Dzisiaj jest wt cze 09, 2026 5:32 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11678 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 437, 438, 439, 440, 441, 442, 443 ... 584  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

my właśnie wróciliśmy z urodzinek mojej siostry -chrzestnej Milenki. Na prezent ode mnie miała sesyjkę u fotografa z Mili, bo bardzo chciała z nią takie profesjonalne mieć zdjęcie. Wzięła sobie ten format, co ja wcześniej, 30x90, ja mam takie

Obrazek

Dla Milenki z tej sesji wzięłam taką fotę na pamiątkę (oto skan):

Obrazek

do południa byliśmy na spacerku - pogoda rewelacja, prawdziwe lato. Jutro idziemy na komunię. Pati od rana będzie u teściów, bo tam odpust jest - mam nadzieję, że nam też uda się odskoczyć ( na komuni nie chcę długo siedzieć, bo jest tam malutkie kilkudniowe dzieciątko,a robią wszystko w domku - na blokach).

majówka82 Ewa ma rację - proszę nam coś więcej napisać, co u Was słychać i jak tam Dominik, czy robiłaś już imprezkę roczkową.

ewelinarda jak tam wyprawa na basen?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ewelinarda pisze:
MAJÓWKA dawaj zdjęcia Dominika :!: .. Nie dość, że odzywasz sięraz w misiącu to jeszcze nic nam o nim nie piszesz :twisted: Tak więc.. nardabiaj zaległości hihi :wink:

danita pisze:
majówka82 Ewa ma rację - proszę nam coś więcej napisać, co u Was słychać i jak tam Dominik, czy robiłaś już imprezkę roczkową.

Ostatnio się nie odzywam, bo mialam sporo roboty przed imprezą roczkową (tzn. impra w lokalu dla gości dopiero w czerwcu), ale w dniu urodzin i tak wszyscy się zjechali :lol: :lol: :lol: , a ja chciałam mieć posprzątane na "piko-belo" :wink:
Mały dostał już większą część prezentów m.in. klocuszek na garnuszek, kierownicę Kinndenland - imitującą deskę rozdzielczą samochodu, puzzle piankowe, autka, maskotki i kasę... :D
Ma jeszcze dostać rowerek i prawdopodobnie basen :wink:

Niedawno byliśmy na szczepieniu i spotkaliśmy małą Roksankę :wink:

Zdjęcia z roczku - domowego :wink: wkleję kiedyś tam, bo małż wziął aparat... wkleję 1 starsze :wink:

Obrazek
Obrazek

ps. sorki, że tyle, ale miałam napisane wszystko i przed chwilą to mi się skasoało.. wrrr :twisted:

STO LAT DLA DOMINIKA KAWY NA TA KOLEJNĄ MEISIĘCZNICĘ

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

DANITA piękne te zdjęcia:)

Majówka ja już od razu wszystkim zapowiem żeby mi 03.07 nie przyjeżdżali do domu. Wszystko będzie w lokalu 13.07 i chciałabym raz imprezę organizować, a nie dwa, to jednak i tak są duże koszta. Ja zresztą w domu nie mam miejsca.
Dominiś już bardzo duży chłopak. Zresztą, on zawsze był duży:) Ma superowe włoski. Mojemu Kacprowi to irokez rośnie i wszyscy myślą, że go tak obcinamy :roll:

A my chyba zrobimy Kacprowi tort w kształcie serca, taki lukroty i mega czerwony:) Ten pomysł chyba przejdzie, bo do naszego brzdąca najbardziej pasuje.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam
Melduję się (tak na szybko) po dłuższej nieobecności :)
Przeczytałam tylko tak po łebkach ale widzę, że dużo się u Was dzieje.
Mamy nowego bobasa i nową fasolkę.. Aleksandra gratulacje - córeczka prześliczna :) Pppa5 - gratuluję i życzę szczęśliwego rozwiązania :)

Dawno tu nie zaglądałam i przyznam się wam, że jestem w szoku jak się dzieciaczki pozmieniały. .
Niedawno się rodziły a tu już roczki odprawiają ;)
Zupełnie nie poznałam Martynki od Mony.. Taka laska wyrosła :)
Oskarek Kate niesamowity przystojniacha..
Zicherka - śliczna ta Twoja Anulka :) Super zdjęcie.
Zresztą.. wiadomo - wszystkie dzieciaczki są świetne..

Danita - u nas wyszły 4 zęby w ciągu 3-4 dni.. Jak do tej pory nic się nie działo to teraz ciach..
Co to za promocje w Biedronce? Dotyczy tez słoików i kaszek? Czy tylko pieluchy?

Był temat pocenia ;) U nas też jest ten problem. Hani bardzo poci się główka podczas snu a szczególnie podczas zasypiania. Tylko że ona to ogólnie bardzo się poci. Najgorsza jest jazda w foteliku. Ubieram ją zawsze do auta na krótki rękaw ale to i tak nic nie daje.

Co do glutenu to myśmy zaczęli od ukończenia 4 m-ca. Teraz już podaję normalnie herbatniki, kaszki z glutenem.

A u nas wszystko ok - Hania raczkuje, szaleje po całym mieszkaniu, trzeba jej pilnować na każdym kroku, wszędzie się wspina.. wszystkiego musi dotknąć..
Jakiś miesiąc temu sama odstawiła się od piersi i od tego czasu co tydzień jedziemy z wizytą do lekarza.. a to przeziębienie a to zapalenie gardła.. Teraz od kilku dni coraz mocniej kaszle i leci jej z nosa więc pewnie jutro znowu czeka nas wizyta.. ech..
Wkleję wam też trochę fotek mojej Hanny :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej,
dziewczyny piękne fotki!
DANITA, Twoja siostra miała świetny prezent!
IWONA, ja zamawiałam zaproszenia na roczek i dałam na nich napis, że Karol życzenia urodzinowe i prezenty przyjmuje w dniu, w którym odprawiane są urodziny, a że jeszcze mam taki problem, że rodzinka nie chce sobie iść więc napisałam,że impreza będzie tak długo trwać aż Karol pójdzie spać.....
Alexandra, masz śliczną córcię, gratuluję jeszcze raz!!!!!!
a dziś moja mama z okazji dnia matki zaprosiła nas do Pizza Hut i przy okazji kupiłam Karolowi w Plazie w 5 10 15 kilka ciuszków....
a to zamówiłam na allegro:
Obrazek
Obrazek
body w kolorze białym
Obrazek
Obrazek

a to okładka naszego zaproszenia
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Czesc mamuski,

na wstepie sorki, ze tak mało sie odzywam ale mamy w pracy zamieszanie bo udalo nam sie podpisac umowe z jedna firma i duzo pracy mamy teraz ale mnie to ogolnie cieszy ale wada taka, ze siedze do pozna i zalatwiam ... ale podczytuje Was regularnie :)

u nas wszechno ok ...mloda zdrowa...no i chodzi na pelnych obrotach :)
teraz ma okres , ze pojdzie do kazdego kto tylko wyciagnie do niej rece...zaczela tez wolac na nocnik jak chce kupe wola EEEEE i wiadomo, ze trzeba ja wysadzic...

juz nie moge sie doczekac tego wyjazdu do tej tatralandii...odpoczniemy sobie cosik mam nadzieje i pobede z Martynka wiecej bo ostatnio to wiecej czasu spedza z tata niz ze mna :( ...

Alexandra juz na nk gratluowalam ale jeszcze GRATULUJE ŚLICZNEJ ZUZI!!!!

Iwona pomysl z tortem w kształcie serducha uwazam za super trafiony :)

Majówko czekamy na foty z roczku

Wszystkei fotki oczywiscie superowe , jak zawsze zreszta :D

Danita ja sie musze wybrac do tego fotografa co mi namiary dalas...cholera tylko ten czas zebym znalazla...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie dziewczyny ! :-))
Dziękuję za wszytskie miłe słowa i gratulacje tu i na nk.
Wróciłyśmy w piątek ze szpitala, ale teraz dopiero doszłąm na raty do szlagu, żeby coś napisać. Dość szybko w sumie mnie wypisali, jak na cc.

W sobotę i niedzielę ub. tygodnia miałam już skurcze przepowiadające, niedzielnej ncki nie przepsałam, bo co kilkanaście minut był skurcz. W poniedziałek rano pojechaliśmy na izbę przyjęć - poród był w toku. Non stop miałam kroplówki na przyspieszenie, ale minimalnie akcja posuwała się do przodu. Do tego 2 zastrzyki ogłupiające, bolało jak diabli, przeprzeokropny ból, a ktg nie rejestrowało tych skurczów jako takie, gdzie możnaby urodzić. O godz. 18.00 straciłam kontakt z rzeczywistością i resztę wiem, jak przez mgłę i z opowiadań męża. W międzyczasie urodziło się 3 dzieci, a ja umiarałam z bólu, a rozwaracia prawie nic. W końcu, jak się na dobre traciłam, to o godz. 22.00 podjęli decyzję o cesarskim cięciu i w 10 minut później mąż zobaczył naszą maleńką, słodką kruszynkę - Zuzię. Mi ją pokazali jakieś 2 godz. później, bo miałam znieczulenie ogólne i trochę trwało, zanim doszłam do siebie.
Nie wyobrażam sobie całego tego horroru bez męża i wszytskim polecam poród rodzinny, mąż mi bardzo, bardzo pomógł i dalej pomaga i za to mu serdecznie dziękuję.
Najważniejsze, że Zuzia zdrowa, radosna, baraszkuje, mleko pije, trochę płącze - takie uroki.
Wszystkim też polecam wodzisłąwski szpital, wszytskie położne cudowne, pielęgniarki od noworodków to już nie, ordynator K. też nie. Nie rozumiem tylko jednego - czemu jeśli wiadomo, że poród dalej się nie posunie pozwalają człowiekowi prawie wyzionąć ducha, zamiast podjąć wcześniej decyzję o cc...
A moje dzionki teraz całe podporządkowane słodkiemu, ale absorbującemu malcowi. Narazie kończę, ale jak znajdę chwilkę, to nadrobię czytanie, zmienię suwak i wkleję jakieś fotki.
Pozdrawiam WAS serdecznie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:arrow: ja tak na szybko, bo muszę zdążyć na Teraz albo nigdy ( lubię takie seriale).

My dzisiaj zaliczyliśmy i komunię i odpust. Po mszy poszliśmy na dwie godzinki do nich do mieszkania - zjeść obiadek i na torcika, a potem pojechaliśmy. Widać było, że Szymonka mama jest wykończona ( 8 dni po porodzie), 3-letni młodszy Paweł śpiący i zmierzły, a nie chciał iść spać, bo goście byli. Nie było sensu dłużej siedzieć - dobrze pamiętam, jak to się człowiek czuje w pierwszych dniach połogu. Przykro mi też było, bo u nich taka bieda piszczy........wszystko przez rodziców, a dzieci cierpią... ( teraz urodziła piąte dziecko, a dwójkę najstarszych jakiś rok temu dała do ich ojca - tam mu pomaga matka i dzieci widać, że żyją w dobrobycie, zadbane przynajmniej one). Pozostali mają ciężko - a im w głowie tylko papieroski i alkohol (nawet dzisiaj paliła, a karmi piersią .......). Nie chciałam, żeby z naszego powodu mieli wydatki....
Oczywiście na nieszpory do kościółka pojechałam.

Sprzedałam leżaczek dzisiaj ( fajniutka cena), także jutro wybieramy się po krzesełko do karmienia dla Mili.

Bardzo proszę o info, jakie Wy macie i czy jesteście zadowoleni ( wiem, że napewno kupowała maddie fe i iwona 16). Ja myślę o tym pomarańczowym BaBy Ono.

z moim ukochanym chrześniakiem Szymonem
Obrazek
Obrazek

i z córeczką sąsiadki ( do której jutro idziemy na kawkę ). Ślicznie wyglądała
Obrazek

mona polecam bardzo tego fotografa. Taki niby zwykły, nie ma za specjalnego tego studia, a fajniusie fotki robi. Ona nacyka sporo, potem obrabia i na drugi dzień się ogląda i wybiera pozycje ( Ty możesz jej zagadać, żeby mailem posłała, bo mieszkasz daleko).

maddie fe świetne body i zaproszenie. Ja widziałam w Olfim ( naprzeciwko Belli i Mariquity) taki model:

Obrazek

nana77 no to nieźle z tymi zębami. Milena wtedy taka niefajna to chyba nie do końca była przez te zęby - fakt, wychodzi jej kilka naraz, jak lekarka mówiła, ale chyba miała także tą trzydniówkę, bo cały czas była cieplutka ( niby termometr nic nie pokazywał - no ale może wysokiej temperatury nie było, bo jest nadal na piersi), a po trzech dniach wyskoczyła jej wysypka.

Milena teraz też bardzo rzadko pije cyca, praktycznie przez dzień może raz i w nocy raz. Coś czuję, że zaniedługo całkowicie go odrzuci.

Hania boska, śliczniutka, przecudowna - taka radosna i uśmiechnięta. Napewno jest bardzo pogodnym dzieckiem.

iwona 16 torcik napewno będzie smakowity i pięknie wyglądał.
U nas w rodzinie na szczęście nawet nie muszę mówić, że roczek tylko w lokalu, bo jakoś tak jest, że każdy wie, że jak lokal to lokal i nie przyjeżdżają w dniu faktycznie, co roczek dziecku stuknie ( tak miałam przy Pati).

Narazie to myślę o czwartkowej imprezie urodzinowej Patrycji - niemożliwe, że już 5 latek stuknie.

majówka śliczny blondynek a jakie ma długie te włoski. A jak postępy - stoi sam czy musi się czegoś podpierać, chodzi?? Kompletnie nie mam pojęcia, jak się rozwija- hihi.

Alexandra kurde, łatwo nie miałaś, a wręcz bardzo ciężko....współczuję. Przeżyłaś wiele, ale najważniejsze, że Ty i Zuzia zdrowe jesteście, bo różnie się dzieje przy porodach. W każdym szpitalu zwlekają na ostatnią chwilę z cc.....

WSZYSTKIEGO NAJ DLA DOMINICZKA NA TE UKOŃCZONE 8 MIESIĘCY

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Alexandra to przeszłas ...ale wazne, ze juz jestescie w domku i jest wszechno ok...a co do czekania z decyzja o cc to ja tez tego nie rozumie...ale i tak sie ciesz, ze nie rodzilas w rybniku bo tam dopiero czekaja na ostatni moment...ja osobiscie znam 2 przypadki kiedy czekali i bylo za pozno w 1 matka zmarla w 2 dziecko :( a nie wspomne ile sie slyszalo o tych rybnickich przypadkach...bo bylo ich sporo...tam ten ordynator ma takie dziwne podejscie do cc i dochodzi do tych tragedii...

Danita ładnie wygladalas..ty to wogole jestes laska z gustem :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mona dzięki śliczne

:arrow: co do promocji w Biedronce
według gazetki od jutra do 1.06.2008:

Bebiko 2, 2R, 2 GR po 9,69zł

kaszki mleczno- ryżowe BoboVita 230g z malinami, z morelami , z truskawkami 5,49zł
z bananami, wieloowocowa 5,39zł
kaszka ryżowa BoboVita 180g z malinami, z jabłkami 3,99zł
kaszka BoboVita mleczno-ryżowa z bananami Smaczny Sen 230g 5,49zł
kaszka BoboVita mleczna ryżowo-kukurydziana wieloowocowa Pyszne Śniadanko 230g 5,49zł

deserki BoboVita 125g jabłka z delikatnym bananem, jabłka i dojrzałe jagody, jabłka i soczyste gruszki, jabłka i łagodne morele z winogronami 1,99zł
złociste jabłka, jabłka i banany z brzoskwiniami, jabłka ze słodką marchewką, jabłka i winogrona z różanym puree 1,99zł
sałatka z owoców lata 1,89zł

obiadki BoboVita 190g 3,19zł
obiadki BoboVita 125g 2,19zł

herbatka BoboVita 200g owocowa, malinowa, z dziką różą, z jabłka i melisy 7,99zł
brzoskwiniowa, cytrynowa 8,49zł

szampony z Johnsona 300ml 5,99zł
oliwka z Johnsona 300ml 7,99zł

pieluchy Huggies Premium mega pack ( rozmiar 3 -78szt, rozmiar 4 -66 szt, rozmiar 5 -56szt) + skarpetki disney gratis 33,99zł

proszek do prania Lovela 1,8kg standart, kolor + płyn do płukania Lovela 750 ml gratis 15,99zł

śpiochy, pajacyki, body 100% bawełna 4,99zł

Bebiko Junior 3 i Junior 3R 9,69zł

BoboVita ciasteczka Chrupaczki 200g 7,99zł

Petitki Lubisie 4+1 gratis mleczne, czekoladowe, truskawkowe 3,99zł

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam po wojażach :D

Jesteśmy cali i zdrowi z powrotem w domku. Wróciliśmy w piątek wieczorem bo bardzo stęskniliśmy się za małym. Tak po krótce o wyprawie. Było hm..... jak to określić :?: warto się tak męczyć żeby zobaczyć te magiczne i piękne miejsca. Gabik bolały nie tylko 4 litery, bolało wszystkie części ciała. Tyłek to oczywiste, ręce od trzymania się, żeby nie spaść, plecy od nienaturalnej, lekko pochylonej pozycji ciała, nogi od kilkunastogodzinnego rozłożenia ich prawie na za piętnaście trzecia, uszy od stoperów, głowa od szumu, który miały wygłuszyć stopey i tak mogła bym długo. Ogólnie jazda była koszmarna. Od 8 do 13 h jazdy. W pierwszy dzień dojechaliśmy do Zagrzebia, 760 km, jak zsiadłam z motora to doczołgałam się do łóżka, omijając prysznic i resztę czynności wieczornych. Na drugi dzień lajtowo 160 km do Plitvickich Jezior - raju na ziemi. Jest to 16 jezior, ułożonych jedno po drugim, połączonych ze sobą setkami wodospadów. Woda która tam płynie jest przejżysta i ma piękny lazurowy kolor. Tego nie da opisać się słowami, to trzeba zobaczyć i usłyszeć (szum wodospadów) Zwiedzanie całego akwenu trwa 5 h, takim szybkim spacerkiem. Ale warto, warto też nadrobić ok 100 km żeby tam zostać jeden dzień i zobaczyć. Tam przenocowaliśmy i następnego dnia rano ruszyliśmy do celu naszej wyprawy - Dubrovnika. Po drodze zachaczyliśmy o Split i Makarską. Jest ta cudownie, widoki zatrzymujące dech w piersiach, ogromne zbocza gór wchodzące prosto do Adriatyku, a Tyjedziesz drogami wyrytymi w tych zboczach kilkadziesiąt metrów nad wodą. Czasem to miałam pietra nawet. Woda tak przejżysta, że widać wszystko, dno, pływające rybki. No i oczywiście ten lazurowy kolor w słońcu - bajka. Do Dubrovnika dojechaliśmy późnym popołudniem i zostaliśmy tam do czwartku, pozwiedzaliśmy miasto, wybraliśmy się na całodniowy, rejs statkiem po okolicznych, licznych wyspach. W czwartek rano ruszyliśmy w drogę powrotną. Planowaliśmy zatrzymać się jeden dzień nad Balatonem, ale jak dojechaliśmy na miejsce zepsuła się pogoda i na drugi dzień rano ruszyliśmy dalej w stronę domku. Njagorsze było ostatnie 150 km - w ulewie. Złapała nas za Brnem i nie opuściła do Ostravy. Dotarliśmy mokrzy po bieliznę. Od razu do wanny i spać. A w sobotę pojechaliśmy po naszą myszkę do babci. Iwona dalej chcesz być dziewczyną motocyklisty :?: chyba, że na krótkie trasy :D Dalej trzeba mieć duuuużo zapału do tego hobby, ja go niestety nie mam i postanowiłam, że to moja pierwsza i ostatnia taka daleka wyprawa na motorze. Dla mnie to ogromna męczarnia. Ale powiem Wam, że przez ten tydzień rozłąki z Oskakiem zobaczyłam jak on się zmienia z dnia na dzień. Jak go zobaczyłam to wydawał mi się inny, większy, zmieniony na buźce. Jednak dzieci się szybko zmieniają. Ale bardzo ucieszył się na nasz widok, tarz jak tylko usłyszy głos któregoś z nas zaraz nasz szuka wzrokiem. Pewnie się stęsknił. A my okropnie, pod koniec to leżeliśmy wieczorkiem na łóżku i oglądaliśmy jego zdjęcia w telefonie. Ciężko było. Ale już jest z nami i jest super :d

Ok, strasznie się ropzisałam, ale o Chorwacji można by godzinami. Sorki, że tyle miejsca zajęłam, ale chciałam się z Wami tym podzielić. A na koniec kilka fotek.

Całusy dla wszystkich maluszków :D :D :D

Gratulacje i życzonka dla Alexandry i jej prześlicznej córeczki.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kate 13 kochana jeszcze raz na te dzisiejsze Twoje urodzinki:

z drogi obranej nigdy nie zawracaj,
zawsze kochaj, milcz i przebaczaj,
a gdy cię boleść do płaczu wzbudzi,
łzy miej dla siebie, uśmiech dla ludzi.
Bądź jasnym promieniem dla tych co szczęścia za mało mają...
i niech spełnią się twoje najskrytsze marzenia...

DLA KUBUSIA WSZYSTKIEGO NAJ, MOC BUZIAKÓW Z OKAZJI UKOŃCZENIA 10 MIESIĘCY

kate 13 pięknie to opisałaś - nikt Wam nie odbierze takich przeżyć. Na tych motorach wyglądacie bosko! Krajobrazy rewelacja!
Tego deszczu to współczuję - ja normalnie nie znoszę nawet małej mżawki. Jak nie muszę, to wtedy nawet nie wychodzę.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

DANITA wyglądałaś idealnie, a sukienka z tym nowym kostiumikiem i bucikami wyglądała super i gdybyś mi nie powiedziała, że u Mili na chrzcinach w niej byłaś, to bym się nie zorientowała.

maddie
ja widzę, że my mamy ten sam gust. Chciałam to samo zaproszenie dla Kacpra:):):) , mam w ulubionych:) ale zastanawiam się czemu oni dodatkowo biorą za projekt 7 zł...szukam jeszcze czegoś innego, ale to mi się bardzo podobało. No i jakieś porządne zdjęcie muszę Kacprowi zrobić, bo mam kiepskie. N o i dzięki, że mi podpowiedziałaś odnośnie dopisków na zaproszenie:) wszystko grzecznie, ale wiadomo o co chodzi.

potem wpadne, bo mi nie daje pisać

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

KATE
    Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens. Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło. Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie. A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego.

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

A u nas znów choróbsko.. Tzn, katar dalej od ponad dwóch tygodni a do tego doszła wysoka gorączka od soboty wieczór.. :?

DANITA na basenie było nawet fajnie, chociaż bardzo daleko (33km w jedną stronę :shock: ) a w Pawłowicach sam basen jest identyczny.. Później pojechaliśy na hamburgery na Ostravę ale tam już miło nie było bo Miłosz zaczął wymiotować.. I zaczęła się gorączka..

IWONA zazdroszczę tych wakacji.. My nadal nie wiemy czy uda nam odpocząć rodzinnie :? Wszystko zależy od interesu męża.. Ale jak nie to ja wybywam do siostry.. Holandia też piękny kraj.. A Miłosz jeszcze tam nie był :wink:

Najlepsze życzona dla Kubusia i Hanusi na kolejne miesięcznice :!:

A teraz uciekam, jadę do Biedronki zobaczyć te promocje.. akurat mi się deserki skończyły i pampiki też sięprzy okazji kupi :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

DLA HANI NA TE 9 MIESIĄCZKÓW RÓWNIEŻ WSZYSTKIEGO NAJ

ewelinarda dużo zdrówka dla Miłoszka. No właśnie ta odległość do Gorzyc.....trochę bez sensu, ja mam pod nosem , dosłownie kilometr do Radlina i jest tam super, nie ma przeludnienia, czyściutko. Zawsze kiedy mamy ochotę, to pakowanko i za parę minut jesteśmy już na miejscu.

iwona 16 super się ta Wasza oferta na wakacje prezentuje. Napewno będziecie zadowoleni. My niestety w tym roku nie jedziemy nigdzie, bo za dużo wydatków i plany kupna tego auta. Wybierzemy się pewnie na jakieś 5 dni do Zakopanego.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Najserdeczniejsze życzenia dla Kubusia i Hani!

Kate :arrow: chyba świętujesz dzisiaj :) Dołączam się do życzeń:

Obrazek

Marzeń, o które warto walczyć.
Radości, którymi warto sie dzielić.
Przyjaciół, z którymi warto być
i nadziei bez której nie da się żyć.

Wyobrażam sobie tylko jak bardzo musiałaś byćz męczona podróżą. Ale powiem ci, że na zdjęciach wyglądasz ślicznie i nie widać ani cienia zmęczenia :) Poza tym, warto czasem w życiu właśnei sobie zaszaleć np. w ten sposób. Podziwiam cię, że dałaś radę wytrzymać tyle kilometrów na motorze :)

Iwonka :arrow: Widzę, że plany wakacyjne dopięte prawie na ostatni guzik. Z jakiej firmy rezerwowałaś?

My też planujemy wyjazd, ale gdzieś do nas w góry na tydzień. Macie coś sprawdzonego? Może jakaśagroturystyka? Zależy mi na tym żeby było czysto ( :!: ), był dostęp do kuchni i pokój z łazienką. Tyle ofert, że ciężko coś wybrać, żeby nie wtopić. :wink:

Za niedługo Dzień Ojca. Chciałabym sprawić mojemu mężowi (pierwszy Dzień Ojca!) jakiś prezent? Macie jakieś :roll: pomysły?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Właśnie wróciłam z Biedronki.. Kupiłam Huggies i duużo deserków.. To jest to co teraz najchętniej zjada mój Miłosz.
Ale pogoda okropna.. Uciekam do maluszka..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam Mam do Was pytanie czy któraś wie gdzie w okolicy (jestem z żor) można zrobić badanie Toksoplazmoza Awidność i nie czekać 7dni na wyniki. Mam złe wyniki z tokso i dziś szukałam laboratorium żeby jak najszybciej zrobić badanie ale okazało się że wszędzie trzeba czekać co najmniej tydzień- mój lekarz w piątek powiedział że tydzień to stanowczo za długo bo jeśli wyniki będą złe to natychmiast muszę zacząć brać antybiotyki.....proszę o odp.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej wkoncu mi sie udalo znalezc chwilke zeby napisac cos. Dominik ma teraz etap mama i mama jak tylko na chwilke znikam mu z oczu to placze jest strasznie marudny. Nauczyl sie robic kosiu kosiu i papa jestem dumna z mojego syneczka. Na basenie znowu byla rewelka on naprawde to lubi. Tyle z nowosci.
Alexandra Malutka poprostu boska, troche sie nameczylas z tym porodem ale wiem ze bylo warto dla takiego cudu.
Danita Wygladalas na komuni poprostu swietnie, super ze ci sie tak fajnie udaje wszystko sprzedac naprawde zazdroszcze ja dopiero dwa razy cos sprzedawalam raz swoje ciuchy ciazowe a raz male ciuszki Dominika teraz chyba zrobie nastepna aukcje, przyjde do ciebie na szkole :D
mona gratuluje kontrachenta powodzenie w pracy bardzo cieszy.
iwona super ze udalo wam sie znalezc to czego szukaliscie my w przyszlym roku planujemy cos podobnego ale na Chorwacji. Wakacje na pewno beda cudowne.
ewelinarda Bardzo duzo zdrowka dla Miloszka niech sie tak biedaczek nie meczy i szybko wraca do formy
maddie ja dokladnie teraz ogladalam te same zaproszenia na roczek i tez mi sie bardzo podobaja.
Wszystkiego najlepszego dla Hani na te 9 miesiecy i dla Kubusia na te 10 miesiecy

I jeszcze kilka fotek basenowych plywajacego i nurkujacego Dominika

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hello

ewelinarda- my bylismy po 14stej i było bardzo mało ludzi-byłam zdzwiona hahah ale jak juz wychodzilismy to się zjeżdżali

Danita-
czy ja przypadkiem nie napisałam że traktuję też wszelkie info z przymrużeniem oka...aczkowiek analizuję co czytam..A artykuł podałam chyba tylko o glutenie :wink:

Co do wody to powiem wam że ostatnio kupiłam sobie żywiecką 1,5l.W biurze mam chłodek zaledwie 10stopni jak jest upał na polku bo to mury i co :?: po 4 dniach ta woda śmierdziała..wszytkie byliśmy zdziwione.Capiło za raz po odkręceniu....

Mam robote..udało mi się poczytać tylko początkowe kilka postów..ale fotki wszystkie cudne :lol:

doczytałam z doskoku

Kate- cudne zdjecia

alexandra- o bólu szybko się zapomina..też się nieźle namęczyłam ale najważniejsze że masz skarb przy sobie :wink:

Ewelinarda- no ja to sobie Gorzyce chwale bo mam blisko a na Radlinie nie odpoiwada mi to że musze wybrać albo mały albo duży basen.Tu mam wszystko w jednym pomieszczeniu i kiedy tylko mężuś ma ochotę idzie do dużego i pływa :wink:

Danita- jak wiesz mam babe one-krzesełko i gorąco polecam..moje koleżanki tez takie kupiły i zadowolone.Wysokośc do regulacji,siedzisko tez mozna przechylić do pozycji pół leżęcej,pasy bezpieczenstwa,2 hamulce,duży kosz na drobiazki,super w utrzymaniu czystości i 2 tace :lol:
A cena bardzo przystępna :D

Zmykam do sklepu.
Jutro pakowanie i w środe wyjeżdzamy na długi weekend w góry ..oby pogoda dopisała :wink:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11678 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 437, 438, 439, 440, 441, 442, 443 ... 584  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]