witam
wczoraj mnie nie bylo bo sie leczylismy po odwiedzinach znajomego :p ale podczytywalam i wiem ze chcialam duzo napisac wiec zabieram sie za odpisywanie
anulka ja jak robie zupke to robie na dwa dni i na nastepny dzionek mam w lodowce porcyjke...ale juz na tzeci dzien nie daje...nie wiem czy mozna wiecej niz dwa dni miec jedzonko w lodowce...
borowa a uwazam ze slinienie moze oznaczac zabkowanie ....ale zabkowanie to proces w ktorym zabki daja znac malemu pod dziaselkami i dopiero ide ku gorze a nie ze zaraz beda zabki na ierzchy...u nas zabkowanie trwalo od 4 miesiaca do 7 kiedy to wyszedl 1 zabek....wiec 3 miechy slinienia liepskiego snu i gryzienia wszystkiego....wiec slinienie to moze byc oznaka ze cos sie ruszylo ale nie musi byc zaraz zabka.....a moze bedzie nawet sie nie spostrzezesz kiedy
![:]](./images/smilies/g035.gif)
hihi
megula buziolki dla kamisi na 3 tydzien
no i milej wizyty u fryzjera:] a ziadek na pewno da rade ;]
anyaa co do tej obcej kobitki , ja na twoim miejscu bym jej nie zapraszala...to sa chrzciny waszego malestwa i niech sie tesciowa nie rzadzi!!
isztar i anula podziwiam za ta tetre , ale ja jakos nie jestem z tych co sobie utrudniaja zycie...zreszta i tak mam full roboty kazdego dnia i jakos jeszcze dokladac sobie cos to bym chyba padla....tzn jakbym nie pracowala to moze bym miala wiecej czasu na takie rzeczy...
kasiek a przepisow na jakkies jedzono nie mam konkretnych ale ta stronka co dziewczyny juz kilka razy podawaly ma rozne przepisy wec tam szukaj
funia buziaczki dla twoje chorutkiej kini...trzymam kciuki zeby sie poprawilo.....

na szczescie u na smaly zdrowy i ja tez juz mniej kaszle zeby tylko nic nie wrocilo.....
istar kryzys na pewno minie...ja na poczatku pierwsze dwa miesiace tez mialam rozne czarne mysli.....a zostalo mi zreszta do teraz czasami....ale zmeczenie, brak czasu dla siebie i wogole rozne inne rzeczy robia swoje.......przytulasy dla ciebie....i zobaczysz twoj maluszek sie kiedys na pewno opamieta i usmiech nie do ciebie zamiast plakac ;]
doris spoznione zyczonka dla Antosia z okazji pierwszego miesiac
karolaP witaj!!! i gratuluje dzidzi!!!!! faktycznie troszke pozno na robienie wyprawki...ty sobie torbe pomalu do szpitala pakuj
jak chcesz byc w tabelce to przeslij mi dane na priva...tabelka jest w galerii na forum...jak sie w koncu zbiore to ja uaktualnie....
eliza trzymam kciuki zeby chlopaki wrocily do pelni formy!!!!
kurowac mi sie bo my niedlugo wracamy i chopaki beda sie bawic
:]
monika dla mnie to te slim fasty sa przereklamowane , i droga sprwa...lepiej jakas dietke bogata w bialko, wyjdzie pewnie podobnie ;] a zreszta kobito super wygladasz i po co sie jakimis dietkami meczyc.....duzo rchu i tyle...zreszta po powrocie chce isc na jakis areobik czy cus to moze ktos jest chetny?? zawsze to razniej....
a co do owocow wykluczanych z diety moja lekarka od malego tez mi powiedziala ze rozne wysypki na ciwlku to tez moga byc od takie owocow cytrusowych, malinek itp....moze one sa po prostu mocno uczulajace i za wczesnie na nie...wiem ze u nas lekarka nic nie mowila o skazie bialkowej ale na owoce zwrocila mi uwage.....ale wiem ze brzoskwinie morele jablka i bananki moga byc w kaszkach itp....tan to tez mi lekarka mowila
oki naodpisywalam sie ....i teraz ide zrobic sobie w koncu sniadanko bo mam w zolatku czarna dziure...uf...jak dobrze ze dzis wolne......