Dzisiaj jest wt maja 12, 2026 11:11 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7883 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 395  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Przynajmniej nie popadniemy w rutynę :twisted:

Obrazek

Aniołki moje kochane: [**]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hihi skąd ja to znam.............. my w sumie nie mamy takich strasznych sprzeczek ale są......... ale jak w każdym malżenstwie .......... fajnie ze bedziecie miec wlasny domek......... my tez sie rozglądamy za mieszkaniem :):)

Aniołek Michałek (*) 23.12.2007 (6tc)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A u mnie Beatko, raczej dobrze. Jutro mam wizytę kontrolną.
A w ostatnim czasie tyle się dzieje w moim życiu, że nie mam czasu na smutki długotrwałe.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Zobaczę co powie mi lekarz, ale i tak dla świętego spokoju zrobię badanie na toksoplazmę w sumie robiłam to badanie 1,5 roku temu jak leżałem w szpitalu i nie wiedzieli co mi jest to przebadali mnie od stóp do głowy i wyniki wyszły wtedy ujemne, ale dla pewności warto się jeszcze raz przebadać, poza tym muszę powtórzyć badanie cytologiczne, ale pewnie za jakis czas jak wszystko wróci do normy, bo wyszło mi,że obraz jest nieczytelny z powodu licznych leukocytów, wskazali II grupę, ale martwią mnie te leukocyty, bo wskazują na jakiś stan zapalny, materiał do badań miałam pobierany 16.01, byłam wtedy w 10 tygodniu ciąży i nie wiadomo czy ten stan zapalny spowodowany był tym, że moje dzieciątko umarło, czy może to było przyczyną poronienia, za dużo niewiadomych. W piątek zapytam lekarza, może udzieli mi wiecej wyjaśnień.

Obrazek

Aniołki moje kochane: [**]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wiśnióweczko to dobrze ze nie masz czasu na smutki........ życie jest za krótkie na take rzeczy :):)
beatko zapytaj lekarza on na pewno ci wyjaśni wszystkie wątpliwości i odpowie na twoje pytania ....... :):):)[/b]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Beatko Bedzie Ok w piatek zobaczysz, ta pierwsza wizyta po ... to wcale nie jest taka nadzwyczajna tylko bardziej uspokajajaca.

Wiecie to dziwne bo my tez wczoraj mieliśmy spięcie ale teraz juz nie potrafie powiedzieć o co czyli o jakąś moją wymyśloną głupotę. U nas ja przeważnie stwarzam kłótliwe sytuacje ale i ja przepraszam pierwsza(choć Ł uważa że on) bo wiem że to jak zawsze moje głupotki. Za to wczorajsze godzenie było w porządku :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kłócimy się w tym samym czasie wszystkie, w tym samym czasie się bzykamy :D
Co to forum z nami robi :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam witam!
Wiśniówko moje maleństwo obumarło wczesniej tylko lekarka mnie oklamywala bylo martwe juz od ok 6 tyg a dowiedzialam sie o tym dopiero w 10.
Denerwuje sie ta jutrzejsza wizyta bo niewiem jakie badania bede miala robione i co mi powie,ide do tego samego lekarza ktory robil mi zabieg mam nadzieje ze bedzie ze mna szczery bo po ostatnich doswiadczeniach z lekarzami to juz zadnemu nie ufam....

Nikodem 2.06.2009, 4000g, 56 cm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Fortuna Dobrze że idziesz teraz do innego Gina może bedzie bardziej kompetentny.Ale trzymać kobietę ciężarną 4 tygodnie w nastawieniu że jest wszystko w porządku- to straszne. Jesteśmy z Toba-bedzie dobrze.

Wisniowka To naprawde śmieszne że tak jakos razem nam te sytuacje sie zchodzą :lol:

Dziewczynki ja chciałam Was zapytać czy Wy ze swoimi mężami/partnerami ustaliliście jakieś imię dla tego utaconego dziecka? Bo ja tak myślę że my musimy sobie tą sprawe z Ł wyjaśnić i nadać imię naszemu Aniołkow wtedy bedzie nam łatwiej o nim rozmawiać.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

już jestem:)

nie było mnie trochę bo u mnie polepszali internet i tak polepszyli, że wcale go nie miałam :cry:

a na dokładkę równo 4 tyg po moim poronieniu( wczoraj) zmarł mi dziadek :cry: :cry: jutro pogrzeb:(

a moja fasolka to Sylwusia- teraz bawi się w niebie ze Stasiem karlika i Bartusiem ptysioka:))

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Anitusia Przykro mi z powodu śmirci dziadaka. :( Ale pamietasz ten "List do mamy" teraz Twoja Sylwusia napewno pomaga Twojemu dziadkowi tak jak w tym liście. Trzymaj sie dzielnie.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

[*] dla dziadziusia:)
Wasze Aniołki bawią sie z naszą Ania (imię nasz aniołek miał dostać po babci, która zmarła 6 października 2007 :()

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam dziewczynki

Anitusia - bardzo przykro mi z powodu dziadka... :(

Co do imienia to nie nadałam go swojemu maleństwu... nawet się nad tym nie zastanawiałam... To był i jest po prostu mój Aniołek :( za 3 dni miną już 2 miesiące od kiedy go z nami nie ma...

Idę teraz na jakieś małe zakupy, wpadnę wieczorem
Buziaki dziewczyny :)

Obrazek

Strona fundacji www.viva.org.pl Przekaż 1% podatku

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

anitusia przykro mi z powodu śmierci dziadka :(:(
marietko to na pewno bedzie trudny dzien dla ciebie ale wiedz ze twoj aniołek jest szczęszliwy tam w niebie i nie chciałby zebys była smutna........
domalko ja mojej kruszynce tez nie nadałam imienia i na razie tak zostanie........... (choc zastanawiałam sie nad Anią albo Emilką)

a powiedzcie mi dziewczyny czemu faceci są tacy skomplikowani :?: :?:
my sie dzis na pewno nie pogodzimy.......... wręcz przeciwnie :evil: :evil: :evil: wykrzyczałam mojemu R ddzis w złosci kilka przykrych rzeczy i teraz mi troszke przykro z tego powodu ale niech wie co czuję :cry: a miałam nadzieje ze sie pogodzimy a tu jest odwrotnie............. :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

madzia86 Czasami tak jest że powie się przykre słowa a potem sie żałuje- ja też tak mam i czasami mysle że sie w język nie ugryze zanim powiem. Pogodzicie sie-wyciągnij pierwsza rękę a bedą cię czekać jeszcze dzisiejszej nocy miłe przytulanka i bedziesz lepiej sie czuła bez złości w sercu.

A dziś mój mąż wrócił z pracy i powiedział że zaproponowano mu wycieczkę w góry przy granicy ze Słowacją, jedzie 40 pracowników z róznych oddziałów ich firmy. Najgorsze jest to że bez osób towarzyszących a wyjazd juz w piatek rano i trzeba jutro dac odpowiedź. Zapytał mnie czy pozwolę mu jechać a mi łezki sie w oczkach zakreciły :( ale mu pozwoliłam niewiem czy dobrze-jak myslicie? Jeszcze nigdy nie był w górach to niech jedzie i zobaczy te piękne widoki tym bardziej że wszystko jest sponsorowane przez firme.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Madzia - ja też się kłócę z moim M (i to nierzadko) ale zawsze potem się godzimy... bo przecież związek bez kłótni to nie związek :D I choć naprawdę czasem powiemy sobie duużo przykrych słów, potrafimy się na siebie złościć przez kilka długich dni, potem zawsze jest dobrze, godzimy się i jeszcze mocniej czujemy ze nie umiemy bez siebie żyć...
Na pewno się pogodzicie i szybko zapomnicie o tej kłótni :)

Domalko, ja myślę że dobrze postanowiłaś z tym wyjazdem, gdybyś się nie zgodziła mogłabyś później żałować albo mieć niepotrzebnie poczucie winy... przecież Twój M nie będzie w górach w nieskończoność :) A taka okazja może się nie powtórzyć....

Dobranoc dziewczyny miłych snów (albo przytulanek :P) :wink:

Obrazek

Strona fundacji www.viva.org.pl Przekaż 1% podatku

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no nareszcie działa forum :)
u mnie tempka ciutke do góry.
z tego wszystkiego wczoraj (cały dzien miałam pecha)
napiłam sie wieczorem Bailejsa z lodem i pierwszy raz w zyciu miałam zgagę
:shock: :shock: :shock: w końcu wiem o co w niej chodzi :P
dzisiaj czuje sie troche lepiej.
Wlasnie montuja mi szafe będę miała gdzie nareszie poukładac spokojnie rzeczy

Co u Was?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej!
Ja też rano nie mogłam wejść na forum- niestety. U mnie nic ciekawego, mężowi pozwoliłam jechać wiec zaraz bede go pakować i po 4 rano wyjeżdża i wraca w niedziele na noc :( Smutno mi bedzie ale ciesze sie że jedzie, troche odetchnie coś zobaczy w końcu to tylko on pracuje na naszą rodzine czyli na nas dwoje i coś mu sie należy.

Byłam dziś w odwiedzinach u koleżanki która ma dwoje dzieci- 2 miesięczną Kaje i półtoraroczną Maję. Słodkie dziewczynki ojej normalnie sie zakochałam :)

A co u Was dziewczynki wcale cos sie nie odzywacie ostatnio :?

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej dziewczyny
ja dopiero teraz bo forum było niedostępne strasznie długo :evil: :evil: przez cały dzien próbowałam wejśc i nie udało sie

juz sie pogodziliśmy ...... :):) ahhhh co to było za godzenie :oops: :oops: :oops: ..... ale chyba sie domyślacie......... :oops: :oops: :oops:

domalko zgzdzam sie z marietką...... dobrze ze go wypuściłas na wyjazd...... szybko wróci..... zobaczysz :):):):) ale zanim wyjedzie musisz sie postarac zeby myslał o tobie przez cały pobyt :D :D

asia to super ze tempka rośnie...... trzymam kciuki za :smo: ..... ale nie bede zapeszac....... :):):) :lol: :lol:

wiśniówka chyba dziś ma wizytę ??? albo jutro ??? hmmm ciekawe co u niej :?:

a wiecie ze ja juz powinnam chyba czekac na druga @ ??? !!! bo jak mam cykle 28 dniowe (chyba ze coś sie zmieniło) to powinna byc 19 lutego !!! a to przecież jeszcze tylko 12 dni ........... :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

madzia No i super godzenie sie jest zawsze miłe :oops: a musiało być dobre skoro tak napisałaś huhuhu!

Może masz racje że musi mnie mój Ł zapamietać na ten wyjazd, bo w końcu jak wróci to ja juz może bede miała @ .

wiśniówka z tego co pamiętam to jutro ma wizyte, a Ty madziu kurcze szybko leci czas jak ma się cykle co 28 dni ja nigdy tak nie miałam. A jeśli tak to w połowie marca zaczniesz staranka-to już niedługo :brv:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7883 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 395  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]