Dzisiaj jest wt cze 09, 2026 6:02 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Zachodniopomorskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 121 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

dominiquue pisze:
Ze Stargardu polecam doktora Winnickiego ... ( na nfz i prywatnie) on prowadzil moja ciaze i jestem super zadowolona oraz pania doktor Gromadzka odbierala nasz porod i mielismy troszke komplikacji .. oboje sa super!
Niepolecam doktora Gostynskiego.. strasznie zimny czlowiek moim skromnym zdaniem nie nadaje sie do kontaktu z ludzmi .. :(

zdecydowanie polecam także w Stargardzie dr Andrzeja Winnickiego - prowadził całą moją ciążę, zagrożoną od 4 miesiąca aż do końca, bez konca powtarzal mi , że dam radę i urodzę zdrowe dziecko w terminie - urodziłam zdrowiutką dziewczynkę równo z poczatkiem 38 tygodnia :D po ciąży "pilotowal" moj zabieg i operację na szyjce macicy (sam nie dyżuruje w szpitalu)...

Nie wiem jak w trakcie ciąży, ale po ciązy mialam operację i operowal mnie dr Marek Iwanicki - nowy ordynator w Stargardzie, byly ordynator w policach - dużo dziewczyn ze Szczecina przyjeżdża za nim rodzić w Stargardzie.

Podczas pobytu w szpitalu najmilej wspominam dr Szagdaj - zawsze miala dla mnie czas po obchodzie, zawsze wytlumaczyła co się dzieje, jakie sa zalecenia, odpowiadała nawet na glupie pewnie dla niej pytania dzięki czemu ja troszkę się uspokajałam...

Porod odbieral dr Długosz i tez polecam. Szybko, konkretnie, mimo, ze Tusia była okręcona pępowiną, potem zajmowal się mną po operacji

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

[/quote]Porod odbieral dr Długosz i tez polecam. Szybko, konkretnie, mimo, ze Tusia była okręcona pępowiną, potem zajmowal się mną po operacji[/quote]

Długosz odbierał też moją Basię. a właściwie - robił CC, z asystującym mu dr Janowskim (klimat na sali operacyjniej wybitnie humorystyczny :-) aż przyjemnie się leżało... :lol:
Więc jeśli CC - to tylko u Długosza. Czyste cięcie, pięknie zszyte, zero komplikacji, ledwo widoczny ślad. "Miszczowsko" :wink: .

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jay pisze:
Długosz odbierał też moją Basię. a właściwie - robił CC, z asystującym mu dr Janowskim (klimat na sali operacyjniej wybitnie humorystyczny :-) aż przyjemnie się leżało... :lol:
.

Coś w tym jest, u mnie przy porodzie podrywal połozne, aż biedne uciekly na korytarz :lol: Żartowal sobie zartowal, zagapił się i nie zdążyl się przebrać do porodu :lol: Tak szybko u mnie poszlo :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam :)
widzę że większość z Was jest ze Szczecina lub okolic więc nie wiem co moge powiedzieć..skoro rodziłam w szpitalu w Sławnie a na wizyty po pierwszej nauczce nie chodziłam prywatnie jak większość tutaj ...pozdrawiam :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Jestem ze Stargardu ale po moich perypetiach na miejscu wybrałam Szczecin i tam jeżdziłam do lekarzy. Przy pierwszej ciąży dr Puchalski (POLECAM!!!!!)
druga ciąża dr Węgrzynowski (POLECAM!!!!!!)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dr Tudaj polecam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej i ja się dopiszę ;)
Moją ciążę prowadził dr n med. Maciej Ziętek - na prawdę polecam, fajne podejście do pacjentki, facet sympatyczny i z humorem ;), nie gada zagadkami jak sfinks tylko wszystko dokładnie wyjaśnia, odpowiada na każde pytanie. Do tego specjalista od badań USG - genetyczne, przepływy dopplera i to wszystko w ramach NFZ - przyjmuje w przychodni na Kadłubka, pracuje też w szpitalu w Zdrojach.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja chodzilam do wielu ginekologow w koszalinie az znalazlam moja pania doktor.nazywa sie Maria Kopaczyk-Pstrokonska.na prawde przemila i przesympatyczna.wszystko opowie,wytlumaczy,doradzi,zleci badania dodatkowe jesli mamy watpliwosci.z czystym sumieniem polecam:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dr WĘGRZYNOWSKI - POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam drogie panie :) Ja zamieszkuje w Koszalinie i obecnie moge polecic tylko bardzo dobrego moim zdaniem lekarza Jerzego Melnyczuka.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

neti24 pisze:
Ja dodaję wspaniałego doktora,
Dr Ireneusz Gomoński z Białogardu
.

tak wspanialy to on według mnie nie jest,dla pacjentek ktore maja slabe pojecie o biologii ciazy itp. gada byle pogadac,przez niego moglam miec chora coreczke, pytanie o konkretne badania przed i na poczatku ciazy,a szczegolnie na temat cytomegalii zbyl stwierdzeniem a po co to pani...na szczescie w pore zmienilam lekarza,ktoremu nie musialam mowic,ze trzeba badac to i to,sam mi wypisal skierowanie na to badanie i dzieki temu mam zdrową córeczkę i synka...pomijajac fakt,ze czesto slysze ze on ma usg 3d a go nie ma...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Julitta Wójtowicz-Lejman. Bardzo polecam. Szczecin

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

co prawda upragnionej ciązy jeszcze nie mam, ale poleciłabym dr. Roberta Sienkiewicza przyjmuje prywatnie w Vitrolive, i wogóle cały personel ze szpitala w Policach

Obrazek

Fasolcia :( 22.04.2009

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam
Bardzo, bardzo polecam szpital przy Unii Lubelskiej w Szczecinie. Moja coreczka miala tam operacje tuz po urodzeniu, i swietnie sie nia zajeli i szczesliwie wrocila tam do zdrowia. Poniewaz mialam pewne problemy z ciaza, zajmowala sie mna dr Barbara Nestorowicz z przychodni przyklinicznej. Bardzo symatyczna i kompetentna.

http://moje-szczescie.blog.onet.pl/

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja z włsnego doświadczenia moge polecić dr KRZYSZTOFA IRE,dwie ciąże prowadzone przez dr IRE.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

gapcio pisze:
co prawda upragnionej ciązy jeszcze nie mam, ale poleciłabym dr. Roberta Sienkiewicza przyjmuje prywatnie w Vitrolive, i wogóle cały personel ze szpitala w Policach

A ja bardzo nie polecam dr Sienkiewicza i przychodni Vitrolive .
Bardzo gburowaty lekarz a najbardziej wkurza to ze w przychodni pacjenci traktowani sa na odpiernicz aby mozna bylo jak najwiecej przyjac pacjentow .
:evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

W Kołobrzegu - dr. Grzegorz Początek
Jest naprawde świetny!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ana_21 pisze:
zdecydowanie polecam także w Stargardzie dr Andrzeja Winnickiego

a podpowiesz mi, w której przychodni przyjmuje?
i gdzie prywatnie? :-)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

jay pisze:
Więc jeśli CC - to tylko u Długosza. Czyste cięcie, pięknie zszyte, zero komplikacji, ledwo widoczny ślad. "Miszczowsko" :wink: .

Dokładnie tak samo było u mnie :) Kiedy dr Długosz przyszedł na salę powiedział ze wie jak się robi CC bo ma instrukcję ;) Wesoło było, szybko i miło.
Cięcie robił wraz z dr Misiak. Nie mogę nic złego powiedzieć. Cieszę się ze trafiłam na ich dyżur.

Dr Długosz prowadził moją ciążę. Polecam :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ze Szczecinka - dr Tomasz Żyłka - lekarz z powołania...

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 121 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Zachodniopomorskie

Strefa czasowa UTC [letni]