Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 7:02 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258 ... 315  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

olga: wiesz jak jest z facetami- czasami ciężko się z nimi dogadac, mnie mój wczoraj też wnerwił, już miałam zamiar wracać, bo do mnie pretensje, że wymyśliłam wycieczke bo chce kwiatki oglądać a codziennie w korkach po kilka godzin stoi i musi nawet w wolny dzień - jakby to moja wina była :roll: ( a mówiłam mu,że sama sobie pojade i przy okazji was poodwiedzam-ale chciał jechać) potem mu przeszło jak dojechaliśmy- całe szczęście.
Ja w środę wybieram się do Den Bosch po kartę pobytu- mozemy się gdzieś umówic na kawkę :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dobry dzień

Haniu szkoda ze sie nie udało Wam wszystkiego zalatwić...
Karolka ewcia Wasze maluszki super tylko do schrupania...
Olga pamietasz "wściekłe krowy" i "ptasią grypę"? tez było to niexle rozdmuchane przez media, ale ja uwazam ze nie ma co wpadac w panike, tym bardziej że cos juz na swinską grype mają....
o co poszło tym razem z Arkiem? moze uda ci sie go jakos ułaskawić?

wczoraj bylismy na wielkim placu zabaw dla dzieci i powiem Wam ze umeczyłam sie gorzej anizeli niejedno dziecko, ale mimo to fajnie było...
co prawda wpier chcielismy jechac do Keukenhof ale zrezygnowalismy bo Antek by sie tam zanudził...
kurcze jak ja byłam dzieckeim to takich cudów na kiju nie było, wszystko zasilane mechnaicznie - zero elektryki :wink: ale dobrze ze mam teraz dziecko to moge troche przy nim wykorzystać :lol:
duzo atrakcji dla Antka było jeszcze niedostepnych ze wzgledu na wiek, wzrost ale za rok czy dwa to bedzie mógł tam nieźle poszaleć...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
wiecej fotek na blogu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewcia ja mam 100km do tego miejsca :roll: a ty byłaś 20 km ode mnie :wink:

iza jak zwykle fotki ekstra :D
a co do A to szkoda gadać , jak zwykle rutyna ...............itd.....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Bry,

Nasza wycieczka do Łeby była udana, choć mimo słonecznego dzionka tyłki od zimnego wiatru nam wymarzły :wink:
Połazilismy troszkę po miasteczku, zjelismy pyszny obiadek w kaszubskiej restauracji, a później chcielismy jechać na ruchome wydmy, ale wiało, że dzieciaki to chyba by zamarzły, więc zrezygnowaliśmy, ale z pewnością pojedziemy tam innym razem :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ewcia śliczne zdjątka :D

Olga, Ewcia z tymi chłopami to już taki klops :roll: Mój też nieco kłótliwy ma charakter, choć później przemysli wszystko sobie i łasi się jak psina :wink:

Ewcia mój Jack to samo zawsze jęczy, że w korkach musi stać :? Jaką aferę wykręcił, jak musiał posiedzieć w aucie 1,5 godziny (niestety w salonie jedna osoba do obsługi i byłam ja i jeszcze jedna dziewczyna, więc trwało nieco), podczas gdy ja wybierałam suknię ślubną :roll:

Iza zabawa przednia :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witajcie:)
Ewcia-super zdjecia,my moze w przyszlym roku wybierzemy sie do keukenfoh,a Alus to wykapany tata:)
Iza-swietnie sie bawiliscie,az Ci zazdroszcze tych zjezdzalni,a Antos jaki szczesliwy:)
Olgunia-nie martw sie tak to juz jest z tymi facetami...
Haniu-dobrze ze wycieczka sie udala,mimo takiego wiatru,a Tino jaki zadowolony,zwlaszcza na rowerku i samochodziku:)widac ze byl juz bardzo zmeczony,tak slodziutko spal:)

my dzis w sumie siedzielismy w domu,nie liczac zakupow i spacerku:)jutro maja przyjsc znajomi,bo chlopacy umowili sie na ryby:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej hej dziewczyny witam z rana

ale fajnie było na działeczce,wybyczyłam sie,dotlenilam i rzeczywiście doceniłam ten spokój co mi jeszcze na 7 tyg pozostał :wink: obok u sasiadów jest 3 letni chłopiec,do którego przyjechało jeszcze dwóch i taki robili chałas że masakra. ciagle sie kłócili,rodzice na nich krzyczeli............hahaha pewnie mnie tez to czeka :roll: narazie moje dziecie tylko łobuzuje w brzuszku
a tu pare foteczek

Obrazek

tu troszkę popracowałam :wink:
Obrazek

i holenderskie tulipany :wink: które posadzilam w zeszłym roku
Obrazek

[/b]haniu bardzo mi przykro że nie udało wam sie wszystkiego załatwić,ale przynajmniej będziesz miała pretekst aby odwiedzić pl :wink:

dziewczyny wszystkie zdjęcia super,jednym słowem dzięki dziecku odwiedza sie fajne miejsca :wink:

olgunia nie martw sie ,napewno arkowi przejdzie,a godzenie sie tez jest fajne :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzień doberek

u nas nadal atmosfera nie ciekawa :?
w srodę ma urodziny więc pewnie się pogodzimy :wink:

haniu śliczne fotki :D ja myślałam że ty w piątek już do Nl przyjeżdzasz coś mi sie pokiełbasiło :oops: :wink:

Seba jest mega marudny :shock: chyba zęby :roll: następna dwójka wychodzi , więc jest juz kaszel..............

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam,

my od niedzieli rana w NL. Podroz na szczescie przebiegla bez wiekszych niespodzianek i szybko sie jechalo.

Tino obudzil sie dzis z katarem :?

W tym tygodniu bede raczej Was odwiedzac od przypadku do przepadku, bo nie mamy internetu na stale, tylko z doskoku i to na czas :roll: Mamy nadzieje, ze do konca tygodnia straczy bo dopiero wtedy przyjada do nas by wszystko podlaczyc.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam,

my dziś jedziemy na usg z Alusia moczowodem, powoli się zbieramy, troszkę dziś niewyspani jesteśmy musieliśmy o 4 odwieść mojego pojechał do belgii w delegacje na 2 dni, u nas święta dziś i jutro, musze zakupki zrobić bo jutro sklepy bardzo krotko czynne. Jeszcze wskocze do Prenatala mam do odebrania paczke dla Alka na 3 miesiące i odwiedze pewnie jeszcze sklep z ciuszkami bo widze wyprzedaże 8)

Żuczek: a widzisz, nie ma jak relaks
Olga: pogodzicie sie napewno :D

Trzymajcie sie, miłego dzionka :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Zuczek-sliczne zdjecia,brzuszek super:) a dzialeczka przepiekna:)
ewcia-to bardzo wczesnie wstalas..my tez niedawno odbieralismy paczuszke z prenatal:)milego dzionka Cizycze i udanych zakupow:)
Haniu-wkoncu w Nl,super ze podroz mieliscie udana...
olgunia-urodziny to napewno dobra okazja do pogodzenia:)

wczoraj mielismy gosci,przyjechali znajomi,z dziewczynami zostalysmy w domku i moglysmy sobie troszeczke poplotkowac,a chlopacy wybrali sie na ryby:)a dzis wstalysmy ok 7.00,przed 10.00 Julia zasnela,ale tylko na 5 min,a teraz ze mna urzeduje przed kompem:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a moje dziecie zawsze chodzi o 12 spać a dziś o 11 przebierałam mu pampersa i juz mi przysypiał :shock:
moze taki maruda był bo mu się spać chciało szok!!!

żuczek ślicznie wyglądasz ciąża ci służy :D

ewcia napisz jak tam Aluś ?

a z Arkiem to pewnie sie pogodzę ale mi nie o to chodzi :roll: pogodzić się to nie sztuka tylko żeby było lepiej bym chciała :D
cholercia musze jutro rano wyskoczyc do sklepu i cos kupić Arkowi a nie mam pojęcia co :? perfumy nie bo ma, ciuchy też ma :roll: więc nie wiem co , chciałam mu zrobic jakoś niespodziankę ale nie mam pojęcia co :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam,

my wkońcu spowrotem, padnieta jestem jak diabli :? a głodna a na złość mały marudzi zaraz sie naje i spadam robić pomidorówkę.
olga: co do usg to nic nie wiem, bo oni nie chcą mówić, dopiero na wizycie u pediatry, która mamy w przyszłym tygodniu :roll:
hmm może zrób jakąś kolacyjkę, do tego winko, świece, a prezent to może sobie kup fajną bielizne i on będzie miał prezent na urodzinki i pogodzenie :D

karolka: co do paczki z prenatal- dostałaś tez kupon na sesje zdjęciową? skorzystalaś może?

ale tu cichooo :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witajcie:)

Ewcia-my tez mamy ten kupon na sesje zdjeciowa,ale z niego nie skorzystamy bo to dosc daleko musielibysmy jechac by go zrealizowac:)
Olga-ewcia ma swietny pomysl z tym prezentem i jeszcze do tego czerwona kokardka :wink:

a ja zmykam do lozeczka..do jutra:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

bry wieczór

ewcia karolka jesli ten kupon na sesje macie tak sam jak my to polecam o ile macie blisko do studia... my co poł roku jedziemy na sesje z tym że nigdy jeszcze nie udało nam sie wziąc tylko tego gratisowego zdjecia ;) zawsze dokupujemy kilka bo są tak ślicznie zrobione ze zal nie wziąc ale fakt z konta ubywa bo za jedno liczą sobie 38 € :shock: cały komplet czyli chyba 8-9 pozycji w roznych formatach wychodzi ponad 200€
Olga i co znalazlas co niepowtarzalnego na prezent dla Arka???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam

haniu jak ja ci zazdroszczę bezbolesnego ząbkowania Tina :D

u nas dwójka w natarciu więc jest jazda !!!!!!!!!!!!!!!!!
w nocy pobudka :roll: dziewczyny co można podać przeciw bolacego dla Sebcia oprócz paracetamolu :wink:

iza
nie wymyśliłam nic :roll: a masz jakiś pomysł ???
nawet nic nie kupiłam mu :shock: może jutro pojadę albo jak wróci do domu to pojadę do sklepu :wink:
jeszcze chodzimy obrażeni :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam,

ja dziś niewyspana jak diabli, położyłam Alka po 20 i on już od 6 był pełen werwy a ja jak trup, udało mi się podrzemać do 8,20 ale spanie mnie morzy do tego pogoda pod psem leje i leje :roll:

Iza: to chyba mamy ten sam kupon, to jest jedna opcja, trzeba tam jeździć bez karty i portfela :D 38euro to duzo jak za 1 zdjęcie :shock:

Olga: ooj współczuje, może daj Sebciowi coś z Ibuprofenem?
Co do kolacji to więcej pomysłów nie mam :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

oj ta pogoda :twisted: u nas też pada :roll:
co do tych zdjęc ja też miałam te kupony ale nie skorzystałam bo ja mam bardzo dużo zdjęć Sebcia bo sama robie a jak bym pojechała robic tam to bym wydała bardzo dużo pieniędzy :roll: :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

my dzis dosc wyspane,Julia jak zwykle obudzila sie przed 6.00,najadla sie,przytulila i jeszcze zasnela,obudzilysmy sie ok.9.00:)
a pogoda rzeczywiscie nie wiadomo jaka bedzie,tutaj juz nie pada,a nawet zaczyna sie rozpogadzac:)
Ewcia-wszystkiego dobrego dla Alka za ukonczone 3 miesiace:) :bal:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewcia wszystkiego naj ............dla Alka!!!!!
jak ten czas szybko leci :roll:
ciekawe jak tam Lenka :D justyny :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a dziękuje za życzonka dla Alka.
My byliśmy na spacerku, popatrzyłam co się dzieje świętują wyzwolenie naszego miasteczka, jednym słowem rozpusta na każdym kroku, drą się jakieś metalowe zespoły, stoisk z alkoholem mnóstwo, jak i "gotowej" młodzieży- ładna radość z wyzwolenia :shock: mam nadzieje, że mi dziecka nie obudzą :roll:
Olga: no czas leci tak okrutnie szybko,że aż strach, nie wiem kiedy minęły te 3 miesiące, pamiętam jeszcze jak wróciliśmy z nim ze szpitala a teraz taki duży już.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258 ... 315  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]