Dzisiaj jest wt cze 09, 2026 5:35 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11678 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 438, 439, 440, 441, 442, 443, 444 ... 584  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

hej mamusie:)
Aleksandra: witaj wsrod mlodych mamusiek, gratulacje:) super ze wszytsko ok, ciesz sie malenstwem a my wybaczymy ze bedziesz sie rzadziej pojawiac:)

Danita: ale laska z Ciebie:)

pola: a laboratorium w rybniku, przy raciborskiej, tam prywatnie sie robi wiec moze bedzie szybko Laboratorium Zielinscy tel 4238313

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witajcie :D
Kuba dziękuje za życzenia :D
my też Życzymy wszystkiego naj wszystkim solenizantom :D
znikam bo mam troche roboty :)

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

maddie posłałam Ci priv

monasuper, że interes Ci się kręci:)
Zazdroszczę Ci, że ta Twoja Martynka taka kumata i już woła, bo mój mały to dalej ma prostowanie nóg i nie mogę go posadzić na nocniku:( On chyba zacznie wołać jak już mu nie będzie wypadało w pampers robić!!!

katenie widać po Tobie trudów podróży na tych zdjęciach. Wyglądałaś prześlicznie. Laska się z Ciebie zrobiła na maksa. No i widać, ze kwitniesz i jesteś szczęśliwa. Żeby nie było, że Ciebie chwalę, to Ci powiem, że Twój facet to wygląda całkiem całkiem w tym motocyklowym stroju. Oczywiście do Ciebie się nie umywa:)
Widoki przecudne!!!!
A ja i tak chętnie bym pojeździła na motorze:), no...może aż tak daleko to nie, ale jakaś krótka przejażdżka...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

STO LAT DLA WSZYSTKICH MIESIECZNYCH SOLENIZANTÓW OD CIOCI MONY I MARTYNKI :D

KATE DLA CIEBIE RÓWNIEŻ STO LAT I OBYŚ CAŁY CZAS BYŁA SZCZĘŚLIWA!!!

fotki dzieciaczków jak zwykle prześliczne...Kawa ale Wam pływak rośnie :-)

ja zaczelam pranie bo powoli zaczynam myslec o wyjezdzie :-) ale ta pogoda mnie zaczyna martwic :(

Iwonka nic sie nie martw...dzieciaki maja czas na nocnik w tym wieku co nasze sa...i Martynka nalezy do wyjatkow a nie Kacper...wiec nie masz powodow do zmartwien...a jak on nie chce to nie mozesz sila bo dopiero sie zrazi...przyjdzie czas to siadzie :D

kurde powiem Wam te chodzenie jest równie meczace jak nie chodzenie...teraz musze dopiero miec oczy w kolo glowy bo teraz to Martynke wlezie gdzie chce i tak jej trzeba pilnowac...tym matka to sie nie dogodzi...hahaha...nie chodzi zle, chodzi tez zle :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mona z kąd ja to znam :?: :?: :D problem w tym że ja mam więcej siniaków niż Kuba :shock: :D

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

mona TWOJA MARTYNKA TO PIERWSZA MAŁA NASZA FORUMOWICZKA, KTÓRA JUŻ SOBIE SAMA SPACERUJE:) Kurcze, ale ten czas leci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drugi to chyba Karolek będzie, bo on to cały czas tylko na nóżki stawał!!!! Kubuś też chyba niedługo, no i Dominik Majówki.
Mój Kacper raczkuje jak oszalały. Dobrze, że zrezygnowałam teraz z tego chodzika (przymusowo!), bo się wprawił. Podobno raczkowanie pomaga rozwijać prawidłowo obie półkule mózgu, ile w tym prawdy to nie wiem, ale się cieszę, że potrafi raczkować:) no i coraz zręczniej omija przeszkody. Kiedyś to głową walił gdzie popadło, a teraz to jak się schyla pod łóżko w sypialni (szuka brum brum :P ) to uważa na głowę i ostrożnie to robi. No i upadki trenuje:) zwija się normalnie w kłębek i chowa głowę...ale niestety z różnym skutkiem, co chwila siniaki ma.

Jeżeli chodzi o chodzenie, to owszem, przejdzie ze dwa kroki, ale jak się zapomni np. zapatrzy na reklamy w tv, to się puści i sobie idzie. Jak jest świadomy, to szuka moich rąk, albo oparcia.

Już pytałam maddie, ale chyba na razie nie ma czasu odpisać...NIE WIECIE MOŻE JAK SIĘ KASUJE POST??? Pilne!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Iwona Kuba chodzi za jedną rękę a jak się zapomniał ostatnio to przeszedł sam z kuchni do pokoju a ja myślałam że zawału dostane

obok napisu zmień jest krzyżyk jak na niego naciśniesz to się skasuje

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Iwona to ani sie obejzysz jak zacznie chodzic bo Martynka wlasnie tak zaczynala...to kwestia dni...i Kacpus tez bedzie chodzil

Pppa Twoj Kuba to bedzie najszybciej chodzil jesli chodzi o wiek :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

na dzień ojca wypatrzyłam takie koszulki

Obrazek

pppa Gratki dla Kuby na te pierwsze kroczki!!!
Co do tego posta, to niestety, ale w starszych nie ma już "zmień":(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

fajne te koszulki...chyba zamówie mezowi :) bo Martynka to córeczka tatusiowa :D

a ja dzis sobie zafundowałam taki dresik :)

Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

mona piękny....a gdzie kupiłaś??? To właściwie taka kurteczka ze spodniami. Bardzo praktyczny!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Iwona na allegro :) wlasnie dlatego sie na niego zdecydowalam, bo ta gora taka praktyczna bo do dzinsów tez moge ubrac :) tydzien czasu ogladalam ten dres hahahaha i mam nadzieje, ze nie bede zalowac :)
dzieki za linka na pw...wlasnie napisalam do nich jakie sa wymogi odnosnie fotek bo ja jachetniej dalabym ta co mam na nk moj maz i mazrtynka ze swoimi minkami :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

mona i IWONA, a nie lepiej kupić papier do prasowanek i zrobić samej taki nadruk....????? napewno o wiele taniej...bo tylko ta kartka, koszulka i tusz w drukarce...no i przeprasować żelazkiem....
mona świetny dres!!!!!!!!!!!!!
pppa, gratulacje na pierwsze kroczki Kubusia!
mona, no ja właśnie bardzo boję się tego jak to będzie jak Karol zacznie samodzielnie buszować na stojąco....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

maddie żebym to ja miała takie zdolności jak Ty Pani przedszkolanko, to pewnie bym zrobiła, ale nie mam...i pewnie jakbym miała papier i kartkę to dalej i tak bym nie wiedziala co mam z tym zrobić :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej, hej.

Dziękuję Wam wszystkim za życzenia. To miło, że Danisia pamiętała, ta to ma pamięć do wszystkiego. Latka lecą a dzieciaczki rosną :D :D :D

Zdjęcia cudowne.

I ja również dokładam się do życzeń wszystkich maluszków obchodzących miesięcznice: Hani, Dominika i Kubusia.

Uciekam spać, dopada mnie grypa a i pogoda fatalna, do spania. Dobranoc i do jutra. Pa.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hahahaha Iwona wyjelas mi z ust to co napisalas do Maddie...ja tez kompletnie nie mam zdolnosci do takich rzeczy i dziekuje, ze jest allegro

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

maddie pamiętaj o tej mojej sprawie, bo bardzo mi zależy!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczynki, kiedy dziecko powinno już siedzieć??

Idziemy jutro na szczepienie - trzymać kciuki, prosimy :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Alexandra przesliczna ta Wasza Zuzia :D

Karolina to różnie jest ale tak średnio przyjety czas to pol roczku i bedzie trzymały kciuki :D

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11678 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 438, 439, 440, 441, 442, 443, 444 ... 584  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]