na razie ja robię wolniej wiadomo bo zabardzo się staram.....
ale wprawię się :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Bry!

holly ale Natalka miała super zabawę :) A co z autkiem? Odebraliscie?

Cleo jeszcze w betach, leży sobie i chyba nie ma zamiaru wstawać. No cóż zasniecie o 23.30 daje o sobie znać...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

bry 8)

marryna tak M. odebrał autko w piątek,ale nie mogliśmy do Was wpaść bo ja szłam do pracy po południu,zresztą Ty chyba też w piatki pracujesz?!
No tak Cleo trochę zaszalała wieczorem i nie za bardzo jej się chce wyskakiwać z piżamki :D zresztą ja też cały ranek lubię się przeszwendać w piżamie :roll:

Zapowiada się fajna pogoda szkoda że same zostajemy,no ale trza się wziąść za porządki,nara...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kolejne pranie wstawione. Cleo śpi, a ja mam chwilkę wolną.

zuczek halo! Co tam u ciebie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja znow ucielam sobie drzemke z Tino :wink:
Jestem dzis uziemiona, bo Jack zapomnial wyjac z auta wozek :roll: choc pogoda spacerkom jakos dzis specjalnie nie sprzyja ... u nas dosc chlodno, szaro i ponuro :?

Marryna wlasnie ciekawe co tam u Zuczka ...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej mamuśki:)
co do żuczka to ostatnie wieści z piątku że tylko brzuszek ją boli na @ ale nic poza tym. w weeekend się nie odzywała. ale jakby urodziła to by coś napisała:)
marryna :brv: dla Cleo. jeszcze chwilka a będzie biegać sama a mamusia za nią:) super że przyjeżdżacie do Pl pewnie się cieszycie:)
olga kochana zdolniacha z ciebie:) wiedziałam że sobie poradzisz ale niestety to długo trwa. nie długo dojdziesz do wprawy to będzie trochę szybciej:)
holly Natalka też jak Cleo zaraz będzie śmigać!!! i jaka z niej juz duża panna:)
twiggles a wy kochani już niedługo na wakacjach i to jakich ciepłych:) ciekawe jak Antoś zniesie podróż?? a urodzinki to chyba na wakacjach będziecie obchodzić tak??
hania ty na zakupki jeździsz a ja Bredę pamiętam tylko z moich paznokci:) super że zakupy udane:)
ewcia kochana podziwiam za naukę dla mnie ten język strasznie ciężki:( a Twój Aluś poprostu uroczy i taki duży a pamiętam jak z czekałyśmy na Twój poród hihihi
karolka Twoja Julcia to mały słodziak:) już pół roczku!!!! matko jak ten czas leci
chyba żadnej nie pominęłam ale pamiętam ważkę i justynę właśnie justyna to chyba wogóle gdzieś zaginęła!!! ciekawe jak jej córcia się chowa??? ważka a Remko pewnie nadal do żłobka chodzi chyba że coś pomieszałam???

a u nas nic ciekawego. miałam od dziś pracować nawet już ubrania sobie szykowałam ale niestety moi rodzice wyjechali i mama nie może zająć się natalką:( szkoda bo już sie nastawiłam że wyjdę do ludzi a Natalka już nie będzie ze mną 24h no ale tak widocznie miało być. może rzeczywiście dane jest nam spędzić te wakacje jeszcze w całości razem:) a od września mały przedszkolak!!!

postaram się wkleić fotki może sie uda:) z pikniku w przedszkolu na dzień dziecka i teraźniejsze:)

Obrazek

Obrazek

a tak wyglądam obecnie:) 5 czerwca 2009

Obrazek

Dzień Dziecka 2009:)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej dziewczyny
u mnie spokój,cały weekend przeleżałam,nic mi sie nie chciało,za to dzis od rana wielkie sprzatanie :lol: moje kochanie przyjeżdża już w niedzielę i zaczyna mnie nosić :wink: :D tak strasznie za nim tęsknie że chyba teraz to bardziej na niego bede czekac niż na córunię :wink:
holly ale szczęsliwa córa na kreglach
natalii twoja córa pozowała jak modelka i jaki śliczny uśmiech
olgunia fajna sprawa robienie takich paznokci,już niedługo bedziesz czarowac takie cudeńka,że wszystkie będziemy ci zazdrościć
maryna córa wieczorem poszlała to i wstać sie nie chciało,ale dobrze takim szkrabom,jeszcze nie znaja co to budzik...........

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam,

... jejku, jaka ja jestem ostatnio zmęczona ... tylko nie wiem za bardzo po czym :roll: Wczoraj połozyłam sie spać o 20:00 i przespałam 12 godzin :shock: Już nie pamiętam, kiedy zdarzyło mi sie tak długo spać ...

żuczek jak mąż przyjeżdża w niedzielę, to wtedy Małgosia może zacząć szykować się do przyjścia na świat :wink:

Natalii ależ Natalka usmiechnięta, widać, że nie będziesz miała problemu z przedszkolem :wink: jakie słodkie ma dłeczki w policzkach, jak się uśmiecha :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam

natalii śliczna ta twoja Natalka i jak świetny ma uśmiech :D

żuczek
odpoczywaj kochana ile wlezie , oj fajnie że juz bedzie twój mąż to psychicznie lepiej że mozesz juz rodzic :wink:

a mój kurs nadal trwa , wczoraj miałm przełom juz blugałam :roll: ale chyba byłam zmęczona i sama z Sebciem to jak wstal to juz nie mogłam sie skupić na robieniu pazurów tylko byłam myślami że Sebę muszę wziąść nakarmić itd.....
Ręka mnie boli od ścierania ale jest to do wytrzymania klientki zaczynaja dzwonić :D a ja się boję sama bez tej nauczycielki robić :wink:
i jeszcze nie wiem ile brac bo musze się rozejrzeć po ile tu robia z moich okolic :roll: wiadomo że nie sypnę teraz jakieś ceny bo i tak więcej mi się schodzi niż juz normalnie
:wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Olga fakt, ze do takich rzeczy to trzeba mieć cierpliwość ... życzę jak najwięcej zadowolonych klientek :D :wink:

A gdzie reszta pań sie podziewa :?:

Pogoda pod psem ... chmury i pada, pada, pada :?

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 275, 276, 277, 278, 279, 280, 281 ... 315  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]