Dzisiaj jest wt cze 09, 2026 5:48 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11678 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 439, 440, 441, 442, 443, 444, 445 ... 584  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

:arrow: dopiero teraz mam chwilkę wolnego. Po obiadku jechaliśmy na zakupy do reala ( na Pati urodziny w czwartek). Również po huggisy, kaszki, obiadki i deserki do biedronki. No i oczywiście po krzesełko dla Milenki. Kupiłam z firmy Baby Ono pomarańczowy kwiatek w Kaji ( naprzeciwko Plazy). Dałam 235zł ( z rabatem) - taniej, niż by mnie wyszło z przesyłką na allegro. Tam też wzięłam jej zabawkę banan z tiny love - rewelacja i też taniej niż na aukcjach. Świetne do dopięcia na wózek
Obrazek

Potem zaraz szliśmy do sąsiadów na kawusię "po komunijną".

:arrow: Moja Mili jest niesamowita w poruszaniu się na brzuszku - dojdzie wszędzie z dużego pokoju do przedpokoju, nawet do małego pokoiku. Pięknie pełza - myślę, że lada moment prawdziwie będzie raczkować.

karolina75 Milenka do dzisiaj nie siedzi jeszcze samodzielnie. Napewno będzie dobrze na szczepieniu.

mona dresik boski. Świetnie się będzie na Tobie prezentować. Przy Pati mi każdy mówił, że mam się cieszyć , że jeszcze nie chodzi, bo potem to dopiero będzie przekichane. Myślałam, że tak mnie pocieszają ( bo ona długo nie chodziła - dopiero mając 16 miesięcy), ale mieli w zupełności rację.

Alexandra Zuzia prześliczna.

iwona 16 świetny pomysł na prezent. Podaj mi namiary na pw. Nie przejmuj się tym nocnikiem - Patrycja była taka sama. Normalnie jakby ją parzył, sztywna na maksa i za żadne chiny nie chciała usiąść. Olałam to i dałam jej święty spokój. Skończyła dwa latka i pewnego dnia zatrybiła bez powodu. Wywaliliśmy pampersy do kosza przezywając i zaklinając je. W nocy też od razu bez pieluchy była i się nie zsikała. Nie musiałam, jak inne mamusie, zachwalające swoje dzieci, że już na nocnik robią i w majteczkach chodzą, kupować pampersy, żeby do auta założyć, bo może popuścić, na noc zakładać itp. Dziecko oczywiście wcześniej może zajarzyć do czego jest nocnik jak nasza kochaniutka Martynka, ale dopiero mając od 16-36 miesięcy odruch powstrzymywania ma opanowany na maksa.
Z tym raczkowaniem masz rację - jest bardzo zdrowe dla dziecka i o wiele lepsze niż chodzik. Ja już teraz też wiem, że Milenie chodzika nie wyciągnę raczej, bo już się fajnie przemieszcza. Kolejna rzecz na allegro pójdzie :wink:

anulka81
dzięki za rady. Akurat, jak pisałaś na gg, to byłam w sklepie i siostra mi szybko smsem wysłała Twoją wiadomość. Oczywiście kupiłam Baby Ono. Jutro wkleję fotki.
Co do wody to ja kupuję w Lidlu niegazowaną za 79gr Długopole Zdrój - jest pyszna, tak lekko nasycona. Wszyscy sobie ją chwalą w rodzinie ( teście, szwagierka, wujek).

kawa
moje ciążowe już dawno na allegro opylone - hihi. Pomalutku dojdziesz do wprawy, to wtedy dopiero zaczniesz się porządnie wysprzedawać. Fotki z basenu cudne, boskie - a te nurkowanie to już rewelacja. Nigdy nie byłam jakoś szczególnie zainteresowana tymi lekcjami dla maluchów, ale coraz większą mam na nie ochotę.

poli83 prywatnie robią badania u Zielińskich w Rybniku - od rynku idziesz ulicą Kościelną ( od ratusza), i za Szkolakiem wchodzisz w pasaż - naprzeciwko jego jest taki większy szary budynek - i tam na pierwsze piętro podajże.
Kochana, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam
Dziękujemy wszystkim za życzenia i również składamy najlepsze życzenia dla Dominika i Kubusia.
i dla Kate wszystkiego naj.
Kate super fotki. Ale Ci zazdroszczę tej wyprawy motocyklowej i Chorwacji.. ech...

Danita dzięki za info o promocji, jutro idę się obkupić bo u nas kaszki i słoiczki idą jak woda. Nie wiem po kim ona ma taki apetyt hihi ;)
Co do krzesełka to my używamy chicco. Oczywiście jestem z niego bardzo zadowolona tylko, że trochę drogie było. Moja siostra ma coneco i tez jest ok. Wydaje mi się, że te wszystkie krzesełka pod względem funkcjonalności są bardzo podobne. Ja te moje to wzięłam tylko ze względu na to, że mi się obrazek na siedzisku podobał.. :oops:

A my dziś po kolejnej wizycie u dr Prokop.. Jak do jutra nie będzie poprawy to musimy zacząć podawać antybiotyk.. ;[ Jak na razie śpi spokojnie, nie spociła się nawet za bardzo i temperatura w końcu podskoczyła do prawie 36. Jakaś poprawa jest ale dalej kaszle jak stary tuberok...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No i nici ze szczepienia :twisted: Nie ma naszej lekarki :twisted: Będzie jutro, ale co z tego, skoro jutro ma dzieci chore :twisted: A do innego lekarza trochę bez sensu iść skoro szczepienia były odroczone ... Ale jestem zła.

Pytałam o to siadanie, bo u nas w przychodni to mają schizy typu "w tym miesiącu dziecko powinno już robić to i to" :evil: I właśnie się zastanawiałam co na dzień dzisiejszy, przed tym szczepieniem, mój syn MA już umieć :twisted: Bo leży na brzuszku, podnosi główkę i jużprzewraca sięz jednego boku na drugi. Ale to pewno za mało! :twisted:

Danita to mnie pocieszyłaś. No i widzicie, każde dziecko rozwija się w swoim indywidualnym tempie. Twoja Pati zaczęła w wieku 16 miesięcy i co? I chodzi i jest zdrowa. U nas pewnie już by było milion rehabilitacji i sto pięćdziesiąt konsultacji. Serio, jak słyszę rehabilitacja to mnie normalnie trafia.

Ale jestem zła. Sorry, że tak wam tu smęcę ...

Mona dla mnie to rewelacja, że udało ci się tak szybko nauczyć Martynkę z tym nocnikiem. W odpowiednim czasie zgłoszę się do ciebie na instruktaż :)

Chyba wam dzisaj zapodam kilka fociaków juniora :)

Foczkujemy:
Obrazek

Odpoczywamy
Obrazek Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

karolina 75 na dzień dzisiejszy to Twój synek powinien ładnie leżeć na brzuszku, mocno główkę trzymać. Tak samo na rączkach u Ciebi też powinien samodzielnie główkę utrzymać. Z tego, co pamiętam to jeszcze z leżenia trzymany za rączki powinien się łatwo podnosić do siedzenia.

Ale tak jak mówiłam, dzieci są różne - Pati to np. samodzielnie siedziała bardzooo późno. Z tym chodzeniem to było tak, że ona się straszliwie bała. Wiedziałam, że dziecko zdrowe, ale się boi, ona musiała nas trzymać chociażby za palec - jak próbowałam po kryjomu uciec z ręką, to od razu na pupę siad. Ale się cieszę - bo ma prościutki kręgosłup, nóżki jak u modelki. Od koleżanki córa miała takie wielkie " uły" jak to się u nas mówi, bo w wieku 9 miesięcy już chodziła za jedną rączkę, a trochę ważyła ( była grubsza od Pati). Pati na swój roczek to jeszcze trzeba było trzymać za dwie rączki.

Mikołaj cudowny - dzięki za fotki. Boski jest !!

nana77 u nas tak samo - kaszki, obiadki i deserki idą jak woda. Jak kiedyś narzekałam, że Mili nie chce jeść, tak teraz bardzo ładnie wsuwa. Słoiczki to super wygoda - gdziekolwiek jesteś, możesz dziecku dać. Hermetycznie zapakowane - nie muszę lecieć do domu specjalnie. Krzesełko chicco też ma kate 13 - świetne są, tylko właśnie drogie.....prawie raz tyle bym musiała dać.....
Mam nadzieję, że antybiotyk nie będzie potrzebny.

:arrow: oto fotki z dzisiaj w nowym krzesełku

uzębienie mojej córy
Obrazek
z banankiem
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
a tak szaleję na brzuszku
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Danita- superowe to krzesełko i na pewno będziesz baradzo zadowolona :wink:

Karolina- nie słuchaj głupich tekstów ze twoje dziecko powinno to czy tamto...KAŻDE MA SWÓJ RYTM i to we wszystkim haha
Faktem jest ze na pewno bacznie obserwujesz malca ale wierz mi jak każda mama bez problemu zauwazysz czy coś jest nie tak.

Ja jeśli chodzi o raczkowanie i chodzenie to miałam dość szybko i też się zastanawiałam, czy wsio jest dobrze, czynie za wcześnie..Bartek z motorycznym rozwojem zawsze by do przodu i pediatra mi zawsze go chwaliła i się dziwiła ,pampki też szybko odrzucił na własne życzenie hehe ..ale np. z gadaniem to leniuch niesamowity. :roll:
Fakt że już się rozkręcił ale nie tak jak rówieśnicy....wszystko jest jednak ok i tym się cieszę i TY też to rób. :lol: :lol:

Zmykam do obowiązków bo mam jakoś duzo roboty przed długim weekendem :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

karolina 75 zgadzam się z dziewczynami każde dziecko rozwija się indywidualnie według własnego tępa na pewno nie masz się czym martwić

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A my jedziemy na 16:15 do dr Prokop.. Nie mogę już patrzeć jak to moje dziecko się męczy.. Trzy tygodnie katar to już lekka przesada, do tego co wieczór wymioty przy mleku a i przez ostatnie dwa dni zdarzają się też w ciągu dnia.. A u nas w Żorach to newet dobrego lekarza nie ma :?

Tak w ogóle to chciałam zauważyć, że tylko moje dziecko dalej pije cyca i to nawet do 4 razy dziennie i w nocy :shock: Nie licząc malutkiej Zuzi :wink:

MONA super dresik.. ostatnio widziałam też fajny w Mikołowie ale sięnie zdecydowałam i teraz żałuję :roll:

Zdjęcia prześliczne..

KAROLINA dziewczyny mają racje.. Każde dziecko inaczej się rozwija.. Miłosz nawet nie raczkuje a starszy o trzy tygodnie syn szwagierki biega już bez przerwy :!: Jak go widziałam ostatnio to w szoku byłam.. Jest dużo mniejszy i szczuplejszy od Miłosza.. Taki mój skrzacik i tak fajnie to wygląda :wink:

IWONA poproszę linka tych koszulek na priva.. :wink:

Miłosz pierwszy raz od wczoraj śpi dłużej niż 20 min.. :shock: Już ponad godzina więc muszę się ubrać póki mam czas.. Napiszę po powrocie czego się dowiedziałam :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

karolina Ty się tak nie przejmuj tym sztywnym schematem, co w którym miesiącu dziecko ma umieć :o z tyłu w książeczce zdrowia masz taką tabelkę i na pewno nie jest w niej napisane, że w 4\5 mies. ma siedzieć!! mój Wiktor jeszcze się sam nie obróci na brzuszek, a jest przecież 1 miesiąc starszy od Mikołaja (też chciałam mu dać na imię Mikołaj albo Bartek albo Karol) :wink:

ewelinarda ja też ciągle karmię piersią :shock: w dzień ok.4 razy i w nocy też , dużo zdrówka dla Miłoszka!

mona
dresik superowy? ale na allegro nie widziałam takich :x daj linka :wink: ja kupiłam sobie ostatnio dres z bebe rok temu przed ciąża i też jest superi jeszcze z Jlo :wink:
danita super krzesełko :D a mała boska :D :D i taka zwinna

kate
kuruj się ;chyba ten deszcz w drodze powrotnej Cię doprawił- niech Cię mężuś wygrzeje :oops: :oops:

kawa
ale minę zrobiłaś przerażoną chyba,jak Dominik zanurkował :lol:

fotka z dzisiejszego Dnia Matki w przedszkolu a raczej z przebrania za jeża i fotka mini quada zamówionego dziś na allegro-ciekawe kiedy go dostaniemy-obiecali, że w piatek, bo Kacper nie umie już wytrzymać....
:)
ObrazekObrazek

Ostatnio zmieniony wt maja 20, 2008 3:40 pm przez Modesta, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aleksandra gratuluje. Ja tez juz mam za soba porod. Urodzilam 6 maja coreczke. Dalam jej na imie Kalina choc mialam niezle starcie z tesciowa ktora chciala mnie zmusic zebym nazwala ja Benigna ale uwazam ze jest to imie z kosmosu I sie nie zgodzilam. Tez mialyscie takie problemy z imieniem?? Tesciowa nawet probowala mnie przekupic domem ale ja nie uleglam bo to by bylo glupie. A teraz jest wsciekla I mowi ze nie chce takiej wnuczki. Co za baba!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

sylwia26564 co za baba z Twojej tesciowej :evil: :evil: :evil: pierwszy raz słyszę takie imię Benigna :shock: :shock: a Kalinka podoba mi się :P wklej jakaś fotkę małej córeczki :wink:
Gratulacje :!: :!: jak poród minął- sprawnie??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wkleje napewno tylko powiedz jak to sie robi bo jestem ciemna;-] porod tak szybko poszedl ze bylam w szoku! Wszystko trwalo moze z 1,5 godziny I krzyczalam na porodowce zeby sie spieszyli bo glowka juz jest. A na koniec powiedzieli ze kazda mogla by tak rodzic

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

DANITA zabij mnie, objeździłam godzinę cały Wodzisław w kółko.. pół godziny przestałam w korkach, przepytałam 50 osób o drogę i nie trafiłam :oops: :shock: Nie mam zielonego pojęcia gdzie to jest.. widziałam jeden znak o szkółce a tak to nic.. do tego Miłosz zaczął płakać i tyle z tego było :? Miałam też cmentarz ale po prawej stronie jak jechałam.. ale ciemna jestem :!: Więc sobie daruje.. Na szczęście Miłosz nie ma już gorączki, wrócił humor i nie wymiotuje.. A to raczej było teżod kataru.. Najwyżej zadzwonie do naszego lekarza prywatnego i zapytam co mogę mu podać na katar..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

sylwia26564 gratuluje córeczki i szybkiego porodu :D a teściową się nie przejmuj olej ją kiedyś przyjdzie z łzami w oczach i będzie cię za to przepraszać :!: wiem co czujesz bo ja z moją teściwą też mam problemy nie chodzi tu o wtrącanie ale o coś innego ale niestety jest to związane z miom Kubą :cry:

a Kuba znowy szaleje już cały dzień chodzi ja nie wiem z kąd on bierze takie pokłady energii :shock: tym bardziej że jeszcze nie spał :shock:

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewelinarda jak cmentarz po prawej to wjechałaś w drogę w kierunku Czyżowic do naszej majówki ( źle zjechałaś na tym skrzyżowaniu za starostwem). Ale szkoda - tyle drogi zmarnowanej. Oby Miłoszek faktycznie wyzdrowiał. Może ten katar jest alergiczny, że tak długo go męczy..... może do alergologa dziecięcego się wybrać.

Gabik super Kacper wygląda a quad rewelacja. Na takie bajery to trzeba mieć domek, bo na blokach nie ma gdzie trzymać ( w piwnicy ukradną).

:arrow: ja też jeszcze karmię piersią, ale bardzo mało ( góra 2-3 na dobę). Dzisiaj np. jak w nocy piła około 3:40, to do teraz cyca nie miała.

sylwia 26564 Kalina ślicznie imię ! Całe szczęście, że nie dałaś się teściowej. A skąd ona wytrzasła tak durne imię, masakra. Niech się gniewa chociażby całe życie, najważniejsze , że córka będzie Ci wdzięczna, że nie nazywa się Benigna. Ja miałam same takie porody jak Ty na szczęście, drugi to jeszcze krótszy! Fajnie, tak to dzieci można rodzić.

pppa5 Kubuś samodzielnie już chodzi??????? :shock: Wow, rewelacja!

:arrow: dobra, zmykam na aerobik.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

sylwia klikasz na jakąś fotkę na forum i otwiera się Imageshack i klikasz "przeglądaj" i wybierasz zdjęcie ze swojego folderu; zaznaczasz resize image i rozmiar 320*240 lub ten następny i potem dajesz host it i czekasz... jak się załaduje to kopiujesz hotlink for forums(1)- pierwszą linijkę [URL=http:// iimage....URL]
acha, a to imię co Twojej teściowej się tak podobało dla Twej córeczki to nie pochodzi z jakiejs telenoweli brazylijskiej???????

ewa nawigacja by Ci się w autku przydała, Ty błądzicielko :oops: :oops:

kate
fotki cud :P :P ja na wodospadach rzeki Krka byłam i też ekstra :!:

iwona nad Balatonem byłam jako dziecko ale tez chętnie bym się przejechała, jak sprawdzi sie Wam ten domek, to wezmę od Ciebie namiary :wink: na przyszły rok bo w tym nie da rady :evil:

danita ale Mili ma duzo ząbków :shock: :shock: juzsie chyba tak nie męczy :?: fajnie Ci pasuje to krzesełko do kompletu wyp. :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

sylwia26564 - gratuluję córeczki ! I nie rozumiem, co teściowa ma do gadania w sprawach należących do rodziców ? Ona juz miała swoją szansę i nazwała swe dzieci, jak tam chciała. Teraz ma się cieszyć wnukami i tyle. My też całą ciążę myśleliśmy nad imieniem dla dziecka, ale tylko mąż i ja. Stanęło na Zuzi.

:arrow: Macie cudne te maluchy - uwielbiam przeglądać takie słodkie fotki, a czy doczytam te strony wstecz z ubiegłego tygodnia, to już zaczynam wątpić.

Pozdrowienia :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej, hej

Alexandra Twoja Zuzia też jest prześliczna. A jak się czuje świeżo upieczona mamusia :?: Mała śpi fajnie :?:

Sylwia26564 gratuluję szybkiego porodu. Ja też szybciutko urodziłam, w niecałe 2 godzinki. A z tym imieniem to nie przejmuj się. Ja zanim urodził się mój synek wahałam się pomiędzy Oskar a Igor. W ostateczności wybrałam Oska, ale moja mama do końca namawiała mnie na Igora. Ale teraz jest spoko, Osa jest jej oczkiem w głowie. Przejdzie jej i jeszcze będziecie się z tego kiedyś śmiać. Ale nie daj się, to Twoje dziecko :D

Karolina nie sugeruj się tak do końca tym co piszą, kiedy co powinno dziecko umieć. Mój Osa do tej pory ma problem z utrzymanie głowy na brzuszku, leci mu i nie chce jej się mu trzymać. A za to siedzi już fajnie, co prawda z poduszkami, ale sam rwie się do siadania, że szok. Tak więc każde dziecko samo będzie wiedzieć kiedy ma zacząć coś robić. Śliczne fotki, junior boski :D Ma fajniusie ciemne oczęta :D

Danita jak Milenka urosła i zmieniła się. Jestem w szoku. Jest śliczna. Obowiązkowo muszę wpaść do Was na kawkę. Poproszę mamę żeby mi małego przywiozła do pracy, nie będę po niego musiała jechać i przyjadę tak koło 17-tej. Ale to albo w piątek, albo po niedzieli. Zgadamy się na gg.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej mamuski,

Danita
fajne krzesełko kupilas...ja jutro sie wybieram do Kaji wlasnie po ta laske bo tej na allegro nie kupilam wkoncu bo koles mial zle opinie...a na ten wyjazd laske musze miec bo malo miejsca zajmuje...

Gabik
wiesz co ale laska miala 2 dresy i juz ich nie ma wiec link juz nie przyda sie no chyba ze wystawi znow te same...

Karolina ja sie tez dolaczam...kazde dziecko rozwija sie po swojemu...syn brata mojego meza, Dawidek mial 6 m-cy i nie potrafil nawet główki podniesc...lekarka wyslala ich na rehabilitacje i po 1 zaczal , glowke dzwigac, obracac i siedziec...rehabilitanka stwierdzial, ze widocznie mial taki swoj tok rozwoju...dlugo , dlugo nic i potem wszechno naraz opanowal :)

LASKI , KTORE RODZILY W ORZEPOWICACH PODAJCIE MI CO MUSI MIEC MAMA JAK IDZIE TAM RODZIC?? KUZYNA ZONKA PROSILA MNIE O TO

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hello hello

Co do tych wszystkich umiejętności, to też tak sądzę. Ale wiecie jak to jest, jak lekarka zaczyna sprawdzać dokładnie wszystki odruchy i pyta: "A czy to już robi? A to i tamto?" Denerwuję się strasznie, a wiem, że niepotrzebnie :( A z drugiej strony nikt nie pyta czy np. już sobie gaworzy? A on nadaje jak katarynka już od 3 miesiąca. W niedzielę takie piski i okrzyki wydawał, że myślałam, że ochrypnie :) No i nici z mojego spania (raczej odespania tygodnia), bo się nie dało :)

No i przyszedł okres, że ładuje obie łapy do buzi i ślini się na potęgę :shock: Jak go położę na brzuszku to ma rękę prawie w gardle, normalnie jakby sobie migdałki wyciągał :lol2:

Aleksandra :arrow: jak się czujesz? Ja to byłam padnięta chyba przez cały miesiąc, ale bardziej psychicznie to przeżywałam. Karmisz piersią?

Tak a propos karmienia - psuje mi się laktator Philipsa. Byłam w serwisie i czekam na nowy. Trochę mi go podreperowali na miejscu, ale sprawa reklamacji już się ciągnie 2 tygodnie :( A ja bez laktatora zginę ;) (przypominam, że odciągam pokarm i karmię juniora z butelki odciągniętym pokarmem. Inaczej się nie dało, problem z brodawkami, z ssaniem juniora ... i tak jestem pełn apodziwu dla siebie samej, że jadę już tak ponad 4 miesiące) Wyobraźcie sobie mój stres, kiedy o 4 nad ranem, siedzę sobie z tą "dojarką", w piersiach full mleka, a tu nagle ... PYK :!: i laktator nie działa :shock:

Na razie działa jako tako, ale kurka wodna to nie mikser, którego używa się raz w tygodniu ...

Dziewczyny :arrow: szwagierka mojego znajomego urodziła kilka dni temu w rydułtowskim szpitalu ... podejrzenie sepsy :roll: Nie wiem co oni robią, że zaś mają tam to świństwo :( A siostra znajomej w bardzo ciężkim stanie po porodzie ... dziecko w inkubatorze ... w ostatniej chwili dopiero robili jej cesarkę ... teżw Rydułtowach ... Straszne to wszystko jest ... :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Na początek Madzia dla Ciebie podziękowania - ja tylko wiem za co!!!!!!!!!!!!!!! Kamień z serca mi spadł.

Alexandra Zuzia twoja prześliczna, cudna...taka malusia. Ja mojego maluszka nie miałam w domku takiego malutkiego i zawsze myślę, że ten pierwszy m-c straciłam....takie małe cudo trzymać w ramionach!!!!

sylwia gratuluję szybkiego porodu no i czekamy na zdjęcie maleństwa.

DANITAja też się zastanawiałam nad tym krzesełkiem, ale nie było go wtedy w Markusi. Ja nie rozumiem dlaczego są tak duże różnice w cenie krzesełek, widziałam niektóre nawet za 700 zł, a nic więcej nie miały niż te nasze.
Milenka rzeczywiście się zmieniła. To chyba dlatego, że tak wcina:) Piękne oczka ma:)

Mój mąż był wczoraj w Biedronce obok Ciebie i wygrzebał tylko dwa body na 86 cm białe z krótkim rękawkiem. Objeździł jeszcze dwie Biedronki i nic nie kupił, bo były same małe rozmiary. Bardzo się opłacały te body!!!

Ja już dwa tyg nie chodzę na ćwiczenia, bo kręgosłup mi wysiadł. Okropnie mi tego brakuje!!! Już nie mówiąc o tym, że zmierzła jestem, bo ciągle siedzę z dziecmi w domu. Potrzebuję gdzieś wyjść sama:( a jakoś nie umiem sobie czasu zorganizować.

Ewelinarda wymiotami się nie martw, dr Prokop by Ci powiedziała, że to dobrze , bo dziecku flegma się nie odkłada, tylko schodzi, a inaczej niż przez wymioty dziecko nie potrafi sobie z tym poradzić.

Ostatnio zmieniony wt maja 20, 2008 8:44 pm przez IWONA 16, łącznie zmieniany 2 razy

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11678 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 439, 440, 441, 442, 443, 444, 445 ... 584  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]