Dzisiaj jest wt cze 09, 2026 5:21 am

Forum ciąża

» Forum ogólne » Hobby

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5254 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 263  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

kurde to ja jestem na nie ;) nie lubię takiego mieszania ;) jakichkolwiek kolorów :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja jednak jestem tradycjonalistką i uważam,że na ślub kościelny to powinna być biała :lol: nawet ecry mi sie nie podoba :? :wink:
Natomiast na cywilny to wala swawola :wink: , moja mama miała fioletową :lol: śliczną i ma ja do dziś :wink:
Ale teraz jest to udogodnienie,że bierze się oba razem, hehe<o ile ktoś ma takie życzenie>

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam!

Anca-suknia super wymiatajaca! :wink:

POZDRAWIAM!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

To jeśli mowa o tradycji Saro...to białą powinny zakładać tylko wybrane panie 8) ja myślę, że ecru w niczym nie ustępuje białej :lol: ale są gusta i guściki ;)
Mati dziękuję ślicznie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.

Anca a Ty się trzymasz tradycji że zakładasz śnieżnobiałą ?? :lol: :lol: :lol:

ja nie pamiętam jak to było .... ale do ślubu w śnieżnobiałej to powinna iść dziewica tak ?? :lol: :lol: :lol:

8)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

prawdziwa tradycja jest zupełnie inna a białe suknie ślubne przybyły do nas z francji...

ja się czułam i nadal czuję czysta i uważam,że moja suknia ślubna była na miejscu!! i to całkowicie...
Mój mąż był jedynym mężczyzną w moim życiu i od początku byliśmy pewni,że będziemy ze sobą razem! a swój ważny krok zrobiliśmy po długich dyskusjach i przemyśleniach.

Ostatnio zmieniony pt cze 06, 2008 1:38 pm przez Sara=^-^=, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.

Sara nie denerwój się ;) :lol: :lol:

nie o to mi chodziło ;)

8) hehe i sama widzisz że nawet nie wiem jak to dokładnie jak jest z tymi białymi sukienkami :)

mi się bardzo podobają białe suknie - ale u KOGOŚ :) ja osobicie lubię połączone kolory ;) chociaż i tak suknia musi być długa do samej ziemi ;) ehhhh

nie lubię krótkich sukienek :) a i takie widziałam do ślubu kościelnego :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

pisałam do Ancy

i napisałam co myślę, bo to mnie zabolało....
czasami należy ważyć na słowa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kochane ja tam uwazam ze to kwestia gustu,no i moze tradycji w rodzinie lub moze jakis załozen...nie wnnikam! Ja miałam długa biała suknie jak uda mi sie to wkleje jakies zdiatko :wink: ale co do sukienek to podobaja mi sie białe z czerwienia ,moja psiapsiuła miała białą z czerwonymi rózami....

A juz niemam wirusa , i'm happy !!! Udało mi sie kochane nie wierze bo moja wiedza komputerowa to.... :? :aa:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie
Anca piekna suknia :D
a ja mialam rozowa i krotka ( za kolano) ale ja nie mialam slubu koscielnego tylko cywilny no i taki skromny to i sukni z wielkiego zdarzenia nie mialam....

ale planujemy kiedys slub koscielny z weselem wielkim w polsce wiec wtedy na pewno bede miala piekna dluga biala suknie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nuśka napisała
Cytuj:
Anca a Ty się trzymasz tradycji że zakładasz śnieżnobiałą ??

Właśnie nie Nusia ja zakładam ecru choć jeśli miałabym rozwarzac to w kategoriach Sary to też mogłam białą założyć...ale to nie tak jak wygląda....biała jest dla tej która jest dziewicą, a nie dla tej która spała tylko ze swoim przyszłym mężem...jeśli chodzi o ścisłość :lol:

Moja kuzynka była w krótkiej białej, powiem szczerze, że ja do takich też nie jestem przyzwyczajona ;)
Sara=^-^= napisała
Cytuj:
i napisałam co myślę, bo to mnie zabolało....
czasami należy ważyć na słowa

Sara wrzuć na luz sama zaczęłaś mówić o tradycji więc ja tylko dołożyłam swoje sprostowanie 8) I myślę, że nie ma się co czepiać....

Matistefi to mi też wywal wirusa bo ja się nie mam czasu z moim męczyc :D i daj zdjęcia ślubne :)

Mariszko dziękuję też pochwal się waszym cywilniakiem :) chętnie pooglądam :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.

Anca no właśnie o to mi chodziło;)

dlatego ja lubię połączenie kolorów ;) białego z jakimś tam ;)

problem z głowy 8) :lol:

ale wiesz że nie zwróciłam uwagi że Twoja jest ECRU :roll: :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej laski... 8)

Nie mam na nic czasu... kurcze... :?
Dziecko jakies absorbujące... "mamo, to, mamo tamto"... chwili spokoju nie mam... :(

W poniedziałek wybieram się do ginka... hehehe.... fajny facet podobno, przede wszystkim skuteczny. Ma jednak dwie wady - jest dośc drogi i siedzi się u niego w poczekalni masakrycznie długo... każdą pacjentkę przyjmuje ok godziny...
Kuzynka była kiedyś umówiona na 16, a weszla o 21... :shock:
A raz wyszła z gabinetu o 2 w nocy... :lol:
To w ogóle dziwny gośc, cierpi ponoc na bezsennośc, przyjmuje czasem całą noc... ale specjalista nieziemski... zobaczymy... 8)
Ja sie umówiłam z nim osobiście przez telefon 8) i kazał mnie zapisac jako trzecią w kolejności 8)

Dziewczyny dajcie jakieś zdjęcia ślubne, ja tez chętnie pooglądam :D

Sara - ty tu focha nie strzelaj, bo nie ma o co... przeczytałam trzy razy wasz "dialog" i nie zauważyłam,żeby Anka powiedziała coś niestosownego. :D
Trzymam kciuki za pozostałe 4 egzaminy... :D I gratuluję tych 6 zaliczonych.

Mariszka - jakie cudniaste zdjęcia... :D Ale na tym murku jak zobaczyłam to dostałam zawału... hehehehe..... też myślałam,że tak go posadziliście bezmyślnie... :oops:
A co to za historia z portfelem?... nie zakumałam :roll: :oops:

Mati - gratki dla ciebie, za zwycięstwo nad wirusem... 8) Ja mam do kompa dwie lewe ręce... zazwyczaj siadam i płaczę jak mi coś nie wychodzi... :heh:
Zdjęcia twoje też śliczne... dawaj więcej, kijem cię za to nie przegnamy... :lol:

Jeśli chodzi o sukienki, to jak miałam jakies 17 lat, zakochałam się po prostu w kiecce ślubnej, której teraz za nic bym nie włożyła... :lol: :lol: :lol:
Była taka lekusieńko błękitna, na dole miała wyhaftowane róże, góra była z gorsetu, też haftowanego w róże, a z tyłu miała rozcięcie z którego wyłaziły takie zarąbiście bordowe falbany w hiszpańskim stylu :heh: :heh: dobrze,że gust trochę zmienia się z wiekiem... :lol: :lol: :lol:
Mnie się tez podobają białe, ale gdyby tylko dziewice mogły w nich iśc do ołtarza, to wszystkie zalegały by w sklepach... :?
Z drugiej strony, jeśli któraś jest tradycjonalitką, to nie powinna wkładac białej, jeśli dziewicą nie jest...
Ale teraz każdy robi jak chce i mało kto dziwi się temu... nawet jak panna młoda idzie w mini z dekoldem po pas, to niewiele osób się oburza... :D

Ja znalazłam sobie ładną sukienkę na allegro, niekoniecznie do kupienia, bo zawsze może mi krawcowa uszyc... wkleiłabym wam, ale nie umiem... :oops: a strony z allegro nie wolno. :(

A gdzie reszta dziewczyn?
Bonsai.... Ptysia.... Anka - jak maluszek? Wróciłaś juz do domu?

Anca - sukienka oczywiście śliczna... :D Już ci wczoraj mówiłam... :wink:

Nusia - co ty sie tak mało udzielasz ostatnio...?.... :?

Lecę posprzątac trochę... znowu bajzel w domu... wykończe się chyba... :ddd:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nie chodzi o to czy powiedziała coś niestosownego.... zresztą już jej to tłumaczyłam o co chodziło i to sprawa miedzy nami dwoma :wink:
nie puszczam żadnego focha tylko poczułam sie urażona. Nie jestem małym dzieckiem które się obraza :roll:

Rany.... wczoraj całą noc i cały dzień Rafał płakał z małymi przerwami
:shock: już go nawet wieczorem wzięliśmy do siebie do łóżka bo nawet zasnąć nie mógł bidulek :( udało mu się dopiero jak sie położyłam koło niego i go przytulałam przez pół godziny. Wcześniej usnął mi po pół godzinie na rękach, ale jak tylko go położyłam koło taty to odrazu sie zaniósł :(
i tak...albo to zębiska,albo bóle wzrostowe...
wybaczcie wiec ale idę do swojego dziecka.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam sobotnio!

Nawet niewiem co pisac bo nic ciekawego sie nie dzieje,wszystko po staremu tylko S. w weekend pracuje i mi jakos smutno :?

A co do zdięc ślubnych chetnie wstawie tylko nie mam na kompie ani na płycie mamy na kliszy i wywołane nikt nie pomyslał wczesniej o tym ze by sie przydało na płycie :evil:

A co do wirusów to ja jestem lewa z tego tematu poprostu jakos mi sie udało,ściagnełam z neta program ' Spyware Doctor' po polsku i pełna wersjie za darmo i zainstalowałam a puźniej zeskanowało mi błedy wirusy i infekcjie i naprawilo system! no i teraz to mam konkretna ochrone tylko raz w tygodniu musze skanowac te błedy...(ja sobie ustawiłam co tydzień,mozna tez co miesiąc) .

Ale sie napisałam łoo matko :wink:

POZDRAWIAM BUZIOLE!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sara=^-^= pisze:
Nie chodzi o to czy powiedziała coś niestosownego.... zresztą już jej to tłumaczyłam o co chodziło i to sprawa miedzy nami dwoma :wink:
nie puszczam żadnego focha tylko poczułam sie urażona. Nie jestem małym dzieckiem które się obraza :roll:

Hehe tylko troszkę czepialska ;) i wszystko co napisane bierzesz jakby było pisane do Ciebie ;) :lol: :lol:

Arwii witamy na pokładzie :) ja też zaraz spadam do sprzątania i potem zabieram się za mgr :? będę zaglądać od czasu do czasu :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sara=^-^= pisze:

Teraz ja powinnam strzelic focha, bo dałaś mi do zrozumienia "nie wp......laj się między wódkę a zakąskę"... :roll:
Wyraziłam tylko moje zdanie na ten temat, wydaje mi się,że grzecznie i kulturalnie.

Anca - a sprzatam kochana od rana... (nawet do rymu...hihihih).
Jeszcze kuchnia mi została, a jutro znowu pierogi sobie wymysliłam - jak Witek będzie w pracy, bo jak nie, to chyba skoczymy do wesołego miasteczka... 8)
Pisz tą pracę, bo o lasce będziesz się bronic....hihihihih.... :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Arwilla masz prawo do własnej opinii :D ja zrobiłam dokładnie to samo :wink:

wybacz jeśli źle to odebrałaś, zupełnie nie to miałam na myśli :D po prostu stwierdziłam,że nie ma sensu znów wywlekać tego tematu :wink: lepiej już go zakończyć , bo po co wywlekać jakieś nieporozumienia i brudy.
Jak powiedziałam, to sprawa miedzy nami i dlatego rozmawiałam już potem z Ancą prywatnie :wink:

Anca dziękuję ze tak o mnie myślisz.... ale nie znasz mnie i nie wiesz nic o mnie, więc łaskawie się tak nie wypowiadaj. Ta jedna rzecz mnie uraziła, a Ty koloryzujesz.
I szkoda,ze kiedy ja próbuję załagodzić sprawę Ty znów to wywlekasz.
Ja zakończyłam temat i uważam,że nie powinnaś ani Ty ani nikt inny już nic do tego dodawać, bo po co?

już sie nie będę "czepiać" ...narazie

Ostatnio zmieniony sob cze 07, 2008 10:57 am przez Sara=^-^=, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cytuj:
Pisz tą pracę, bo o lasce będziesz się bronic....hihihihih....

hahah dobre!!!! :brv: :hil:

Arwi strzelaj focha strzelaj 8) bo nudno się robi ;) Aaa zapomniałabym jak zrobisz ruskie to ja się wpraszam

Idę jechać na szmacie :D bo do nocy mi zejdzie....jak skończę to siadam do mgr oczywiście z kontrolą nad forum ;) 8) :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

widze dziewczynki jak zwykle kazda chce miec swoje ostatnie zdjanie

za to was uwielbiam

i tym milym akcentem zakanczajac wypowiedz wstawiam kilka zdjec ze swojego slubu :)Niestety nie widac w pelni sukienki wam i tak sie nie bedzie podobala wiec nie mam co sie martwic hehe
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5254 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 263  Następna

Forum ciąża

» Forum ogólne » Hobby

Strefa czasowa UTC [letni]