Dzisiaj jest wt cze 09, 2026 5:34 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11678 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 442, 443, 444, 445, 446, 447, 448 ... 584  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

DANITA, świetnie, że imprezka się udała!Śliczne zdjęcia...tylko ciebie nie ma....a nie przywykłam do takich Twoich zdjęć...hihi
ewelinarda, no tak spacer po pszczyńskim parku jest zawsze udany.....świetnie tam się spaceruje (szczególnie jak już nic nie pyli hehehe)
Jak mąż wróci z pracy to zrobi mi fotki włosów to Wam wkleję....
no ja dziś wolne, ale już piszę co muszę załatwić w związku z roczkiem.... no i mamy dostać cd od Kozielskiego jakie torty robili....

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

WSZYSTKIEGO NAJ, DUŻO ZDRÓWKA, SŁODYCZY I MIŁOŚCI DLA MIŁOSZKA NA TE UKOŃCZONE 9 MIESIĘCY.

maddie fe no nie ma mnie na zdjęciach. Ale wiesz, jak to jest- zagoniona na maksa - przy takich wielkich imprezach to się większość siedzi w kuchni -haha. Dobrze, ze w rodzinie się zgadaliśmy i od tego roku wielką gościnę robimy tylko na urodziny dzieci, bo wiadomo, że one mają wtedy wielką frajdę. A na nasze to tylko kawa i ciastko, jakiś drink i to wszystko - żeby solenizanci mogli też posiedzieć z gośćmi.

ewelinarda piękne fotki - chyba z mężem jesteście z tej krwi, co nie usiedzi długo w domu - a to bardzo dobrze.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

DANITA fakt, nie lubimy siedzieć w domu.. Jeszcze jak jest wolne.. Gdyby pogoda dopisała bylibyśmy w Żywcu :? .. Ale spacer w parku też się udał :wink:

MADDIE no to czekamy na fotki.. Na pewno super wyglądasz.. :wink: Ja chciałabym mieć długie włosy.. teraz żałuję, że obcięłam..
Takie miałam włosy jak kończyłam szkołe.. w IV klasie technikum.. Dwa lata temu..:wink: (imprezka na zakończenie szkoły)

Obrazek

Tak szczerze.. Lepiej w długich :?:

I dziękujemy za życzonka :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ewelinrada, nie poznałabym się!
ObrazekObrazekObrazekObrazek ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

DANITA, no to świetny pomysł, by wielkie impry tylko dla dzieci....Mi kumpela przyjdzie pomóc w domu przy roczku.....właśnie robię MEGA dokładną listę co kupić i co przygotować....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

maddie fe Ty masz trzy suwaczki - ja chciałam dodać ślubny, ale wyskakuje mi, że za długi podpis...... ( wklejam linki BBCode)
Ja roczek mam już zamówiony w lokalu, bo u nas msze roczkowe są na 11, więc muszę mieć też obiadek - za dużo zachodu, na blokach nie da rady

ewelinarda nie do poznania jesteś :shock: Musiałabym zobaczyć więcej zdjęć, bo nie umiem się zdecydować czy krótki czy długie - narazie twierdzę , że pasuje Ci w obu długościach

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

DANITA, napisałam Ci.....powodzenia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

DANITA musiałabym przeszukać płytki za starymi zdjęciami.. Jak coś znajdę to wyślę Ci na priva żeby nie zaśmiecać forum hehe :!:

Sama nie umiem się zdecydować czy zapuszczać czy obcinać..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Obrazek

Ewelinarda :arrow: co do włosów, to uważam, że w krótkich też ślicznie wyglądasz :) Wydaje mi się, że długie włosy generalnie odmładzają, ale w twoim przypadku to nieistotne, bo młodziutka jesteś :wink: A z mężem wyglądacie jak brat z siostrą - bardzo jesteście podobni do siebie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wszystkiego dobrego Miłoszku
Obrazek

Patrycjo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idzie misio... Idzie słonik...
Idzie lalka... No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi zyczonkami...
Bo to dzien radosny wielce...
Masz juz jeden roczek więcej...

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dla Miłosza dużo zdrówka i uśmiechów na skończone dziś 9 miesięcy :bal:

Danita widzę, że urodzinki się udały;mnie się najbardziej podobały te balony- Milence pewnie też :lol:
najlepszy jest zawsze ten dzień po imprezie-lodówka pełna smakołyków, obiadku nie trzeba gotować, no i ten luz, że ma się już z głowy

:oops:
masz śliczne fotki dziewczynek w suwaczkach! mi też się 3 nie mieszczą, bo te suwaczki ze zdjęciem są dłuższe niż zwykłe i chyba dlatego....

ewa mnie sie osobiście bardziej w długich podobałaś :lol: ale teraz też fajnie
:arrow: wiecie, ja po każdej ciąży się na krótko obcinałam i teraz nie mogę na te fotki patrzeć :shock:

podobno jest taki program cosmopolitan do wizualizacji fryzur, tylko nie umiem go ściągnąc :(

:arrow: dziewczyny, widziałyście takie cóśśśśśśś :shock: :shock:
Obrazek
do kupienia za jedynego tysiaka :!: :!: z Rybnika ktoś tym handluje :!: moja Paula się napaliła :shock: :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ewelinarda nic nie będziesz nam zasmiecać, pokaż nam fotki na forum:)

a to ja...ale się nie śmiać, bo to jakieś 18 lat temu, a ta grzywka hihi

Obrazek

to 8 lat temu
Obrazek

DANITA super, ze imprezka się udała. Ta Twoja siorka z długimi włosami to cała Ty!!!!!!!!!! Pati ślicznie wyszła. Z niej to będzie niesmaowita laseczka:)

DUŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻOOOOO ZDÓWKA DLA MIŁOSZKA!!!!

[b]Ewelinarda[/bWłosy Miłosz ma po tacie. Faktycznie z mężem
wyglądacie jak rodzeństwo:) W długich włosach wyglądałaś też bardzo ładnie, sama nie wiem w których Ci lepiej:)tak i tak. Wiesz jak to jest, jak jest ładna dziewczyna, to choćby nie wiem co miała na głowie to i tak ładnie wygląda...

Ja idę do fryzjera o 8 rano w środę, bo tylko taki termin mi pozostał:) Teściowa zajmie się małym a ja się będę relaksowała. Dzisiaj kupiłam ładną biało-żółtą tuniczkę za tyłek (tania, prosta ale ładna), do tego jakieś spodnie, dodatki i mogę iść na spotkanie. Chcę się ubrać na luzie, bo nie lubię jakiś tam kostiumów itd. Chyba nawet w jeansach pójdę. Jak jestem sztywno ubrana to czuję się 10 lat starsza;)

Gabik (holiday-home org) tam organizowaliśmy wyjazd na Węgry. Dość dobrze są zorganizowani, odbierają tel i przez neta wszystko można załatwić. Zobaczymy jaki ten domek będzie, bo w końcu zdecydowaliśmy się na jeszcze inny.

1764 zł wyszło nas to na 7 os. z opłatą klimatyczną i prowizją dot. rezerwacji także chyba niedużo. Dom jest w samym centrum miejscowości i nad samym Balatonem.

Taką tą tunikę kupiłam ( moja jest żółta, a wystające części białe - no i wiele lepiej w rzeczywistości wygląda)
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

my dzisiaj po południu pojechaliśmy do centrum. Miałam do odebrania powiększoną obrączkę - do rozmiaru 13, piękna jest, taka błyszcząca jak nówka. No i dałam po Pati takie maleńkie złote kolczyki do czyszczenia - są idealne, jak nowe. Oczywiście przy okazji cosik się kupiło ( sweterek dla Pati w reserved po przecenie ) , w Gatta fajne rajstopki kabaretki dla niej i w h&m japonki.

majówka82 dziękuję za życzenia, ale Ty coś napisz, co u Was słychać - remont skończony, jak tam postępy Dominika.

Gabik no szkoda , że trzeciego suwaka nie można dać. Ja sobie wykombinowałam, że będę zawsze pod postem wklejać link - hihi. Te lalki widziałam mnóstwo - normalnie jak żywe. Ta jeszcze ujdzie , ale widziałam też wcześnaki - takie to dla mnie normalnie makabra , wręcz odpychające.

iwona 16 napewno będziesz rewelacyjnie wyglądać. Pewnie, że idź w jeansach. Kostiumy to stare baby noszą - haha. Oczywiście zależy jakie, bo bywają całkiem fajne fasony.
Zdjęcia rewelacja - ale jakbym ja Wam moje wkleiła, to by gały Wam wyszły. Nie do poznania. Jutro jak znajdę chwilkę, to cosik zeskanuję.

Ostatnio zmieniony pt maja 23, 2008 8:52 pm przez DANITA, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

IWONA, ładny ciuszek....no a fotkę to już podobną u Ciebie widziałam....świetna....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

maddie fe dzięki śliczne za pomoc w suwakach. Karolek boski - rewelacja! Taki duży i śliczny chłopczyk. Włoski ma boskie a Ty rewelacja! Superowo to widać.

Gabik mi maddie skróciła te linki i są już trzy suwaki. Jak chcesz, to mogę Ci pomóc - prześlij mi na gg KOD BBCode do linijek Twoich dzieciaków.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MADDIE ślicznie wyglądasz.. włoski super ;) Dużo płaciłaś :?:

No dobra, to moje zdjęcia z przeszłości :wink:

To byo jakieś sześć, siedem lat temu.. :shock:
Obrazek

A to troszkę później :shock:
Obrazek

Tutaj (po prawej) jak miałam jakieś 18/19 lat
Obrazek
I (po lewej) niedługo przed ciążą.. :roll:

Ależ się uśmiałam jak szukałam tych zdjęć :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ewelinarda - a mi się podobasz w obu fryzurkach... i tych długich i obecnych.... a może nawet - i troszku Ci ładniej w nowej... nowoczesnej fryzurze :lol: :lol: :lol: ..

Na pierszej fotce bym Cię nie poznała... zmieniłaś się o 360 stopni :shock:

Maddie - fajny nowy avartar.... Super włoski...
Ja Ci zazdroszczę..... Fryzjer w zasadzie - w domu... he he 8)

Danita - a gdzie tam koniec.... My nawet w połowie nie jesteśmy :roll:

Iwona jako blondi.... no no .... :shock: :shock: :shock:

------------------------------------------------------------------------------------------------

Maddie a tak teraz patrzę - nie jesteś już moderatorem ?? :shock: ?? :shock: ?? :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej hej,
ewelinarda, nic nie płaciłam,bo robiłam w naszym salonie.... :D
Majówka, no ja nie mam czasu na modowanie już...niestety!
A co do salonu, wiesz....fajnie,że na dole, ale za to mam najtrudniej się tam dostać....hehehe....
IWONA, dostałam Ci cd z tortami od Kozielskiego....takich jeszcze nie widziałam :shock: :shock: :shock: są boskie-jakoś się umówimy i Ci ją pożyczę.... może akurat dobierzesz sobie coś do serca dla kacperka na urodzinki....ja napaliłam się na POCIĄG....który jest 3d i jedzie po torach....z takich zaj.....to jeszcze miał kufel piwa (wszystkie torty 3d), wiele na wieczór paniński i kawalerski, samochody....masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MADDIE no tak.. nie wiedziałam :oops: Gapa ze mnie :oops:

My byliśmy dzisiaj na dłuuugim spacerku..

Dziewczyny mam prośbę.. Czy któraś może mi powiedzieć jak zrobić poprawnie kosztorys.. Mąż potrzebuje na poniedziałek :? A ja nie wiem czy to wystarczy napisać ile czego (tj, materiał, cena, robota..)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ewelinarda, no ja Ci niestety nie pomogę,bo nie wiem.... :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wszystkiego naj dla wszystkich solenizantów :D
fotki bomba :D
lece nadrobić zaległości :wink:

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11678 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 442, 443, 444, 445, 446, 447, 448 ... 584  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]