Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 2:45 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265 ... 315  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

ewcia ten pierwszy strój miała jerdna styczniówka u swojego synka bardzo ładnie wyglądał :D

ja to jestem tego zdania że nie kupowałabym specjalnie jakiś garniturków itd na jeden raz ...... moja mama chciała kupić ale ja jej nie pozwoliłam Seba miał białą koszulę i naszykowane granatowe spodnie , białe spodnie i krótkie białe :wink: i uważam że wyglądał ładnie i te ciuchy miał jeszcze nie raz założone :D
ewcia dobrze ze Alusiowi nic nie jest :D daj znać po wizycie !

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

marryna hania bardzo chętnie się z Wami spotkamy z Natalką,powiedzcie tylko kiedy.W tym tygodniu jeszcze ? Ja w przyszłym pracuję,oprócz Hemelvart. Albo w weekend??

karolka zdjęcie z czapą bombowe :D

Co do roczku,moja rośnie i rośnie i do nas ciągle nie dociera,że ma juz 9 miesięcy,10 miesięcy...a tu za niecałe 2 ma już roczek :aa: :aa: :aa:
Początkowo planowaliśmy roczek zrobić w POlsce,moj ma tydzień urlopu nawet na tą okazję.Ale nie wiemy czy to się akurat nie zbiegnie z przeprowadzką...druga sprawa ja chyba nie mam ochoty na jakąś imprezę z pompą...myślalam o jakimś grillu i czymś słodkim,do tego obowiązkowo torcik :wink: w skromnym gronie rodzinnym...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej laseczki!

My juz po krótkim spacerku. Byłyśmy w aptece po ta masc na pupcie, po drodze zrobiłam małe zakupy. Chciałam isc jeszcze na dłuzszy spacer, ale deszcz zaczął kropić. U nas dzis jest bezwietrznie i strasznie duszno.

Hania to jak tylko holly sie odezwie w tej sprawie to ustalimy dokładny dzień. Oprócz środy i piatku każdego dnia w przyszłym tygodniu jestem wolna.

ewcia ależ aluś będzie elegancki! My tez jedziemy w czerwcu do PL, ale tak jakoś po 10. MOja bratowa rodzi pod koniec maja no i koniecznie bede musiała zobaczyć i poprzytulać mała księżniczkę :D

olga
nie wiem jeszcze co z urodzinkami, na pewno imprezka. Mam jeszcze troche czasu na organizację.

Iza
jak samopoczucie? Na pewno jest ci trochę łątwiej, bo masz teraz rodzicó przy sobie i możesz sobie z nimi pogadac. Antoś pewnie szaleje za babcią, co?

holly no mi jutro nie pasuje, ale weekend jak najbardziej!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a tak a propo spotkań mieliśmy sie wszyscy spotkać :roll:
no i ???????????????
może coś się da wymyślic na którąś niedzielę :D jeszcze przed tymi wakacyjnymi wyjazdami do pl :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej dziewczyny
ale ja sie wczoraj kiepsko czułam,brzuszek mi twardniał i ciągnął w dół,pozatym bolał troszke jak na @ i już mysłałam że cos sie zacznie dziać,ale leżałam i jakoś przeszło,albo to może ze stresu,bo moja psiuńka strasznie sie pochorowała,wymiotowała przez cały dzień,ale po podaniu jej lekarstwa przeszło i nie musiałam lecieć do weterynarza.
a tu moja psiuńka

Obrazek

Dzis się dobrze czuje,więc pewnie to tylko było takie przygotowywanie sie macicy do porodu? niech niuńka lepiej poczeka na tatuska.............
haniu spóznione ale naj naj lepsze życzonka urodzinowe :hbd: :bal: :gift:
karolka przeslicznie wygląda twoja córa w tej różowej czapeczce,taki słodziak do schrupania :wink:
twiggless kochana nie denerwuj się :-{: napewno leki pomogą i będzie wszystko oki
ewcia ubranka przesliczne,Twój synuś będzie przystojniacha :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny my juz po wizycie i szczepieniu. O szczepieniu to napisze krotko ... placz na cala okolice i proba ucieczki.
Valentino wazy 13,100 g i mierzy sobie 84 cm .... szczerze to az w szoku bylam jak urosl :shock: :wink: jest zdrowy i bardzo dobrze sie rozwija :wink:

żuczek dzieki :wink: powiedz Małgosi, że jeszcze ma troszkę czasu i niech sobie grzecznie w brzuniu siedzi :wink:

Marryna, Holly z pewnoscia ustalimy dzionek, ktory bedzie wszystkim pasowal ...

Holly jest tez za kamerlanymi imprezami, no a grill to z pewnoscia wszystkim sie spodoba :wink:

Ewcia bardzo ladne ubranka, az ciezko wybrac :wink:

Olga z tymi niespodziankami to u mojego ciezka sprawa :wink:

Niech juz zacznie padac, bo sie podusimy chyba :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hania masz PW. No i brawo dla Tina za wyniki!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

haniu no to już duży chłopak z Tino :D :D :D

żuczek
powiedz Małgosi żeby jeszcze posiedziała w brzusiu :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

my za chwilke będziemy jechać do szpitala z Alusiem, u nas też nagle zrobiło sie duszno aż nie ma czym oddychać :roll: też sie dowiem ile mój synuś przybrał i urósł. Dziś będe robić serniczek na zimno z truskawkami, więc zapraszam :P

Olga: w sumie masz rację, ale tatuś też chcę,żeby synuś był elegancki :)
My na chrzciny nie robimy też żadnego przyjęcia, kupimy torta i zrobimy grilla dla dziadków, pradziadków i chrzestnych.

Hania: nono twój Tino wielki chlopaczek :D

co do spotkania to jakieś leniwe jesteśmy, ja jestem za ustalmy wkońcu date i miejsce i po bólu.

Żuczek: no zapukaj grzecznie do Małgosi i wytłumacz,że to nie czas jeszcze :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

co do spotkania dziewczyny ustalcie kiedy najbardziej pasuje :wink: i gdzie może ten roterdam ten plac co Iza wklejała :D

niech każda sie określi kiedy jej pasuje i do dzieła :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Marryna pisze:
Iza jak samopoczucie? Na pewno jest ci trochę łątwiej, bo masz teraz rodzicó przy sobie i możesz sobie z nimi pogadac. Antoś pewnie szaleje za babcią, co?

co do pierwszego pytanie to w tej chwili troszke lepiej - juz sie nie trzęsę :(
co do szalenstw Antosia z babcią to fakt młody wykorzystuje ile sie da :wink:
chyba jakis pech mnie przesladuje... ale dziieki Bogu zyjemy, cali i zdrowi....
dziś mielismy wypadek i szczescie w nieszczesciu, ze na poboczu stoją latarnie...
bo w przeciwnym razie raczej juz bym z Wami nie pisała :cry:
po wyjsciu z zakretu zablokowała mi sie kierownica, nie mogłam nic zrobić...
hamulec tez sie przyblokował i zatrzmała nas latarnia na poboczu...
gdyby nie ona wjechalibysmy prosto pod tira z przeciwległego pasa...
mam dość na dziś...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej

iza całe szczeście ze nic sie wam nie stało :(
a jak Antos byhł w samochodzie? wystraszył sie ?
auto mocno rozbite?
boziu jak sie wystraszyłam jak zaczełam czytać..........

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam,

Iza :shock: dobrze,że wam się nic nie stało :-{:
mój też miał kiedyś taki wypadek,że kierownica mu sie zblokowała i wjechał do rowu, na szczęscie jechał wolno.

co do wizyty u pediatry, to Aluś ma dalej powiększony moczowód 13mm, i póki co mamy co 3 miesiące jeździć na usg kontrolne.

Aluś waży 6,66 kg, przybrał przez 3 tyg 756 gram :shock: a ja tak się bałam,że malo coś mi je :D a poza tym dobrze się rozwija i zdrowy.

U nas pogoda pod psem, deszcz pada :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewcia no to rosnie ci chłopak że hej :D

u nas też pogoda do doopy :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam,

Iza dzieka Bogu, ze nic powaznego sie nie stalo :shock:

Ewcia super, ze Alek zdrowiutki i ladnie przybiera. A co lekarze zamierzaja z ty powiekszonym moczowodem ???

Olga co do wspolnego spotkania, to bardzo fajny jest ten plac w Rotterdamie i mysle, ze jest to dobre miejsce do spotkanka. Jak dla mnie odpowiadajacy termin to koniec maja, poczatek czerwca ... sobota lub niedziela ...

Pogoda doopna ... co tu dzis robic :hm:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

haniu to mi też pasuje np 30 -31 maj :D

chciałabym bardzo sie z wami spotkac :D

natalii nie napisała nam jak tam Natalcia w przedszkolu :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzień dobry!

Iza O matko! Całę szczęście, ze nic się wam nie stało! Myslę, że limit na złe wydarzenia masz już wyczerpany...zyczę ci tego!

Hania chyba nie przeczytałąś wiadomości ode mnie, ale już se sama odpowiedziałam. Ten weekend macie imprezowy, to moze następna sobota wam odpowiada?

holly co ty na to, aby przełożyć spotkanko na nastepny weekend? Bo pogoda ponoć też nie ma byc zbyt łądna jutro.

ewcia
boziu teraz Alek prawie dogonił moją Cleo z wagą :shock:

Pogoda faktycznie kiepska, pada. W dodatku Cleo sie czesto w nocy budziła i nad ranem nie chciała tez juz spać. Kawka obowiązkowa.

aaaa i jeszcze co do spotkania w wiekszym gronie, to mi tez pasuje koniec maja poczatek czerwca. Po 10 czerwca juz nie, bo jedziemy na kilka dni do PL, ale dokłądnie kiedy to jeszcze nie wiem.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej Dziewczyny,

To i ja sie odezwe, ze chetnie bym sie z Wami spotkala :D
Mnie pasuje raczej ostatni weekend maja; potem powoli przygotowania do urodzinek.

Iza - o Jezu, szok ! Jak czytalam, to az mnie ciarki przeszly. Nie zdziw sie, jak Ci beda w najblizszych dniach nogi bolaly.

Kobitki, ale Wam dzieciaczki rosna !!

My bylismy wczoraj w CB i moj mlody schudl od marca 100 g :!: I do tego urosl prawie 2 cm. Ale i tak ma spora wage jak na 11-miesieczniaka 11,230 kg. Pewnie to zlobkowy stres i to, ze sie wiecej rusza (ciagle chce chodzic trzymany za dwie raczki). A zasuwa, jak maly samochodzik :D

Calusy dla wszystkich mam (tych przyszlych tez) :sss:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam wazka miło ze napisałaś :D
co planujesz na roczek?

no to wszystkim pasuje 31 maja ? jak tak to spotkano w Rotterdamie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc dziewczyny

Olga auto co ciekawe nie jest rozbite bo sie ślizgnęłam na tej lampie, i dzieki bogu ze ona tam stała bo albo bysmy wjechali pod tira a jakby jeszcze kierownica sama odbiła na prawo to autobus by na nas najechał... czyli tak źle tak niedobrze.... troche zderzak sie wygiał i plastik za nim i przy udrzeniu przednia metelowa belka sie cofneła w srodek auta...
termin wolny u dilera dopiero mają na za tydzien i dopiero ocenia jakie są szkody w środku... nie bede na razie tym jezdzic choć sie da bo nie wiem czy za chwilke nie zdarzy sie ponownie ta blokada... do tego czasu zostaje mi rower i auto m.
Antek chyba nie dokonca wiedział co sie dzieje... zaczął płakac dopiero jak juz staliśmy, jak wyłaczyłam silnik i dzwoniłam do m. on chyba najbardziej sie przetraszył krzyku mojego taty "hamuj!"
Wazka nic nas nie boli, bo przy tym uderzeniu nawet specjalnie na do przodu nie wyrzuciło... mama troche poleciała i bolą ją piszczele ale to dlatego ze siedziała za Antkiem a jego fotel jest bardzo cofniety do tylu i nie było tam zbyt duzo miejsca na jej nogi... oboje z tyłu nie mieli zapietych pasów :evil:

wiecie co juz kiedys miałam wypadek, przydzwoniłam w drzewo i to z wczoraj było słabsze w porównaniu... ta stłuczka kilka lat temu była bardziej z mojej winy bo sie zagapiłam... a wczoraj to uczucie kiedy nie masz kontroli jest przerazające!!! chcesz prostowac kierownice a on sama ci rece ciagnie - masakra i ten Tir z naprzeciwka, śmierć w oczach i odpowiedzalnosc za tyle osob...

ciesze sie że Wasze dzieciaczki są zdrowe i dobrze sie rozwijają :)
co do spotkania to wstepnie jestesmy na tak :) najbardziej by nam pasowalo na niedzielę bo moj m. w sobote z rana schodzi z nocki, i na pewno bedzie chciał sie przespac ze 4 godzinki...

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265 ... 315  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]