Dzisiaj jest wt cze 09, 2026 5:33 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 17332 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 482, 483, 484, 485, 486, 487, 488 ... 867  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Elizka - no tez sama jestem w szoku..w ciazy przybylo tak 16-17 kg i szybko zeszlo..jeszcze tylko troche..fajnie ze z chlopakami juz lepiej i kryzys mija..

Dosiek - tez jestem w szoku jak ten czas leci..moja kruszynka bedzie miec jutro 3 tygodnie:) a ciasto marchewkowe z checia tez bym wciagla:) odespalas troszke?

KarolaP jest sklep Dudus na Zwirki i Wigury, ale z tego co mowily dziewczyny to jest tam drogo..choc wybor duzy..jest tez jakas hurtownia na ulicy komorowickiej..

Funia - mam nadz ze Kingusi szybko przejdzie...trzymam kciuki..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

galia jak juz bede miala jakies pojecie o tym co, gdzie i za ile to zdam relacje :)
megula dzieki przynajmniej wiem skad zaczac wyprawe po sklepach :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzień doberek :D

Chyba sie wyspałam :D
No przynajmniej pierwszy raz od niepamiętnych czasów o szóstej już mi oczy nie lecą :D i Robaczek taki wyspany uśmiechnięty od rana :D

witaj KarolaP

eFunia a kysz choróbsko - szybkiego powrotu do zdrówka dla Kiniusi.

idę nakarmić mojego głodomorka i może sie jeszcze zdrzemniemy na chwilkę :D

Miłego dzionka everybody!!

[*]26.08.2013[*] śpij Kruszynko
Połówkowe 30.11
Wizyta 16.12.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

wyprawkę najlepiej kupować na allegro :wink: nawet jest sprzedawca z Bielska który ma hurtownię na Komorowickiej i tam mozna odbierać

Doris
a mój jak nie śpi i nie je to zawsze ryczy...juz się czasami zastanawiam czy z nim wszystko OK.... :roll: strasznie chciałabym żeby przynajmniej raz nie spał i był pogodny :roll:

anula mi tez straszne rzeczy do głowy czasem przychodzą, aż lepiej się nie przyznawać...jak miałam 18 lat to wszystko było takie proste...a teraz jeszcze ten dół :( i tez sie nie dziwię ....bo mi to przyszło do głowy w największym kryzysie :shock: naprawdę...pomyślałam że przynajmniej się wyśpię i nie będe tak cholernie zmęczona :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam wszystkich ... :wink:

Nasza klasa pochłoneła mnie całkowicie .... :roll: 8) :wink:

aleście nadrukowały ...ło matko :shock:

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Dużo zdrówka dla chorych maluszków ...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziękuję za ciepłe przyjęcie do Waszego grona i oczywiście za odpowiedzi na moje pytanko :)
Ojej ależ te wasze kruszynki są cudowne, mam nadzieje że i ja kiedyś bede mogła się pochwalić. No ale jeszcze daleka droga przede mną...
Życzę miłego dnia!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

isztar ja nie wiem skąd sie biorą takie myśli ale to chyba właśnie przemęczenie, bezradnośc, no i jednak hormony :? trzymam za ciebie kciuki, ten stan napewno przejdzie ale trzeba czasu, u mnie sie poprawiło jak Ewelina skończyła miesiąc, wtedy było coraz lepiej, ale pierwszy miesiąc po porodzie wspominam fatalnie :?

dziękuje wam za info o zupkach :D :*:*:*:*:*

Witam nową bielszczanke :D KarolaP ja jeszcze raz zwróce uwage na rzeczy ubierane przez głowe - NIE KUPUJ ich bo i tak ich dziecku nie założysz, no może raz ale jak zobaczysz jak sie bedzie denerwowało to te ciuszki pójdą w kąt, ja jakoś zamiast bodziaków i pajaców preferuje kaftaniki i śpioszki, sama nie wiem dlaczego :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam porannie
U nas nocka koszmarna ledwo patrzę na oczy :( Kinia ma nadal podwyższoną temperaturę (ale nie taką jak wczoraj) i marudzi. Jest rozdrażniona i wszystko jest beee. Ciekawe od czego to? Je normalnie nie kaszle i nie ma katarku :? Jeden pozytyw to udało nam się dzisiaj wcisnąć do lekarza.
Buziaki dla Wszystkich

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam Dziewczynki

Tak mi czas przez palce przecieka że szok, ani się nie ucze ani tu nie zaglądam nic mądrego nie robie a dzień za dniem leci mhm

Ptyś- Witaj,
Karola- co do wyprawki to jeszcze dodam hurtownie przy Grażyńskiego- głównie pościel, rożki itp. I hurtownei przy krakowskiej- rzeczy podobne ja w Maanie ale tańsze no i cheerkoee w tesco

Patrycja- ale kolorowo u Ciebie na suwaczkach- ładnie

Isztar- Jeremi jest prześliczny ma niesamowite oczka co do depresji to bardzo współczuje ale niestety nei wiem jak pomóc

Megula-wowowo ale Ci zazdroszczę tych kilogramow a raczej ich braku.a Cichutkiej rzeczywiście dawno nei było.

Funia- biedactwo, zdrowiejcie prędziutko. Już teraz wieże –widziałam zdjęcia na garnku.aha jak będziesz mieć chwilkę to daj znać kiedy i ile ci podrzucić za puzzle. ale spokojnie mi się nie śpieszy bo teraz pewno nie masz do tego głowy.

Eliza- jak tam Chłopcy?jak zdrufko?

Monika – śliczne zdjęcia…a i podziwiam silna wole i niejedzenie słodyczy. ja tez próbuje ale cieniutko to widze.na koktajlach siee nie znam ale szczerze powiem patrząc na zdjęcia to nie wiem z czego ty chcesz się odchudzać

Nusia- mieszkałam w Edgebaston. A basen- to nie wiem,ja bym chciala wiosna albo latem.caroa-a zdjęcia Zuzi an nocniku super
Doris- Antosiowi wszystkiego co najlepszeradości i smacznego mleczka

Przepraszam jeśli kogoś pominłam ale tyle tego, postaram się przejrzec jeszcze raz i dopisac

U nas ostatnio tez nocki ciężkie Niunka pochłania jedzono a w nocy to mogłaby wisieć na cycku cala noc. nie mam pojęcia czemu:(do 11 budzi się co 15min.

Aha za przepisy na zupki będę bardzoooo wdzieczna tezzzzz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

anula25 ja widzę że jako jedyne mamy podobne upodobania co do tetry i ubranek.....ja nie wiem jak można lubić body, ja nie kupowałam ale dużo dostałam , na razie nie używam...wolę kaftaniki i śpiochy :lol:
Ale dostałam te body takie śliczne, że będę się musiała zmusić do ubierania tego....tylko przy tetrze to bez sensu...bo mały mi wszystko przesikuje mimo folii, zmienic śpiochy nie problem ...a tak body w kroku mokre :x

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzieńdoberek!

OGROMNE GRATULACJE DLA ANTOSIA Z OKAZJI UKOŃCZENIA MIESIĄCA.

Nusia2 a ja płaciłam 150 zł w Bimed, ale miałam tylko USG bez badania ginekologicznego.
Kamilek dziękuje za gratulacje Masz rację, to cudowne uczucie, jak widzi się, że dzidzia potrafi coś nowego. Aż serce rośnie
Co do chodzenia na basen też bym miała opory troszkę, ale w końcu Twój Szymon już ma 6 miesięcy skończone, a ludzie czasem z mniejszymi paluszkami chodzą. Ważne żeby basen był czysty i zaufany.

Galia no skoro robisz USG połówkowe to może nie ma sensu 3D. To 3D to faktycznie tak bardziej na pamiątkę jest. Pamiętam jak teściowe się wzruszali oglądając tą płytkę.
A co męczenia dzidzi podczas USG to chyba nie jest tak do końca, że dziecko jakoś źle to odczuwa. Pytałam kiedyś lekarki o to.
Co do ciuszków ciążowych ja podobnie jak Megula nosiłam dłuższe swetry z normalnym sklepów, a tylko spodnie

Aknoli co do miejsc gdzie można kupić warzywa w Bielsku to ciężko chyba będzie z takimi sprawdzonymi miejscami. Najlepiej z zaufanego ogródka.

Megula to silna Twoja Kamila skoro już główkę podnosi. Super, że się tak fajnie rozwija.
A Tobie gratulacje szybkiego zrzucenia kg po ciąży. Normalnie Ci zazdroszczę, w 2 tygodnie pozbyć się prawie wszystkiego. Ja przytyłam podobnie jak Ty, ale niestety Kamil ma już ponad 2 miesiące a mi zostało ok. 4-5 kg.

Eliza dzięki za gratulacje. Mały już lepiej, ale odpukać. Bałam się, że mi się rozchoruje, mamy chrzciny 13.01. Dużo zdrowia dla Twoich chłopców.

Doris ja też upiekłam ciasto marchewkowe w ten weekend. Moje ulubione, często go robię.
Widzę, że u Ciebie non stop goście.

Karola witaj! Co do sklepów z wyprawkami jak pisały dziewczyny jest Duduś. Faktycznie zbyt tanio tam nie jest, ale taniej niż w Gluck koło Auchan. Ja praktycznie większość rzeczy kupiłam w Dudusiu i na Allegro. Pościel możesz też kupić w sklepie Maluszek, który jest na tej ulicy która leci za Sferą, zaraz za Wyższym Wymiarem koło takiego sklepu sportowego.
A gdzie zamierzasz rodzić?
Co do ciuszków na początek to ja bym raczej polecala koszulki i kaftaniki niż body. Różnie paluszkom się goją pępki, a wtedy lepiej zakładać koszulkę niż body. Pajacyki są owszem wygodne, ale koniecznie o przynajmniej rozmiar większe, bo jak Malucha się pieluchuje dodatkowymi pieluszkami to troszkę cieżko zapiąć na dole, gdy pajacyk jest zbyt mały.
W ogole najlepiej nie kupuj zbyt dużo małych rzeczy, bo dzidzia strasznie szybko rośnie. Ja już mam cala reklamówkę za małych ciuszków.
Bardzo tanie są ciuszki na Allegro naprawdę opłaca się tam bardziej kupić niż w sklepie.

Funia biedna Twoja Kingusia, dużo zdrowka dla niej.

Isztar szybkiego wyjścia z depresji Ci życzę.

Anula ja powiem szczerze, że też preferuje kaftaniki i śpioszki.

Kasiek nie dziwię Ci się, że czas przez palce Ci przecieka, bo ja mam podobne wrażenie. Dzień za dniem mi leci na zajmowaniu się dzieckiem. Mam pracę mgr do dokończenia, a jakoś nie mogę się za to wziąć.

Tego posta pisałam na raty od niedzieli. Jakoś po prostu czas tak leci, tyle jest do zrobienia a co siądę do komputera to mały się budzi. W sobotę i niedzielę szukaliśmy jakiegos lokum na chrzciny, mamy 3 do wyboru. Tak prawde mówiąc, to chyba najchętniej bym się nie ruszala z domu i zrobila chrziny w domu. Z tym, że ciezko by nam było przyjąć tyle osob, trzebaby jakis stol skombinowac, dodatkowe krzesła no i przemeblowanie zrobic, żeby tych gosci pomieścić. No, ale maz i tesciowa nie chca w domu. W ogole tesciowa jak na ogol jest w porządku to się cos ostatnio zaczela wtrącać i byle drobiazg jej nie pasuje.

Własnie mam troszke dylemat w związku z tymi chrzcinami. Otóż zaprosiliśmy chrzestnych, dziadkow-czyli naszych rodzicow i nasze rodzeństwo. Naszych ciotek i kuzynostwa już nie zapraszamy, bo by się impreza zrobila na kilkadziesiąt osob. Moja rodzina ze strony mamy i taty jest dosc duza. Będzie tylko jedna ciotka meza-stara panna. Tesciowa nawet się nie zapytala, czy ją zapraszamy, tylko powiedziała mi, że będzie, ale ok. W końcu to starsza osoba, do tego schorowana, niech będzie, nie mam nic przeciwko. Chociaż w sumie z mojej rodziny będą tylko rodzice i nie zaprosiłam nikogo wiecej, bo bym musiała od razu wszystkich zaprosic. No i zastanawiam się jak mam postąpić, bo w tym tygodniu przylatuje do teściowej jej koleżanka. Babka mieszka za granicą i tutaj ma jakieś niejasne sprawy spadkowe, za bardzo się nie ma gdzie zatrzymać i będzie dłuższy czas u teściowej. I wlasnie obawiam się, czy tesciowa znowu nie postawi mnie przed faktem dokonanym i nie zabierze jej na nasze chrziny, bo już cos napomykala, że jak ta kobita przyjedzie chyba ja będzie trzeba zaprosic. A dla mnie i meza to jest zupełnie obca osoba, tym bardziej dla Kamila. Żadna nasza rodzina. Nawet nie mieszkamy razem z tesciowa w jednym mieszkaniu, tylko mamy dwa zupelnie odrebne mieszkania w jednym budynku. A może powinnam ja zaprosic, jak myslicie? Tylko z drugiej strony zastanawiam się nad tym, że pominęliśmy znaczna czesc mojej rodziny, po to by nie robic imprezy na kilkadziesiąt osob, a będę zapraszala obcą osobe? Jeszcze problem w tym, że ta babka jest bardzo męczaca, z tych osob co mowia co ślina im na jezyk przyniesie, nie zastanawiając się czy komus nie zrobia przykrości. Moze coś poradzicie nie chce palnąć gafy?
O kurcze troche się rozpisałam, zmykam do malego i już nie zanudzam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hello:))))

Poodpisuje pozniej...dzis dziadek ma bojowe zadanie...odciaglam 80 ml pokarmu i na 11.30 umowilam do fryzjera...Kamisia wlasnie odleciala w błogą kraine snu..mam nadz ze uda mi sie wyskoczyc do tego fryzjera..

Wczoraj udzielila jej sie chyba ta paskudna pogoda..marudzila caly dzien..mnie chwycila szyja..i jakos nie fajnie..a dzis malutka wyspana...humore ma lepszy..mnie szyja nie boli wiec fajny dzionek:)) odezwe sie pozniej i poodpisuje...:)

Hihi 3 tyg temu za 40 min pchalam mojego robaczka na swiat:))) ale to leci...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam!!!
Cześć karolaP :!:
Isztar i Anula- ja was podziwiam za tą tetrę. Nie wyobrażam sobie bym miała spędzać dodatkowo czas praniu i ich prasowaniu. A u mnie tylko body funkcjonuje bo wiem ze plecki nie są odsłonięte jak koszulka się podwinie przy unoszeniu Zosi na ręce.
Funia- zdrówka dla Kingusi życzę!!! co z tymi puzlami?
Megula- Ty chwalipięto :!: ale ci zazdroszczę spadku z wagi :!: :!:

mam pytanie? kiedy wasze pociechy zaczęły ząbkować? Zośka zaczęła się ślinić. czy to już??

ZOSIA
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

anyaa dla mnie sprawa jest jasna - nie zapraszam baby i już :!: też musieliśmy pominąc sporo rodzinki na chrzcinach, no ale zapraszac nieznajomą ? eee nieee

isztar no to fakt z tymi bodziakami, mała też sika strasznie ale ja jak zakładam tetre to wiąże małej ją w majtki ceratkowe i nic nie przesikuje :wink:

Funia współczucia takiej sytuacji :( życze szybkiej poprawy :D

Borówa to że dzieciak sie ślini nie ma nic wspólnego z ząbkowaniem, przynajmniej na tym etapie rozwoju, moja też sie ślini strasznie od dawna a żadnego zęba nie widac ani nie czuc

aha a chciałam sie zapytac czy jak ugotuje zupke to moge ją podac jeszcze w drugi dzień ? bo na słoikach czytałam że trzeba je zjeśc w ciągu 2-3 dni to jak sama ugotuje zupke to moge ją do jutra przechowac w lodówce ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam :]

wczoraj mnie nie bylo bo sie leczylismy po odwiedzinach znajomego :p ale podczytywalam i wiem ze chcialam duzo napisac wiec zabieram sie za odpisywanie :]

anulka ja jak robie zupke to robie na dwa dni i na nastepny dzionek mam w lodowce porcyjke...ale juz na tzeci dzien nie daje...nie wiem czy mozna wiecej niz dwa dni miec jedzonko w lodowce...

borowa a uwazam ze slinienie moze oznaczac zabkowanie ....ale zabkowanie to proces w ktorym zabki daja znac malemu pod dziaselkami i dopiero ide ku gorze a nie ze zaraz beda zabki na ierzchy...u nas zabkowanie trwalo od 4 miesiaca do 7 kiedy to wyszedl 1 zabek....wiec 3 miechy slinienia liepskiego snu i gryzienia wszystkiego....wiec slinienie to moze byc oznaka ze cos sie ruszylo ale nie musi byc zaraz zabka.....a moze bedzie nawet sie nie spostrzezesz kiedy :] hihi

megula buziolki dla kamisi na 3 tydzien :] no i milej wizyty u fryzjera:] a ziadek na pewno da rade ;]

anyaa co do tej obcej kobitki , ja na twoim miejscu bym jej nie zapraszala...to sa chrzciny waszego malestwa i niech sie tesciowa nie rzadzi!!

isztar i anula podziwiam za ta tetre , ale ja jakos nie jestem z tych co sobie utrudniaja zycie...zreszta i tak mam full roboty kazdego dnia i jakos jeszcze dokladac sobie cos to bym chyba padla....tzn jakbym nie pracowala to moze bym miala wiecej czasu na takie rzeczy...

kasiek a przepisow na jakkies jedzono nie mam konkretnych ale ta stronka co dziewczyny juz kilka razy podawaly ma rozne przepisy wec tam szukaj :]

funia buziaczki dla twoje chorutkiej kini...trzymam kciuki zeby sie poprawilo..... :) na szczescie u na smaly zdrowy i ja tez juz mniej kaszle zeby tylko nic nie wrocilo.....

istar kryzys na pewno minie...ja na poczatku pierwsze dwa miesiace tez mialam rozne czarne mysli.....a zostalo mi zreszta do teraz czasami....ale zmeczenie, brak czasu dla siebie i wogole rozne inne rzeczy robia swoje.......przytulasy dla ciebie....i zobaczysz twoj maluszek sie kiedys na pewno opamieta i usmiech nie do ciebie zamiast plakac ;]

doris spoznione zyczonka dla Antosia z okazji pierwszego miesiac :]

karolaP witaj!!! i gratuluje dzidzi!!!!! faktycznie troszke pozno na robienie wyprawki...ty sobie torbe pomalu do szpitala pakuj :] jak chcesz byc w tabelce to przeslij mi dane na priva...tabelka jest w galerii na forum...jak sie w koncu zbiore to ja uaktualnie.... :]

eliza trzymam kciuki zeby chlopaki wrocily do pelni formy!!!! :] kurowac mi sie bo my niedlugo wracamy i chopaki beda sie bawic :]:]

monika dla mnie to te slim fasty sa przereklamowane , i droga sprwa...lepiej jakas dietke bogata w bialko, wyjdzie pewnie podobnie ;] a zreszta kobito super wygladasz i po co sie jakimis dietkami meczyc.....duzo rchu i tyle...zreszta po powrocie chce isc na jakis areobik czy cus to moze ktos jest chetny?? zawsze to razniej....
a co do owocow wykluczanych z diety moja lekarka od malego tez mi powiedziala ze rozne wysypki na ciwlku to tez moga byc od takie owocow cytrusowych, malinek itp....moze one sa po prostu mocno uczulajace i za wczesnie na nie...wiem ze u nas lekarka nic nie mowila o skazie bialkowej ale na owoce zwrocila mi uwage.....ale wiem ze brzoskwinie morele jablka i bananki moga byc w kaszkach itp....tan to tez mi lekarka mowila

oki naodpisywalam sie ....i teraz ide zrobic sobie w koncu sniadanko bo mam w zolatku czarna dziure...uf...jak dobrze ze dzis wolne...... :]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witajcie!
Mati teraz spi,nie chce wogóle pic z butelki, zjadł tylko deserek.nocka tez nieciekawa. do tego ma katarek...a mnie zaczyna pobolewac gardełko:/
ciekawe kiedy mu te choróbsko przejdzie...moze sie okazac ze jeszcze bedzie chory i nici z wyjazdu do bielska w nast niedziele :shock: bo to 4 godz. gdzies musiałąbym przerwe zrobic nakarmic małego przewinąc wiec chyba jakis supermarket albo Mc Donalds w Gliwicach(to połowa drogi).
Mati ma znowu bardzije czerwone te krosteczki,moze nie ma wiecej ale tak jakby sie nasiliły, wiec albo jakies ubranko(materiał, albo kaszka bananowa_wczoraj troche mu podałam:/

Obrazek

Ostatnio zmieniony pn sty 07, 2008 1:04 pm przez aknoli, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pozdrawiam z pracy.. to naprawdę słaby dzień
0 08:05 pierwsza awantura z szefem o nic, godzina gadania, a sprawę załatwiłam w 3 minuty
doszło do słów "po co ja tu w ogóle przyszłam?"
potem wezwał mnie do siebie, a ja " jak Pan widzi jem sniadanie, przyjde później"
on "jedzenie jest dla Ciebie najwazniejsze?"
a ja "tak, w tej chwili jest najważniejsze" :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

aknoli tzrymam kciuki zeby matiemu przeszlo...to teraz juz przyjezdzacie na stale do bb? za 4 tyg? to tak jak my wracam do polski zarowne 4 tyg :]

galia olej ta prace....masakra sie tak uzerac z szefem...wrrrrrrrrrrrr....pozdrow go ode mnie.... :twisted: :twisted: :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mamy jechac juz w tą niedziele co bedzie,ale to sie okaze,jak nie to w przyszłą:)))
dzieki za namiar na lekarkę :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam wszystkich :) ja dzisiaj "zaliczylam" lekarza :lol: i przerazilam sie bo mam juz 16kg na plusie :shock: a jeszcze pewnie mi sporo przybedzie :?

PatrycjaM nasza-klasa wrecz uzaleznia, ja tez nie moge sie od niej oderwac :wink:

anula25 po zastanowieniu stwierdzilam, ze nawet chyba bym sie bala zakladac takiej kruszynce ciuszki przez glowe :shock: balabym sie ze zrobie mu krzywde

kasiekbb mi za to czas dluzy sie okrutnie. To chyba przez to, ze nie moge sie juz doczekac porodu :P

anyaa zamierzam rodzic w Wojewodzkim. wiem, ze opinie nie sa najlepsze, ale lezalam tam niedawno na patologii i bylam bardzo zadowolona z opieki :) nie wiem dlaczego tak sie wszyscy boja tego szpitala :wink:

jusiach dzieki za gratulacje :D wiem, ze troche pozno, ale cala ciaze slucham od mamy, ze za wczesnie mam nie kupywac, bo to przynosi pecha :g^^: nie chcialam sie z nia sprzeczac i teraz mam za swoje :wink:

Wszystkim dziekuje za rady :pr: teraz kiedy juz jestem taka wielka to szczegolnie nie mam ochoty na buszowanie po sklepach no ale trudno, sama jestem sobie winna :oops: pozdrawiam goraco i milego dnia zycze :]

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 17332 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 482, 483, 484, 485, 486, 487, 488 ... 867  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]