Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 4:24 am

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3189 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 160  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Ja się bałam jak Gabi zareaguje na wózek, w którym nie będzie mnie już widziała. Ale obawy okazały się bezpodstawne :). Podobnie jak u mirkornik mała też zadowolona jak wreszcie widzi cały świat ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

wiem ze odwracane siedzisko ma baby design cosmo (przeklada sie cale ) tylko to jest wozek dwu funkcyjny

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

lol17, lidka_toruń ja posiadam Chicco Multiway :)kolor turkusowy Jestem naprwade z niego zadowolona...

lidka jeśli chodzi o ct 04 to różni się od mutlika kołami ma szersze(ct04) kolorystyka, waga(ct04 cięższy o 2kg) i poduszeczką...
lol17 ja za swojego na allegro zapłaciłam 450zł z przesyłką.. więc 20zł mniej niz u Ciebie w sklepie :)
POLECAM MULTIWAY'a :) :) :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Pragne jeszcze raz przypomniec o Maclarenie techno XT, uzytkuje już go dluższy czas, i nadal dziala, inic się nie popsuło, i jestem z niego zadowolona:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

Czesc . Dziewczyny ...

Bende sprowadzała z zagranicy taką spacerówke waga to 3,6 kg .

firmy bambinow world , jedna z najlzejszych na świecie .

Jakby któras byłą zainteresowana to dajcie znac :)

Są różne kolory tzn czerwony , pomaranczowy , fioletowy i szary :)

Koszt ze sprowadzeniem to ok 220 zł .

Obrazek

Obrazek

Obrazek

66-57,6-55 kg

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

tez myslalam tym wozeczkie, troche kosmiczny :) kolezanka taki zamowila, z przesylka w francji cena ok 180 zl
ale to moze pozniej jako dojazdówka :)

teraz myślę nad chicco multiway lub ct o.4, podoba mi sie tez for me ale ciezko znalezc jakies opinie bo to nowy wozeczek, co o tym myslicie ?
mam wielofunkcyjnego implasta drivera, i choc mieszkam w domku i nie musze go wnosic po schodach to powiem wam ze ciezki jest okropnie :/
a moze jakis gracco ?

x-lander taz ma fajna spacerowke, ta duza ale chyba tez ciezka bedzie

moja coreczka ma troszke ponad 4 miesiące, ale juz od jakiegos czasu na spacer idziemy ladnie a wracamy na rekach, tj ona na moich rączkach zadowolona a ja jak umeczona matka polka dzwigam bobasa a druga reka i brzuchem pcham mega ciezki wozek z zakupami :)
a wy od kiedy wkladalyscie maluszki do spacerowki ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a ja planuję kupić spacerówkę baby confort viva plus i mam jeden problem- on ma cienkie rurki konstrukcji i koła średnica 15 cm, czyli w zasadzie norma jeśli chodzi o parasolki. muszę kupić coś co się składa do małej formy. ale słyszałam opinie że takie wózki użytkowane po dziurach, np drogi nieutwardzone, wyginają się, piszczą i skrzypią, nie sprawdzają się. będę jeździć i w mieście i po dziurach - np spacery w naturze, wizyty u dziadków. po prostu norma, nie tylko asfalt. ale nie mogę kupić nic z pompowanymi kołami bo mamy już dość uciskania dużego wózka w małej fieście. poradźcie coś mamy, co mam kupić żeby nie żałować. czy to prawda że parasolki to wózki na krótką metę???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja też jeździłam Iplastem - Volantem3, ale rzeczywiście jako spacerówka jest troszke za ciężki. Teraz kupilam Quinny Buzz 3 - i jest SUUUUPER. Jest lekki, zwrotny, a co dla mnie najważniejsze można wpiąć siedzisko przodem lub tyłem do keirunku jazdy, więc na razie mogę widziec córeczkę. Jak będzie większa, to obrócę fotelik i będzi esobie oglądać świat :-) Nowe modele Qounny Buzz maja dwa rodzje siedziska w wersji spacerowej, jedno jest mięciutkie, bardziej wymoszczone, nasza córcia czuje sie w nim superwygodnie. Drugie jest dla troszke większego dziecka - lub na zimę dla dziecko grubiej ubranego. Polecam!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mamma - rzeczywiście spacerówki-tzw.parasolki, na cieńkich rurkach, są bardzo wiotkie i ich życie jest króciutkie. To tylko takie dojazdówki, które się fajnie sprawdzają na krótkich dystansach, gładkich napiwerzchniach - wiesz, spacer w centrum handlowym lub miast na zachodzie, gdzie chodniki (i krawężniki) wyglądaja inaczej. Obejrzyj sobie w sklepie modele z Baby Design lub Coneco, oni poza typowymi parasolkami mają też takie modele na troszkę większych kołach (wygodniejsze) i grubszych stelażach, wykonanych z aluminium, więc nie sa cięższe, a jednak bardziej wytrzymale.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

elcia24 pisze:
lol17, lidka_toruń ja posiadam Chicco Multiway :)kolor turkusowy Jestem naprwade z niego zadowolona...

Mowisz o kolorze, ktory nazywa sie TOPAZ???

Jesli tak PROSZe napisz gdzie go dostalas bo ja dzwonie po sklepach netowych i na miejscu i nigdzie go nie ma :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam,ja posiadam wóżeczek zooper hula.
jest świetny,ma dosyć małe koła,ale jak narazie sprawdza się doskonale.
jest lekki,zwrotny,składa się jak parasolka,w bagażniku zajmuje bardzo mało miejsca,mimo,swojego wyglądu jest bardzo solidny,jedynym minusem jest malusi kosz na zakupy :? no i cena,ja dałam za swój 490zł

to on
Obrazek

pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja jak już pisałam mam Chicco Enjoy.
Jestem z niego nawet zadowolona, ale do poprzedniego wózka (Quinny Speedi) nie ma nawet startu.
Ciężko się wjeżdża na krawężnik i taki mało trwały mi się wydaje.
Dużym plusem jest łatwe rozkładane całkowicie na płasko siedzenie, fajna budka. Osłonka na nóżki taka sobie. Ogólnie małemu wózek spasował i mnie też ale jednak wolałam tamten.
A wygląda tak:

Obrazek

I mam pytanie- czy ktoś się orientuje czy można do niego dokupić parasolkę i torbę?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam!
Szukam małej i lekkiej spacerówki na wypady do miasta. Nie jest mi potrzebna na codzień, a tylko czasami jak będę musiała jechać autobusem i na wypady na zakupy samochodem. Czy możecie mi coś doradzić?
Oparcie i podnóżek muszą być regulowane. No i muszę dawać radę nieść ją w jednej ręce :roll:
No i nie chciałabym zbankrutować :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jolka ja jestem całkiem zadowolona z peg perego pliko p3, ale żadna spacerówka nie będzie tak wygodna do jazdy jak nasza emmaljunga, na dużych kołach :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Elisia wiem, że peg perego jest fajny, ale na taki wydatek to mnie niestety nie stać :(
Na codzień mam też spacerówkę na pompowanych kołach, a że mieszkam w domku jednorodzinnym, to jej ciężar mi wcale nie przeszkadza, ale na takie okajonalne wypady chciałabym coś mniejszego i lżejszego :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej pisalam wczesniej ze potrzebuje spacerowke-parasolke no i tak do 150zl-a wiec napisalam ze cudu potrzebuje:).No i sie okazalo ze sie sprawa sama rozwiazala kuzynka mi kupila.Kupila mi ta za 100zl Mars z allegro no i stwierdzam ze to szajs ale narazie sie niezle spisuje.Jezdzi dobrze niestety nie ma podnozka tylko ten pasek gumowy i pozycje pollezaca ale jest super super lekka ma kosz pod spodem i dosc wygodna i duza jest zobacze jak dlugo wytrzyma ,ale narazie jestem zadowolona -nie psrawdza sie tak jak te za 400zl ale jest ok dla zubozalych mam .Gdyby ktoras potzrebowala rad albo miala co do niej pytanka to smialo pytac bo widze ze malo kto ma z tanimi wozkami do czynienia.Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nalewka a mogłabyś wkleić jakieś zdjęcie :?:
Ja mam zamiar wydać tak do 300zł, ale ja da się taniej, to czemu nie :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Jolka proszę:
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

maadzia dzięki...jakoś tak malutki mi się wydaje :roll:

Na allegro wypatrzyłam chicco ct05, chicco london, inglesina trip i hauck speed sun. Może coś wiecie o tych wózkach???

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

jolka111 pisze:
maadzia dzięki...jakoś tak malutki mi się wydaje :roll:

Na allegro wypatrzyłam chicco ct05, chicco london, inglesina trip i hauck speed sun. Może coś wiecie o tych wózkach???

Inglesina trip to bardzo dobry i lekki wózek - koleżanki mają i bardzo sobie chwalą!!! lekki a bardzo solidny!!

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3189 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 160  Następna

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]